tisdag 23 oktober 2012

My second hand life


Jag hittade alldeles nyligen till bloggen My second hand life och blev fast en lång stund. Så galet många roliga idéer! Och jag antar att det är fler än vi som har invigt kaminen för säsongen så förvaring utav ved kanske är något som det kluras på där ute i stugorna!? Vi har ju vår vedförvaring inbyggd i väggen vilket jag varmt kan rekommendera men annars kan man göra som Maiju och pimpa en enkel trälåda med lite vitfärg och hjul. En sådan här låda skulle ju även funka finfint till leksaker eller annan förvaring. Inspirerande!

Jag har fått kritik för att min blogg bara är reklam nuförtiden och där vill jag göra ett förtydligande att jag helt och hållet tar avstånd från dold reklam så är det inte uppmärkt som en annons eller ett sponsrat projekt så är det inte reklam. Jag tackar dagligen nej till fula erbjudanden, jobbar hårt med att försöka städa upp i bloggvärlden och min lista med anmälningar till konsumentverket börjar bli lång. Jag ville bara få det sagt! 

Men sedan vill jag mer än gärna kunna bjuda er på fler personliga och egenfotade inlägg. Jag har 1000 idéer men tiden och kanske framförallt timmarna med dagsljus räcker inte till. Lägg lite snudd på osund självkritik på det. Och i takt med att vi blir allt mer klara med renoveringen så blir det av naturliga skäl glesare mellan den typen utav inlägg. Men färdiga är vi inte och nya projekt och idéer dyker ständigt upp så renoveringsinlägg kommer att dyka upp här på bloggen även i fortsättningen. 

Hoppas att ni vill fortsätta hänga här!

13 kommentarer:

 1. Jag fortsätter gärna hänga här! Precis det som du tycker om hos a second hand life tycker jag om dig. Tips på allehanda nyttigheter. Och ja, a seconf half life tillhör mina favoriter också!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Jag gillar din blogg och vet att du gör ett toppenbra jobb! Det är hög kvalité på dina inlägg och det får du tacka den osunda självkritiken för. Men jag tror inte att du skulle få färre läsare och du då och då var lite mjukare mot dig själv och bjöd på en och annan mindre genomtänkt text med lite suddiga bilder. Tror det skulle göra susen för både bloggen och dig själv ;). Tack för en härlig och inspirerande blogg! Kramar från en ganska ogenomtänkt bloggare ;)

  SvaraRadera
 3. Oj påsen bloggen kan man bli kvar länge, jag håller med! Jag kommer att fortsätta läsa din blogg, jag tror att de flesta förstår att tiden räcker inte alltid till. Hoppas du får en bra onsdag!

  SvaraRadera
 4. Tack för en inspirerande "superblogg" besöker den så ofta jag kan och har följt dig i flera år :) Hoppas du får en bra dag! Ser framemot nya inlägg med bilder från ert hem.

  SvaraRadera
 5. Ja herregud, ljuset har liksom försvunnit totalt:S Vi som bloggare som också har heltidsjobb får helt enkelt sänka kraven på oss på vintertid;)

  Kram

  ps, ja du herregud vilka erbjudanden man får dagligen i inkorgen, det är så man baxnar av vissa!!

  SvaraRadera
 6. Jag hittade till din blogg via styleroom, och gillar verkligen ert hus! Vi är själva uppe i renoveringsbestyr och jag söker och suger åt mig inspiration överallt, men ert hem har jag verkligen fastnat för. Därför började jag följa din blogg för att se mer av ert hus och hur ni har tänkt när ni tagit alla beslut som hör ihop med renoveringar, man blir lätt så hemmablind och behöver andras syn.

  Tyvärr kan jag hålla med om att det blivit en del lite tråkiga inlägg om prylar, jag hade tyckt helt annorlunda om det varit saker som ni valt att ha i ert hem, lite bilder och en liten text om hur ni tänkte ang produkten/möbeln/prylen. Just nu kan jag tycka att bloggen är lite opersonlig tyvärr.

  Men jag kommer fortsätta att titta in här med jämna mellanrum, och en önskning jag har är att få se mer från ert vackra hem, jag önskar se resultat, hur blev det i pojkens rum tex? Jag skulle gärna gå en rundtur hemma hos er här på bloggen :-)

  SvaraRadera
 7. Tack för en jättefin och inspirerande blogg! :) Kommer absolut fortsätta att titta in, som jag brukar :)

  SvaraRadera
 8. Jag instämmer med alla ovan, jag har inte följt din blogg särskilt länge men utav det jag läst är jag mycket imponerad. Forsätt det bra arbetet och tack för trevlig läsning!

  SvaraRadera
 9. Åh så fint:)
  Kram från victoria på www.victoriasprovkök.se

  SvaraRadera
 10. jaaa... en riktig rundtur rum till rum hade varit kul o se... du som har så fint får väl lätt till några bilder, även i halvskumt. please

  SvaraRadera
 11. Åh krav hit och dit. Man kan ju se det som så att en blogg startas från början av intresse och det stannar ju kvar under resans gång, men eftersom en blogg utan reklam inte genererar någon inkomst och man antagligen har ett annat jobb så är det ju naturligt att tjäna pengar på det fina jobb man redan utför i bloggen. Det ena kan ju leda till det andra och klart vi kvinnor ska tjäna pengar på vår "hobby". För flera bloggerskor har det lett till ett positivt karriärbyte och så länge man inte är fullt försörjd av bloggen och bara har det som en fritidssysselsättning så ska väl läsarna vara tacksamma över det fina jobb som du lägger ned. Det ska man vara hur som helst tycker jag. Det ska inte bli till en stress att bara tillfredställa läsarna utan skriva om och när det känns bra för en själv.

  Ha det bra!

  SvaraRadera
 12. Skulle tro att du kommer byta besökare framöver, hittills har vi som letar bygginspiration besökt din blogg frekvent (som någon över här skriver) och fått massor av inspiration av ert fina hus, men eftersom bloggen handlar mindre och mindre om det och mer och mer om annat (i mina ögon reklam) så är den inte intressant längre för mig. Men som modeblogg är du jättebra. (Tänker lite som Husmusens blogg för 100 år sedan! =)

  SvaraRadera
 13. Hejsan!! Ja jag hänger iaf med vidare, om det är så eller så... c",)

  Kan skratta mig lycklig för att jag efter 2 år inte fått ett enda erbjudane om varken ditt eller datt c",)

  ha en finfin helg, Klem Ana

  SvaraRadera

Annonser: