fredag 13 januari 2012

Sopsäck de luxe

Foto: Varpunen

Jag har varit på jakt efter en fin papperskorg att ha i lilla Ts pysselhörna och nu tror jag att jakten är över. Föll handlöst för finska Varpunens fina tygsäckar som finns i olika storlekar från 22 € beroende på storlek. Perfekta till förvaring utav leksaker, vantar, tidningsinsamling eller annat.


Foton: Varpunen

Fina nog att ha framme och finns i massor utav härliga mönster, svårt att välja... Fast när jag tänker efter har jag ju faktiskt en bit vaxduk liggande i ett skåp, kanske ska testa plocka fram symaskinen?

6 kommentarer:

 1. Kan ju inte vara alltför svårt att sy egna. De var verkligen jättefina.

  SvaraRadera
 2. Jag har också skrivit om de här fina påsarna och jag har varit inne på samma tanke som Sahra, man kanske ska testa att sy egna. Man skulle ju kunna sy en påse av tyg och sedan ställa en papperskorg i den, det skulle ju fungera!

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Helt fantastiskt fina! En sådan vill jag också ha! Säkert inte alls svårt att sy en egen, men mönsterna var ju så underbara, undrar om man kan hitta något liknanade på vaxduk.

  SvaraRadera
 4. Bra tips, ska sy till Lillfia & Lillpojken. Kanske kan vara fint att sy till uteplatsen och plantera i ?
  Tack för din kommentar i min blogg, jag tycker verkligen om bilden på hästen också. Har kontaktat fotografen för ett prisförslag, vill så gärna ha den i vårt hus.

  SvaraRadera
 5. Den tycker jag absolut att du ska sy själv.

  Hutlöst pris för något så enkelt!

  Kram Helene

  SvaraRadera
 6. Men herregud! Nu har jag läst hela din blogg och vilken blogg. Det tog mig en hel jobbhelg att titta på fina bilder, bygga upp egna fantasiprojekt till vårt paradis! Jag är fast och kommer fortsätta läsa dina inlägg!!
  Lycka till med allt!

  SvaraRadera

Annonser: