söndag 14 augusti 2011

Vid mitt staffli!


Det blev en slatt färg över efter jag målat inne i lekstugan så nu har även staffliet MÅLA från IKEA fått sig en omgång med penseln. Jag kan verkligen varmt rekommendera ett staffli, lilla T använder det flitigt både ute och inne och ur städsynpunkt är det underbart att kunna hålla till ute med kladdiga vatten- och fingerfärger!


Så här såg staffliet ut i original, inte jätteroligt kanske.


Speciellt inte när det var målat både här och där.... Skruttan är just nu inne i en period då hon experimenterar med sitt konstnärsskap, hon har hunnit testa rita på kroppen, en fåtölj, fönsterbrädan, en byrå, en pall och altanen men det är ju faktiskt riktigt lindrigt i jämförelse med sambon som målade föräldrarnas nya bil med fasadfärg utvändigt OCH invändigt....

7 kommentarer:

 1. vad fint staffliet blev i lila, jättesnyggt. Mina barnbarn Lukas och Elias har också ett sånt staffli, din idé att måla om staffliet är super. Ha en underbar söndag. Irene

  SvaraRadera
 2. Haha...skulle velat se dina svärföräldrars min då...:) Staffliet blev jättefint! Har precis målat en stol i liknande nyans:)

  SvaraRadera
 3. *Fniss* Ja, allt är väl relativt :)

  Intressant att du rekommenderar staffli, jag har alltid tänkt att jag själv nog skulle ha mer glädje av det än barnen :)

  SvaraRadera
 4. Vad fint staffliet blev!
  Du har en väldigt mysig blogg, kom in på den när
  Jag googlade hur man syr vimplar :-)

  Ha en bra söndag!
  Kram
  My

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Nu har jag suttit och lusläst din blogg, ända från start. Det tog några timmar kan jag säga. Jag blev fullständigt hänförd av ert arbete, er skicklighet till inredning, ert hus, läget, ja allt! Din sida lägger jag genast bland favoriter och kommer att följa helhjärtat.
  TACK för inspiration till vår renovering. Vi ska påbörja badrummet till hösten. Ett stort och krävande arbete. Men efter att läst din blogg blev vi, jag och sambon, genst sugna på att dra på arbetarbrallorna.
  Mvh Helene Wallenius

  SvaraRadera
 6. Sånt staffli hade vi hemma förut också när mina 2 stora var mindre. Sen gav jag det till dagis som hade dem ute och måla med. Bra att de kom till användning.
  Jo, rita på saker är inte så himla kul alla ggr. A måla på vår öppna spis precis efter att den fått ny färg! Nu syns det inte då det ser ut som sot från spisen. N hon rita på möbler, vägg och taklampan. Då fick hon sluta med nappen. Så snäll var jag. : )

  Toppen fina vimplar du gjort!!

  Kram Kia

  SvaraRadera
 7. Bra tips, ska jag köpa till min dotter och absolut måla det för det blev jätte fint!

  Må så gott!

  Johanna
  Formelle Design

  SvaraRadera

Annonser: