tisdag 13 mars 2012

Inreda Utreda


En annan nyöppnad webbshop som genast blev en ny storfavorit hos mig är Inreda Utreda som drivs utav Daniella Witte vars hem jag bloggat om tidigare. Jag är oerhört svag för prickigt så överkastet a la dalmatian style hamnade genast på önskelistan. 


Ljuvligaste porslinet i härligt gråblåa toner likaså.


Skinn och trä dras jag till som en nattfjäril till en lykta och denna väska, skärbräda, korgar och ljusstakar fick definitivt mitt hjärta att klappa lite extra. Ja som ni märker så finns det så galet mycket fint så har du inte kikat in gör det nu!

Translation: Another newly opened online shop is Inreda Utreda and the shop owner Daniella Witte whose home I've blogged about before has collected so much beauty in there that it makes your head spinn. A new personal favorite. 

5 kommentarer:

 1. Wow, vad tjusigt! Kliar i shoppingfingrarna...
  Ha en bra dag!
  Kram Elin

  SvaraRadera
 2. Jajemensann, massa finfint att önska...
  En fin dag till dig vännen!
  kram

  SvaraRadera
 3. Hej! Vad kul att ha hittat till din blogg....super fin! Ha en underbar vecka mvh Maja

  SvaraRadera
 4. Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!

  Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset! Vi hoppas att så många av er som möjligt kan komma och träffas! ÅÅÅHHHH så skoj!

  Föranmälan ska göras tillvitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god Kycklingssallad, kaffe, dryck och kaka. Kostnad 135:- Vi håller stängt på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på www.levvackert.se Kram Petra www.romantiskahem.blogspot.com och Ingela Broling www.inspirationivitt.blogspot.com

  SvaraRadera
 5. Prickigt är kaxigt!!! I like

  SvaraRadera

Annonser: