onsdag 5 oktober 2011

Marvis tandkrämJag har redan övertrasserat mitt tandvårdskonto den här månaden (grrr vad jag hatar att gå till tandläkaren!!!) så då tänker jag att det är lika bra att köra på och lyxa till med en dyr tandkräm också. Det är ju redan kört menar jag! Det kanske finns fler än jag som stör sig på den vanliga fula tandkrämstuben i plast men dessa snyggingar från italienska Marvis är ju en ren och skär prydnad i badrummet! Någon av er som testat? Är den god? Tandkrämen finns i flera olika smaker, kostar 79kr för 70ml och finns att köpa hos t ex Tandapoteket.


Vill man ha den vita tuben får man klicka sig in hos Cow parfymeri i stället och punga upp 105kr.

4 kommentarer:

 1. Själv håller jag mig till Weledas produkter:

  http://www.halsokost.se/produkter_seek.aspx

  De är helt suveräna och utan fluor vilket vi kan tillsätta om vi behöver det.
  Många använder sig av både fluortandkräm o fluorskölj och det mår vi som de flesta vet inte bra av.

  Det "roliga" var att när jag tidigare gått till min tandsköterska, så hade jag dåligt skötta tänder när jag använt ex. listerine och fina tänder när jag låtit bli detta medel. Så nu låter jag bli dessa undermedel ;-)

  Kram o lycka till!
  Helene

  SvaraRadera
 2. Sensodym!! Råd från en tandläkardotter! Angående fluor eller inte så har jag ALLTID använt tandkräm med fluor. Dessutom är jag uppvuxen under fluorsköljningstiden då alla i skolan skull gurgla.Nu tuggas det flitigt med fluortuggummi. Har haft 3 småhål på 51 år och har ALRDIG blivit fluor förgiftad. Det fina i kråksången är att min dotter har också fina tänder. Jag är ännu inte "självlysande" men ett levande bevis på att fluor behöver inte vara farligt:-)))

  SvaraRadera
 3. Snygga är de sannerligen! Men lite väl saftigt för tandkräm tycker jag!

  SvaraRadera
 4. Vill du minska ditt tandvårdskonto på riktigt skulle jag lägga pengarna på Duraphattankräm. Innehåller mer fluor, viket motverkar fler hål! ;)
  Inte lika snygg som Marvis, men snyggare än en stor plasttub från de stora märkena.

  Hälsningar från Malina aka tandtrollsjägaren/fluortanten :)

  SvaraRadera

Annonser: