lördag 24 november 2012

Hot chocolate spoons!


Idag lyxade vi till det med hemgjord varmchoklad till eftermiddagsfikat. Är det lördag och ruggväder så är det! För att göra det lite extra festligt serverade jag chokladskedar till och de är inte alls svåra att göra. Du smälter bara choklad över vattenbad, fyller ett par skedar med den smälta chokladen, toppar med valfri topping (t ex minimarschmallows, chokladdroppar, riven choklad, hackade nötter eller krossade polkagrisar) och ställer in dem i kylen för att stelna. Sedan är det bara att doppa skeden i den varma mjölken, röra om och njuuuta! 

Fynda ett gäng gamla silverskedar på loppis, knyt ett band kring och slå in i cellofan så har du en perfekt gå-bort-present i vinter. Ett annat alternativ är att använda träskedar och stämpla en trevlig text på skaftet. 

13 kommentarer:

  1. Gud så läckert! :) Måste testas!

    / Tess

    SvaraRadera
  2. Gaaah så gott det såg ut! Herregud människa vad du är pysslig! Älskar din blogg! Var har du hittat den snygga koppen???

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Nina!!! Koppen kommer från Indiska, du hittar den här; http://indiska.com/Inredning/Glas-%26-Porslin/WASHI-MUG/p/1000001812090

      Radera
  3. Har sparat på många olika såna där bilder på pinterest för det ser så härligt och gott ut, måste ta mig i kragen och testa någon dag!

    SvaraRadera
  4. Åh, så gott det ser ut!

    kram Pernilla

    SvaraRadera
  5. Vad kul det är!!

    SvaraRadera
  6. åh så gott det ser ut!! :)

    SvaraRadera
  7. Gott, fint, billigt och enkelt pyssel..tack för tipset! ;)

    SvaraRadera
  8. Vilket bra tips! Ser gott och lyxigt ut!

    SvaraRadera
  9. Underbart! Perfekt gåbortpresesnt såhär i glöggmingeltider!
    Tack för en fin blogg!
    Anna

    SvaraRadera
  10. Så gott det ser ut....

    http://lifeincerise.wordpress.com

    SvaraRadera

Annonser: