torsdag 15 januari 2009

Ett steg fram och två steg bak...


Det var jättekul att få veta vilka ni är! Ni är så välkomna! Här hemma har internet lagt av så nu sitter jag hos svärisarna och bloggar, internetberoende som man är =) Idag tänkte jag bjuda på lite "före/en bit på väg" bilder av matrummet. Tidigare var det bara ett ynka fönster i detta rum, det borde vara straffbart att utestänga en sån vacker utsikt! Efter att ha lagt ner åtskilliga arbetstimmar på fönsterfodren så såg jag fram emot att få göra sista färdigstrykningen men färgen har krackelerat så det är bara att slipa och börja om... Mest troligt beror det på att pannan la av när det var 20 grader kallt ute och huset blev utkylt innan färgen torkat ordentligt. Vissa dagar kan man hålla sig för skratt.

8 kommentarer:

 1. Men man ser ju redan hur helt underbart det kommer att bli!! Alltid lika kul med dessa före/efter-bilder.

  Jobba på! ;)

  SvaraRadera
 2. Alltid spännande att se före och efter bilder. Vilken skillnad! Jätte härliga fönster! /Anna

  SvaraRadera
 3. Åh vad öppet och ljust det blev :-) Hoppas det kommer mer sådanahär bilder framöver. Kram!

  SvaraRadera
 4. Helt enkelt ursnyggt. Ni är bara såå duktiga. Är ni snickare till yrket båda två eller har ni inhyrda proffs?
  Jag skulle ju älska att ha ert projekt, men vårt nuvarande liv känns inte riktigt i fas med Extreme makeover varianten. Mera "bevarat i originalskick"...
  Så jag hänger här o drömmer er dröm! Kram =)

  SvaraRadera
 5. Det e så himla skoj att se hur fint ni gör, man blir nästan sugen på att hitta sig ett renoveringsobjekt. Fast när man endast duger till att hålla i målarpenseln och knappt kan slå in en spik så är det kanske bäst att bo i en 70-tals villa i tegel :-)

  SvaraRadera
 6. Hej,

  Vad kul att hitta till er renoveingsblogg :-) Det är med nickningar och igenkännande leenden jag läser din inlägg. Att renovera är i vissa lägen TUFFT.

  Men resultatet hos ser verkligen ut att vara värt mödan.

  Jag kommer tillbaka och ser hur det går för er.

  Lycka till på färden!

  /Hälsningar
  Sara Small Town

  SvaraRadera
 7. elvy karlsson03 mars, 2009

  Hej! Sitter och söker efter en gammal målad dörr för att ha som demonstrationsobjekt på villamässan i Kista i helgen, kom hit o blev impad. Jag var på båtmässan idag och fick se denna otroliga produkt som heter speedheater. Har ni mkt måla eller lack som ska bort så kan jag rekommendera att ni kollar på den, spar många timmars jobb samt underhållsfritt i flera år.
  Jag ska följa ert arbete, lycka till!
  Hälsningar Elvy Karlsson

  SvaraRadera

Annonser: