torsdag 5 april 2012

Groventré


Hmmm kameran behöver nog skickas in på en ordentlig rengöring i alla fall.... Så ni får stå ut med halvskitiga bilder ett tag till. Trist. Men men inte mycket att göra. En glad nyhet är i alla fall att vi äntligen har hittat korgar i rätt storlek till vår groventré. Antingen har de varit för stora, för små, för höga, för låga, för mörka, för ljusa eller för veka men tillslut hittade vi dessa korgar från Artwood som passar alldeles perfekt. Lycka! Nu när vi har varsin korg för vantar, mössor och annat löst har vi äntligen kunnat börja använda möbeln fullt ut. Mycket mycket skönt! Bakom skåpluckorna längst upp förvarar vi hjälmar som inte är i säsong så att jag behöver en stege för att nå kommer bara vara ett problem två gånger per år. På hyllplanen under har vi de hjälmar som används, i varje fack finns två ankarkrokar för upphängning av jackor, overaller och galonkläder och längst ner plats för skor. Det kan låta som en klyscha men var sak har sin plats är verkligen bästa tipset för ordning och reda!


Vet inte om det är 1-års ångest eller vad men på senaste tiden har jag ett par gånger vaknat kallsvettig efter att drömt att min lille W kommit hem med mullrig röst, bredaxlad, låång, med begynnande skäggfjun och hinkat i sig litervis med mjölk och flera limpor... Hi hi bäst att pussa på bebislena fötter och njuta av de små söta 21:orna medan det varar.


I de inbyggda paxgarderoberna förvarar vi ytterkläder och skor som inte är i säsong, byggkläder och lite annat smått och gott. Här har jag också en hylla med presenter, påskägg och annat hemligt men misstänker att lilla T är mig på spåren och att jag måste komma på ett bättre ställe snart. 

Nej nu tar jag lite påskledigt och hoppas få njuta av fint väder, skoter- och skidåkning, mat i mängder och hinna skissa lite på en utbyggnad av fjällstugan. För nu när projekten här hemma blir mindre börjar vi känna oss sugna att hitta på nya projekt. Önskar er alla en riktigt riktigt skön påsk så ses vi på tisdag!

Translation: I am a huge storage junkie and love making custom built solutions. In our mud room we have lots of storage for footwear, outerwear, and wet clothing and this room serves as the perfect barrier between outdoors and indoors. Love it!

16 kommentarer:

  1. Hej! Måste först tacka för all inspiration du och din blogg ger mig (och förmodligen alla andra). Sen skulle jag vilja önska ett inlägg där du berättar hur du planterar din köksträdgård? Jag tänker göra en med kryddväxter osv, men överallt står det olika hur man ska sköta om dom stackarna osv. (speciellt hur man ska så dom)

    SvaraRadera
  2. Finaste groventrén ever!!

    Susanne

    SvaraRadera
  3. SÅÅÅ fin hall:) Jag gillar din blogg..mysig och hemtrevlig. Vill du ha lite vårkänslor ala IKEA och Paris kan du kolla in min blogg:)
    Jag önskar dig en riktigt GLAD PÅSK.

    LOVE Maria på inredningsvis

    SvaraRadera
  4. Supersnygg förvaring. Skönt att få ordning på grejerna som annars ligger huller om buller..

    SvaraRadera
  5. Den där hallen skulle jag kunna dö för just nu..................... den är ju både underbar & praktisk på samma gång! Vår hall är nästa projekt här hemma men det lär få vänta tills hösten. -Men den som väntar på något gott..........:)

    Vill också önska dig en riktigt fin påsk! Stor kram från Daniella

    SvaraRadera
  6. Så fin hall och va härligt med så mycket yta! Å vilken ordning.
    Ha en skön påsk! Kram

    SvaraRadera
  7. Kanonbra förvaring!!! Precis vad vi skulle behöva här hemma. Skulle vilja veta måtten på hela "förvaringsmöbeln"?! Är det ett "hemmabygge", eller är den "färdigköpt"?
    Glad Påsk :)

    SvaraRadera
  8. Såg nu att den är hemmabyggd, men såg inga mått nånstans :) Skulle helst vilja bygga en egen NU, men... ;)

    SvaraRadera
  9. Så himla snyggt! Gillar det stilrena hemma hos er.
    Hos mig är det mest puttenuttigt och romantiskt. :)
    Glad Påsk!

    SvaraRadera
  10. Verkligen så snyggt! Skönt med en rymlig groventré!
    Ha en fortsatt skön helg! trots snö och kyla. GLAD PÅSK / Nilla

    SvaraRadera
  11. Lätt att få ångest när barnen växer, men samtidigt har varje ålder sin charm. Tack för inspirerande blogg! Glad påsk!

    SvaraRadera
  12. Gud vilket underbart vackert hem ni har. Jag tror jag dör en smula! Men vilket jobb! Såg bilerna på nergrävda studsmattan. Smart!

    SvaraRadera
  13. Hej! En fråga, vad har ni för tak på er veranda? Sedan måste jag säga att jag älskar din blogg den är en så stor inspirationskälla för mig!! Ni bägge två är så duktiga!! //Camilla

    SvaraRadera
  14. Blev ju skitbra/snyggt!!
    Det blir en hel del kläder och skor m.m. när man är fler än en hemma!

    HA det toppen!
    Kram Kia

    SvaraRadera
  15. oj vad fint ni har det! Inte ser det ut som en groventré precis.... =)

    SvaraRadera
  16. Bygger Ni bara i MDF? Tycker det är ett kasst material som inte håller i längden. Det är oerhört lätt att få det fint, men minsta hack eller jack och lite väta på det och materialet är förstört och ser fult ut. Inte slitet och vackert som det kan bli när man använder sig av riktigt trä..

    SvaraRadera

Annonser: