onsdag 4 januari 2012

Day Home våren/sommaren 2012

Helt galet med snö har vi fått och mer verkar det bli. Närmare 80cm och en stor del av detta har kommit på den här sidan årsskiftet så här fylls dagarna av både frivilliga (bygga vidare på vår snökoja) och mindre frivilliga snöaktiviteter (köra fast med bilen i ett dåraktigt försök att ta mig ut från en oskottad gård...) och även om jag vill njuta utav vintern länge än så kan jag inte låta bli att andas in lite vår. Nu när julen städats ut så kommer förändringslusta, vårkänslor och ny energi som i ett trollslag. 

Innan jul var jag inte mottaglig för alla vår- och sommarnyheter som damp ner i mailboxen, men det är jag nu och Day Homes vår/sommar kollektion är som alltid träffsäker och går helt enligt trenden i smutsiga pasteller. Mycket välkomet efter den dominans som "ljust & fräscht" och det grafiska har haft så länge. Smutsiga pasteller kommer vi att få se mycket av i vår, det lovar jag er! Och det blir så galet fint tillsammans med mässing och marmor som är mina andra två förälskelser just nu. Fler bilder från Day Homes vår/sommar kollektion hittar du här.

Vad säger du? Är du redo för smutsiga pasteller?

4 kommentarer:

 1. Smutsiga pasteller? Nja, jag har ju just sett skönheten i det grafiska svart/vita!
  Trendkänslig? Inte alls!

  Är avundsjuk på all snö ni har, idag har jag städat ut julen och plockat in lite vår eftersom vi inte verkar få någon vinter i år.

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Underbara bilder!!!

  Jag är redo för våren och blir inte alls avis på er snö! Men för en vecka sedan hade den varit guld värd :))

  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Vi har inte ens en gnutta snö här nere Göteborg. Och snart känns det som för sent om den ska komma för snart vill vi ha vår. Smutisga pasteller - absolut!!!

  SvaraRadera
 4. Visst smutsiga pasteller hade suttigt fint men fram för allt allt med våren hade suttit perfekt!

  SvaraRadera

Annonser: