lördag 1 augusti 2009

En liten U-båt!


Snacka om jag blev glad idag när sambon kom hem från jobbet (det blir jag ju alltid men idag blev jag extra glad) med denna underbara U-båt! Den ska egentligen ställas på en hylla eller bord men vi tyckte att den kom mer till sin rätt hängande så sambon gjorde specialfästen av helt vanliga spikar. Det var inte alls svårt att bestämma var den skulle sitta, den har nu fått sin självklara plats i matrummet och passar finfint mot den gråvit randiga tapeten! Tapeten är jag för övrigt hur nöjd med som helst, förutom att den är snygg så är den av vinyl så den är superlätt att torka av. Och det är inte helt dumt att kunna göra för här hemma händer det att vi har både hunddregel och barnmat på väggarna =)

A little gift from my boyfriend! 

16 kommentarer:

  1. Förstår att du blev glad! Verkligen elegant och härligt marin och fin! Stolarna i förra inlägget var ju också helfina!

    SvaraRadera
  2. Hej! Jättefin båt! Passar ju superbra till er stil! Jag bara älskar tältet nedan, grattis till det! Tar ni upp beställning? Hihi. Trevlig lördag kväll! /Lena

    SvaraRadera
  3. Din man verkar vara något i hästevägar!! Jag älskar båtar och det marina temat, men avskyr att vara på vattnet. Den fyller verkligen sin plats. NJUT!!!
    Kramizar Carina

    SvaraRadera
  4. Så himla snygg!! Vi har med en båt vid poolen..men den ser så tråkig ut i färgerna.
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  5. Snygg! Men tapeten var ännu snyggare!

    SvaraRadera
  6. Det blev jättefint ! Båten passar så bra mot tapeten och det är snyggt att den sitter på väggen.

    Kram

    SvaraRadera
  7. Alldeles ny här på din blogg, men vilken fantastisk förvandling påhuset! Magnefikt! Har själv gått igenom en omfattande renovering och ombyggnad av ett gammalt 1700tals torp så jag vet vilket HÄST jobb det är att renovera. Men efter att ha kikat runt här inne inser jag att det var en barnlek gentemot det ni pysslar med. Åter igen, ett fantastiskt hus får ni och vilken jobbet ni gör. Bra jobbat! Nette

    SvaraRadera
  8. Skitsnygg tapet! Och båten passar perfekt i stil.
    Vad roligt med reportage hos er! I vilken tidning, vet du det?
    Vi hade också hemma-hos-reportage för Aftonbladets lördagsbilaga för ett par veckor sen, och jag känner precis igen mig i det du beskriver i ett inlägg. Prestationsångest!!!!! Men vad fasen, man blir ju aldrig klar med huset, tänkte jag efter ett tag, när jag insåg att jag inte skulle hinna allt, haha!
    Du har så många kanonbra idéer! Adirondack ska jag bestämt klicka hem, men i vuxensize.
    Lycka till med reportaget!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  9. Hittade till din blogg for forsta gangen och jag ska aterkomma flera ganger och ser hur det gar med huset. Vilket fantastiskt jobb ni gor och va fint det kommer bli. Spannande! towe.

    SvaraRadera
  10. Vilken supercharmig båt, förstår att du blev glad!
    Får jag fråga varifrån tapeten kommer? Har funderat länge över en ny till köket och den där föll mig genast i smaken, dessutom skriver du att den är praktisk!

    Ha en skön söndag!
    Ann-Christine

    SvaraRadera
  11. Hej,

    Följer med spänning ert renoveringsarbete - det blir ju ett riktigt drömhus!! Snälla, snälla, kan du inte visa oss fler bilder på ditt kök och matrum?! Jag är så nyfiken, det ser ut att vara som en riktig dröm!! (Vi har ju bara fått sett glimtar)

    Tack på förhand!!

    Mvh Jessica

    SvaraRadera
  12. Gud vad märkligt - var och letade efter nästan exakt en sån tapet för någon vecka sedan men fick ge upp. Allt de kunde hitta i butikerna var antingen blå rand alt. tjocka svarta. Har du någon aning om vad den kommer ifrån? Och ubåten är hur läcker som helst!

    SvaraRadera
  13. Ser cool ut på väggen! Vilken tur att du har en händig man! :)

    Ha en toppen dag!!!

    Kram Nicky

    SvaraRadera
  14. Hej! Jag måste säga att erat hus är på god väg att bli ett riktigt drömhus, va duktiga ni e!! Har oxå alltid drömt om ett kvänumkök och har svårt att tänka mig något annat. Vi har ett tag varit inne påatt bygga om ett ikeakök därför undrar jag om man kunde få en liten beskrivning på hur ni gjort. Ert är helt fantastiskt!! Har ni både lådor och luckor? vilka gångjärn har ni använt? osv. kramar Malin

    SvaraRadera
  15. I'm in love! Vilken fantastisk blogg.. har visat arbetskamraterna och vi har stått och "oo och aaa" över erat verk! Jag är så imponerad över arbetet ni lagt ner, planering och vilken underbar smak. Kan inte se mig mätt, sluta aldrig lägga upp bilder! hihi..

    Tack för en nytädning, nu ska jag hem & renovera! *fniss*

    SvaraRadera

Annonser: