måndag 19 april 2010

Tävling i samarbete med ELKO!
Nu har ELKO kommit ett nytt trådlöst system som vi är väldigt sugna på att testa. Tänk dig att du i stället för att springa och släcka alla lampor innan du går och lägger dig bekvämt kan släcka allt från en strömbrytare vid sängkanten. Eller kanske saknar du en strömbrytare någonstans men vill/kan inte dra fram ledningar dit?

Lite mer om hur ELKO wireless funkar:

* Strömbrytaren kan fästas var som helst eftersom inga kablar behövs
* Du kan koppla flera lampor till en och samma strömbrytare
* Med ett enkelt knapptryck kan du få städbelysning, mysbelysning etc i hela rummet/hemmet
* Kan användas som ett komplement till ett redan befintligt traditionellt system
* Finns i vitt, svart och aluminium

Läs mer här.

Vill du tävla om ett trådlöst system från ELKO? Skriv då en motivering till varför just du ska vinna i kommentarsfältet innan den 1:a maj och länka till tävlingen i din blogg. Har du ingen blogg så går det lika bra att maila mig på itsahouse@hotmail.com.

34 kommentarer:

 1. Jag ska helt enkelt bara vinna därför att....
  vi är så iniskogen virriga både jag o min man så du kan ge dig på att när vi e klar med vår köksrenovering så kommer det garanterat att fattas minst en strömbrytare.
  So giveittomebäjbe ;o) ahaaahaa

  kram kram

  Länkat har jag gjort, du hittar den i min blogg i vänsterspalten.

  SvaraRadera
 2. Jag vill vara med och tävla.
  En sån skulle vara väldigt praktisk för mig (förutom att den är jättesnygg). Jag har bott i huset i snart tre år, men tar fortfarande fel nästan varje gång jag ska tända taklampor i hallen/köket. Den här skulle vara räddningen.

  Kram Annette

  SvaraRadera
 3. Det här är ju perfekt att installera i vårt nya hus.
  Det vore en dröm att vinna!

  Länkar i min högerspalt.

  Kram Helene

  SvaraRadera
 4. Detta vore verkligen något för vårat hem! Det är massvis med lampor ute som inne. Och två fullfjädrade gangstrar till söner som tycker att alla lampor minsann ska vara tända. Finns det en lampa så SKA den vara tänd...

  Plus att de som bodde här innan har kopplat många lampknappar kors och tvärs... Trycker man på en i vardagsrummet så tänds den i köket osv...

  I WANT IT!!!
  =D

  Och jag har länkat i min blogg ikerstinsmage.blogspot.com

  SvaraRadera
 5. Hur klarade man sig utan all teknik tidigare =)

  SvaraRadera
 6. Trådlöst = batterier som ska bytas. Vi har kört ett system som heter x10, det kanske är en anings krångligare att installera (vet ej), men görs i befintligt elsystem (tex en extra "hylsa" mellan glödlampan och taklampan) så man behöver inte köpa nya knappar. Det går att lägga upp scheman på datorn, dels tändning/släckning efter solen och dels timerschema så man slipper dessa evinnerligt bökiga lösa timrar.

  Finns även en uppsjö fjärrkontroller om man vill ha det (har inte vi), eller fjärrknappar man sätter på väggen (typ elkos) där man vill kompettera lysknapparna, och man kan ställa in egna "temaknappar" typ "mysbelysning" så tänds utvalda lampor efter saker man själv bestämmer.

  Det går även att styra via privat hemsida! så man kan slå på/av saker när man är på jobbet om man vill (eller vill kolla att man verkligen stängde av spisen!). Superbra!
  /Anna

  SvaraRadera
 7. Oj vad häftigt! Jag vill vinna för att det verkar så himla smidigt och lyxigt. Vi håller på och renoverar vårt vackra gamla trähus, och då är det ju perfekt att den är trådlös! Så slipper man göra åverkan på huset. Dessutom tror jag min man hade tyckt det var jätteroligt med en ny häftig pryl. Han får nämligen inte ha så många ;-), men den här verkar så användbar helt enkelt.

  Jag länkar genast från min blogg!

  Kram M

  SvaraRadera
 8. Denna lösning lät spännande. Efter att äntligen fått tummen ur så ska vi börja med renoveringen av vårt hus. Elektrikerna ville att vi på ritningen skulle märka ut var strömbrytare och annat skulle sitta. Överallt tycker jag, men detta är ju inte möjligt. Att vinna denna perfekta lösning vore underbart för hela huset, och även för elektrikern som inte kan uppfylla mina önskemål fullt ut=)
  Kram och tack för en inspirerande blogg. Vickantickan

  SvaraRadera
 9. Anna: Tack för tipset, ska kolla upp det! Angående batteriet så räcker det enligt ELKO 2-5 år.

  SvaraRadera
 10. Åh detta vore perfekt!
  Jag är så in i norden mörkrädd att det vore SÅÅÅÅÅÅ skönt att kunna tändaupp nedrebotten och tvättstugan, redan här uppifrån innan jag går ned så det är ljust.
  Samt att tända upp rummet mellan oss och JUlias rum som jag går igenom 2 till 10 ggr per natt då hon vaknar och jag måste tassa dit i becksvart mörker, det vore SÅÅÅ skönt att kunna tända om så bara en liten liten lampa innan jag ens lämnat sängen.

  Länkar till dig via bloggen!
  kramar Maja och Julia

  SvaraRadera
 11. Jag skulle gärna vinna en sån strömbrytare! Finns tusen ställen i huset där den passar in, men skulle vara helt perfekt då vi ska fixa till ett nytt sovrum i huset, med en mini-walk-in closet, men för att slippa försöka borra in dosor och liknande i väggen där, för en traditionell strömbrytare (man vill ju gärna se vilka kläder man plockar fram)...så skulle ju detta vara perfekt lösning tror jag! :-)

  Jag har länkat till tävlingen i högerspalten på min rätt så nystartade blogg! :-)

  SvaraRadera
 12. Smart grej! Jag vill gärna vara med och tävla! Mailar dig min motivering!

  SvaraRadera
 13. Fixar å donar i vårt rätt fula radhus, men fint ska det bli när det blir klart. Vore toppen med denna fiffiga mojäng.
  Länkar från min blogg i högerspalten oxå.
  //Lotta

  SvaraRadera
 14. Jag är så nedrans less på att vara den enda i huset som släcker efter mig. Tänk att slippa hatta runt och släcka alla smålampor...

  Ses,

  Anna

  SvaraRadera
 15. Hej!

  Mina man tänder alla taklampor & jag går & släcker ;-)! Men ett trådlöst system skulle detta funka smidigt & smärtfritt för oss. Då kan mannen enkelt få full belysning i ett rum, medans jag kan trycka för mysbelysning! Vore ju rena rama drömmen för oss!

  Jag har skrivit ett inlägg med bild & länkar! Inlägget syns även på facebook!

  Ha det så bra!
  dahlarna@hotmail.com

  SvaraRadera
 16. Alla vill ju ha det där jädrans systemet och alla har ungefär samma kommentarer. Vet inte hur jag ska kunna utmärka mig och skriva en vinnande kommentar?! Jag älskar onödiga prylar som lyxar till vardagen och jag BEHÖVER verkligen detta system till vårt nya hus :) :)

  Länkar till min husblogg:)

  Kram kram

  SvaraRadera
 17. Åh, vilken perfekt tävling!
  Jag skulle bli så lycklig om jag fick vinna den!

  Vi kom i all hast på att vi skulle bygga om.. ta bort nån vägg å sätta upp en annan.. måla och tapetsera. Det gick jättefort och blev jättefint.. men nu har vi bara mörker i sovrummet eftersom vi glömde bort att dra strömmen i väggarna.
  Så det här skulle då göra mig riktigt lycklig. Längtar efter att få köpa och sätta upp fina sidenlyktan i sovrummet.

  Så nu håller jag tummarna och hoppas på turen.

  Mvh
  millasv

  milla_s74@hotmail.com

  SvaraRadera
 18. Jag har tipsat här.

  Jag skulle vilja vinna då detta verkar väldigt smidigt. Tycker alltid jag glömmer någon lampa och vad vore då bättre än att ha denna installerad. En stor grej vore att koppla sonens lampa till detta, då slipper vi gå in och riskera att väcka honom när det är dags att släcka.

  Har tipsat här

  http://molnboanna.blogg.se/2010/april/elko.html

  info@annakarlsson.se

  SvaraRadera
 19. Jag vill jättegärna vara med o tävla. Jag, 26år gammal, är livrädd för mörker - där är första anledningen. Jag måste alltid lämna en lampa tänd när jag lägger mig, för annars vågar jag inte gå o lägga mig just för att jag är rädd för att gå omkring i mörkret... Sen har jag Rasmus (4 månaders bebis) bredvid mig. Han i sin spjälsäng men den ligger precis intill sängen, å springer jag upp o ner så skulle han ju vakna iaf. Vore klockrent med en strömbrytare. För bådas skull. Min för att jag slipper vara rädd... Hans för att han slipper vakna av sin nojjiga mamma!

  Länkar här: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlingsblogg/2010/april/elko-itsahouse-15.html

  Kram, En förhoppningsfull Annika

  familjenpettersson@hotmail.se
  http://nilssonpettersson.blogg.se

  SvaraRadera
 20. Jag skulle bli såååå glad om jag vann.Eftersom jag är rullstolsburen eftermitt andra barn pga kronisk fogl ossning (samt fobromyalgi) så har jag svårt att sitta och ligger mkt. Jag har svårt att komma åt kontakterna, o speciellt då jag inte har assistans kvällstid ibland o maken är med barnen eller ngn annan stans så kommer jag inte åt dem. Detta ELKO-system skulle öppna en ny värld för mig och göra mitt liv mycket enklare. Så jag håller tummar och tår och hoppas att jag vinner!
  :-)
  Jag har länkat hit från min blogg:
  http://rullstolsmorsan.blogspot.com/2010/04/jag-deltar-i-tavling-pa-its-house.html
  Ha en trevlig fortsättning på helgen!
  MVH/Marie Andersson med bloggen Rullstolsmorsan

  SvaraRadera
 21. Hallå där!!
  Jag kom på att detta skulle vara något för mina föräldrar som firar sin 40 åriga bröllopsdag i juni. Jag har letat med lykta för att hitta något som är speciellt och här kom jue chansen. Jag hoppas att de kommer glädjas av denna i deras stora hus. Helt perfekt!!

  Länk:
  http://olelsi.blogg.se/2010/april/tavla-om-denna-anvandbara-pryl-till-ditt-hem.html

  Kram Olelsi / Nettan i Hälsingland.
  hockeytossan@hotmail.com

  SvaraRadera
 22. Jag ska vinna för att vi behöver ha en strömbrytare till. Det skulle vara kanon mysigt att ha en sådan så man får på mysbelysning och så från en och samma knapp :)
  Jag ska helt enkelt vinna ^^,

  SvaraRadera
 23. Hej, vilken super super grej. Här hemma står vi i brytskedet där jag (de facto släckansvarig) har börjat bli den förste som går och lägger mig. Äldre tonåring i källaren och nybliven tonåring som ser på tv på överplan och sedan sover på underplan resulterar i att ofta står huset upplyst hela natten. Jag går upp går en liten runda men visst sjutton glömmer jag alltid något. Detta skulle reducera våra elkostnader, hjälpa vårt miljöarbete och dessutom vara snyggt - oslagbar kombination.

  SvaraRadera
 24. Åh vilken smart grej!!
  Skulle kännas så lyxigt att ha en sånhär samt miljövänligt då inga lampor lämnar på av misstag.
  Har ingen blogg men hoppas det går lika bra att lämna en kommentar här som att mejla dej :)

  Maria Ö/
  hatti_fnatti@hotmail.com

  SvaraRadera
 25. Trådlöst system, vilken grej
  Passar utmärkt till en mörkrädd tjej
  Lampor jag har av många slag
  Fast den här tekniken skulle verkligen göra min dag
  Med detta rim hoppas jag ro hem
  Den fina vinsten till Torslanda Tjugosju minus Fem

  SvaraRadera
 26. helt underbar grej! jag glömmer ofta att släcka lampor när jag går och lägger mig. så irriterande att behöva gå upp. att ha strömbrytare precis vid sängen är en lyx för mig!! martina_holst@hotmail.com

  SvaraRadera
 27. Nu har jag mejlat dig och hoppas på turen...
  kram ANNIKA G

  SvaraRadera
 28. Det där är ju supersmart när en är manisk myslampetändare och den andra är nitisk miljövän. Med den kan vi enkelt tända för mys och släcka för natten istället för att som nu springa som tättningar efter varann.

  PS, http://evamar.blogg.se/2010/april/tradlost-1-maj.html

  SvaraRadera
 29. Vi sover i loftsäng i vår lilla etta och det händer allt för ofta att man krypit upp och sedan inser att lampan fortfarande lyser i köket eller i hallen. Tänk vad skönt det skulle vara att slippa klättra ner igen!

  Jag har länkat här http://fairy.blogg.se/appletree/2010/april/tradlost-1-maj.html

  SvaraRadera
 30. Åh, vilken superfiffig grej! Den skulle vara toppen för oss för vi behöver verkligen en strömbrytare till. Men vi törs inte dra något nytt i vårt gamla hus just nu för pajar nåt så har vi helt enkelt inte råd att fixa det! Så vi håller tummarna hårt =)

  SvaraRadera
 31. Oj vilken häftig grej! skulle vilja vinna för att den skulle vara väldigt smidig och ser dessutom snygg ut... en riktig hightecpryl ( min samböo ÄLSKAR ju allt det där med prylar )


  Har länkat hos mig:http://klartmanhangermed.blogg.se/2010/april/tradlost-1-maj.html

  Hoppas :)

  Mail.ellinot_Sur_citron@hotmail.com

  SvaraRadera
 32. Jag är med!

  Skulle vilja vinna till min svärmor som är mitt i ett husbygge.
  Vore perfekt för henne som bor ensam och har lite problem med höfterna.

  Har länkat:
  http://care69.blogspot.com/2010/04/1-maj-vinn-elko-wireless.html

  SvaraRadera
 33. När frihet och lyx är det centrala, är ett trådlöst system från elko det helt geniala.
  Lyckan skulle bli total, att tävla hos it´s a house mitt smartaste val:-)

  länken hittar du här: http://mamatilltva.blogg.se/2010/april/tradlost-system-skapar-lite-lyxkansla.html

  SvaraRadera
 34. Hej!

  Jag är galet mörkrädd, så jag hade gärna velat ha strömbrytaren vid sängen, så att jag kan släcka lamporna i rummet när jag redan ligger i sängen och är trött - så att jag inte måste springa och hoppa i sängen sen. ^-^ Det blir lite löjligt i längden...


  //Hanna
  hannadjuis@hotmail.com

  SvaraRadera

Annonser: