fredag 1 maj 2009

Oceaner av beslut


Åh vilket underbart väder vi har haft idag, rena rama sommarvärmen! Hoppas att det håller i sig! Men efter en lång vinter så vill man ta tillvara på varenda minut av solsken så idag har målning, fasadspikning, byggande av knutar, altanstomme och byggnadsställning samt en hel del trädgårdsplanering stått på dagordningen. En helt underbar dag, men som vanligt så dyker det upp massor av valmöjligheter och alternativ. Hur stor ska altanen vara? Hur bred? Hur lång? Hur ska trapporna se ut? Hur breda ska knutarna vara? Var ska västhuset stå? Vilka bärbuskar ska vi ha? Var ska de planteras? Hur många äppelträd ska vi ha? Vilka sorter? Etc, etc... Det skulle vara spännande om vi hade räknat alla beslut har tagit under renoveringens gång. 1000? 10 000? 100 000? 1 000 000? Någon av er läsare som roat sig med att räkna eller som kan gissa? Hur som helst blir det många beslut och det är inte konstigt att det blir missförstånd ibland. Så blev det för oss med dörrhandtagen till innerdörrarna, jag hade fastnat för den här modellen för länge sedan men fick (enligt vad jag minns) nej när jag visade dem för J och sedan dess har jag letat som en galning utan att hitta något som känts rätt. Så i två månader har vi levt utan handtag till bland annat toaletten vilket resulterat i att en och annan inlåst besökare de gånger vi glömt informera om det provisoriska handtaget (en röd morakniv) i badrumsskåpet! Tillslut blev jag less och frågade J om han verkligen inte kunde tänka sig dessa handtag då jag inte kunde hitta några andra och då visade det sig att jag aldrig visat honom dem och att han tyckte de var lika snygga som jag! Lycka! Så snabbt skickade jag efter ett gäng från Sibes för det överkomliga priset 186kr/st och det var så skönt nu på Valborg då vi hade gäster att slippa oroa sig för inlåsta toalettbesökare =)

3 kommentarer:

 1. Visst är det underbart väder? :-) Man bara njuter..
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Jag har aldrig gjort något projekt i er storleksklass men jag kan tänka mig att det måste bli väldigt många beslut! Handtagen var i alla fall ett bra beslut tycker jag, de var jättesnygga!

  SvaraRadera
 3. Hej...Första gången jag är här och kikar och jag gillar verkligen det jag ser, vad duktiga ni är!!! Tänk att just dessa dörrtrycken beställde jag också, så fina för det överkomliga priset! :-) Kram Tina

  SvaraRadera

Annonser: