måndag 17 augusti 2009

Nu är jag lite nyfiken....


Tack för alla kommentarer, SMS, mail, telefonsamtal och hälsningar!!! Vilken uppståndelse det blev =) Jag blir lite generad men sååå glad och ni gör verkligen bloggandet extra kul! Jag betar mig sakta men säkert igenom era mail och kommentar, och försöker svara alla men jag hinner inte med så jag vill passa på att ge er alla en STOOOOR kram!!! Ni är verkligen underbara! Igår hade jag besöksrekord här på bloggen med 2089 (!) unika besökare, en helt sanslös siffra!!! Och jag blir så klart lite nyfiken vilka ni andra är! Så ni får mer än gärna skriva ett litet mail eller en kommentar och berätta vilka ni är! Kul att ni vill se mer av vårt hem, jag lovar att fota så fort jag får tid! Ni har bland annat efterlyst bilder från vår toalett på nedervåningen och så här ser den ut, handfat och blandare från Hafa och ljusgrön glasmosaik från K-rauta. Ett tips till alla er som går i badrumstankar är att man faktiskt inte alltid behöver köpa riktiga badrums möbler, vi har tex en vanlig byrå från serien Gallery som har en tålig laminerad yta som vi har byggt om lite och hängt på väggen. Det är mycket billigare och utbudet blir så mycket större! Det är såklart lite olika hur förutsättningarna ser ut men idag har de flesta så god ventilation att fukt i luften sällan är något problem.

23 kommentarer:

  1. Hej! tittade in en snabbis, har inte hunnit läsa så mkt än men bilderna räcker gott och väl för att jag ska titta in igen!
    Vi ska också köpa ett gammalt hus och renovera så tack för inspirationen!

    Ha de bra!

    SvaraRadera
  2. Det är så fantastiskt inspirerande att se er renovering! Jag visar varenda bild du lägger upp för min man och vi suckar avundssjukt. Vilket jobb ni gör och så oerhört vackert det blir! Ser fram emot fler bilder.

    SvaraRadera
  3. Hej, hittade hit genom VK, bor alltså i Umeå. Har nu kollat igenom hela bloggen och tycker att NI har ett underbart hem. Jag har även fått lite inspiration till ett barnrum som jag nu håller på med. Kommer helt klart att fortsätta läsa. /Ida

    SvaraRadera
  4. Hittade er blogg via en annan och skickade den genast till vänner som Ska på börja sitt projekt med att ovandla sitt gamla hus till sin dröm!

    Ni har verkligen bra smak!

    SvaraRadera
  5. Hej!

    Nu har jag också läst ditt förra inlägg. Jag läste reportaget i tidningen, men kopplade inte samman det med bloggen. Jättekul att få en bakgrund till ert stora byggprojekt. Skall bli kul att se fortsättningen.

    SvaraRadera
  6. Kikar in en snabbis... och vad får man se, om inte ett otroligt vackert hem. Ert hem blir helt underbart. Ha de gött.

    SvaraRadera
  7. Räkna med att du kommer få många besökare - ert hem är ju så fantastiskt!!

    Märkte att jag också fick ovanligt många besökare, via kommentaren jag lämnade här (såg det på besöksloggen att dom kom från din sida)

    Alltid spännande med nya inlägg i din blogg!
    Må så gott!
    Kramar från Ann-Christine

    SvaraRadera
  8. Helt otroligt vad många besökare ni fick efter reportaget. Men jag kan verkligen förstå varför - ert projekt är helt otroligt! Och att ni hinner göra så mycket själva är helt makalöst. Följer fortsättningen med stort intresse!
    Hälsningar, Petra

    SvaraRadera
  9. Hittade hit via Dreamhouse för ett tag sedan.
    Är särskilt förtjust i före- och efterbilder då de ger mig hopp om hur man kan göra något mindre fint till något jättefint. :)

    SvaraRadera
  10. Hej! Såg reportaget om ert hus på vk:s hemsida och kunde inte låta bli att kika in på din blogg. Jag är både imponerad och hänförd över vilket mastodontjobb ni gjort!Jag önskar att jag en gång i tiden kan ha ett så fint hus som ert. Lycka till med resten! Det ska bli roligt att följa din blogg.

    SvaraRadera
  11. Hejsan!

    Jag brukar titta in här. Tycker ert bygge är fantastiskt. Sen är det kul att ni gör allt själva.

    Kram Petronella

    SvaraRadera
  12. hej hej karolina! hoppas att det går bra med allt byggande:)

    lycka till med ert jätte fina hus!
    hälsa tilde och resten av familjen!

    många kramar
    från din spanska elev julia 8a

    SvaraRadera
  13. Men gud så fiffigt med handfatsmöbeln!!! Har just varit med sambon och kollat in badrums inredning = inte särskilt snygga och himla dyra...
    Kommer att snappa upp/kopiera en del av era lösningar när vi skall bygga vår fjällstuga i Lofsdalen!

    Keep up the good work!

    SvaraRadera
  14. Hej hej, jag läser alltid er blogg, men jag är jättedålig på att kommentera. Tycker det ni gör och har gjort med huset är helt fantastiskt, ha det så bra
    Mvh Anna

    SvaraRadera
  15. Hej Hej!

    Badrummer är lika fint som allting annat! Jag ser fram emot fler bilder :)

    Ha det bäst!

    Kram/Nicky

    SvaraRadera
  16. Läste om er i VK och blev imponerade. Nu kommer jag att följa bloggen med spänning.Jag och min man är två glada hemmafixare som renoverar vårt hus och fixar på tomten. Det blir nog aldrig klart för hela tiden dyker det upp nya ideer.Det är ju så roligt att skapa. Tack för inspiration!

    SvaraRadera
  17. Jag är, som alla andra, förundrad över vilket vackert hus ni får till! Nu lär det bli ännu fler besökare, när du är med på TV4:as blogglista.. Grattis till det!!

    SvaraRadera
  18. Jättekul att det går så bra med din blogg ! Men det är inte konstigt, du visar så många inspirerande bilder och det är roligt att följa förvandlingen av ert hus !

    Kram

    SvaraRadera
  19. Fantastiskt! Vi har tänkt precis i samma banor - dvs m vanlig byrå - fast vad gäller dubbelbyrå/handfat i stora badrummet. Vi får se vad det blir.

    Och som alltid: älskar allt ända ner till färgnyanserna. Fortsätter att följa slaviskt. :-)

    Och nästa vecka kommer vårt hus!!

    SvaraRadera
  20. Hallå! Hittade din blogg genom dreamhouse. Otroligt vad duktiga ni är! Kollat igenom allt och vill bara veta mer! Vad har ni köpt för tapeter? Är golvlisterna köpta höga eller har ni gjort dem själva? Var har ni köpt eran sängstomme? Hur ser övervåningen ut nu?

    //En nyfiken sigtunatjej med Västerbottenrötter

    SvaraRadera
  21. Hejhej!
    Jag har hittat hit för ett bra tag sen genom någons "bloggroll", minns inte vems dock. :)

    Det är verkligen jättekul att följa Er!!

    /Sandra

    SvaraRadera
  22. Såg reportaget på vk.se och klickade mig hit. Vilket underbart hem ni har/kommer att få. Så avundsjuk!!

    SvaraRadera
  23. Hej
    vi är i färd med att kakla vårt badrum och jag blev så kär i er gröna glasmosaik, verkligen jättefint!! Vad har ni lagt för klinker på golvet, om man får fråga?
    Mvh
    Katarina i Umeå

    SvaraRadera

Annonser: