onsdag 16 februari 2011

KlädställningHar man inte utrymme för en walk-in-closet så kan man enkelt skapa en lyxig showroomkänsla i sovrummet med en klädställning där snygga kläder kan få hänga framme och det passar lika bra oavsett om man har en modern och klassisk inredningsstil. Hemma hos oss kan jag se den framför på lillebrors rum med små söta barnkläder eller som avhängning i vår stora hall. Just denna klädställning är en nyhet på IKEA, den heter Turbo och kostar 299kr.

10 kommentarer:

 1. Vilken snygg klädställning är på jackt efter en och den var verklingen snygg. Ska ta mig en tripp till det stora varuhuset snart..

  Anna

  SvaraRadera
 2. Du har ett fantastiskt fint hus och en lika fantastisk känsla för inredning! Blir så inspirerad. Jag undrar vart du köpt den snygga klockan (romerska siffror) som sitter på väggen i trappan? //Malin

  SvaraRadera
 3. Malin: Tack snälla du! Klockan heter Country och kommer från EM.

  SvaraRadera
 4. Jaa, det ser snyggt ut och är ju praktiskt också.

  Ha en bra dag !

  Kram
  Anci

  SvaraRadera
 5. En helt underbar blogg! Tack!
  Måste fråga hur många kvadrat huset är på?

  SvaraRadera
 6. Vilke fantastiskt inpirerande blogg du har! Jättefint det ni gör med huset! Såg även badrummet på stylerooom och jag älskar det! :)

  //Johanna

  SvaraRadera
 7. Den där är riktigt snygg! Skulle gärna ha en hemma om det fanns plats...

  SvaraRadera
 8. Hej där och Tack för omtänksam kommentar på min blogg. Allt har gått bra ännu så länge.

  Kram

  SvaraRadera
 9. En av mina vänninor har en sådan klädställning i dotterns rum. På den hänger det utklädningskläder och lekväskor. Det ett väldigt trevligt blickkfång.

  Ha en fin dag.

  SvaraRadera
 10. Ja, den var fin, men med tidigare klädställningar från ikea i minnet skulle jag aldrig ens titta åt dom på varuhuset. Rangligare ställningar kan man man få leta länge efter... =)

  SvaraRadera

Annonser: