lördag 4 april 2009

Vinnare och arbetshörna

Jag fullkomligt överöses av mail från er läsare om att jag ska visa mer bilder här hemifrån! Jättekul och smickrande, verkligen! Men som sagt är det många projekt som väntar på en del detaljer innan jag vill visa er. Men jag kan i alla fall bjuda på en bild av vår lilla arbetshörna som den ser ut för tillfället! 

Nu är tävlingen avslutad och jag måste börja med att tacka för alla trevliga husmorstips! Det fanns flera guldkorn, bland annat var ni var flera som tipsade om grönt Yes, så nu står det en flaska i tvättstugan redo för nästa fläck eller svarttvätt! Och nästa gång jag får en fläck på mattan ska jag garanterat testa potatismjölstricket! Men för mig som avskyr att lukta fisk eller lök om händerna så blir det vinnande bidraget Sofies! Stort grattis till dig! Meddela mig vad du vill att de ska stå på skyltarna så fixar jag det!

6 kommentarer:

 1. for et koselig arbeidshjørne!

  SvaraRadera
 2. Jippii, oj vad jag blev glad! = )Första gången jag lyckas vinna. Önskar mig en skyltar med text tvättstuga, välkommen och carpe diem

  hälsningar Sofie

  SvaraRadera
 3. Ja, jag tror stödmuren kommer bli bra! Och fillimpa överhuvudtaget är ju bara hur smarrigt som helst!

  Ha en trevlig påskhelg och jobba inte ihjäl er!

  SvaraRadera
 4. Åh vilket underebart skrivbord! Ser fram emot fler bilder från ert fina hem!

  SvaraRadera
 5. Hej!

  Kul att du hittade till mig och lämnade en rad :) Du är alltså också umebo? Vi är ganska många här ute...

  Jag har precis skrivit ut fågelmobilen på skrivaren! Det lär bli ett påskpyssel som passar. Vi har ingen mobil över lillens säng...kan i o f bero på att han får bo i klädkammaren :)

  Ha en fin kväll och på återseende!!

  /Anna

  SvaraRadera
 6. Takk for en interessant blogg

  SvaraRadera

Annonser: