söndag 4 december 2011

It's a house adventskalender - lucka 4



Lucka nr 4 presenteras i samarbete med Umeåbaserade Creative Lounge som är ett riktigt guldkorn för alla oss som gillar snygga kläder, smycken, accessoarer, skor och inredning. Dagens vinst är ett härligt  presentkort på 1000kr som går lika fint att utnyttja i Creative Lounges webshop som i den nyöppnade butiken på Västra Norrlandsgatan 15 C i Umeå. Och ni Umeåbor som fortfarande inte har besökt denna fantastiska butik, gör det annars missar ni något!

Tävlingssvaret kan du lämna direkt här i kommentarsfältet, på It's a house facebooksida eller maila till itsahouse@hotmail.com. Om du gillar, delar eller länkar gillas det så klart lite extra.

Dagens tävlingsfråga;

1) Vilken är din favoritprodukt i Creative Lounges sortiment? Motivera kort.


Tävlingen är avslutad och vinnare blev:

Åsa ifrån Skellefteå som mailade in följande motivering:

"Åååhh vad jag gillar väskan Milla av Vintage by fé hos Creative Lounge. Det är lapptäcksgrejen som gör den! OM jag skulle vinna så skulle jag beställa den direkt.

Vill också passa på att säga att jag har följt din blogg sen du började. Jag kollar in i princip varje dag och blir alltid inspirerad av dina fina bilder och påhittiga, roliga och fina ideer. Jag blir helt enkelt på bra humör när jag hälsar på. Sedan så gör ni ju ett jättejobb med huset. Det är så roligt att se hur huset kommer till liv allteftersom i er tappning."

Stort grattis till dig Åsa! Ett presentkort dyker upp i din mailbox inom kort.

Varje tävling ligger öppen ett dygn (mellan kl 00.00 och 00.00). Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren och juryns beslut går inte att överklaga. Om vinnaren inte hört av sig inom en vecka från det att vinnaren utannonseras utses en ny vinnare. 

194 kommentarer:

  1. Min favorit i sortimentet kommer från Day Home - Day Light Plateau (L). Den är helt underbar i sin form och design och den skulle ensam kunna dra till sig uppmärksamheten till vilket fönster eller bord som helst! Eller varför inte på spiselkransen?!

    SvaraRadera
  2. Petra åkermark04 december, 2011

    Vilken härlig butik, ett nytt guldkorn i favoriterna på min iPad. Jag tycker att ljus stakarna på bilden var snygga, skulle vilja ha alla tre. Måste visa maken så dom hamnar i en klapp!

    SvaraRadera
  3. Min favorit är det otroligt fina och stilrena halsbandsuret "Vintage by fé - Halsbandsur Molly" Heter lika som min dotter också ;) Men jag älskar det just för att den är så typisk jag på något sätt, jag älskar den från första stund, så fin!

    /Sandra
    sandra.li@hotmail.com

    SvaraRadera
  4. Handkrämen Cherry Blossom! För att deb oftar så gudomligt gott! Sommar på tub helt enkelt!

    SvaraRadera
  5. Vilken svårt att välja ut en produkt ur hela deras ljuvliga sortiment, men något som jag länge velat ha är vintage by fe´s cardigan with fridges. Att svepa in mig i när vindarna blåser och när vi sitter uppkurade i soffan med mina fem barn. Snygg på jobbet och snygg hemma, helt enkelt.
    Kram Malin

    SvaraRadera
  6. Hej! Har en gång köpt en oxxo klocka ifrån creative lounge, och är supernöjd med både klocka o butik. Har spanat runt bland oxxo-smyckena nu, och fallit lite extra hårt för en ring - Ring Stones. Stilren och elegant utan att bli tråkig! :)

    SvaraRadera
  7. JohannaN - Ring Gwang som jag har suktat efter otroligt länge! Det var ju ganska länge sen dom hamnade "på tapeten" nu men jag har fortfarande denna ringen på min önskelista! Det blir dock aldrig att jag köper den då jag aldrig lägger ut så mycket pengar på ett smycke! (mkt pengar för mig)

    Det skulle nog bli årets julklapp till mig själv :)

    SvaraRadera
  8. Creative Lounge har ett helt fantastiskt sortiment men det vore en dröm att vandra omkring i de höga skönheterna från Primeboots i vinter. Vilken vardagslyx!

    SvaraRadera
  9. Min favorit produkt i deras shop är Day Home - Day Light Plateau (M). En helt magiskt ljuslykta. Slipper risken med att någon katt ska lukta på ljusen och börja brinna, dock så kvarstår vältningsrisken men den hjälper vi med lite häftmassa. Sen så är den så otroligt snygg. skulle passa bra hemma hos oss.



    min mail: mixenpixen@hotmail.com

    SvaraRadera
  10. Omy ska man välja EN favoritsak ha ha det är omöjligt;) men en ny fin Triwa klocka skulle inte vara helt fel nu när tiden rusar fram, då har man ju lite bättre koll med en fin klocka på handleden;)

    Kram M

    SvaraRadera
  11. Jag är gärna med och tävlar, klänningen från Ester Eleonora (rosa bomullsklänning) skulle jag köpa för presentkortet.

    Skulle bli så glad om jag vann. Har för första gången sen högstadiet (är 36 nu) kunnat börja handla i vilken butik som helst då jag gått ner drygt 30kg. Hoppas på tur så jag kan få köpa mig något fint.

    Har delat här

    http://molnboanna.blogg.se/2011/december/presentkort-412.html

    blogg@annakarlsson.se

    SvaraRadera
  12. Jag får nog säga att Days fina kuddfodral med de söta budskapen är mina favoriter. Vi behöver lite tänkvärda och inspirerande tankar i vardagen och vad är väl bättre än dessa små fina uttryck.

    Det skulle nog bli en fin julklapp till mig eller varför inte maken?

    kram Mantis

    SvaraRadera
  13. Svårt att välja just en favorit produkt men en av mina är Lilly of Sweden - Väska Daniela (svart), den är stilren och passar till det mesta!
    Den skulle jag nog köpa om jag vann present kortet! Skulle va perfekt medtanke på att min favorit väska gick sönder förra veckan och har inte riktigt råd med en ny nu så här i juletid!

    Mail : emmsoz.devote@hotmail.se

    Kram!

    SvaraRadera
  14. Jag har länge velat ha en klocka som är stilren och elegant. Att hålla koll på tiden är jag dålig på, men det skulle det kunna bli ändring på. Jag skulle vara stolt om jag hade denna skönhet på min arm:

    http://shop.creativelounge.se/se/art/nyhet-oxxo-design-klockor-steel-watch-2.php?grp=961482

    Mvh Annelie
    a.e.m-49@hotmail.com

    SvaraRadera
  15. Hannah Larsson04 december, 2011

    Min favorit är "Vintage by fé - Flor pouch Big (svart)"

    länk: http://shop.creativelounge.se/se/art/vintage-by-fe-flor-pouch-big-svart.php?grp=406833

    Jag älskar guld och den väskan/clutchen skulle göra sig fin både till vardags och fest!

    (larssonhannah@live.se)

    SvaraRadera
  16. katrin Lilja04 december, 2011

    Lambretta - Imola Herr (steel/black) är min favorit, skulle vara en perfekt julklapp till min älskade man. Åh vinner jag hjälper ju presentkortet till ganska mycket.


    Katrin/
    ior_katta@yahoo.se

    SvaraRadera
  17. Day Home - Day Grill & Chimney skulle ge mer ljus åt min dag, vacker på alla sätt och slag.

    Kram

    SvaraRadera
  18. Hej!

    Min favorit är Vintages by fés klocka "Greta" som man hänger runt halsen. Att jag fastnade för den beror nog på att min mormor hade en liknande och att hon hette just Greta!

    SvaraRadera
  19. Min favoritsak är Day Home - Day Light Plateau (L)
    Supersnygg ljusstake i trä!

    SvaraRadera
  20. Hej.
    De svarta träljusstakarna med glaskupa på toppen från Day home var riktigt fina. Hoppas hoppas hoppas att jag vinner en sån! :)

    /Jonas
    jonasrolandsson@gmail.com

    SvaraRadera
  21. Oj, det var inte helt lätt att välja. Men om jag bara få ta en sak så blir det nog, just nu, armbandet Lite sober från Lite Kalabalik. Otroligt vackert i sin enkelhet.
    Men det kunde lika gärna vara en Lilly rose från Lilly of Sweden eller en svart Nevil Raven klocka från Triwa eller klänningen Divine Butterfly från Plain Vanilla...

    SvaraRadera
  22. Av alla fina saker fastnade jag för en lovely cardigan från love forever. Älskar stickat med många detaljer och variationen i koftan. Den är sockersöt och verkligen helt underbart lovely!

    Mvh Jessica
    zichy_@msn.com

    SvaraRadera
  23. Att kliva in i butiken är som att kliva in i ett smyckeskrin... Min kompis blev totalt förälskad i ringen Gwang när vi besökte Umeå och CL häromdagen. Självklart får det bli min favorit i butiken. För det vore helt underbart att få ge ringen till henne eftersom hon glädjer mig så mycket :)

    /Ingela

    SvaraRadera
  24. Creative Lounge är den bästa butiken som finns. Min drömjacka hänger på en galje från ChillNorway. dden heter Dimmy Coat och är helt underbar. Nu håller jag tummarna.

    Kram Åsa från Umeå

    SvaraRadera
  25. Hej Hej klart att jag är med!

    Min favorit är helt klart, http://shop.creativelounge.se/se/art/the-wardrobe-emmut-blouse-black.php?grp=406833 den skulle verkligen vara grymt snygg att ha till julfesten eller nyår! Super fin! =)

    *håller tummarna*

    KRAM

    SvaraRadera
  26. Min favoritprodukt är de snygga "Hazel"-jeansen av Circle of Trust. Coola, originella och ser dessutom sköna ut!

    SvaraRadera
  27. Godmorgon!
    Ja, jag tror på tomten så vem vet om det dimper ner ett paket till mig med ett superfint armband från Lite Kalabalik Alexa. Kanske kan lilla mamsen få ett paket med Nogats handkräm och tvål i doften fig & cedar...såklart har jag gillat!
    Petra Hult

    SvaraRadera
  28. Min favorit är den gråa cardigan från Ester Eleonora "Märta" inte bara att den har samma namn som min dotter men den är ljuvlig och får gärna värma mig kalla vinterdagar!

    SvaraRadera
  29. Chill norway kläderna är mina favoriter, tänk att få vara gravid och snygg i deras kläder! det är extra viktigt med snygga kläder när man går upp i vikt för sitt ofödda barn!
    /Monica
    monica.vallen@telia.com

    SvaraRadera
  30. Klockan från Triwa vid namn "Ebony Gold Brasco Chrono" har jag suktat efter en tid nu..den är så snygg, stilren, klassisk -ja smakfull helt enkelt! Och med ett presentkort på 1000 kr så skulle jag inte tveka en sekund längre!!=)

    SvaraRadera
  31. Jag gillar OXXO designs smycken, dels för att de är supersnygga och dels de många möjligheterna till att byta berlocker vilket gör att halsbandet passar till alla tillfällen. Snyggt och praktiskt, det kan inte bli bättre!

    SvaraRadera
  32. Hade nog valt Ester Elnora Elsa grå bomullsklänning. Helt underbar klänning som skulle passa perfekt för julfesten med jobbet och på julafton.

    SvaraRadera
  33. Det finns ju så mycket fint men Ester Elenora kids - Klänning Ebba är ju helt bedårande fin.
    Tänk den på min lilla flicka nästa midsommar :)

    Hade blivit sååå sjukt glad om jag vann detta :)

    Håller tummar & tår !

    johanssonlina84@hotmail.com

    SvaraRadera
  34. Hej!

    Min favorit på Creative Lounge är ChillNorway ♥ - Mittens vantar (grey)
    De skulle jag gärna ge mig själv :) När jag köper kläder och accosiarer blir det alltid till barnen!

    Kram Anna

    SvaraRadera
  35. Men oj, vad svårt att bara välja en favorit! Jag skulle kunna räkna upp typ.... nej, fingrarna räcker helt enkelt inte till!
    CL har ett helt underbart sortiment, men om man nu bara ska välja en sak så får det bli Ester Elenora - Märta Cardigan (grey). Den hade varit så gosig att svepa in sig i nu när vintern närmar sig så smått.

    Ska genast gå in & länka ♥

    Önskar dig en underbar jul!
    Kramar Malin

    SvaraRadera
  36. Min favorit just nu är Lilly of Sweden - Lilly Rose (black) som jag såg hos Prinsessans dagbok häromdagen! Önskar jag kunde vinna den då jag siktar på att bli fotograf och då speciellt bröllopsfotograf. Vad skulle passa bättre än denna fina kofta att ha på sig då!

    SvaraRadera
  37. De har så väldigt mycket fint i sin shop! Men om jag måste välja blir det nog "Du & Jag - Kofta Bitola" (grå. Den är så läcker och precis i min stil! Kanske inte något jag skulle unna mig i annat fall... men gärna vill ha.
    Har gillat och delat på fb :)

    SvaraRadera
  38. Min favorit är Day Home - Day Antique Candle Stand!
    Enkel men ändå så kvinnligt romantisk!

    SvaraRadera
  39. Min största favorit blev ett Halsband "heart with wings". Då kan man hela tiden bära med sig de som betyder något men som inte längre finns med oss. En jättefin symbol för mig.
    Hoppas att du får en fin andra advent.

    SvaraRadera
  40. Jag skrev för någon dag sedan i bloggen, om Triwa-klockan i färgen Nevil Havana Brown.
    Det är min absoluta favorit. Klassisk, enkel och passar till alla stilar:)

    Kram Susanne

    SvaraRadera
  41. Min favorit (en av dem) på Creative Lounge är det svarta armbandet från Good Works vintage kollektion. Det skulle bli den perfekta presenten till min dotter som snart fyller 15 år. Det skulle pryda hennes arm så mycket bättre än hårsnoddarna som dagligen sitter där nu + att jag kanske skulle kunna få låna det ibland.

    SvaraRadera
  42. Hej, Min favorit är ChillNorway ♥ - Kaana Coat short (olive)! Ser ut till att vara otrolig skön och användbar över lång tid (med avtagbart foder).

    SvaraRadera
  43. Annchristin Holmlund04 december, 2011

    Oooh my Good!! Vad ska man välja??
    Det finns så mycket fina saker.Ja det får bli Ester Elenora - Love Tunic.

    kasamark@hotmail.com

    SvaraRadera
  44. 82 Jewelry - Halsband organiskt hjärta. Har länge letat efter ett smycke med ett "riktigt" hjärta. Detta halsband var verkligen väldigt vackert, en klar favorit!


    /Louise
    louise-ohlin@hotmail.com

    SvaraRadera
  45. Oj vilken svår fråga.. CL har såå mycket fint! Circle of trust jeansen är underbart snygga men tyvärr slut, Moscow jackorna är läckra liksom Malina klänningarna, en Du&jag kofta har jag och de rekommenderas varmt.. men jag skulle nog välja en fin och skön tunika eller velourtunika från Chill Norway!

    SvaraRadera
  46. Day Homes stora Day Modern Floor matta. Så snygg och skulle passa perfekt till vår nya klädsel som vi ska få till våra soffor.

    SvaraRadera
  47. Jag är med såklart även jag!! Kuddfodralen från Days är en stor favorit. De skulle göra sig så fina på soffan här hemma och vara något som familjen den hela kan dela!

    Kram så länge!

    Anna M Rautila
    mr22ga@hotmail.com

    SvaraRadera
  48. Jag gillar halsbansuret Molly. Riktigt snyggt och skulle passa till min fina tunika som jag har hemma.

    amanda123_321@hotmail.com

    SvaraRadera
  49. Favoriten är faktiskt ljusstakarna i dagens lucka. :) Jag tycker de är helt fantastiskt snygga, för jag älskar silver, och inget går upp emot tända ljus! <3

    SvaraRadera
  50. Min favorit blir sjalen Mathilde från Esther Eleonora, ser mjuk och gosig ut men ändå tillräckligt uppklädd för jobb.

    SvaraRadera
  51. Min stora passion är silversmide och ända sedan jag för första gången såg JohannaNs horn halsband har jag älskat det för sin enkelhet. Det är helt underbart!

    SvaraRadera
  52. Mina favoriter är de klssiska, alltid snygga: Primeboots Engineer High-14 Zip Old Crazy Black

    SvaraRadera
  53. Det blir en lång, lång önskelista till tomten...
    Men en favoritprodukt är den supersnygga fåtöljen Day Saddle Chair. Den skulle göra sig utmärkt framför brasan med en härlig pläd i.

    SvaraRadera
  54. Oj så mycket fint. Såg JohannaN - Halsband horn (nr ett) så fort jag tittade in och blev tokkär....

    SvaraRadera
  55. Jag tycker det är viktigt att följa sina drömmar! Har vidareutbildat mig och sa upp mig från mitt gamla jobb (något mina arbetskamrater bara drömmer om fast de vantrivs). Därför är min favorit: "Rejält armband i borstad finish med texten: "Dreams are good, to make them come true is better" och påminna mig om att man kan lyckas. Är mellan två jobb nu och det är kämpigt att inget veta om sin framtid men jag är så glad att jag ändå vågat!
    /Lisa

    SvaraRadera
  56. Jag föll pladask och ordentligt för "Du & Jag - Ludvika (pink)"!!
    Sååå snygg både till fest och vardag, till jeans och en snygg kjol!

    Tänk att kunna vara så fin! <3

    SvaraRadera
  57. Som på beställning. Slet mitt hår över att Day ljusstakarna inte fanns kvar i deras webbshop och så ser jag dem här hos underbara CL. Flyttat med mannen till Sydney, långt borta från alla kära och julen närmar sig. Svårt att hitta julstämning utan vinterväder och familjen. Önskade just dessa i ett försök att inspirera mig själv och ge lite känsla av hemma.
    Vad glad jag skulle bli om dessa kunde klickas hit i nästa flygpaket från Sverige.

    SvaraRadera
  58. En av många favoriter är Lovely cardigan från Love forever. Men det är just idag och imorgon är det kanske något annat som står högst på listan. Det finns alldeles för mycket att välja mellan!

    SvaraRadera
  59. Min favorit ,bland många fina saker och kläder, är Day spotted bowl by Day Home. Den skulle pryda mitt köksbord och vara fylld med härliga apelsiner med nejlikor i.

    SvaraRadera
  60. Någon av sjalarna från Ester Elenora skulle mer än gärna få flytta hem till mig. Lite spets och skirhet skulle mjuka upp min bruna, lite sportiga jacka ... och till och med på skogspromenad med hunden Kerstin skulle man känna sig fin!

    SvaraRadera
  61. Det måste absolut vara Mansion Bowl, från Day Home. Jag har sett den på flera bloggar och varje gång blir jag lika förälskad i den.

    SvaraRadera
  62. Åh, mina torra händer skulle må gott av lite omvårdnad från Nougat!
    Av den här tvålen till exempel, Caring hand wash - Tuberose & jasmine.
    Kram

    SvaraRadera
  63. Hur man nu ska kunna välja en enda sak? Jag tar två ;) De snygga bootsen från Calou: http://shop.creativelounge.se/se/art/calou-blinka-boots-svart.php?grp=678474
    och det rosa armbandet från Plain Vanilla: http://shop.creativelounge.se/se/art/nytt-plain-vanilla-armband-flatat-4-olika-farger.php?grp=221678

    SvaraRadera
  64. Hittade precis världens finaste klocka - Oxxo Design Steel Diamond Watch Lady Style - Det är precis en sådan jag har letat efter. Glitterdetaljerna och allting, hur fin som helst!!

    SvaraRadera
  65. Jag skulle vilja ha halsbandet Hultquvist Copenhagen - Halsband Heart of wings (gold)

    Jag har haft ett halsband i form av ett hjärta med min änglasons namn på, som jag alltid hade på mig, men det har tyvärr försvunnit. Halsbandet från Creative Lounge visar att jag alltid bär med mig min ängel i mitt hjärta.

    SvaraRadera
  66. En härlig och stor ljusstake är Day Home - Day Light Plateau (L)som verkligen skulle passat in i min lilla djungelloungehörna i trädgården till sommaren!

    Kram Anna Vattenkanna

    SvaraRadera
  67. Jag kom på att jag sedan tidigare sett att dem säljer ChillNorway-kläder. Klickade genast in och hittade den otroligt fina mössan Smile Hood! Mössor värmer så skönt om öronen i den(förhoppningsvis) kommande vinterkylan! Nu vill jag ha snö och kallt :)

    SvaraRadera
  68. Min favorit måste bli JohannaN:s underbara hornhalsband. Alldeles för sällan man unnar sig ett riktigt fint smycke så det får gärna hamna i en klapp till mig själv!!!

    SvaraRadera
  69. Min favorit är ljusstaken Day Home - Day Antique Candle Stand (Medium. Jag är kär i ljus av alla dess slag, har ett jättebra ställe jag skulle vilja placera ett par sådana här ljusstakar på...

    SvaraRadera
  70. Har inte provat deras handkräm men den skulle jag gärna prova!

    SvaraRadera
  71. jag älskar Syster P By Mogi - Örhänge (amethyst/gold)
    Håller tummarna!
    maria_pahlberg@hotmail.com

    SvaraRadera
  72. Det är inte lätt att välja en sak bland alla fina kläder, accessoarer och nu även inredning - en produkt som jag kikat på flera gånger är klockan Triwa Heron Brown Nevil. Den är en favorit för att den är så snygg & klassisk - den är snygg både på på jobbet och privat.

    SvaraRadera
  73. Eftersom jag är på jakt efter en ny plånbok är min favorit den fina kamelfärgade plånboken med vita hjärtan (Fab. - Love Purse (CamelGold Hearts ♥). Den är verkligen supersnygg och är en bli-glad-av-plånbok. :)

    SvaraRadera
  74. Day Home, Mansion Bowl LARGE blev jag bara så kär i. Har alltid saknat och önskat mig ett badkar till vin och skumpa, men inte hittat något som duger ;-). Detta pryder verkligen sin plats på festbordet!

    SvaraRadera
  75. Min favorit är Primeboots - Ascot Heel Pull-up (svart skinn)
    drömm skor i alla tider. Hade verkligen fått stå höst upp i skohyllan om dem varit i min ägo..ord är överflödig...bara kolla på dem :D

    my.thulin@live.se

    SvaraRadera
  76. Åh, vad mycket fint! Skulle kunna handla hur mycket som helst. Men absoluta favoriten var armbandet i gammalt porslin från Sägen.

    SvaraRadera
  77. Min favorit blev Day Home - Day Grill & Chimney (small) ser ut som att det blir ett himla fin ljus av den nu i vintermörkret =)

    SvaraRadera
  78. Åh så mycket fint! Så svårt att välja en favoritsak men jackan "Moscow" skulle värma härligt i vinter :)



    mariawanke@hotmail.com

    SvaraRadera
  79. Har gillat inlägget på facebook :)

    En av mina absoluta favoritprodukter ur sortimentet är nog Lite Kalabalik - Lite Marsipan. Skulle ha väldigt svårt att bli på dåligt humör med ett sånt armband runt handleden :)

    SvaraRadera
  80. Min favortiprodukt är Vintage by fé - Shirley Blouse (grey) http://shop.creativelounge.se/se/art/vintage-by-fe-shirley-blouse-grey.php?grp=406833

    har varit in och kikat på den flera gånger, ryggen är så SNYGG!!!

    SvaraRadera
  81. Många godbitar att välja mellan...
    Min favorit är: Lilly of Sweden - Millie Love (black).

    Underbar klänning både till vardag eller till fest! Skulle passa underbart till julens festligheter.
    Stilren men samtidigt festlig, denna klänning skulle helt klart förgylla min vardag!

    Kram Angelica

    SvaraRadera
  82. Min absolut favorit ever är Vintage by fé - Poncho Taupe
    Skulle vara rena drömmen att ha den i mina ägor. Inlindad i den framför öppna spisen till 3e advent vore himmelriket

    Fia

    SvaraRadera
  83. Min favorit är Tina Wodstrup -Fleece Jacket... för att vintern är här o ska man liks klä sig varmt o gott kan det va snyggt samtidigt!! :)

    SvaraRadera
  84. Så svårt att välja något av alla dessa fina saker men jag blev förälskad i väskan "Milla" från Vintage by fé, den skulle passa när som helst.
    God Jul :)

    SvaraRadera
  85. Klart att jag är med och tävlar!

    Favoriten i webshopen är "Oxxo Design Steel Diamond Watch Lady Style". Snygg, stilren och skulle passa på min handled, ja den skulle passa mig riktigt bra! <3

    Länkar: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlar/2011/december/itsahouse.html
    Delar och gillar på facebook också! (Annika Nilsson Pettersson)

    Kram Annika
    familjenpettersson@hotmail.se

    SvaraRadera
  86. Johanna N armband Horn är ju sagolikt fint och jag skulle bära det med stolthet. Det påminner så vackert om det graciösa djuren ren och hjort

    mortsiw@hotmail.com

    SvaraRadera
  87. Jag har länge suktat efter klänningen från Malina - Klänning Bluebell Peony. Den är så vacker och färgrik och jag skulle älska att ha på mig den! Nu täcker ju iofs inte presentkortet hela klänningskostnaden, men man kommer ju en bit på vägen ;)

    SvaraRadera
  88. Min favorit, -som jag har spanat på ofta, ofta under lång tid - är Day Homes "Mansion bowl".. den är så läcker! Vinner jag presentkortet så blir det ett köp, äntligen!

    SvaraRadera
  89. Min favorit är ett armband som jag önskat mig lääänge
    Good Works ( Fd Humanity) Armband Metallic (silver)

    Spacegirl_@spray.se

    SvaraRadera
  90. Min favorit, eller favoriter rättare sagt, är armbanden från Lite kalabalik. Efter att i flera år lagt nästan alla pengar på husrenovering och trädgård skulle det kännas lite lyxigt att få lägga lite på sig själv också. Kanske en hel hög superfina armband i olika färger för att matcha olika humör och kläder. En julklapp till mig själv.

    Anna-Karin

    SvaraRadera
  91. Hade velat ha NOVA STAR hood jacke på barnavdelningen där - hade varit jättefina på mina tjejer och ett helt perfekt funktionsplagg :-)

    MVH
    /Corina
    corinacadbrand@hotmail.com

    SvaraRadera
  92. Vintage by fé - Luce Ring in brass
    är min favorit från creative lounges fina shop.Med ett budskap som sprider kärlek,värme och hopp. Julens budskap i enkla ord, viktiga att sprida på vår jord. Ringen glädjer både den som bär och alla den kommer när.Med tanken om att vi alla är en och störst av allt kärleken!

    SvaraRadera
  93. (http://shop.creativelounge.se/se/art/82-jewelry-armband-klo-i-will-never-let-go-guld.php?grp=221678)

    Ett smycke
    i mitt tycke
    det är detta
    och kanske mitt köpsug skulle lätta.
    Ett armband i guld
    utan att bli i skuld
    vilken stor dröm
    som aldrig skulle gå i glöm.
    Denna i present skulle inte vara dum
    Förmodligen blir pratglada jag ganska stum.

    SvaraRadera
  94. Åh vilka tjusigheter som gömmer sig bakom dagens lucka! Min man älskar levande ljus och bett mig att köpa fler ljusstakar. Dessa sagolika pjäser är precis i hans eleganta inrendningssmak så de vore en perfekt julklapp till honom!♥


    Ett guldkorn, i dubbel bemärkelse, hos Creative Lounge är "A star is born"-albumet. Att bränna ner de mest personliga låtarna på en 24 karat guldpläterad skiva måste vara den mest unika gåva man kan ge till sin älskade nyfödda lilla stjärna!

    SvaraRadera
  95. Min favorit är:Lilly of Sweden - Lilly Rose (black) jag älskar koftor och denna är otroligt fin!

    SvaraRadera
  96. Skorna från Calou, Blinka Boots tyckte jag var supersnygga! Skulle passa till allt och ser väldigt sköna ut!
    Trevlig advent till dig!

    Maria
    hatti_fnatti@hotmail.com

    SvaraRadera
  97. Lilly of Sweden väskan Daniel. Motivering behövs nästan inte. Räcker att läsa att det är deras egna favorit.

    SvaraRadera
  98. Du & Jag - Ludvika (pink) är min absoluta favorit. Jag älskar dom hjärtformade knapparna och spetsdetaljerna. Trevlig andra advent! /Ann-Charlotte

    SvaraRadera
  99. Åh, det finns ju SÅ mycket fint hos CL!
    Jag skulle hoppa högt av glädje om jag skulle vinna ett armband från Lite Kalabalik.. och att presentkortet räcker till en sjal från Ester Elenora gör ju inte saken sämre! :)

    Kraam Camilla - Vita Rummet

    SvaraRadera
  100. Min favvo: Fab plånboken som även kan användas som clutch!!! Har förbokat en i svart, men skulle gärna ha matchande iPhone Case :) Med vänlig hälsning, Maria missymissy713@hotmail.com

    SvaraRadera
  101. Frida Andersson04 december, 2011

    Favoriterna hos creative lounge är de höga svarta primebootsen. Tyvärr anser jag att de är lite över min budget men för ett presentkort slår jag till direkt. tänk vad fint att matcha en lite sötare klänning :)

    SvaraRadera
  102. Labretta Luigi Mid

    Labretta - Luigi Mid är ett fantiastiskt snyggt ur,
    som jag utan tvekan skulle använda i ur och skur.
    Det är så snyggt med lite bling,
    passar också bra tillsammans med min silverring.
    När jag ska på fest,
    passar det nog allra bäst.
    Därför vill ha denna klocka,
    en guldklimp som aldrig lär slockna.

    Hälsningar Lisa

    SvaraRadera
  103. Day Home - Day Antique Candle Stand är min favorit. Jag älskar att tända ljus och de här känns ju så underbart lyxiga.

    //Linda

    SvaraRadera
  104. Creative Lounge har så otroligt mycket snyggt. Svårt att bara välja en favvis :) En av mina favoriter är dock jackan "Dimmy Coat" från ChillNorway. Herre gud så snygg!!!

    Kram,
    Linda B

    SvaraRadera
  105. Hej!
    Jag Gillar <Lilly of Sweden - Väska Caroline (brun) som den väsktokiga tjej jag är.

    SvaraRadera
  106. Det var inte helt enkelt, mycket snyggt som skapar ha-begär. :)
    Men jag väljer den vita snygga klockan Triwa Klocka - Withe Russian Brasco. Den hade hjälpt till med jul- och vinterkänslan nu när det bara är höst ute... Fantastiskt fin.

    SvaraRadera
  107. Egentligen går det inte att välja EN favoritprodukt. Creative Lounge´s förträflighet ligger just i att det finns favoritprodukter jag kan köpa till sonen, mannen, mamma, syster och mig själv. Gillar verkligen inspirationskollagen de sätter ihop.

    Måste jag välja en blir det:
    Den svarta Fab. - Love Purse.
    Bara för att den är SÅ SNYGG!

    Länkar till tävlingen i min blogg.
    God Jul/Jenny R

    SvaraRadera
  108. Den fantastiskt vackra champagneSkålen skulle passa utmärkt till 14 Februari 2012 då jag planerar att fria till min sambo. För ni glömmer väl inte att det traditionsenligt är tillåtet för kvinnor att fria när det är skottår ;) bra för oss som går och väntar och väntar.... Förhoppningsvis får jag ett JA så vi får dricka upp den kylda champagnen med ! :) Kram

    SvaraRadera
  109. Min favorit är Malina - Klänning Daisy Aqua, och den skulle nog klä mig fint nu när jag gått ner femton kilo och nått min målvikt :-D
    http://emma-lees.blogspot.com
    emma-lee@comhem.se

    SvaraRadera
  110. Armbandet från Stylesnob med de små vingarna var ursött tycker jag. En perfekt julklapp till bästa väninnan. Kanske är jultomten extra snäll i år? ;-)

    SvaraRadera
  111. Min älsklingswebbshop. Jag skulle vilja svara allt, speciellt plain Vanilla men måste jag välja något så blir det Plain Vanilla - Ibiza Dress (black) <3

    Hoppas att jag vinner!!
    Anna-Carin Engstrand
    anna.carin.engstrand@norconsult.com

    SvaraRadera
  112. Hej,
    jag hade valt det oerhört vackra porslinsarmbandet - Sägen.
    Jag likar och delar ;)

    mvh

    Robinbte
    volpino@live.se

    SvaraRadera
  113. Min favorit blir en finfin tunika plain vanilla-tassel tunic. En härlig modell som jag kan bära på jobbet och på fest1
    mvh
    katarina

    SvaraRadera
  114. Min favoritprodukt är Nova Star - Denim Original SS2011 ett plagg i bra kvalité som skulle vara super snyggt på min lilla kille! :)

    Caroliinea@hotmail.com

    SvaraRadera
  115. Hmm Det finns så många underbara saker hos CL så det är svårt att välja men Kalabaliks smycken fastnar jag för varje gång jag tittar igenom utbudet. En rolig o färgstark liten tvist på en rätt så enkel produkt.
    Lite kalabalik i vardagen helt enkelt!

    SvaraRadera
  116. Creative lounge är en av mina favoritwebshoppar och servicen är fantastisk. Klart jag skulle vilja vinna ett presentkort där. Jag gillar på Facebook såklart. Om jag har tur att vinna skulle jag välja något från Plain Vanilla. Deras kläder är to die for. Blisstunikan och pälsvästen är mina favoriter. Till nyårsfesten tex. Hoppas hoppas hoppas!!! Ha en fin andra advent!!!

    Lotta Wallenberg

    SvaraRadera
  117. Sandra Pettersson04 december, 2011

    Min favorit är halsbandet Palma från Miss Dee. Jag älskar alla fina halsbandshjärtan som är populärt nu men detta var en lite annorlunda variant iom pärlorna och det tyckte jag var fint.

    sandralarsson73@hotmail.com

    SvaraRadera
  118. Ojoj så mycket fint det finns hos Creative Lounge!
    Min favorit blir nog en svart Fab. - Love Purse!
    Fantastiskt fin & läcker plånbok i skinn,
    det skulle bli den finaste jag haft någonsin!
    Svart med hjärtan skulle förgylla varje dag,
    jag av denna skönhet blir alldeles knäsvag!

    dahlarna@hotmail.com

    SvaraRadera
  119. Hej!
    Det finns många fina saker hos Creative Lounge. Jag skulle nog efter mycket övervägande välja någonting ur deras Day Home sortiment - Day Light Plateau (L). Mycket vacker!

    SvaraRadera
  120. Tunikan från Malina - Elisa (rio rain)är jag helt kär i. Den passar till allt från festen, till middagen, till jobbet beroende på vad man kombinerar den med, och skulle verkligen behövas i min rätt tråkiga garderob. Priset är i det mesta laget men ett bidrag på 1 000 kr skulle få mig att slå till för att förgylla de kommande decemberfestligheterna. Håller en tumme!

    SvaraRadera
  121. Det finns hur mycket fint som helst. Högst upp på min önskelista har ett par Primeboots stått länge. Och jag hoppas tomten kommer med ett par. Skulle jag vinna ett presentkort på 1000 kr så skulle jag köpa ett par till mig själv i julklapp. Dessa stövlar passar till allt från en finare klänning till jeans. Jag håller tummrna. Kram

    SvaraRadera
  122. Även om jag nyss köpt en ny klocka så skulle jag vilja ha ett presentkort till en till :)


    Oxxo Design Steel Diamond Watch Lady Style

    SvaraRadera
  123. Blev helt fascinerad av Din smyckekollektion, bland allt däruti väckte Piyamahorn (mässing)all min passion

    Jeanette R

    SvaraRadera
  124. Oj så mycket fint de har. Jag har väldigt länge tittat på sjalen Ester Elenora Samantha Leo blacka, men tyvärr lite för dyr för min plånbok just nu. Denna sjal passar både till vardags och fest!

    /Carolin A

    SvaraRadera
  125. Frontrow Living - Väska Snap purse är ju hur läcker som helst! Men jättesvårt att bestämma sig bland Frontrows alla fina väskor!
    De tuffa nitarna tillsammans med den ljuva rosa färgen ger både hårdhet och mjukhet på samma gång. En vinnare helt enkelt!
    Kram (och länkar)

    SvaraRadera
  126. Frontrow Living - Väska Snap purse är ju hur läcker som helst! Men jättesvårt att bestämma sig bland Frontrows alla fina väskor!
    De tuffa nitarna tillsammans med den ljuva rosa färgen ger både hårdhet och mjukhet på samma gång. En vinnare helt enkelt!
    Kram (och länkar)

    SvaraRadera
  127. Nesten helt umulig å bare skulle nevne et merke, for jeg syns nesten alt faller i smak!! men jeg har forelsket meg helt i Fab. Har siklet på Love purse i en stund nå!! Men med som mor, så prioriterer jeg ikke så dyre ting til meg selv, da jeg elsker å kjøpe ting til gullet mitt. Men hadde jeg vunnet gavekort på Creative Lounge hadde jeg definitivt valgt denne. Den er jo perfekt til hverdags og til fest. Jeg tror jeg hadde kommet til løpe rundt med den hele tiden om jeg hadde hatt den. Åh, totalt forelsket! Det hadde vært den perfekte julegaven til meg selv i år!


    kristinhoelstad@hotmail.com

    SvaraRadera
  128. Thyme for ginger, peace plånbok. Ska jag ha en tom plånbok efter alla julklappar som handlats så vill jag att det ska vara en peace plånbok. Som man tros allt blir glad av att se!

    SvaraRadera
  129. Åh, jag är kär. Min favorit i sortimentet är finfina plånboken från Fab.;Love Purse. Allra mest den ljusbruna varianten. Jag hoppas på tur såhär andra advent för denna klapp skulle verkligen göra mig jätteglad!

    SvaraRadera
  130. Är gärna med och tävlar, favorit är dessa fina stövlar Primeboots Engineer Mid-16 Zip Crazy Black
    Tänk att få ha på sig dessa varma och snygga stövlar, det vore underbart
    liselotte.202andersson@telia.com

    SvaraRadera
  131. Mycket fint och lite svårt att välja bara en favorit men den här skulle jag gärna klä mig i på julens fester.
    http://shop.creativelounge.se/se/art/love-forever-monsy-dress-graphite-grey.php?grp=406833
    Är en riktigt "tunikamänniska" ;-) och letar alltid efter nya fina tunikor att drömma om :-)!

    Kram från Anette

    SvaraRadera
  132. Day Black Russian - mitt hjärta slår snabbare när jag ser den och jag svettas! Snälla snälla tomten gör en mamma glad. Kram Frida

    SvaraRadera
  133. Min favorit är helt klart väskan Stephy från Lilly of Sweden för att den har allt som jag letat efter hos en väska; diskret elegans fast med trevliga detaljer. (Då gör det inget att den har samma namn som en person ur den hemska såpan Glamour.)

    SvaraRadera
  134. När jag var inne i butiken för ett tag sedan upptäckte jag många jättefina armband från OXXO design och jag skulle mer än gärna använda ett presentkort på smycken från OXXO!

    SvaraRadera
  135. Det är oerhört svårt att välja ut EN favorit ur denna underbara butiks sortiment!!
    Mitt val föll dock tillslut på "Oxxo Design Steel Diamond Watch Lady Style" då det är en klocka jag länge velat ha på min handled.

    Hälsningar Suzanne

    SvaraRadera
  136. Vilken toppen 2a advents tävling!!
    Min favorit, -inte lätt att välja EN dock- hos Creative Lounge är 'star blouse' från Chill Norway, i en sån skulle jag känna mig fin nu med en liten bebiskula, och efter, när jag kommer vara långt ifrån fit på ett tag, kommer jag troligen uppskatta den ännu mer!
    Jag gillar både din blogg o Creativ Lounge på FB förstås!

    Advenstkramar från Malin

    killmamma at hotmail.com

    SvaraRadera
  137. Jag föll pladask för underbara sjalen Ester Elenora - Saga Scarf (grey), och att den dessutom heter "Saga" som min minsting gör ju att det känns som om den är menad för mig! =)

    SvaraRadera
  138. I julklapp skulle det vara helt rätt med en Triwa Klocka Ivory Rose Brasco Chrono...

    SvaraRadera
  139. Min favorit i sortimentet är :
    Day Spotted Bowl (medium), otroligt vacker och användbar,nu till jul med fina växter och mossa eller med frukt i...

    SvaraRadera
  140. Min favorit i sortimentet är champagneskålen Mansion Bowl från Day Home, helt enkelt för att den var väldigt snygg! Klassisk men passar ändå in i en modern inredning och perfekt inför alla vinterns fester :)

    /Jenny (jennysjul@gmail.com)

    SvaraRadera
  141. Hej! min favvis är ChillNorway ♥ - Mittens vantar (grey) säkert för att jag varje dag på mitt kontor fryser så mycket i fingrarna att det faktiskt gör ont. Det är svårt att att använda tangentbordet då. Min arbetsgivare ska sätta in ett element men ivänta på det så skulle dessa vantar sitta bra!

    SvaraRadera
  142. Min favorit är ChillNorway ♥ - Kaana Coat short (Sand). Det är en otroligt vacker jacka som man bara drömmer om att få värma sig i. ChillNorway och Creative Lounge har verkligen så vackra plagg att man bara ryser i hela kroppen av välbehag av att se dem!

    hoppas på jättetur!

    Mvh//Malin
    grodmalin@gmail.com

    SvaraRadera
  143. Min absoluta favorit är Ester Elenora Elsa bomullsklänning i rosa. Jag älskar Ester Elinoras fantastiska tunikor och sjalar och den här klänningen i rosa var något alldeles extra!

    Jag har såklart gillat it´s a house på facebook (där jag sedan länge gillat creative lounge också)

    Tack för en fantastisk tävling! /Emma
    emmahjorth85@hotmail.com

    SvaraRadera
  144. Creative Lounge har ju fräckaste "inne"klockorna!!! Triwa har en klocka för alla tillfällen! ;-) Med en sådan på armen har man inte bara koll på tiden utan koll på vad som ligger i tiden!!! :-)

    SvaraRadera
  145. Finns så otroligt mycket fint i den lilla butiken men min absoluta favorit är Day Saddle Chair från Day Home. Att få sitta i fåtöljen framför öppna spisen med en bra bok vore helt fantastiskt:-) Tack för en fantastisk blogg!
    Johanna

    SvaraRadera
  146. Jag hittade mycket fint till önskelistan, men den absolut favoriten blir en av ljusstakarna på bilden. Day Home - Day Antique Candle Stand (Medium) Skulle passa perfekt här hemma!

    SvaraRadera
  147. Terese Gustafsson04 december, 2011

    Och jag föll pladask för Bliss-tunikan! För att den är så fin och enkel men ändå som gjord för festligheter. Känns som ett plagg man både är bekväm och fin i! Det är nog den bästa kombinationen ett plagg kan ha!

    SvaraRadera
  148. Allt är helt underbart, jag kan bara tråna och drömma mig bort...
    Skulle så gärna vilja kunna ha något romantiskt plagg, men jag har provat tre plagg på kappahl (har knappt råd med dyrare) och det känns bara fel. Men kanske kan jag ha något från Ester Eleonora eller Chill Norway och ändå känns mig fin. Det vore något! :)

    Kram Stina

    SvaraRadera
  149. Min favorit i sortimentet är Lilly of Sweden - Väska Caroline (svart) då den är riktigt i min smak - bra storlek, snygg färg och otroliga detaljer :)

    /Emelie
    Mail: emelie_eriksson_89@hotmail.com

    SvaraRadera
  150. Jag har fallit handlöst för Chill Norways Garder Blouse...så fin! Annars har jag ett gott öga till Plain Vanillas fina plagg!
    Kram Ulrica

    SvaraRadera
  151. Min favorit i sortimentet är utan tvekan partyväskan "Ester Elenora - Party Bag svart med döskallar". Främst för att jag behöver en partyväska och för att den var så sjukt snygg och kaxxig!

    SvaraRadera
  152. vilken toppen tävling :D min favorit produkt är: Ester Elenora - Matilde Scarf (pink)
    för att jag älskar rosa och en sjal kan pigga upp vilken tråkig outfit som helst

    SvaraRadera
  153. Favoriten är Day Spotted Bow. Perfekt att ha hemma, kan användas som godisskål, fyllas med blommor, användas för flytljus eller arjför inte bara som bålskål. Det finns ingen skål som är mer varierbar!

    SvaraRadera
  154. Åh, den fantastiska väskan Caroline från Lilly Of Sweden. Klassisk och tidlös är den ett smycke och väska i ett. Massor av fack och fickor för en småbarnsmamma på språng! Lyx som varar länge...

    SvaraRadera
  155. Creative Lounge har ett fantastiskt sortiment! Men sedan jag förlorade min svarta Guess-klocka har jag letat överallt efter en ny svart klocka ....och nu ÄNTLIGEN funnit en som både är tuff, sportig, klassisk och elegant! - Triwas Nevil Raven är min absoluta favorit. Den kan jag bära överallt, både till vardags som till nyårsfesten!

    Anna i Gråbo

    SvaraRadera
  156. Ljuvliga ringen Lite Kalabalik - Lite Pirat (silver/svart) bara skriker efter att få krypa ner och lägga sig till rätta i mitt smyckeskrin. Det skulle trivas så fantastiskt bra både där och på mitt finger!

    Kram / Maria

    SvaraRadera
  157. Ann-sophie gotlänska04 december, 2011

    Creative Lounge har ett underbart sortiment men det vore en dröm att vandra omkring i de höga från Primeboots i vinter. jag skulle känna mig så fin!Vilken vardagslyx!

    gillar creative lounge sedan förut.
    kramar

    SvaraRadera
  158. Mamma till tre04 december, 2011

    Hur mycket fint det än finns hos CL (och det gör det verkligen!) så finns där en klänning som alltid kommer betyda extra mycket för mig och vara min favorit.. Nämligen underbara Plain Vanilla Divine, den bar jag kvällen då jag sa "ja" till min man ;-) Vinner jag 1000:- blir det absolut en Velvet Tunica från Tina Wodstrup!! <3

    SvaraRadera
  159. Det finns många guldkorn i min favoritbutik Creative Lounge men det finns faktiskt en klapp jag skulle bli lite extra glad för om Tomten kom med till mig i jul. Och det är den vackra tunikan från Du & Jag - Krabi (black).

    Jag befinner mig i en otroligt tuff period i livet just nu med flera privata bitar som slukar kraft och energi. Därför skulle det kännas varmt i hjärtat att få något fint att känna glädje i och som piggar upp i den just nu jobbiga vardagen.

    Mvh
    Josefin
    josefin.lanshagen@home.se

    SvaraRadera
  160. Många fina saker men min favorit är Day Home - Day Antique Candle Stand (Small). Den skulle passa fint hos oss.

    Helén i Åhus

    SvaraRadera
  161. Ops, ursäkta slarvamajan här. Men det vart fel mailadress jag skrev med i mitt svar ovan.

    Rätt ska vara josefin.landhagen@home.se

    Ursäkta!

    SvaraRadera
  162. Underbara klockor från OXXO, enkla men samtidigt en exklusiv känsla!

    /Malin
    malin@carnesten.se

    SvaraRadera
  163. Min favorit i butiken är "Miss Dee - Ring Combiné Hampton hjärta (Silver/guld)". Jag är fullständigt besatt av hjärtan så denna ring är så mycket jag att det är helt sjukt!!!

    Victoria Svensson
    victoria@svenssonutas.se

    SvaraRadera
  164. Sussie i Umeå
    Ester Eleonoras Elsa tunika i rosa tycker jag är ljuvlig! Det finns sååå mycket fint i butiken som jag gärna skulle ta på mig.

    SvaraRadera
  165. Gillar Ester Elenora - Saga Scarf (grey) för att den är cool och fin på samma gång! :)

    SvaraRadera
  166. Silverljusstakarna från Day Home är mina favoriter. De är tidlöst klassiska och dem har jag suktat efter länge.

    mikaela.recknagel@telia.com

    SvaraRadera
  167. Finns så otroligt mycket fint och jag skulle kunna välja ut många favoriter. Men jag har länge drömt om att få klä mig i en Lisbon dress från Chill Norway. Den skulle få mig att känna mig väldigt fin här hemma som föräldraledig, likväl som då jag ska klä upp mig. En guldkant på dagen!

    Hoppas ni har haft en mysig andra advent, kram Maja

    SvaraRadera
  168. Min favorit bland hela det underbara sortimentet är stövlarna från Primeboots. Om jag skulle vinna skulle presentkortet bli ett bidrag till att jag äntligen kunde köpa dem. En julklapp till mig själv helt enkelt. Det är jag värd som nybliven tvåbarnsmamma!

    SvaraRadera
  169. Sussie i Umeå04 december, 2011

    Skulle köpa en Ester Elenora Elsa (rosa klänning) om jag blir vinnaren av presentkortet! Det finns så himla mycket fint i butiken som jag skulle vilja ha både i hemmet och på mig ;0)

    SvaraRadera
  170. Ute stormar det, träden slår mot fönstret och jag är så genomfrusen...Love Forever ♥ - Sequin Poncho pink skulle värma mig...för den helt enkelt ser så himla gosig och mysig ut.

    TREVLIG ANDRA ADVENT!

    Susivej

    SvaraRadera
  171. Chill Norways mössa är en kolckren favvo! Värme & kärlek i vinter!

    SvaraRadera
  172. Plain Vanilla - Klänning Divine (Butterfly) är min absoluta favorit. Underbar modell i ett helt sagolikt tyg.
    It takes ny breath away!
    Helt sagolik! Delar och gillar på Facebook. håller tummarna!

    SvaraRadera
  173. Allt är ju så fiint! Eftersom jag är en koft tjej så måste jag ju välja Du & jag - florence (white) för den är ju så snygg och skulle sitta bra nu när det är kyligare ute. Kram mia

    SvaraRadera
  174. Min favorit är Oxxo Design Steel Diamond Watch, står högst på önskelistan!

    SvaraRadera
  175. Efter att man blivit 2-barnsmamma så glömmer man bort sig själv, så om jag har turen att vinna hade jag valt ett par Vintage by fe Holly trousers (beige) & någon skönhetsprodukt till mig ;))

    SvaraRadera
  176. Creative Lounge en underbart mysig butik som gör en glad över att man bor i Umeå :) Av många favoriter är Primebootsen en av dem som man tyvärr inte har haft råd att unna sig. Men de är grymt snygga och ligger högt på önskelistan!

    SvaraRadera
  177. Min favorit i deras sortimen är http://shop.creativelounge.se/se/art/frontrow-living-spike-bag-leatherblack.php?grp=284752 för den är tuff och snygg och känns så jag!

    SvaraRadera
  178. Men det är ju helt omöjligt att se ut EN favorit... Jag har så många så många..
    Men en som jag har tittat på många ggr är ChillNorway ♥ - Garder Blouse (light grey) LOVE IT!!!

    SvaraRadera
  179. Min favorit är ljusstakarna som du har med i collaget! Jag älskar stilrena som har en liten extra touch och det tycker jag att dessa har!

    emelie.norman@hotmail.com

    SvaraRadera
  180. Day Home - Mansion Bowl (Large)
    den hade varit passande eftersom jag ska gifta mig nästa år med min karl..

    tartpalatset@live.se

    SvaraRadera
  181. Min favorit är Bliss tunika Nude som Laila Bagge som bekant också burit i Idol :) http://shop.creativelounge.se/se/art/plain-vanilla-bliss-tunica-pink-2.php
    Gillat, delar och länkar också!

    Motivering:

    Bliss tunikan är av rätta sorten
    tänder på designen & faller för komforten
    Det enkla är det vackra var det visst
    alltför rörigt är bara smaklöst trist!

    Elisabet Andersson
    in_cava_vita@hotmail.com

    SvaraRadera
  182. Min favorit är Mascow jacket dark grey! Med den skulle jag äntligen bli både snygg och varm under mina vagnpromenader!

    Kram Maria

    SvaraRadera
  183. Min favorit är den här: Lilly of Sweden - Väska Stephy small (brun). Den skulle passa perfekt som kombinerad skötväska/handväska nu när lillgrynet börjar bli så stor att hon inte behöver ha så mycket extra med sig! Tyvärr är inte en ny väska prioriterad såhär i mammaledighetstider, så jag hoppas på tur i adventskalendern =)

    SvaraRadera
  184. Katarina Holmberg04 december, 2011

    Jag föll pladask för Sägens underbara armband med gammalt porslin. Vilken speciell känsla att bära något så fint med en helt egen historia som man bara kan ana sig tlll -eller fantisera om...

    SvaraRadera
  185. Ååå min favoritbutik =)
    Det finns så mycket snyggt här så det blir svårt att välja men favoriten just nu är de underbart snygga Primebootsen - Ascot Heel Pull-up i svart skinn.
    Kram på dig.

    SvaraRadera
  186. Min favorit är:Charmant - Väska Style (beige/grå) ♥
    Kanske just för att jag behöver en väska -är helt väsklös just nu.Fin butik!!

    SvaraRadera
  187. Min absoluta favorit är ChillNorway ♥ - Stine long sleeve (charocal grey). Både snygg och ser så bekväm ut. Love!

    SvaraRadera
  188. Det är helt klart smyckena från Lite Kalabalik. Jag kan inte se mig mätt på de färgglada karamellerna!!

    SvaraRadera
  189. Åhh, så mycket FINT! Smycket med organiskt hjärta med texten "you are here" - den absoluta favoriten, verkligen fint sätt att ha minnet av nära just nära! Kommer dock köpa sjalen "Mundi - Sjal Bird (pink/beige)" då den blir underbar till min klänning jag ska ha på vårbröllop. Mvh Lena M (mail: lena_markus@hotmail.com)

    SvaraRadera
  190. En Triwaklocka! Den skulle jag ge min man i julklapp (och sen skulle jag låna den av honom)!

    SvaraRadera
  191. Min favorit är ChillNorway ♥ - Paddy Coat. Jag skulle verkligen behöva den nu när jag flyttar hem till Sverige efter att ha bott 8 månader i värmen:)

    SvaraRadera
  192. ÅÅhhhh, vilka härliga kläder de hade!!! Kul att ha hittat till den sidan! Favoriten blev nog ändå velour tunikan i vitt med rosa detaljer från Danska Tina Wodstrup.
    Sååå fin!!! Skulle passa både till hemma mys kvällar men också till fest! Snälla tomten! ;)

    /Helen

    (helennordqvist@hotmail.com)

    SvaraRadera
  193. Helt fantastisk butik! Svårt att välja endast en, men min favoritprodukt får bli Tina Wodstrup - dress för att den har så fina volanger nertill och passar perfekt att ha under tunikor. Hamnar på önskelistan.

    kristina.bringsell(at)hotmail.com

    SvaraRadera
  194. svar: min favorit är Lilly of Sweden - Väska Daniela (brun) älskar väskor och denna faller mig verkligen i smaken då man kan ha den både till vardag och fest
    cecilia.eriksson@live.se

    SvaraRadera

Annonser: