tisdag 18 december 2012

Lucka 18 - Holmbytorp


Dagens lucka presenteras i samarbete med webshoppen Holmbytorp som erbjuder naturnära design för dig som gillar ett hem i rustik och naturlig stil. Här kan du handla utvalda produkter från danska Bloomingville, House Doctor, Madam Stoltz, Cozy Room, Hübsch Home Interior and Design och Trademark Living. I dag har du chans att vinna ett härligt paket till köket från House Doctor & Nicolas Vahé innehållandes köksvåg, salladsbestik, muffinsformar, kökshandduk, vinpåse, kylväska och ett par snygga vinkorkar. Totalt värde 983 kronor. 

För att vara med och tävla behöver du bara svara på följande frågor;

1. Har du hört talas om Holmbytorp förut? I så fall var?
2. Varför borde just du vinna?  

Tävlingssvaren kan du lämna direkt här i kommentarsfältet, på Facebook eller maila till itsahouse@hotmail.com, märk mailet Holmbytorp.

Lycka till!

Tävlingen är nu avslutad. Vi säger grattis till Magnus - ett mail väntar i din inbox!

Tävlingen hålls öppen ett dygn och så snart en vinnare utsetts uppdateras detta inlägg med info. Vinnaren utses av Holmbytorp och ev vinstskatt betalas av vinnaren. 

100 kommentarer:

  1. 1) Nej, faktiskt inte, det är första gången jag hör om den webbshopen!

    2) Jag hoppas på vinst eftersom jag skulle få kirrat en hel del klappar av den vinsten! Vågen skulle definitivt ges till sambon som börjat intressera sig för surdeg :)

    Maria
    hatti_fnatti@hotmail.com

    SvaraRadera
  2. 1. Nej, aldrig hört talas om Holmbytorp tidigare. Men definitivt värt att hålla ögonen på i fortsättningen!
    2. Jag vill vinna för att jag har just nu hela mitt liv instuvat i ett förråd hemma i Sverige, eftersom jag och maken flyttade till USA i början av året. Det första vi gjorde när vi kom hit var att köpa allting som behövdes till ett boende, såsom möbler och husgeråd, men eftersom vi inte är här för evigt, så har vi bara inhandlat det precis nödvändigaste till hushållet. Därför skulle paketet till Holmbytorp komma väl till pass, och det skulle dessutom bli en fin julklapp till oss när vi kommer hem till Sverige och hälsar på över julen.

    SvaraRadera
  3. 1. Nej jag har aldrig hört talas om Holmbytorp tidigare men jag måste säga att det finns väldigt mycket fint på deras hemsida som jag nu gjort till en favoritsida.

    2. Jag vill vinna för att jag älskar mitt kök men det saknar det där lilla extra. För 3 år sedan totalrenoverade vi köket, billigt och med enbart återanvänt material. Den totala kostnade för hela köket blev strax över 5000 kronor, och då byggde vi verkligen om det från ett 80-tals kök till ett härlig lantligare kök. Och jag älskar det fortfarande, men jag skulle vilja ha lite nytt. Måste säga att hela vinstpaketet passar mig. Och jag skulle bli väldigt glad om jag vann.

    Mvh Lotta Hellström

    lottahellstrm@yahoo.se

    SvaraRadera
  4. 1. Tyvärr var det först idag jag besökte Holmbytorps hemsida.
    2. Jag uppskattar verkligen snygga design produkter och fönstershoppar ofta och drömmer. En köksvåg är något jag i många år har saknat och även salladsbestick. Kanske i sig inte så dyra att köpa men har man bara pengar så att man precis klarar sig så prioriteras all "lyx" bort. En vinst skulle därför verkligen vara som ett besök av jultomten och vara mycket välkommen.

    SvaraRadera
  5. Ja det har jag! Följer hennes blogg å instagram :)

    Ja vill vinna därför att just nu när ja är föräldraledig så räcker inte pengarna till å ja skulle så gärna vilja köpa nåt fint till hemmet som piggar upp!
    Mvh Liza
    Lizai84@hotmail.com

    SvaraRadera
  6. 1. Japp, käner till Holmbytorp
    2. Jag vill vinna för att det pågår en förändring i livet. Nytt år, nytt hus och ny framtid!
    fahlner@hotmail.com

    SvaraRadera
  7. Hej!

    Nej det här var första gången faktiskt. Så mycket fint det finns där!

    Det här kitet skulle passa så fint i vårt kök! Jättesnyggt, helt i min smak. Det skulle behövas lite mer "piff" i köket så den här vinsten skulle var perfekt :)

    Kram Vanja.

    SvaraRadera
  8. Photo by Emelie18 december, 2012

    1. Nej, det hade jag inte. Men sidan hamnar genast bland bokmärken!

    2. Jag skulle vilja vinna för att kunna ge paketet till mina föräldrar som ställer upp i vått och torrt (och som alltid har gett oss så mycket). De har precis renoverat sitt kök (ett stort vitt lantligt kök med valnötinslag) och det vore så kul att få ge dom lite snygga detaljer att piffa upp det med. Det mesta ska bytas ut (kastruller, porslin, bestick etc.), men det här kittet skulle vara pricken över i:t!

    //Emelie
    oberg_emelie@hotmail.com

    SvaraRadera
  9. Jag har sett Holmbytorp nämnas i någon inredningsblogg, minns tyvärr inte vilken just nu!

    Jag skulle vilja vinna eftersom jag behöver "pimpa" vårt nyrenoverade och än så länge ganska kala kök. Dessa fina prylar är precis min stil och skulle göra mitt kök så fint!

    Kram Jenny
    jennylindberg@hotmail.com

    SvaraRadera
  10. Inte hört talas om Holmbytorp, men trevlig webshop med mycket fint. Läggs till favoriter.

    Varför jag skulle vinna? Köksvågen har jag spanat på länge, och skulle ge en annan dimension till vårt rätt avskalade hem. Sallad äter vi dagligen, men hör och häpna, vi äger inga salladsbestick. Tänk att få bjuda på nybakta muffins i så läckra former, eller packa ner en god picknick i kylväskan och ge sig ut i skärgården. Som sagt, vinstpaketet innehåller mycket av det vi saknar - men som skulle komma väl till användning så gott som dagligen.

    SvaraRadera
  11. 1, Nej jag har inte hört talats om Holmbytorp innan men en väldigt härlig sida.
    2, Jag vill vinna, eller borde vinna ; ) för att jag har precis flyttat hem från Australien med min dotter där jag bott i tio år och nu bor vi i ett hem där typ allt behövs så det här hade varit underbart att vinna.
    mvh,
    Elisabet
    elisabetlight@hotmail.com

    SvaraRadera
  12. 1. Nej jag har aldrig hört talas om Holmbytorp förut, men gillar sidan mycket, fanns en massa fint "vill-ha" där!!
    2. Jag borde vinna detta för att kunna ge det till min mans systerson som precis, efter flera misslyckade försök, lyckats få en liten lägenhet, han har absolut ingenting i köksdelen, så han behöver verkligen allt!! Vore underbart att få ge honom dessa fina saker!!

    SvaraRadera
  13. 1. Näe, det hade jag faktiskt inte. Det är så bra med tävlingar där vi läsare får upptäcka nya, fina webbutiker. Detta passar mig perfekt!
    2. Jag är intresserad av inredning och handlar gärna saker hem. MEN, på något vis har det blivit så att just köket är det som jag bryr mig minst om. Jag vet inte varför egentligen det blir bara inte att jag satsar pengar på detaljer dit. När jag såg vågen som är en av priserna, började mitt hjärta slå lite hårdare :-)

    Mvh/Emma Westerlund
    emmawesterlund@hotmail.com

    SvaraRadera
  14. 1. Nej, aldrig.
    2. För att jag älskar baka och laga mat.
    Anita

    SvaraRadera
  15. 1. Nej det är första gången
    2. Jag är väldigt intresserad av inredning men tyvärr räcker inte pengarna till sånt då jag är arbetslös just nu. Detta skulle sätta guldkant på tillvaron.

    SvaraRadera
    Svar
    1. oo min mejl: cami.sjo@gmail.com

      Radera
  16. 1 ja, via en blogg.

    2 helt enkelt för att det passar min stil perfekt, och skulle vara kul att vinna för en gångs skull!

    amsele_frida@hotmail.com

    SvaraRadera
  17. Hej!

    1. Ja det har jag, har varit inne på deras webbshop förut. Hur jag hitta dit kommer jag tyvärr inte ihåg.
    2. För att det vore en dröm att överranska min sambo som älskar att laga mat och det
    var inte längesen han fråga efter just en våg. Han brukar överraska mig ibland och nu
    vore det kul att få överraka tillbaka.

    Kram!
    johansson_johanna@hotmail.com

    Mvh

    SvaraRadera
  18. Lida
    Ja, på webbshopen.
    När man är arbetslös, man tänker mycket hur ska använda varje krona, med samtidigt jag vill nåt nytt och behöver "piffa upp" vårt ganska kala kök.

    SvaraRadera
  19. 1. Jag har inte hört talas om sidan förut, men Åh! vad den passar mig.

    2. Älskar inredning. Älskar att hitta gulpärlor (som i hela affärer och prylar) där man hittar "riktiga" saker. Inte bara kommersiella utan saker som känns äkta, som på denna sidan.
    Men som långtidssjukskriven 24-åring så sparar man på alla slantar man kan. Skulle aldrig kunna unna mig dessa saker, utan blir som högst IKEA som får inreda min lägenhet.
    Detta hade varit mycket trevligt :)

    Mvh,
    Liv van Leuven
    elvl@tele2.se

    SvaraRadera
  20. 1. Nix, första gången jag hört talas om Holmbytorp. Men nu ligger länken i min shoppingmapp.

    2. Jag ska precis borra upp ett par hyllor på en nykaklad vägg i köket och behöver den här vinsten med snyggsaker att pynta med :)

    SvaraRadera
  21. Nej, jag har inte hört talas om dem förut. Har kollat deras sida nu och de har massor av fina saker så jag kommer att spara sidan bland mina "bokmärken" :)

    Jag skulle verkligen behöva lite förnyelse i köket. Är arbetslös nu och har inte råd att köpa mer än det allra nödvändigaste

    SvaraRadera
  22. 1. Nej tyvärr har jag inte hört talas om dem tidigare. Men det verkar vara en ny spännande bekantskap med många fina grejor :)
    2. Behöver verkligen lite nya fina saker i mitt kök.
    Mvh Maria N
    maria3-@hotmail.com

    SvaraRadera
  23. Hej! har aldrig hört talas om holmbytorp innan.
    Jag skulle vilja vinna detta för att ge till olika vänner. Många som har ställt upp och bjudit på mat när vi renoverade köket. Vilket har varit väldigt uppskattat av oss. Martina_holst@hotmail.com

    SvaraRadera
  24. 1. Dessvärre inte men det var en trevlig ny bekantskap denna tisdag! En keeper!

    2. För tre månader sedan förändrades mitt liv. Totalt. Från att ha varit två i familjen blev vi tre när lille sonen föddes. Och med honom kom ett köksintresse. Jag har aldrig bakat så här mycket eller ofta, inte heller lagat mat (oftast sambons uppgift). För att underhålla detta nyupptäckta intresse skulle dagens vinst komma mig till nytta. Flera gånger om. Därför vill jag vinna!

    Hälsar, Hanna
    hannaborglund@gmail.com

    SvaraRadera
  25. Nej, har helt missat dem innan, tyvärr.
    Varför jag ska vinna? Ja, i en familj där ingen, utom jag då, tycker julklappar är viktigt lär jag bli den som blir utan. Så därför!

    SvaraRadera
  26. Jag har faktiskt aldrig hört talas om Holmbytorp förut . . konstigt nog !!
    Allt på bild faller mig heelt i smaken och jag skulle verkligen behöva lite nytt för att väcka mina inspiration & skaparceller som ligger i koma sen jag blev gravid ;P hehe.

    Kram

    (sofieeklund@hotmail.com)

    SvaraRadera
  27. 1. Jag har inte hört talas om Holbytorp men tyckte de hade superfina grejer. industriellt och härligt precis i min stil.

    2. Jag borde vinna för att jag, som många andra, just nu lever föräldrapenning. Nu i december plockar jag bara ut lägstanivå dagar för att min sambo ska kunna ta fullt från februari. Så det blir en väldigt snål jul så det skulle betyda mycket att vinna fin fina saker från Holmbytorp!

    SvaraRadera
  28. Min syrra visade mig faktiskt denna sida bara för någon vecka sedan, men innan dess hade jag tyvärr inte hört talas om dem. Men de har verkligen mycket fint!

    Skulle vilja vinna för att förnya mig lite i köket, med bla. en våg och vintillbehören skulle vara en perfekt julklapp/present till min mamma och hennes helgobo :)

    Kram Mia

    SvaraRadera
  29. Hejsan!

    Jag har inte varit in på den sidan förut, men det blev direkt en favorit! Otroligt mycket fint!

    Jag skulle gärna vilja vinna för att få en mer gammal och industriell stil i vårt nybyggda hus.

    Tack för en bra blogg!

    Mvh susanneekblom@hotmail.com

    SvaraRadera
  30. 1. Har aldrig hört talas om dem, men nu har jag hittat en netbutik som har det jag tycker om.
    2. Till våren tar vi vårt pick och pack och flyttar till vårt kära grannland Norge, skulle vara så fint med lite nytt i köket.

    Micholina@live.se

    SvaraRadera
  31. 1, japp gillar dem på fb sedan tidigare, har många fina saker! :)
    2, Renoverat köket och stoppat in allt det gamla i lådor o skåp igen. Det känns sådär. Blev liksom inte så kul att öppna dem :) Men vem sjutton har råd att köpa nytt efter en köksrenovering :)

    SvaraRadera
  32. 1. Nej, aldrig tidigare.
    2. Jag är nyinflyttad i en lägenhet där köket är det rum som än så länge fått minst kärlek. De här snygga produkterna skulle pigga upp hela köket och därför borde jag vinna!
    sofger1(snabel-a)gmail(punkt)com

    SvaraRadera
  33. Är en riktig blogglus men inte att jag stött på Holbytorp förut. Men nu har jag gått igenom hela deras sortiment och sitter nu och grämer mej över att jag inte beställt julklappar härifrån;)

    Så varför ska jag få denna gåva?
    Ska jag vara helt ärlig så klarar vi oss bra utan alla produkter, det är ju trots allt må bra produkter. Däremot tycker jag om att få andra att må bra så;
    Mamma få hushållsvågen - du är min stora stöttepelare.
    Söta lillasyster får muffinsformarna för du är luspank student som är så fantastiskt duktig på att baka.
    Pappa - du får salladsbestick, för det har du aldrig skaffat dej några!
    Vinpåse och vinkorkar till min kära vän som bjudit in hela vår familj till nyår <3
    Men kylväskan behåller vi till picknickrna med barnen till sommaren.

    Kram och ha en helt underbar jul!
    Kristin

    SvaraRadera
  34. 1. Ja jag har besökt deras hemsida många gånger och kikat på de fina plåtstolarna som jag gärna skulle slå ner rumpan på.
    2. Ja varför skulle jag vinna? Om inte annat så vore det en rolig julklapp till mig själv, eller någon annan jag tycker om.

    SvaraRadera
  35. Hej,
    Jag har nyligen fått nys på Holmbytorp efter att bloggen Mittvitahus länkat till dom då hon köpt vackra juletiketter där.
    Jag skulle såå gärna vilja vinna så att jag får hotta upp mitt kök lite då jag är mammaledig och spenderar den mesta tiden där. Eftersom jag vill vara hemma så länge som möjligt med min lillskrutta så blir det inte så mycket i mammapenning heller.

    Med önskan om en VIT jul till alla barn!
    MVH
    Maria

    SvaraRadera
  36. Aldrig hört talas om tidigare men nu ligger den bokmärkt som favorit så jag kan besöka den igen.
    Hade varit så kul att vinna efter en höst med diverse tråkigheter, lunginflammation, öroninflammation och fyra jobbiga begravningar. Linda O.

    SvaraRadera
  37. Åhh, detta skulle vara fantastiskt till vårt nya kök, som det är nu är det mest stök. Roliga saker att greja med, till salladen en stor gaffel och kanske sked. Att vid utflykten kunna hålla saker kalla, jubelropen kommer att skalla! Holmbytorp är nytt för mig, men det var verkligen ingen dålig grej, roligt att något nytt upptäcka! Denna sida mitt intresse väcka!

    Vänliga hälsningar Jessica

    jessicasagre@gmail.com

    SvaraRadera
  38. 1. Har du hört talas om Holmbytorp förut? I så fall var?
    Dessvärre aldrig tidigare, vilket är synd för det fanns mycket fint där!
    2. Varför borde just du vinna?
    Det är dags att ge köket en liten makeover - och vad passar då bättre än att ge det hela ett nytt utseende och känsla med saker som är enkla att förändra (speciellt när det gäller en hyresrätt, där vi inte får ändra speciellt mycket av den fasta inredningen)

    SvaraRadera
  39. 1. Nej
    2. Har ingen jättebra anledning till att varför jag skall vinna, men det är superkul att vinna och lite nytt till köket behövs. Blir som en julklapp till mig själv.
    liselotte.202andersson@telia.com

    SvaraRadera
  40. Hej,

    Jag hade inte hört om dem tidigare, men ser via hemsidan att det är supersnygga saker!! Jag skulle önska vinsten eftersom jag har ett helt nytt hus (och kök) att inreda!
    Mvh Iben

    SvaraRadera
  41. 1. Aldrig hört talas om Holmbytorp
    2. Because I´m worth it :-D

    SvaraRadera
  42. 1. Har inte hört talas om Holmbytorp förut men ska lägga namnet på minnet!
    2. Jag är ett house-doctorfan som bor alldeles för långt ifrån vettiga affärer som har prylarna så jag skulle definitivt älska att få ett paket hemskickat som kan piffa upp mitt gamla furukök lite....

    /Pauline
    p_ahlner@hotmail.com

    SvaraRadera
  43. 1. Nej, jag har inte hört talas om dom innan, men nu ligger de bland favoritbokmärkena. :)

    2. Jag "ska" vinna för jag älskar att baka och laga mat och fixa hemma. Tyvärr finns det sällan så mycket pengar över att handla det där extra för. Så jag hoppas att jag vinner det.

    SvaraRadera
  44. 1. Jag har hört det via FB från en fd kollega som inte bor så långt från just Flyinge!
    2. Ja varför skall jag vinna...Just idag önskar jag en uppiggande vinst. Sitter just och väntar på att åka till läk med min lilla sexåring som har smärta i magen....för två veckor sedan var det akuten...i samma ärende...jag blir bekymrad. Jag behöver piggas upp denna gråa tisdag!
    Hälsningar Es mamma

    SvaraRadera
  45. 1. aldrig hört talas om det! Men vad mycket fint det finns där:)
    2. jaa...För att jag slulle bli så himla glad!

    Anna
    anna.lindeqvist@gmail.com

    SvaraRadera
  46. Hej! Jo, det verkar som jag är en av få som faktiskt känner till Holmbytorp, och som varit och klickat en del på deras hemsida!! Jag skulle vilja vinna för att jag håller på och renodlar MIN stil. Har tillslut faktiskt satt mig ner och funderat ut vad jag skall behålla av alla mina prylar. Resten har jag skänkt bort till vår lokala hjälporg./loppis. Skönt! Men nu har jag plats för att komplettera med lite fina saker som verkligen passar in i vårt hem!! Carro i Göteborg

    SvaraRadera
  47. 1. Nä aldrig hört talas om före nu! :)
    Men ser fram emot att kika runt lite mer där i kväll när tiden finns!

    2. Jag vill vinna för jag behöver verkligen en köksvåg, men pengarna räcker aldrig till som mammaledig. Äger faktiskt inte någon kylväska heller då vi glömde vår förra på stranden i somras :(
    Så jag håller tummarna!

    Kram Frederica
    frederica.balk@hotmail.com

    SvaraRadera
  48. Nathalie (nathaliefallman@hotmail.com)18 december, 2012

    1. Har aldrig hört talas om , men kommer definitivt att klicka in mig där fler gånger. Verkligen en webshop i min smak!

    2. Jag vill vinna för att precis som jag skrev ovan så är det saker som skulle passa som handen i handsken i mitt hem. Krångligare än så är det inte :)

    SvaraRadera
  49. 1) Nej, det har jag inte, men hemsidan var jättefin med roliga saker. Både billigt och lite dyrare.
    2) Jag har mycket köksgrejer, men ingen köksvåg! Och nu tycker jag det är roligt att vara i köket och baka t.ex med sonen som är oxå tycker det är kul!
    Hälsn Susanne
    susanne.fridell@home.se

    SvaraRadera
  50. 1. Nej
    2. Jag vill vinna eftersom vinsterna skulle göra sig så fint i mitt kök :)

    SvaraRadera
  51. 1. Jag hittade holmbytorp på facebook, kikade in och fann flera favoriter där. Men det var genom facebook som jag hittade dit.

    2. Jag vill vinna för att detta paket skulle få mig att våga bjuda hem folk på middag, något som INTE händer idag. Dessa produkter kan ju få även mitt kök att glänsa <3

    Kram Annika
    familjenpettersson@hotmail.se

    SvaraRadera
  52. 1. Nej inte förrän i dag.
    2. För mitt framtida kök som numera är ett totalt kaos skulle bli så fint med alla de fina sakerna!

    SvaraRadera
  53. Nej, Holmbytorp hade jag inte hört talas om innan.

    Men givetvis skulle det vara kul att få lära känna dem. Jag är en köksmänniska, där tillbringar jag mestadels av tiden, även när jag inte lagar mat. Dricker mitt kaffe där, läser, skriver m m. Och den där köksvågen är verkligen något som jag önskar mej, så hoppas lucka 18 blir min!! God Jul!! :)

    Susanne
    gotland@speedmail.se

    SvaraRadera
  54. 1. Nej tyvärr inte.

    2 åh vilken toppenjulklapp till min brorsa som bott i studentlägenhet och pluggat i fyra år. Nu jagar han jobb och har det knapert.

    SvaraRadera
  55. 1. Inte känt till förrän idag. Gillar stilen och har lagt som bokmärke för att kolla mer sen!
    2.
    Det är jag som är både kock och bagare här hemma
    men vikter och mått är ett ständigt dilemma.
    Ibland blir kakorna hårda som sten och går ej att äta,
    en våg vore bra hjälp när jag ska att mäta.
    Cupcakes har familjen länge haft som önskemål
    och korkar och kyl vore perfekt till vår alkohol.
    Det är ett verkligt passande kit
    som jag därför hoppas blir mitt!

    Mvh
    Kenneth
    kennethpers@spray.se

    SvaraRadera
  56. 1. Nej jag har inte hört om dem före nu
    2. Jag skulle ge kitet åt min bror och hans sambo. De fick fuktskador i sitt älskade hus och blev tvungna att flytta till en lägenhet. Det nya köket är litet och jag tror de här grejerna verkligen skulle pigga upp dem.

    SvaraRadera
  57. 1. Jag upptäckte och hittade till Holmbytorp genom en vän på Instagram. Nu följer jag Holmbytorp där :)

    2. I början på nästa år ska jag göra om i köket, så den lådan får gärna hitta hit - och vara starten på min nya inredning i sann Holmbytorp anda, eftersom jag vill få in helt ny stil i köket! :)

    Häls Elisahh
    nordelia@live.se

    SvaraRadera
  58. Har inte hört talas om det tidigare men värt att hålla ögonen på i framtiden. :)

    Jag skulle vilja vinna dessa eftersom vårat kök behöver en uppfinning. Vi har så mycket smågrejer" som behövs göras överallt att köket är lägst prio just nu.. (eftersom det är fullt funktionsdugligt) men med nya detaljer att titta på gör att jag kanske orkar stå ut ett litet tag till!

    / Frida
    Frida.Norman@spray. Se

    SvaraRadera
  59. 1. tyvärr inte. vilket jag tycker nu är tråkigt. då dom hade hur mycket snyggt som helst.
    2. köksvågen skulle vara såååå sjukt snygg i vårt kök. har vart på jakt efter sån hur länge som helst. vinkorkarna skulle jag ge till mitt jobb. delad glädje, dubbel glädje. kylväskan, vinpåsen och salladsbesticken skulle jag använda och göra en inomhus piknick för min sambo och i sommar skulle jag använda det för att bjuda på en riktig ute picknik :) i muffinsformara skulle jag baka muffins och bjuda alla nära och kära. kökshanddukarna skulle jag ge till min mamma. ännu en gång - delad glädje, dubbel glädje :) därför borde jag vinna helt enkelt ;)

    SvaraRadera
  60. 1 - Jag hade tyvärr inte hört talas om Holmbytorp för ens nu.

    2 - Jag skulle vilja vinna detta super fina köks-kit för att få fina detaljer till köket. Vägen är fantastiskt fin och har letat en precis sådan men bara hittat i färgen röd, inte riktigt min färg. Det skulle bli som ett start-kit för min och pojkvännens del, inför vår första flytt.

    Hälsningar,
    Emma
    emmlin@hotmail.com

    SvaraRadera
  61. Jag har hört talas om Holmbytorp tidigare, nämligen på Ann-Charlotte Anderssons blogg Fyra årstider.

    I våras tog mannen ut hushållsvågen för att noggrant väga utsäde till åkrarna - sedan dess är vågen borta! En ny skulle uppskattas så mycket! Att den, liksom de andra fina sakerna, dessutom vore en prydnad för köket är ju ett stort plus :)

    God Jul!
    Åsa
    asa.ela@telia.com

    SvaraRadera
  62. 1, Nej detta var nåt nytt för mej :)
    2, Vårt kök är i stort behov av en makeover. Vi ska slå ner skåp och måla taket mm. Lite snygga detaljer som en våg & kökshanddukar är mer än välkommet att piffa upp hos oss. Givetvis kommer de andra sakerna att användas flitigt de med :)

    linaeckerstrom@hotmail.se

    SvaraRadera
  63. Hej.

    1. Tyvärr så har jag aldrig hört talas om Holmbytorp förut, jag som älskar House Doctor och Madam Stoltz. Men ska börja besöka den nu!

    2. För att jag förtjänar en julklapp då jag är en riktigt bra mamma!

    MVH/Marika

    marcco_@hotmail.com

    SvaraRadera
  64. 1. Jag har varit inne på deras nätshop många gånger efter att ha tipsats från olika inredningsbloggar.
    2. Jag älskar inredning, design och matlagning. Därför uppskattar jag att förnya och prova nya köksartiklar! Hade uppskattat de danska märkena jättemycket!
    Mvh/Karin
    (karin.stjarnkvist@hotmail.com)

    SvaraRadera
  65. 1 nej det har jag inte
    2 jo det ska jag berätta, jag ska vinna, vill vinna för jag skulle så gärna vilja ge bort vinsten till min fina syster
    hon har haft ett tufft år och hon är himlans dålig på att unna sig själv saker och då tänkte jag att det skulle vara en väldans fin grej att få ge henne denna vinsten så hon kan unna sig själv något riktigt fint!

    SvaraRadera
  66. 1. Nej, det har jag inte
    2. Därför att jag snart flyttar och får ett nytt, fräscht kök, då vore nya attiraljer mer än välkomna :-)
    Spacegirl_@spray.se

    SvaraRadera
  67. 1. Jag har hört om Holmbytorp tidigare.. Tror jag såg den först genom Mias blogg (Mitt vita hus).

    2. Jag skulle behålla köksvågen själv då jag suktat efter just den lääänge. Även att jag mer än gärna skulle vilja behålla resten också så skulle jag nog ge det till min syster som precis renoverat sitt kök och behöver lite piff :).

    Hälsningar
    Lina G

    SvaraRadera
  68. 1: Ja det har jag. Läser bloggen till hon som driver holmbytorp :) + att jag sen tidigare googlat fram sidan!
    2: Jag hoppas att jag vinner för att vi precis nu dagarna innan jul ska flytta in i min killes nyrenoverade hus och vi har knappt några köksgrejer alls! Vore så kul att få vinna lite nya saker :)

    Kram

    SvaraRadera
  69. 1. Har läst om Holmbytorp på någon blogg, minns ej vilken.
    2. Fina saker i hela paketet, men en snygg köksvåg står högt på min önskelista.
    Har bara en sån där uråldrig sak med plåtbricka som jag knappt förstår mig på ;)

    Kram Caroline
    vitabergenserik@hotmail.com

    SvaraRadera
  70. Vilken fin tävling!!
    1. Hittade till hennes blogg via inspirationsfabriken och den är så fin!
    2. Jag måste erkänna att mitt kök är mitt skämsrum, inte alls husets hjärta som man skulle vilja. Tyvärr är det ett rum man måste passera och såklart arbeta i och jag skulle bli såååå glad för lite fina saker som kan piffa upp!

    Håller tummarna!! / Elin

    SvaraRadera
  71. 1. Nej har inte hört talas om den förut! :/ Kanske är jag den enda?
    2. Nya salladsbestick och en köksvåg säger man inte nej till det är inte det man lägger pengar på själv, roligare att få!

    SvaraRadera
  72. 1. Nej jag hade inte hört talas om Holmbytorp förut.

    2. Anledningen till att jag skulle vilja vinna är för att alla saker som är där på bilden står på min önskelista för att utöka i köket och byta ut det som har gått sönder, speciellt vågen och salladsbesticken men muffinsformar går alltid åt!

    SvaraRadera
  73. tipsat här

    http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2012/12/18/lucka-18-hos-its-a-house-1812/

    SvaraRadera
  74. 1. Jag tror att jag hört talas om Holmbytorp tidigare, via inredningstidning/blogg?! Men jag har aldrig besökt webshopen tidigare, dumt nog!!
    2. Fina saker som skulle muntra upp mig under vinterhalvårets mörker!
    Hälsn Lisa

    SvaraRadera
  75. 1. Jag har inte hört talas om Holmbytorp tidigare. Det här är första gången, men definitivt inte sista! Wow!

    2. En vinst hos Holmbytorp
    skulle ge inspiration och ork!
    Att äntligen få ihop vårt drömhem,
    som vi rustat och inrett i åren fem.
    Holmbytorp är vår stil och de har våra favoriter
    tänk att välja dessa och känna home sweet home efter att vi kämpar och sliter!

    hälsninar Magnus

    soder76@spray.se

    SvaraRadera
  76. 1. Nej jag tror inte att jag hört talas om dem, har inte sett deras fina sidor förrän nu:) Bättre sent än aldrig!

    2. Skulle inte bli besviken om jag fick något av allt det fina som de har!

    SvaraRadera
  77. 1. Nej, inte förrän idag. Men nu är sidan i mina favoriter och jag kommer definitivt besöka den igen. Tusan var mycket fina grejer de säljer!

    2. Det skulle göra mig väldigt lycklig om jag fick vinna priset från härliga Holmbytorp. mitt studentkök skulle verkligen må bra av en upp-piffning med sina redkskap. De skulle definitivt underlätta matlagningen :)

    lilinx3@hotmail.com

    SvaraRadera
  78. 1, Nej det hade jag inte men jag gillade det jag såg.

    2, Jag, precis som alla andra märker jag skulle behöva en uppfräshning i köket med nya prylar. Är trött på mina IKEA grejer som 90% av alla andra svenskar också har. Vill bli lite unikare.

    SvaraRadera
  79. 1. Nej, det har jag tyvärr inte.
    2. Jag älskar att laga mat, baka & testa nya recept så lite nyheter till köket är precis vad jag behöver! Detta hade varit en perfekt julklapp till mig själv då det är så lätt att låta annat "viktigare" gå före...

    Elwira76
    mariaelwiraandreasson@hotmail.com

    SvaraRadera
  80. 1. Nej jag har aldrig hört talas om deras sida förut, men jag gillar verkligen det som fanns det så den hamnade bland mina favoriter på datorn!

    2. Jag och sambon delar nog bara ett intresse och det är matlagning, att prova på nya saker och testa oss fram, men eftersom vi båda precis flyttat hemifrån och bara hann bo tillsammans 3 månader innan sonen kom har vi aldrig riktigt haft råd att köpa mer saker till köket, det vi har är gammalt och slitet eftersom vi ärvt det mesta, mycket är sådant som hängt med sedan våra föräldrar flyttade hemifrån. Så det skulle vara roligt att vinna detta, det är alltid roligare att vara i köket om man har allt som behövs :)

    caroliinea@hotmail.com

    SvaraRadera
  81. 1. Nej, aldrig! Men vad mycket fint det finns där!
    2. Jag håller på att renovera i mitt kök och skulle behöva nya köksprylar!

    SvaraRadera
  82. Hej! Nej jag har inte hört talas om den butiken tidigare... Jag är sugen på lite nytt hemma så en vinst vore perfekt.

    Kram

    SvaraRadera
  83. 1. Första gången är nu :) lär bli fler besök där för min del !

    2. Trött och sliten sjuksköterska behöver nytändning i käket ( inte bokstavligt hoppas jag) i köket :) ny inspo är efterlängtad :)

    Nathalie lind

    SvaraRadera
  84. 1. Nej, detta var första gången jag hörde talas om Holmbytorp
    2. Jag skulle vilja vinna för att det var Perra produkter för att piffa upp vårt fula 70-tals kök som vi, pga föräldraledighet, inte har råd att renovera på ett långt tag

    SvaraRadera
  85. Superfin vinst ;))

    Ja, jag har följt Marthina o Holmbytorp sen starten, vi har bloggat ungefär lika länge ;)) Älskar hennes hemsida, så estetisk ren o snygg ;))

    Vinsten skulle gå till yngsta sonen som älskar att vara i köket och det får vi leva gott på ;)

    Kram susanne

    SvaraRadera
  86. Har inte hört på denna webshoppen förut. Fast nu är den sparad!:)
    Jag har ingen bättre anledning än att jag skulle bli riktigt glad!...!
    kram

    SvaraRadera
  87. Nej, jag har faktiskt aldrig hört talas om dem. Och jag säger nu TYVÄRR, varför ska jag finna sånna här fina sidor så sent?

    Jag skulle gärna vinna då vi köpt ett hus och ska flytta i mars. Vi kommer behöva lite nytt och fräscht som sätter vår prägel på huset. Att vinna detta presentkort hade uppskattas enormt mycket!

    Hälsningar Christine
    christinecarlstrom@hotmail.com

    SvaraRadera
  88. Det var första gången jag besökte butiken, absolut inte sista!
    Lite glädje och fina saker skulle de flesta glädjas och må bra av, vi kämpar med en renovering som förhoppningsvis är hyffsat färdig när vårt tredje barn kommer i januari. Det målas och
    fixar på kvällar och helger...
    /Jill
    jill.bua@rocketmail.com

    SvaraRadera
  89. jag har stött på webbutiken förut i diverse bloggar, bland annat hos fyra årstider

    jag behöver vinna då jag i mitt nyrenoverade kök behöver lite nya "hippa" saker....lätt att fastna i gamla praktiska ting tyvärr ;)

    SvaraRadera
  90. Nej, det är första gången faktiskt.

    Skulle gärna vilja vinna detta lyxiga paket, då jag flyttade hemifrån med min 5 åriga dotter förra året och de fortfarande är mycket som saknas. För det tar både tid och kostar otroligt mycket pengar att bilda ett riktigt hem med allt innehåll som behövs och detta kit innehåller flera saker som jag saknar dvs. en perfekt julklapp till mig själv.

    Kram Sanna
    mammasvardag@hotmail.com

    SvaraRadera
  91. 1. Nej, jag hade inte hört talas om Holmbytorp innan.
    2. Våra barn är 3 och 5 år gamla och älskar att vara med, testa och utforska, inte minst när det gäller matlagning och bakning. Vintillbehören skulle passa mig och min man ypperligt på kvällen efter allt köksstök :)

    /Cecilia

    SvaraRadera
  92. 1. Jag har faktiskt aldrig tidigare hört talas om Holmbytorp, men efter att ha tittat på hemsidan kommer jag alldeles säkert att återkomma.

    2.

    I flytten försvann en husgerådslåda
    vågen och kylväskan är borta båda
    När jag tittar på hemsidan för Holmbytorp
    förvandlas jag nästan till en korp.
    Allt är så fint och allt vill jag ha
    en vinst härifrån det vore bra!

    Mvh,

    Åsa

    asa101@hotmail.com

    SvaraRadera
  93. Jag hörde talas om Holmbytorp första gången när jag halkade in på Marthinas blogg via någon annan inredningsblogg. Tyckte hennes blogg var så fin så jag återkommer dit gång på gång.

    Jag tycker att jag ska vinna för att jag är en lagom (nja, det kan väl diskuteras) tjock kvinna i mina bästa år, snäll och väluppfostrad är jag också (om jag får säga det själv).

    SvaraRadera
  94. 1. Nej, jag har aldrig hört talas om Holmbytorp tidigare. Där fanns verkligen många tips på personliga julklappar.
    2. Jag förtjänar väl inte att vinna mer än någon annan men nog vore det roligt att för en gångs skull ha lite tur i en tävling av det här slaget.

    SvaraRadera
  95. 1. Nej dat har jag inte, men det fanns mycket fina grejor där

    2. Jag tycker jag borde vinna eftersom jag fyllar 50 år på lördag.Det gör man bara en gång i livet, så hoppas på tur!

    Lotta
    lot2@spray.se

    SvaraRadera
  96. 1) Nej det har jag inte, men jag är EXTREMT tacksam att du har gjort det! För nu har jag verkligen hittat saker jag ska köpa när köket är färdigrenoverat!

    2) Jag är den som alltid ställer upp på folk. Alltid hjälper till och finns där. Folk tar ofta detta förgivet och jag skulle behöva lite uppskattning! Jag vinner aldrig något och det här skulle verkligen komma till pass i köket

    sarah
    sassigasarah@hotmail.com

    SvaraRadera
  97. Hej!
    1.Jag har inte hört om Holmbytorp förut.Men stort tack, för att jag får veta om dess existens!Jag kommer hädanefter att besöka sidan.
    2.Är i akut behov av en våg.Vill ju baka nu till jul,så allt i paketet kommer väl till användning.
    Hälsningar Gunilla
    gunilla.hem@gmail.com

    SvaraRadera
  98. 1. Tyvärr inte, men lär ju kolla in det mer nu.
    2. För att jag älskar att fixa i köket men det är tyvärr minimalt och dessa grejer skulle passa in perfekt.

    Mvh Linda Hallman
    kolydia@hotmail.com

    SvaraRadera
  99. 1. Jag har tyvärr inte hört talas om Holmbytorp tidigare men nu är jag all eyes.

    2.
    Tycker jag förtjänar att vinna då behöver lite uppmuntran. Jag pluggar mänskliga rättigheter master 100%, jobbar 80% (nu under december och januari) och försöker tillsammans med min sambo få ihop livet kring vår 13 månader gamla son som börjat förskolan för 1,5 månader sen och därmed är sjuk några dagar varje vecka. Jag älskar mitt liv men skulle behöva få lite pepp. Lite presenter skulle vara fantastiskt att få då jag slår in paket dagarna i ända på mitt jobb.

    (lisa_moen@hotmail.com)

    SvaraRadera

Annonser: