fredag 28 augusti 2009

Hallinspiration


Här kommer del två i Car Möbel inspirationen! Denna gång är det två trevliga lösningar till hallen. Vår stora hall är fortfarande helt tom och vi klurar på hur vi ska möblera den. Några saker jag skulle vilja ha in är en stor spegel, en byrå som jag kan dekorera efter årstid och humör och någon typ av sittplats. Den ursprungliga planen var att inte ha någon klädförvaring i hallen utan bara i groventrén och kapprummet (se planlösningen) men då många gäster inte törs gå med skor genom hallen till kapprummet så funderar vi om vi kanske ska göra något litet ändå. 

Jag önskar er en supertrevlig helg allihopa! Själva ska vi ha kräftskiva ute med kvarteret i morgon så vi håller tummarna för bra väder! 

12 kommentarer:

  1. Grymt snygga möbler!

    kram Mia

    SvaraRadera
  2. Åh så fina förslag. Ha en fin helg du med, kramar Lina

    SvaraRadera
  3. Så snygga bilder. Underbara!

    SvaraRadera
  4. Hej !
    Inspirerande bilder ! Den stilen gillar jag.
    Hoppas att ni får en trevlig kräftfest :)

    Ha det bra !

    Kram
    Anci

    SvaraRadera
  5. Härliga bilder, älsskar de där små lamporna som hänger över bänken.
    Men ni behöver ju inte nödvändigtvis göra något för jackor å sånt, man kan ju ta av sig skorna vid dörren å hänga av sig jackan längre in :)
    stor kram, hoppas det blir trevligt ikväll!

    SvaraRadera
  6. Jag är oerhört imponerad av ert hem, er smak och allt arbete ni lägger ner!

    SvaraRadera
  7. Kräftskiva låter toppen! Vi laddar för en 5-timmarsgrillning. Ja, du läste rätt. Sambon lusläser grillböcker och ibland är det så att man börjar undra hur det står till ;-)

    Lycka till med vädret!

    A

    SvaraRadera
  8. Hej!
    Utlottningen är avslutad, du vann tyvärr inte den MEN jag kan göra en design åt dig ändå (gratis förstås)! Kruxet är bara att jag aldrig designat för blogspot innan så jag vet inte hur upplägget är, eller vad man ska säga.. Jag tänkte att jag kunde registrera mig själv på blogspot och pröva mig fram där först, så hör jag av mig sen ifall jag tror att jag kan fixa det! Vad säger du om det?

    SvaraRadera
  9. SNYGGT! JAG GILLAR DEN LANTLIGA STILEN!

    SvaraRadera
  10. Underbar inspiration! Har precis hittat er blogg och måste bara säga wow vilket häftigt projekt! Det bästa av allt är att min syster, som jag bloggar tillsammans med, har precis flyttat in i sitt gigantiska hyreshus blev överlycklig. Här kan hon hitta massa inspiration, och kanske lite tröst de stunder hyreshuset känns överväldigande! På återseende/ Hanna

    SvaraRadera
  11. Jösses vad snyggt!!Ordning och reda mmm det har inte jag just nu kan jag säga. Det är alltid lika dant efter en sommar. Man springer ut och int och hit dit...
    Fast städa kan jag göra i vinter.
    Ha det gott
    Annika

    SvaraRadera
  12. Snygga möbler!

    Vill ni hitta bra priser på renoverings/byggmaterial titta då på Byggpris.se för de listar de lägsta priserna.

    SvaraRadera

Annonser: