fredag 25 maj 2012

Rabattkanter i plåt


Som i ett trollslag blev det sommar även här uppe i norr - såå underbart! Och även om jag har massor att göra inomhus inför hemma hos reportagen till veckan så har större delen av dagen har spenderats utomhus med trädgårdspyssel, glassätning och lekstugehäng. Nej dammsugning, tvättberg och disk får snällt vänta för det går ju bara inte att vara inne en sådan här dag när man har längtat efter värmen i en hel evighet. 

En av punkterna som seglat högt upp på sommarens att-vilja-hinna-göra-i trädgården-lista är att fixa kantstöd runt buskar, träd, rabatter och grusgångar. Det blir såå mycket snyggare med väl avgränsade kanter och lättare att hålla ogräset i schack. Det lutar starkt åt att jag kommer att göra som Charlotte med bloggen Trädgårdsflow och beställa plåtkanter från plåtslageriet, låt dem rosta och smälta in så där alldeles lagom. Betydligt billigare än de färdiga varianter som finns att köpa och man får dem precis som man vill ha dem. Här kan du läsa hur Charlotte gjort.Translation: Love the metal edges that the blogger Trädgårdsflow has around her flower beds. I want some in my garden too!

5 kommentarer:

 1. Ja nu är sommaren verkligen här och det gäller att njuta...

  Fina kanter i plåt!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Det kommer alldeles säkert bli jättefint! Visst kan man hitta fin trädgårdsinpiration hos Trädgårdsflow, det har jag också gjort. Bra kanter mellan rabatt och gräsmatta underlättar verkligen.

  SvaraRadera
 3. Så himla snyggt men jag vågar inte ha det. Är så rädd att någon skall ramla och slå sig på dem. Ser så vassa ut.

  SvaraRadera
 4. Så snyggt! Jag är inne på precis detsamma så jag ska ta och kolla in Trädgårdsflow. Tack för tipset!

  SvaraRadera
 5. Supersnyggt!!!
  Wow..

  SvaraRadera

Annonser: