måndag 26 mars 2012

Fjällsemester


Är precis hemkommen från en härlig fjällsemester med goda vänner. Redan för sju år sedan åkte vi till fjällen tillsammans för första gången och har åkt varje år sedan dess - en mycket trevlig tradition! Och eftersom våra barn är nästan kusligt tajmade med varandra, det skiljer två månader på våra äldsta och tio dagar på våra yngsta, så har de så himla kul ihop. Mycket värdefulla stunder! En stor tvätthög väntar på mig men den får allt vänta lite till för allt avkopplande stughäng, sköna skoterutflykter, smarriga uteluncher, bobrace och god mat har fått mig att gå ner så skönt i varv så jag kostar på mig att vänta med att skruva upp tempot igen till i morgon. ¡Mañana mañana!

Translation: We just got back from a nice vacation up in the Swedish mountains so now my mental batteries are fully charged and ready for a new week!

6 kommentarer:

 1. Låter underbart! Vi återvände från fjällen i torsdags efter några dagar med mycket skidåkande :)

  Härlig vecka till dig och du, trappa inte upp för fort - NJUT! ;)

  SvaraRadera
 2. Det låter himla mysigt det där med fjällsemestertraditioner! Sådana ska jag också skaffa mig, finns inget bättre än att åka skidor, rulla runt i snö, basta och bara gå runt och mysa i underställ :) Tack för dina fina ord på bloggen! Kram Emelie

  SvaraRadera
 3. Jag tror inte din tvätthög försvinner någonstans, de brukar inte vara så stöldbegärliga. :) Så du kan hålla ditt lugna tempo med gott samvete!

  Ha en toppen dag!
  Kram Kia

  SvaraRadera
 4. Minns när vi var till fjällen meddig, din mor och E..du var kanske fem år och satt med mig i skoterpulkan och undrade hela tiden när är vi fjällen? Vi såg juhela tiden högre toppar..så söt redan då..

  SvaraRadera
 5. Ååå jag får så många härliga minnen när du skriver om fjällsemester! När jag var yngre åkte vi jämt upp till Vuoggatjålme med några familjer under påsk som en tradition! :)

  SvaraRadera
 6. Härligt! Vi åker upp på lördag för en härlig fjällvecka :-) Längtar!

  SvaraRadera

Annonser: