måndag 12 december 2011

It's a house adventskalender - lucka 12


Lucka nr 12 presenteras i samarbete med svenska Mille Notti som designar och producerar sängar, sängkläder, sängtillbehör och frotté av hög kvalitet och tidlös design. Dagens vinst är ett härligt spapaket bestående utav ett stort gosigt badlakan i valfri färg värde 525kr och en ekologisk saltskrubb för silkeslen hud värde 295kr, totalt värde 820kr.

Tävlingssvaren kan du lämna direkt här i kommentarsfältet, på It's a house facebooksida eller maila till itsahouse@hotmail.com. Om du gillar, delar eller länkar gillas det så klart lite extra.

Dagens tävlingsfrågor:

1. I vilket land tillverkas Mille Nottis ekologiska SPA serie?

2. Vad får dig att slappna av i julstressen?

Tävlingen är nu avslutad och vinnare blev:

Madelene på Dreams of Molly som lämnade följande kommentar:

1. Spaserien för Mille Notti tillverkas överraskande nog i Sverige. 
2. För att slappna av i julstressen: Ja, det känns inte så svårt. Vi låter helt enkelt bli att stressa upp oss. Jag minskar kraven, handlar realistiskt mycket bra fina julklappar, bakar en sorts lussebulle, väljer ut och lagar de godaste rätterna på julbordet och skippar det som ändå ingen vill äta. 

December är till för att mysa och njuta i mörkret och vi unnar oss att mysa ännu mer än de övriga månaderna. Bort med alla måsten, ingen blir lyckligare av det!Stort grattis till dig! Maila mig din adress och vilken färg du vill ha på handduken så kommer ett paket till dig på posten inom kort!

Varje tävling ligger öppen ett dygn (mellan kl 00.00 och 00.00). Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren och juryns beslut går inte att överklaga. Om vinnaren inte hört av sig inom en vecka från det att vinnaren utannonseras utses en ny vinnare. 

102 kommentarer:

 1. Hej!

  1. Den tillverkas här i Sverige.
  2. Det som får mig att slappna av är:

  Att tända ljus vilket jag gör så ofta jag kan hela den mörka årstiden.

  Att sprida ut de aktiviteter som doftar, tex pepparkaksbak, knäckkokning osv på många dagar.

  Att försöka sprida ut även paketinslagningen på flera dagar/kvällar. (och naturligtvis att försöka vara ute i god tid med inköpen)

  Om detta fungerar så tycker jag att jag kan slappna av och njuta hela december.
  Synintrycket av massa mjukt ljus, dofterna och att slippa springa runt som en stressad tupp sista dagarna innan julafton är så viktigt.

  Sen en sista sak som vi infört de sista jularna är att om vi är bortbjudna på själva julafton så stannar vi hemma och tittar på Kalle Ankas jul hemma innan vi ger oss iväg. Det har annars känts som ett stressande moment, att hasta iväg på fm.

  God stressfri december på dig ;) Kram Petronella

  SvaraRadera
 2. 1, Tillverkas i Sverige.

  2. Pyssel med barnen får mig att slappna av i julstressen.

  Annica

  annicamarie79@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Hejsan!

  1. Sverige
  2. Jag slappar alltid av när jag sätter mej i soffan och gosar med min lilla chihuahua, även nu i jultider.

  gotland(at)speedmail.se

  SvaraRadera
 4. 1. Självklart tillverkas den i Sverige.

  2. Jag slappnar av genom att jag bara behöver köpa två julklappar och dessa fyndas fint på nätet. Inget fläng på stan och inget "Jag måste hitta...". Klick klick så är allt klart!

  SvaraRadera
 5. 1. Tillverkas i Sverige
  2. Jag brukar baka mycket för det får mig att koppla av :) Lyssnandes på julmusik. Sedan är ett bra tips att kika mycket på film! Mysa med en kopp varm choklad framför en film i soffan...gärna med filt!

  SvaraRadera
 6. 1:I sverige
  2:Det bästa sättet för mig att slappna av är att tillbringa några timmar i stallet där jag rider. Att pyssla med favorithästen och rida en tur, eller en lektion, är den bästa avkopplingen. När jag sitter påhästryggen måste jag vara så närvarande i det att alla tankar på julstress försvinner (och all annan stress också för den delen).

  SvaraRadera
 7. Svar 1: Allt tillverkas i Sverige.
  Svar 2: Slappna av i juletider är
  inte så lätt.
  Man får tvinga sig, och ta
  sig tid till frisk luft,
  promenader med hunden.
  Man behöver inte lägga in
  70 olika slags sill, och
  dessutom hinna jobba, deko-
  rera huset osv. Att inte ha
  så många måsten, i livet.
  Gör det som är kul, och
  känns bra. Även om det
  innebär knäckkokning med
  ungarna, och köpesill!
  Så ta ett glas glögg på
  kvällen, titta på en bra
  deckare! Så blir
  livet/julen inte så tung!
  Juliga hälsn Marie

  SvaraRadera
 8. 1. Det tillverkas i Sverige

  2. Jag slappnar av bäst när jag åker till gymmet och kör något roligt pass. Då kommer jag hem fulltankad med energi

  SvaraRadera
 9. Frotté får man aldrig för mycket av. Speciellt inte dem av bra kvalitet.

  1. Den är tillverkad i Sverige
  2. Jag känner mig sällan stressad i jultider. Det kan vara sista dagarna innan all mat är fixad, men då kopplar jag gärna av med lite tända ljus, glögg och pepparkakor framför en mysig film. Gärna av julkaraktär. Grinchen är en favorit som jag gärna ser varje jul:)

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 10. 1. Sverige

  2. Eftersom jag älskar julen börjar jag ofta i väldigt god tid och slipper därmed att stressa under denna period. Det är underbart att njuta sig igenom december med tända ljus och glöggmys på kvällarna.

  SvaraRadera
 11. 1. Sverige
  2. Hård träning så att man somnar direkt, det får gärna bli en och annan tidig kväll så att man orkar upp med sprudlande krafter dagen därpå!

  SvaraRadera
 12. 1. De tillverkas i Sverige.

  2. Jag slappnar faktiskt av genom att baka. Jag tycker att det är roligt att prova nya recept och när jag bakar så går jag in i det och på så sätt slappnar jag av från all annan stress.

  SvaraRadera
 13. Hejsan!
  1. Svaret på fråga 1 är att den tillverkas här i Sverige.
  2. Jag försöker stanna upp och njuta av varje dag hela december för julen är så mycket mera än bara själva julhelgen. Att tända ljus och krypa upp i soffan och bara njuta av alla dofter och känslor som julen innebär är underbart!

  SvaraRadera
 14. 1. Sverige.
  2. Sedan vi delade upp julklappsinköpen är min julstress minskad betydligt! Barnen får klappar av alla men vi vuxna ska - efter lottning - köpa till en eller två personer. Köper man dessutom dessa klappar på nätet så blir stressen ännu mindre! :)
  sofia@meandmyhome.se

  SvaraRadera
 15. 1) Den tillverkas i Sverige
  2) Jag slappnar av framför kaminen med en stor kopp glögg i händerna.

  SvaraRadera
 16. 1. Spaprodukterna tillverkas för hand i Sverige.

  2. Jag slappnar av genom att tända många ljus i hela huset, tända en härlig sprakande brasa och spela Peter Jöbacks julskiva!

  SvaraRadera
 17. 1. Sverige
  2. för att ta det lugnt i juletider gäller det att fokusera på det som är roligt tycker jag. Dvs det är viktigare att få baka pepparkakshuset än att storstäda. Sedan kan jag tycka att det är bra att undvika trängseln på stan, handla julklappar i god tid o gärna på nätet.

  SvaraRadera
 18. 1.Här hemma i Sverige
  2.Varje kväll när jag sätter mig i soffan med min son i famnen och han får sin ersättning innan han ska lägga sig. Så stressar vi ner och bara myser en stund. Efter det så är man inte stressad mer utan man kan bara ha det gott.

  Har länkat här http://tavlingarofreestuff.blogspot.com/2011/12/its-hous-lucka-12.html

  veronica_jacobsson@hotmail.com

  SvaraRadera
 19. 1, I Sverige.

  2, Att vara ute i god tid får mej att slippa stress. Alla klappar är inhandlade redan så jag kan ägna mej åt massa mys med dottern ända fram till julafton :)


  johanssonlina84@hotmail.com

  SvaraRadera
 20. 1: Handgjorda i Sverige
  2: Tända ljus och hemmamys får mig att slappna av.

  SvaraRadera
 21. 1: Tillverkas för hand här i Sverige.
  2: Detta får mig att slappna av:
  krypa upp i soffan med massor av tända ljus överallt, tillsammans med mina två tjejer, 6 månader och 3,5 år...och bredvid oss ligger en hel hög med tjocka fina sagoböcker.
  Tillsammans läser vi bok efter bok medan vi sippar på varm choklad och den varma brasan i kaminen sprakar och får beundrande blickar av min yngsta lilla tjej som faschinerat lyssar och den stora tjejen vilar tyngre och tyngre i min famn för att till slut falla i sömn av alla sagorna.
  INget får mig att slappna av så mycket som när jag får vara med mina barn.
  Må gott.
  Varma hälsningar Maja

  SvaraRadera
 22. 1. Den tillverkas i Sverige
  2. Det som får mig att slappna av i julstressen är att tänka på att det inte spelar någon större roll, jag har en frisk underbar familj och det är det enda viktiga. Om det är lite damm i hörnen och jag inte hinner baka pepparkakor så finns det färdiga på affären och dammet ser nog mest bara jag. När stressen kommer krypande går jag undan, gör något för mig själv och tänker på detta och så känns det mycket bättre.

  fagelvagen@hotmail.se

  SvaraRadera
 23. Ett. Mille Notti tillverkas i Sverige

  Två. Jag har ingen julstress, men annars är en galet lång och varm dusch det allra bästa.

  SvaraRadera
 24. 1. De tillverkas i Sverige
  2. För att slappna av: börja med saker i god tid ex. inhandling av julklappar. Annars är det riktigt lugnande och harmoniskt att ligga i ett varmt bad och bara ta hand om sig själv :)

  /corina
  corinacadbrand@hotmail.com

  SvaraRadera
 25. MilleNotti är svensktillverkade.

  Det som får mig att slappna av är definitivt att sitta framför brasan i fjällstugan med en kopp rykande choklad efter en skön dag ute i skidbacken eller uppe på fjället. Såå härligt när det pirrar lite i tårna när de sakta men säkert värms upp av brasan.

  Kram Åsa från Umeå

  SvaraRadera
 26. Är gärna med!

  1. Sverige
  2. Tända ljus, julmusik och någon bra modetidning!

  bellusss@live.se

  SvaraRadera
 27. 1. Sverige
  2. Jag slappar genom att umgås med min familj, tända ljus och äta god mat.

  SvaraRadera
 28. 1. Sverige
  2. Göra ett litet hemmaspa, med ett julbad med någon härlig produkt! Gärna med en julig doft. Annars är planering a och o, man måste sprida ut bakandet, julklappsshoppingen, paketinslagningen, julkortstillverkningen, pyntandet osv. om man vill hinn utan att bli stressad. Jag försöker börja i november, annars hinner man inte, och sedan får man släppa det man inte hann, för det blir nog jul i ändå!

  SvaraRadera
 29. cassandra --canicos@hotmail.se12 december, 2011

  1. sverige
  2. min man, som är massör:)

  SvaraRadera
 30. 1. Sverige
  2. Med tända ljus o en chailatte.

  SvaraRadera
 31. 1. tillverkas för hand här i Sverige
  2. ett varmt bad, tända ljus och en bra bok får mej att slappna av. Miriam
  luzen_89@hotmail.com

  SvaraRadera
 32. 1. Sverige

  2. Jag har inget större behov av att stressa ner i jultider då jag sällan stressar upp mig, men ett härligt fotbad är ett bra sätt att slappna av året om.

  SvaraRadera
 33. 1: Den tillverkas i Sverige!
  2: Att stanna hemma och beställa julklappar över internet.
  Tända ljus ,tappa upp ett varmt bad med en avslappnande olja i och bara njuta. Sedan vira in mig i ett nytvättat badlakan och imorgonrock
  avnjuta en kopp te

  sanna33lerum@hotmail.se

  SvaraRadera
 34. 1.De tillverkas i Sverige
  2. I år skriver jag min c-uppsats parallellt med jobb under hela julen, så att undvika stress är nog en omöjlighet detta år. Men för att överleva det har jag mantrat "detta är bara nu".
  För att ändå lätta för mig själv försöker jag att ligga 10 steg före gällande allt "jul", alla paket är inslagna, granen hänger på altanen och väntar på att få komma in, köttbullar skall rullas till veckan osv. Sedan har jag en underbar sambo som tar stora delar av ansvaret!
  och oavsett så blir det jul ändå!

  SvaraRadera
 35. 1. SPA kollektionen tillverkas i Sverige.
  2. Att tända några levande ljus, lyssna på O helga natt med Jussi Björling och bara blunda en stund i sköna fåtöljen är fantastiskt skönt i julstressen! Eller att gå på julkonsert i kyrkan och bara lyssna på vacker musik!

  SvaraRadera
 36. 1) Sverige
  2) detta året är jag mammaledig, så nu går jag bara runt och njuter. Har pysslat i mängder, huset är redan julklart med gran, tomtar, paketer och allt. Varför bara ställa fram det till jul och inte njuta innan?

  I vanliga fall jobbar jag i butiken på ett litet ostmejeri, så därför är detta vår stressigaste perid, när alla jullådor/korgar till företag och privatpersoner. (Förra året packade vi ca 7500 st lådor)Så i år har jag kunnat ladda batterierna och bara ta var dag som den kommer. Underbart. Så skulle alla få ha det i jultider.

  SvaraRadera
 37. De tillverkas i Sverige.

  Det som får mig att slappna av såhär innan jul är en promenad och sedan komma in och lägga sig i ett varmt och skönt bad.. Man är lagomt rastad i kroppen och somnnar sedan så gott på kvällen :)

  SvaraRadera
 38. 1. I Sverige!
  2. Lässtunderna med mina fina barn. Inget är så avkopplande som att om kvällarna ha dem i min famn och titta i gamla Alfons Åberg böcker!

  Kram!
  Malin
  malin_rautila@hotmail.com

  SvaraRadera
 39. 1: Tillverkningen sker i Sverige.

  2: Varmt bad med ett glas vin att sippa på, det är avslappning för mig!

  SvaraRadera
 40. 1.tillverkas i sverige

  2. Köpa några julklappar på nätet har jag kommit på är ett bra sätt att minska på stressen något annat viktigt är att man tar sig tid att ta en paus i julstöket det är mitt sätt att slappna av vi har så höga krav på oss allt ska vara perfekt till jul allt vi ska hinna med men det blir väl även om du inte hinner att gör julsillen eller det hembakta knäckebrödet eller hann städa färdigt överallt det blir Jul ändå! - det viktigaste är att vi har varandra och att man får vara frisk!

  Kram Mona.G

  SvaraRadera
 41. Svaret är Sverige! Jag är nog den enda jag känner som inte har julstress! Jag älskar julen och vill inte förstöra den med stress, mitt bästa tips är att köpa julklapparna på nätet, mycket bra priser och ingen trängsel! :-) Det kan man göra medan lussedegen jäser dessutom! (Eller vaför inte börja samla klappar redan i juli?) Kraam

  SvaraRadera
 42. 1. I Sverige tillverkas det för hand.
  2. Lite julstress hör till, men för mycket är av ondo. Att låta saker få ta sin tid och att njuta under tiden man håller på. Doft av julkryddor från det nybakade brödet blandat med dofter från hyacinterna, ljuset från adventsstjärnan och lite soft musik i lurarna. Så njuter jag av julstöket hemma och så tar jag mig så klart ett riktigt långt skönt bad med.

  Kram/
  Gunilla Sjömar

  SvaraRadera
 43. De tillverkas i sverige!

  När jag sätter mig ner, på golvet, i soffan eller var jag nu råkar vara, och busar med min dotter som är fyra månader, då försvinner all stress och alla måsten!

  SvaraRadera
 44. 1. Sverige
  2. En stund på spikmattan får både knopp och kropp att slappna av.
  mnasstrom2000@yahoo.se

  SvaraRadera
 45. 1. det tillverkas i sverige såsom allt annat.
  2. jag bruka koppla av efter en dag med massa julstress med en kopp glögg framför tv´n. med dämpad belysning, och massvis med tända ljus. även smaskande på en nybakt pepparkaka.  min mail: mixenpixen2hotmail.com

  SvaraRadera
 46. svar: sweden.vårat underbara avlånga land sverige

  * som mamma till 2 vilda små söner e ett varmt bad med doft den enda gången jag faktiskt får vara själv. tar med en bra tidning och jag kan slappa. lovely

  chanetteofsweden@hotmail.se

  SvaraRadera
 47. 1,Tillverkas i Sverige

  2. Det som får mig att slappna av är ett varmt bad, med någon avslappnande doft tex aloevera. Mörkt badrum och MASSOR med tända ljus. Och kanske nå mysig lugn musik..

  susanne.weidenhag@hotmail.com

  SvaraRadera
 48. 1. I Sverige
  2. Att gosa med min nyfödda son är det bästa jag vet och det får mig att slappna av helt och glömma all stress. En god bok hjälper också och givetvis ett skönt bastubad!

  SvaraRadera
 49. 1. Den tillverkas i Sverige.
  2. Det som får mig att slappna av i julstressen är att ändra mitt tankesätt. Istället för tankarna "jag måste", "jag borde", "jag hinner inte", tänker jag nu att jag ska ta det lugn och bara göra det som jag tycker är roligt och det allra viktigaste. För det viktigaste på julen är inte tjugotiotusen paket, 5 sorters julgodis och 10 sorters sill, och förresten kan köpesill vara lika gott! Det jag tycker är viktigast på julen är gemenskapen, myset och närheten och för att skapa det behövs istället tid och lugn och ro!

  emmahjorth85@hotmail.com

  SvaraRadera
 50. 1. Här i Sverige! 2. Jag slappnar av med en lång löpartur. Jag och hunden med knarrande snö under fötterna. Sedan kommer jag in och tar en lång varm dusch. Badlakanet skulle vara pricken över i:et :-)

  SvaraRadera
 51. 1. Spa serien tillverkas i Sverige
  2.Det som får mig att slappna av nu i december är alla tända ljus blandat med doften av julgran och hemgjort julgodis.

  Har länkat på min blogg och gillar dig på facebook

  Kram Keiju

  SvaraRadera
 52. 1. Sverige
  2. Det som får mig att slappna av i julstressen är att börja i tid. Mycket av det som ska ätas kan man t.ex göra långt innan och sen frysa in det, samma sak med lussekatter och bröd. Julklapparna inhandlas också väldigt tidigt för att slippa stressen där med!

  Annars är det kvällarna i soffan med något bra på TV och tända ljus :)

  nilmablogg@gmail.com

  SvaraRadera
 53. Hej!
  1. Spaserien för Mille Notti tillverkas överraskande nog i Sverige.
  2. För att slappna av i julstressen: Ja, det känns inte så svårt. Vi låter helt enkelt bli att stressa upp oss. Jag minskar kraven, handlar realistiskt mycket bra fina julklappar, bakar en sorts lussebulle, väljer ut och lagar de godaste rätterna på julbordet och skippar det som ändå ingen vill äta.

  December är till för att mysa och njuta i mörkret och vi unnar oss att mysa ännu mer än de övriga månaderna. Bort med alla måsten, ingen blir lyckligare av det!

  Madelene
  http://www.dreamsofmolly.se

  SvaraRadera
 54. 1. Den tillverkas i Sverige.
  2. Det som får mig att slappna av i julstressen är: Att gå ut i kylan och börja med att hämta ved och sedan tända upp i min vedeldade bastu, fylla vatten. När bastun är riktigt varm så tänder jag lite ljus, både utanför och inne i bastun. Sen går jag barfota i snön ut till bastun. Slänger på lite vatten och bara njuter av spraket från elden och lugnet. När jag är tillräckligt varm så går jag ut i snön och dricker iskall hemgjord svartvinbärssaft. Efter bastun så är all stress borta.

  SvaraRadera
 55. 1. I Sverige

  2. Från 1a advent och fram till Jul är det som mysigast tycker jag. Det som är allra bäst att göra är att varva ner framför en tänd brasa med en mugg god glögg. Det ger lugn & ro!

  SvaraRadera
 56. I Sverige
  Jag slappnar av när jag tar en långpromenad mellan 1-2 timmar eller ligger i sängen och läser tidningar.
  Anne
  anle@hotmail.se

  SvaraRadera
 57. 1. Sverige.
  2. Att baka får mig faktiskt att slappna av. Plus en massa glögg!

  amanda123_321@hotmail.com

  SvaraRadera
 58. den tillverkas i sverige och det som får mig att slappna av är faktiskt att läsa en bra bok eller gosa med mina barn. julklappar har jag nästan släppt helt och hållet. ett paket åt varje barn räcker.

  SvaraRadera
 59. 1. I sverige!
  2. Jag är alltid avslappnad vid jul, jag tycker inte det är stressigt, bara mysigt! Annars funkar alltid ett varm bad!

  SvaraRadera
 60. 1. Tillverkas i Sverige
  2. Det mest effektiva sättet för att slappna av är att se till att inte ställa så stora krav på allt som har med Julen att göra. Ta ner kraven helt enkelt. Man måste inte köpa 100 julklappar, laga all julmat själv och baka 20 sorters kakor. Julen ska ju faktiskt handla om glädje och gemensakap

  mortsiw@hotmail.com

  SvaraRadera
 61. Den tillverkas i Sverige. Det som får mig att slappna av är kvällsmys i soffan med min son. Zakarias11@live.com

  SvaraRadera
 62. 1. Tillverkas i Sverige.

  2. Jag är sällan stressad till jul, då jag alltid börjar med allt pyssel tidigt.

  Mitt tips är väl att inte skjuta upp allt till sista minuten, ta hela december och förbered inför julen. Sprid ut allt så att det inte inträffar samtidigt!

  SvaraRadera
 63. 1. Produkterna produceras i Sverige.
  2. Den här julen har jag helt lagt stressen åt sidan, jag njuter i stället av varje dag och av min ljuva lilla dotter som är tre månader i dag.

  SvaraRadera
 64. 1. I Sverige
  2. När jag får en stund till att tillverka/designa smycken eller ägna mig åt scrapbooking, då försvinner tiden och jag blir lung :-)

  Spacegirl_@spray.se

  SvaraRadera
 65. 1. SPA-serien tillverkas i Sverige.

  2. Jag slappnar av genom att ta et lååångt bad tillsammans med min femåring i stearinjusens sken. Vi leker och pratar och myser och sedan är man som ny!

  SvaraRadera
 66. SPA-serien Mille Notti tillverkas i Sverige.

  Det som får mig att slappna av i julstressen är att ta min lille son, 6 år, och ligga ner en stund i sängen eller på soffan och prata om hur dagen varit och planera inför julen. I år har vi på grund av sjukdom lite dåligt ställt med ekonomin och istället för att bulla upp med massor av dyra julklappar försöker jag förmedla en julstämning och berätta om varför vi firar jul. Tillsammans där på sängen, i skenet av julstjärnan ligger vi länge och pratar om allt - och kramas. DET är avslappning av den allra bästa sorten! <3

  SvaraRadera
 67. 1. Tillverkas för hand i Sverige.
  2. Det som får mej att slappna av i julstressen är när jag får sitta och surfa runt på olika bloggar och vila ögonen på alla vackra inredningsbilder.

  SvaraRadera
 68. 1. Det tillverkas här i landet lagom.

  2. Något som får mig att slappna av är ett mysigt bad med min pojkvän, det ska också finnas massor med tända ljus runt omkring. det finns inget bättre :)

  amandaglimner@hotmail.com

  SvaraRadera
 69. 1. Spakollektionen tillverkas i Sverige.
  2. Uppkrupen i soffan med min sambo och en sprakande brasa i öppna spisen är det perfekta sättet att slappa på så här innan jul.

  Anna-Karin

  SvaraRadera
 70. Åh vilket fint pris, jag är gärna med!

  1. Det tillverkas här i Sverige.
  2. Det som får mej att slappna av är faktiskt att mysa ner mej i sängen med min lilla dotter på ett halvår. Att bara ligga där och mysa och se henne le får varenda muskel i min kropp att slappna av.

  Kram, Ingrid

  lilla_ingrid1@hotmail.com

  SvaraRadera
 71. 1. Sverige! :)

  2. Jag stressar sällan men mitt tips är att inte ta på sig för mycket. Säg nej ibland! Och drick glögg för tusan, gärna uppkrupen i soffan under en gosig filt med den du älskar..;)

  / e.elgstrand@hotmail.se

  SvaraRadera
 72. 1. Sverige
  2. Gå och göra en ansiktsbehandling hos skönhetssalongen.

  anna.berglund70@yahoo.se

  SvaraRadera
 73. TIllverkas i Sverige.

  När allt är stressigt runt jul sätter jag mig ner och tillverkar årets julkort! Det är en fantastisk avkoppling!
  Tända ljus och julmusik gör att jag känner julstämning, blir kreativ och jag finner en rofylld glädje i att tillverka personliga julkort till mina vänner.

  SvaraRadera
 74. Tillverkas i Sverige.

  jag tycker det är skönt att ta ett varmt bad på kvällen o lyssna på klassisk musik till. Gärna aromatiska oljor i badet.

  lisa magnusson c på fb
  liem.95@hotmail.com

  SvaraRadera
 75. Här i Sverige tillverkas de.
  Att sätta sig hemma i soffan med en kopp varm
  Glögg och bara njuta av julstämningen som finns hemma.

  SvaraRadera
 76. Lidda

  1. Tillverkas i Sverige
  2.Det bästa sättet att slappna av för mig är:
  jag sätter mej i soffan, lyssna på avslappnande musik, blundar och tänker på en plats var ja upplevde lyckligaste stunden i mitt liv

  SvaraRadera
 77. Jag är gärna med och tävlar.

  1. Tillverkas i sverige.
  2. Jag slappnar av bäst när jag är med pojkvännen, då snackar vi om allt annat en just det som är stressigt eller jobbigt. Så jag håller mig till han snart när det stressiga börjar :)

  kram
  emelie_berntsson@hotmail.com

  SvaraRadera
 78. 1. Här i Sverige.

  2. Jag slappnar av på långpromenaden med vovvarna.

  SvaraRadera
 79. 1. Sverige
  2. Pyssla, fota, blogga och baka!
  /Lisa

  SvaraRadera
 80. Svar: I Sverige

  För att slappna av brukar jag hälla upp en kopp kaffe, bädda ner mig i sängen och slänga igång ett avsnitt av någon tv-serie på min laptop.

  SvaraRadera
 81. Hejsan fina du!
  1. I det fina avlånga landet Sverige!
  2. Jag slappnar av när jag bara får vara hemma, tända ljus, pyssla och fixa med julpynt, spela julmusik, dricka varm god glögg.. och då jag stannar upp och påminner mig att njuta av hela underbara julmånaden!

  SvaraRadera
 82. 1. Tillverkas i Sverige
  2. Fokuserar på de viktigaste sakerna, tar varma bad, sover ordentligt, tänder ljus, äter och mumsar=)
  Mvh Annelie
  a.e.m-49@hotmail.com

  SvaraRadera
 83. 1. Sverige
  2. I min ångdusch med aromaolja och skön musik kan jag slappna av. Att sedan kunna svepa in sig i ett badlakan från Mille Notti skulle vara underbart.
  God Jul :)

  SvaraRadera
 84. Tilverkas i Sverige

  Jag blir lugn och kan slappna av när min son väljer en sagobok och vi kryper upp i soffa/säng och läser saga ihop.

  Har delat här

  http://molnboanna.blogg.se/2011/december/mille-notti-1212.html

  blogg@annakarlsson.se

  SvaraRadera
 85. Mille Notti har en grymt bra kvalité!
  1. Sverige
  2. Träning :) - med det fixar man allt!

  SvaraRadera
 86. 1. Mille Notti tillverkas i Sverige.

  2. Det bästa som finns är att tappa upp ett något för varmt bubbelbad samtidigt som man njuter av att läsa en nyinköpt jultidning och lyssnar på Michael Bubles stämningsfulla julskiva. Detta är något som får mig att slappna av och ta vara på varje minut. Och vad skulle inte passa bättre än att krypa ner i en ny bäddad säng efter ett varmt bad!

  Vänliga hälsningar, Elin
  elin.rosqvist@gmail.com

  SvaraRadera
 87. 1. Mille Notti tillverkas i Sverige.

  2. Det bästa som finns är att tappa upp ett något för varmt bubbelbad samtidigt som man njuter av att läsa en nyinköpt jultidning och lyssnar på Michael Bubles stämningsfulla julskiva. Detta är något som får mig att slappna av och ta vara på varje minut. Och vad skulle inte passa bättre än att krypa ner i en ny bäddad säng efter ett varmt bad!

  Vänliga hälsningar, Elin
  elin.rosqvist@gmail.com

  SvaraRadera
 88. 1. Sverige
  2. Jag slappnar av genom att promenera i vinterlandskapet, lyssna på tystnaden och knarret under skorna. Att sedan få komma in i värmen från brasan som knastrar och kura in sig i en filt med barnen och dricka varm choklad är något som bara vintern kan erbjuda.

  SvaraRadera
 89. 1. sverige

  2. jag spelar TVspel, just nu är jag helt fast i Skyrim-träsket, och jag som trodde jag var immun mot såna trendigheter ;)

  SvaraRadera
 90. Oooo, jag måste vara med och tävla om detta fina paket.

  Tillverkningslandet är Sverige.

  För att slappna av under de stressiga delarna av julen måste jag tipsa om ett riktigt hett bad och en god bok. Bra för både kropp och hjärna.

  //Petra

  petra@draktoft.com

  SvaraRadera
 91. 1. Sverige
  2. att sitta framför laptopen och jultävla i massa bloggar :)

  SvaraRadera
 92. Hej It´s a house!

  1. Sverige

  2. Jag slappnar av när alla i familjen är glada. Det är det absolut bästa när alla slår sig ner i soffan på kvällen(inklusive våra små bulldogar Märtha & Wera) och gosar och pratar om dagen. Ines är så mysig då hon är trött och i pyamas. Då finner jag total harmoni och lugn.

  Kram från Helene

  SvaraRadera
 93. Klart att jag vill vara med!
  1. De tilverkas i sverige!
  2. Det som får mig att riktigt slappna av är ett varmt närande skumbad när ungarna lagt sig pa kvällen! Gärna en massage och masser av härlig bodylotion att smära in sig med efterat!

  jenn2you@hotmail.com

  SvaraRadera
 94. 1. Sverige

  2. Jag slår in julklappar och lyssnar på Sarah Dawn Finers julskiva. Harmoni.

  SvaraRadera
 95. 1) tillverkningen sker i vackra Sverige!
  2) att stanna upp och göra något som jag egentligen inte tycker mig ha tid med. Som att sammanstråla med en väninna på stan och ta ett glas vin mitt på blanka eftermiddagen!
  Det ger både inspiration och glädje.

  hälsningar
  Maria

  Kontaktamaria@gmail.com

  SvaraRadera
 96. 1. Tillverkas i Sverige!
  2. Att inte ha så många måsten utan att välja de saker, traditioner, mat och aktiviteter som känns lustfyllda! Man behöver inte göra allt varje jul! Att minska kraven på många o dyra julklappar o bara köpa några roliga till barnen gör också att man kan ta det lugnare.

  SvaraRadera
 97. 1. Sverige
  2. Ett varm bad med olja får mig att slappna av totalt, och sen scrubba sig och kliva upp i en varm gosig tjock handduk *Åååh* Blir sugen på att hoppa i badet nu på en gång!! hihi ;)

  Häls Elisa Huolman

  nordelia@live.se

  SvaraRadera
 98. 1. De tillverkas i Sverige.

  2. Det som får mig att slappna av i julstressen är att börja förbereda julen lite smått i november för att undvika den värsta stressen. Om när jag väl hamnar där så är iaf några utav julklapparna förberedda och listan blir inte oändligt lång.
  Det absolut avslappnande i vardagen är att tända en massa ljus i vardagsrummet och sätta sig ner och kolla på TV utan att tänka på en massa måsten ( eller barn).

  astbro (at) hotmail.com

  SvaraRadera
 99. Camilla Thåström12 december, 2011

  Det tillverkas i Sverige :)
  Jag stressar inte i juletider, tar det lugnt, dricker lite kaffe ,lyssnar på julmusik, i kväll gjorde jag köttbullarna . Delat på fb :
  Önskar er alla en stillsam och fridfull jul
  Camilla Thåström
  krakel67@hotmail.com

  SvaraRadera
 100. 1. Mille Nottis ekologiska SPA serie tillverkas i Sverige, för hand!
  2. Varje år tänker jag att jag ska börja i god tid... så här strax innan jul tänker jag - att nästa år ska jag i alla fall börja i tid! Jag försöker ändå att ta mig tid att njuta av den stundande glädjehögtiden, ta en god kopp te, sätta mig ner, lyssna på härlig julmusik och läsa ett inspirerande julmagasin. Planera ett och annat som jag skulle kunna göra nästa år - när jag börjar i lite bättre tid!

  /Maria

  SvaraRadera
 101. Mille Notti tillverkas i Sverige.

  Jag kopplar av genom att dricka glögg och äta pepparkakor med goda vänner! :)

  Epost: jennysen81@gmail.com

  SvaraRadera
 102. 1, Den tillverkas i Sverige.
  2, Det som får mig att slappna av; God planering : )

  SvaraRadera

Annonser: