lördag 15 augusti 2009

Reportaget!




Det var med nervösa steg jag gick till brevlådan i morse men Benny och Per hade fixat ett superfint reportage och det var inget litet reportage heller, stor bild på framsidan och tre helsidor!!! Så om det är någon ny läsare som hittat hit via VK så vill jag hälsa er jättevälkomna hit till vår blogg! Ni får mer än gärna lämna en liten kommentar, det gör mig så glad och det är så mycket roligare att blogga om man vet vilka som läser! För er "utomsocknes" lovar jag att återkomma så fort jag vet om reportaget kommer att publiceras på webben också! Uppdatering: Nu finns en webbversion av reportaget också! Ni hittar den här! Jag har ju varit lite anonym tidigare och inte visat mig eller familjen på bild men så här ser vi alltså ut =)

Today there was an article about us in the local newpaper!

34 kommentarer:

  1. Hej!

    Jag hittade hit igår kväll genom en anna blogg. Har läst lite bland gamla inlägg och ni har en helt underbar blogg. Jätte kul att se förvandlingen av huset. Hur de har sett ut, vad ni har gjort och hur det är nu. Jag har lagt till er bland favoriterna och kommer absolut att komma tillbaka.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Jag hittade hit från VK! Vilket projekt ni håller på med! Jag är helt förstummad! Vart får ni alla idéer och all energi ifrån??? Och med en 1-åring dessutom! Nu ska jag sätta mig och läsa igenom era gamla inlägg!

    Kram
    Helena ifrån Umeå

    SvaraRadera
  3. Hej
    Vilket härligt reportage i VK, bloggade raskt in här för att få läsa mera. Ni har verkligen fått till det där lilla extra i ert hus. Toppen fint! Lycka till med övervåningen och hoppas att ni håller ångan uppe!

    mvh
    Katarina i Umeå

    SvaraRadera
  4. Hej! Ja, "hinta" gärna om det kommer på webben, vill gärna se mer av ert fantastiska hem./Merja

    SvaraRadera
  5. Hejsan!
    Läste VK i morse och blev så glad när jag såg att ni hade en blogg där man kunde följa ert arbete. Ni har verkligen bra smak och det är några tips jag genast ska sno från er :-)

    SvaraRadera
  6. Linda Nordlander15 augusti, 2009

    Hejsan!

    Hittatde också er via vk´s hemsida. Wow vad ni är duktiga. Jag är fruktansvärt avis på er. Dock inte allt arbete men resulatet efteråt. Lycka till med allt och jag kommer att återkomma till bloggen för att se hur det går för er.

    Mvh Linda

    SvaraRadera
  7. Jag hittade hit via vk på webben så artikeln finns där också. ;) Jag lär komma tillbaka å inspireras av ert engagemang!!
    Kramen, Maria

    SvaraRadera
  8. Hej! Å vilket fint reportage det var, tjusiga hela bunten, för att inte tala om huset! Hoppas ni har det bra annars, och att vi ses snart. Kram

    SvaraRadera
  9. Hej hej
    Vilket fint repotage det va i tidningen. Läste det nu på morgonen.. Kul.

    Kramar på er..

    SvaraRadera
  10. Bra jobb! Nu är det bara att ta sig an Grubbeskolan oxå. Kan tycka att denna anrika byggnad kan behöva en "make-over"! ;-))

    Kram Tina i Orange

    SvaraRadera
  11. Hej.
    Liksom många andra httade jag hit från dagens VK. Jag är själv uppvuxen i Vännäsby så jag minns huset som det såg ut tidigare. Jag kan med glädje säga att det ser jättefint ut nu! Viket projekt ni håller på med (glöm bara inte bort att ta hand om varandra under renoveringstiden...)!!!

    Lycka till!
    Anki i Umeå

    SvaraRadera
  12. Hej!
    Jag hittade också hit från VK! Jag är tokig i inredningsbloggar men har tyvärr missat din, fram till nu vill säga och nu blir du aldrig mer av med mig =)

    //Johanna ditt nya fan

    SvaraRadera
  13. Therese Westman15 augusti, 2009

    Hej!

    Hittade hit från vk.se och var tvungen att sträckläsa bloggen :) Jag blir verkligen imponerad och inspirerad av er, oj vilket arbete ni lägger ner och så fint resultatet blir. Jag kommer definitivt att följa erat fortsatta arbete med huset. Hoppas att allt är bra med er för övrigt och att Simba hänger med ett tag till.

    SvaraRadera
  14. Här har du ännu en läsare som är djupt imponerad av det jobb ni gjort!! Dessutom med så god smak och känsla för detaljer.

    Det är min man som byggt vårt hus "from scratch" av eget virke, så jag vet verkligen hur mycket jobb det är att inte ha nån anställd alls, hur mycket tid som går åt.

    Kramar från Ann-Christine och ha en riktigt härlig helg!

    SvaraRadera
  15. Jag är en flitig läsare av bloggen sen tidigare. Bor själv i Umeå och har varit nyfiken på var huset ligger och vilka ni är, och nu fick jag se det i reportaget i vk. Jättekul!
    Vi håller själva på att renovera ett gammalt hus på Berghem men det är i betydligt mindre skala än er herrgård, men det är ändå inspirerande att läsa bloggen och se det underbara arbete ni gör. Ni verkar ju helt outtröttbara!

    SvaraRadera
  16. Jättekul att se ! Ni måste vara stolta över att ha gjort (och gör) ett så stort jobb och dessutom så snyggt ! Jag vill se mer av ert vackra hus :)

    Kram

    SvaraRadera
  17. Hej! Jag hittade hit för ett par veckor sen. Ni får det såååå fint! Blir riktigt avundsjuka på er, kanske inte allt jobb ;) men resultatet! Letar å letar efter hus men DET har inte dykt upp ännu.
    Ha de toppen!

    SvaraRadera
  18. Hittade även jag hit via VK som jag läste i morse till frukosten. Och nu har jag kollat in varje inlägg i den här bloggen. Måste säga att jag är djupt imponerad av den ork ni har (på gränsen till galenskap? :)).

    Vi fick också barn förra året och jag tycker det var mer än nog att stå i utan att ha ett sådant jätteprojekt. Men jag vet också att när det är något man gillar att göra så blir det inte alls samma börda som om det är ett tvång, och det är uppenbart att ni gillar det.

    Vi har precis köpt hus (här i Umeå) och det finns en del att göra men på vår nivå är det en stor grej att byta krankäglor i en gammal blandare :)

    Inte för att jag är så himla ohändig, men jag när jag gör saker vill jag att det ska bli så bra att jag inte vågar kasta mig ut i stora renoveringsprojekt för jag tycker att jag saknar baskunskapen och vill inte göra fel. Man kan kan ju trots att ställa till med en del om man inte vet vad man gör och man vill ju inte att huset man ska bo i är resultatet av misslyckade försök att lära sig saker. Så i slutändan brukar jag försöka leja bort så mycket som möjligt, men det har man ju inte alltid råd med.

    Även om ni skriver att ni bara är glada amatörer så är det uppenbart att ni har en del kunskap och erfarenhet ändå, kanske många goda vänner och släktingar som hjälpt till med råd och tips?

    Nåväl, lycka till med huset, verkar som om ni gör det mesta rätt och har god smak!

    /Adrian

    SvaraRadera
  19. Hallå=)
    Vilken underbar blogg du har!!
    Och vilket super jobb ni gör med ert hus!! Det blir verkligen super bra=)
    Keep up the good work;-)
    MVH Maria

    SvaraRadera
  20. Åh, vi har också varit med i lokaltidningen under renoveringen av vårt hus. Riktigt spännande! Kul att se någon annan som håller på med ett stort projekt! Håll ut bara, det blir ju enformigt ibland :o

    SvaraRadera
  21. Okej, jag trodde inte jag kunde bli mer imponerad, men NU är jag det! ni gör ju ALLT själva, helt otroligt! Jag tar av mig hatten, ni är värda all eloge och hälsa din man det också, jisses....
    ...jag måste gå och prata med min man om den där skohyllan nu...

    Kul att se er också, härlig bild! :)
    hoppas ni hinner vila lite mellan varven ;)

    SvaraRadera
  22. Apologies for the comment in English but congratulations on your story! That's very exciting. I have really been enjoying reading about your house and your beautiful improvements!

    SvaraRadera
  23. Kanonfint och trevligt reportage och kul att se din fina familj!!!

    Kram P!

    SvaraRadera
  24. Hittade hit via VK.

    Vilket fantastiskt jobb ni har lagtt/lägger ned. Huset blir helt otroligt!

    SvaraRadera
  25. Vilken bra artikel!
    Kul att få SE er också.
    Länkar till artikeln från min blogg så många får se den.
    Kram Helene

    SvaraRadera
  26. Hej!
    Vad kul att man kan följa hela ert jätteprojekt med huset. Det jag läst och såg i VK ser fantastiskt ut. Jag kommer att med spänning följa din blogg. Ni är verkligen beundransvärda som har modet att göra det vi andra vanliga dödliga bara drömmer om att våga göra.
    Även jag ska nu läsa dina tidigare inlägg. Lycka till!

    Hälsningar från Bodil i Umeå

    SvaraRadera
  27. Å vilket stort och härligt reportage om erat enorma projekt!
    Det är ni väl värda!!!!
    Så roligt att få se ER också!!!!
    Kram Tin

    SvaraRadera
  28. HEJ! Såg reportaget i lördags! Men jag hittade till er blogg redan i fredags när en kompis som brukar gå förbi ert hus tipsade om bloggen!
    Vilket arbete ni lägger ner!!! Men det ser jättefint ut! Kommer att följa ert arbete i fortsättningen!
    / Jenny

    SvaraRadera
  29. Hejsan!

    Hittade din blogg när jag var inne på dreamhouse som jag följ en längre tid. Men vilket lyft att följa Er i ert arbete med ert projekt. Jättekul! Vi (min man och jag)håller på att bygga upp vårt hus efter en brand och det får ta den tid det tar med vårt "Pippi Långstrumphus". Mycket vinklar och vrår. Men det bästa av allt! Jag har haft ideér om att bygga ett kök på ett liknande sätt som ni har gjort. Åh vad glad jag blev när jag kunde visa min man hur ni hade löst det så himla bra. Superduper! Kämpa på och jag kommer att följa ert arbete. Jag vet att det är kämpigt!

    SvaraRadera
  30. Åh vad häftigt. Ni är så galet duktiga.

    SvaraRadera
  31. Grattis till Ert fantastiska projekt.Kommer mycket väl ihåg detta hus. Är född och uppvuxen i V-by och t.o.m. lekt i huset innan Kjell Jonsson köpte det.Artikeln i VK väcker nostalgiska minnen, som när vi metade i älven nedanför huset. Lycka till och var rädd om varandra./ Roland L.

    SvaraRadera
  32. Reagerade på lördagmorgonen när jag såg förstasidan på VK. Min mormor hade blivit väldigt glad om hon fått se den. Hon har många gånger berättat att det var min morfar som satte upp statyn utanför villan 1959 och hon skulle ha blivit väldigt glad att se att ni har flyttat den med er. Det var ett otroligt roligt reportage att läsa och jag är glad att jag nu hittat er blog.

    /Sara Mejtoft

    SvaraRadera
  33. Tessan, från en by i grannkommunen17 augusti, 2009

    Vilket underbart hus! Har nyss läst igenom bloggen efter att ha läst om er i VK. Både bloggen och husprojektet är lika inspirerande!
    Lycka till!

    SvaraRadera
  34. Jenny från Vilhelmina17 augusti, 2009

    Även jag hittade hit via VK. Helt otroligt det ni gör. Mycket vackert.

    SvaraRadera

Annonser: