måndag 16 mars 2009

Hemma igen!


Ja nu är vi hemma igen efter en underbar vecka i fjällen och trots att det återstår tusentals timmar innan vi är i närheten av färdiga med huset och trots att vi stundtals är spyless på allt vad renovering heter så kunde vi inte låta bli att börja fantisera om hur vi skulle kunna bygga vår fjällstuga någon gång i framtiden, så helt avskräckta av allt jobb har vi inte blivit! 

Som jag skrev tidigare så har vi ju äntligen hittat matgruppen vi ska ha. Stolarna var en hårsmån från att åka i kontainern då Js farmor skulle flytta men räddades som tur var i sista sekund. Första tanken var att måla dem vita men när vi ställde in dem i matrummet så kändes den blågrå färgen så rätt att vi bestämde oss för att istället lacka om dem i samma färg. Bordet, som vi fått av Js moster, ska däremot bli vitt och få en ny större bordsskiva sen återstår bara det roliga pysslet med att sy ny klädsel till stolsdynorna. Jag hoppas att det kommer att bli bra!

5 kommentarer:

 1. Stolarna kommer ju bli kanonsnygga!

  SvaraRadera
 2. Kul att ni är hemkomna, då slipper jag smyga runt här inne då ingen är "hemma"...
  ...det är jag som har rotat runt i inläggsarkivet... =)

  Matplatsen kommer att bli jättefin.
  Ha en bra dag där uppe.

  SvaraRadera
 3. Välkommen hem från fjällen och ni har väl inte haft tråkigt va??? ;)
  Kram vännen!

  SvaraRadera
 4. Åh, jag tror att det kommer att bli skitsnyggt! Nu blir jag riktigt nyfiken på att se resultatet!

  SvaraRadera
 5. Hej du underbara! Jag har varit en trogen läsare av din underbart inspirerande blogg i snart ett år nu men för inte så mycket väsen av mig.

  Men nu, nu undrar jag hur ni gick tillväga med att skaffa en ny bordsskiva till ert matbord, det är nämligen mina drömmars bord och jag kan endast hitta liknande bord men med på tok för liten bordsskiva..

  Tacksam för svar från min stora inspirationskälla!

  Kram Linnéa

  SvaraRadera

Annonser: