torsdag 4 augusti 2011

Namnceremonigåvor!


Det är långt mellan inläggen nu igen... J jobbar dygnet runt inför NOLIA och förutom att hoppa i målarkläderna när barnen somnat så har jag börjat ta tag i planeringen av Ws namnceremoni som vi ska hålla här hemma om drygt två veckor. En extra trevlig bit av förberedelserna är önskelistan och jag har satt ihop ett litet kollage med grejer som vårt lillhjärta önskar sig.

Inköpsställen:
Bokstöd Bo & Busa
Tavla Isa form
Tallrik Lekmer
Sparkbil Hiko
Dragdjur Lek och Form
Bäddset Sov gott

8 kommentarer:

 1. Vilket trevligt kollage! Jag skulle kunna kopiera den önskelistan rakt av till vår sons stundande 1-års dag!

  SvaraRadera
 2. Var hittar man det söta dragdjuret?

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jag har precis hittat din blogg och läst den nästan från början till slut, sssååå imponerad av allt ni gjort! vilket hästjobb! Jag tycker väldigt mycket om erat matsals bord och lampan ovanför, vart är lampan köpt?? Gjorde ni renoveringen av bordet själva? och hur gick ni tillväga i sådana fall? vi har ett liknande bord som jag faktiskt tänkt samma tanke om men aldrig kommit till skott att göra någonting av, vill gärna ha tips!!

  SvaraRadera
 4. Anonym: sorry jag hade glömt att skriva in var jag hittat dragdjuret men nu är det åtgärdat!

  Emelie: Tusen, tusen tack! Foten till matsalsbordet är från ett ärvt bord som vi slipat och målat om själva, bordsskivan däremot har vi beställt hos en lokal snickare. Lampan kommer från EM och var brun från början men vi spraymålade den vit. Lycka till med ditt bord!

  SvaraRadera
 5. Fina gåvor :) Du har ett riktigt vackert hem! Men jag kan tycka det var dyra gåvor, naturligtvis har vi alla olika seder och bruk men jag skulle aldrig kunna önska mej så dyra gåvor. Kram :)

  SvaraRadera
 6. Jag lusläser din blogg alltid, nu speciellt för jag är så nyfiken på namngivningsceremonin ;)

  Mitt första barnbarn föds i höst och de kommer att hålla en sådan ceremoni, eller den hålls kanske hos oss. Så alla trevliga tips är såååå välkomna.

  Ha det bra
  Monica

  SvaraRadera
 7. Åh de där sparkbilarna är så coola. Vi har gett bort 2 såna i doppresenter. En gul kranbil och en mer dragracer tror jag det var.

  Kram Kia

  SvaraRadera
 8. Jätte fina saker, bra smak du har :)

  //Johanna

  SvaraRadera

Annonser: