torsdag 22 december 2011

It's a house adventskalender - lucka 22

Lucka nr 22 presenteras i samarbete med Norrgavel och bakom dagens lucka döljer sig en härlig pläd i ekologisk ull värde 795kr. Pläden finns i färgerna brun, grå, grå ruta och beige ruta och mäter 130x200. 

Tävlingssvaret kan du lämna direkt här i kommentarsfältet, på It's a house facebooksida eller maila till itsahouse@hotmail.com. Om du gillar, delar eller länkar gillas det så klart lite extra.

Dagens tävlingsfrågor;

1. Hela Norrgavels möbelsortiment har en miljömärkning. Vilken?
2. Varför behöver just du en ny pläd?


Nu är tävlingen avslutad och vinnare blev:


Ulrika Isaksson som lämnade följande kommentar:


1. Svanenmärkt.
2. Varför? För att saker från Norrgavel är...hållbar lyx. Eller förresten...genomtänkta bruksföremål. Eller förresten...skatter som hänger med genom hela livet. Eller förresten...sådana där saker som man inte kan hålla sig från att stryka handen över när man går förbi. Så är det. En pläd från Norrgavel? En liten dröm.Stort grattis till dig! Maila mig din adress så kommer pläden till dig inom kort.

Varje tävling ligger öppen ett dygn (mellan kl 00.00 och 00.00). Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren och juryns beslut går inte att överklaga. Om vinnaren inte hört av sig inom en vecka från det att vinnaren utannonseras utses en ny vinnare. 

110 kommentarer:

 1. Möbelsortimentet är Svanenmärkt.

  Efter snart tre år i ett slitet gammalt sovrum som jag tror dom flesta inte skulle vilja sova i är det äntligen dags för VÅRAT rum! Konstigt att ens eget sovrum hamnar längst ner på prioriteringen... Så jag skulle så gärna vilja ha en varm, mjuk, vacker och Svanenmärkt pläd att mysa med när sovrummet är klart!

  SvaraRadera
 2. Svar: svanmärkt

  jag vill vinna denna så jag kan mysa ihop med mina söner under..se på film och gosa oss

  tartpalatset@live.se

  SvaraRadera
 3. 1. Svanenmärkt.
  2. Jag behöver en pläd att ge åt min mormor som fryser i en kall hyreslägenhet.. Lycka med en sådan fin filt!

  SvaraRadera
 4. Hejsan!
  Hela möbelsortimentet är Svanenmärkt!

  Jag har en fästmö som är väldigt frusen utav sig, skulle vara fint att lägga på henne denna pläd när hon fryser, och kanske jag själv också kan krypa under och mysa i vinternatten :)

  Från Patriknilsson1985@hotmail.com

  SvaraRadera
 5. Hannah Larsson22 december, 2011

  1. Svanens miljömärkning
  2. Jag vill ha denna fina, varma pläd i grå så att jag både kan kura ihop under den med min sambo och varva med att använda den som överkast på sängen. Både mysigt och fint!

  (larssonhannah@live.se)

  SvaraRadera
 6. Svanenmärkt

  Här hemma är vi alla frusna och alla vill ha filt som inte räcker till alla. Med en ny filt kunde vi alla glada och nöjda sitta och mysa.

  Annica
  annicamarie79@hotmail.com

  SvaraRadera
 7. Svanenmärkt!

  En ullfilt skulle passa ypperlig till mina grabbar att värma sig under, då den riktiga vintern kommer! Sitter själv en bit bort då jag tycker ull kliar så fruktansvärt :-)

  SvaraRadera
 8. 1. Svanenmärkt.
  2. Jag behöver ingen pläd - men min bästa vän Walter gör det. Han har flyttat in i ett nytt rum som är helt iskallt och han fryser om nätterna. Tänkte köpa en åt honom men hade inte råd efter alla julklappar åt min familj :(

  SvaraRadera
 9. 1.Svanenmärkt
  2.Precis bara för att det är så himla mysigt att ha en varm ullpläd om benen när man kryper upp i läshörnan med julklappsboken....

  SvaraRadera
 10. Det är svanenmärkt.

  Jag skulle vilja ha en mysig filt att gosa in mig i. Sitta i en skön fåtölj, dricka julte och läsa en spännande deckare. Det låter som en perfekt helgaktivitet!

  Jag gillar på FB.

  SvaraRadera
 11. Svar: Svanenmärkt.
  Jag behöver en ny pläd för att ny är det storrensning hemma inför flytten till USA. Allt gammalt och trist som aldrig används rensas bort, däribland den gamla, slitna pläden. Därför skulle det passa bra med en ny.

  SvaraRadera
 12. 1. Svanenmärkt
  2. Om jag pläden till mamma vinner har hon något som om mig alltid påminner.

  SvaraRadera
 13. 1) Svanenmärkning
  2) Min nya soffa ser lite tom och tråkig ut behöver något mysigt och mjukt. Dessutom vi på eluppvärmningen försöker spara så men en gosig pläd vi ändå varma skulle vara.
  Grå-ruta skulle passa fint.

  SvaraRadera
 14. 1. Svanenmärkning.

  2. Vi har bara en enda pläd i familjen - en utsliten fleecefilt från Jysk. Det är alltid tjafs om vem som ska ha den under våra filmkvällar och jag förlorar alltid, medan dottern eller mannen går som givna vinnare och får hålla sig varma under filmen. Nu är det dags att jag får en egen pläd. Dessutom har jag som nyårslöfte att under 2012 tänka igenom mitt liv så att det blir så hållbart som möjligt, minska stress, börja äta mer ekologiskt, byta ut konventionella produkter mot mer miljövänliga varianter, cykla istället för att använda bilen hela tiden osv.

  SvaraRadera
 15. 1. Svanenmärkt

  2. har alltid fått ha min ullpläd i fred. Till i förrgår. Då kom katten på att den var mysig att gosa in sig i. Och jag har inte mage att putta bort honom, Så var sin hade varit på sin plats.

  (rullgardin78@hotmail.com)

  SvaraRadera
 16. 1. Svanenmärkt!
  2. Det är jag och äldsta sonen (3,5 år) som behöver den för vi är en riktiga fryslortar, helst på mornarna. Då kurar vi båda under en liten och tunn filt och det vore en dröm att gosa i en filt av ull!

  Kramar Helena

  SvaraRadera
 17. 1 svanenmärkt
  2, jag skulle behöva den då jag inte anpassat mej till min nya vikt på -38 kilo så jag fryser konstant.. har haft tur hitills med en mild vinter.

  skulle vilja vinna så jag slipper frysa i soffan o i sängen.. den gamla filten e uttjänt av allt mys med sonen i soffan så de e dags med en ny gärna en grå tonig =0)

  SvaraRadera
 18. 1. Möbelsortimentet är Svanenmärkt.

  2. Min andra favoritfilt har numera blivit en kattfilt, inte så mysig att krypa in i då den är mer hårig än filtig. Så en ny fin pläd hade varit toppen! Så blir både kissekatten och matte glad :-)

  SvaraRadera
 19. 1. Svanenmärkt.
  2. Jag behöver en pläd för min son på 6 månader har fått den vi har att leka på på golvet.

  SvaraRadera
 20. Hela norrgavels Möbelsortiment är svanen märkt.

  Jag skulle älska en sådan pläd helt enkelt. Den skulle få mycket om tanke kärlek och värme utav mig. Jag tror den skulle trivas allra bäst hemma hos mig ;)

  SvaraRadera
 21. Svanenmärkt

  Det är egentligen inte jag som behöver en ny pläd, utan min dotter (4 månader) som älskar att ligga på golvet och titta på julgranen. Tyvärr så har vi så golvkallt trots att vi bor på tredje våningen. Så en mysig pläd att lägga under granen vore perfekt!

  SvaraRadera
 22. Svanenmärkt:)
  Har ett kallt och dragit hus med elvärme...
  Behöver jag skriva mer;)
  Fryser, brrr

  SvaraRadera
 23. 1. Svanens miljömärkning.

  2. Jag behöver en pläd då huset vårt är kallt och vi kurar ihop oss med små filtar. En stor pläd att vira in sig i, ja det är min önskan.

  SvaraRadera
 24. 1. Hela Norrgavels möbelsortiment är svanenmärkt. :)
  2. Jag är sjukligt frusen vid den här tiden på året dessvärre, brukar frysa så det gör ont i kroppen och speciellt fötterna! Har bara ett par fula ikeafiltar som jag gärna skulle byta ut, men jag tycker det är så himla dyrt med en ordentlig pläd.. En ny, fin, varm pläd vore väldigt, väldigt uppskattat!
  Kram

  SvaraRadera
 25. 1. svanenmärkt

  2. jag skulle behöva en ny pläd då den jag har börja bli så utsliten, används varje dag då jag sitter i soffan. så mysigt att krypa ner i en filt.  min mail: mixenpixen@hotmail.com

  SvaraRadera
 26. Svar Svanenmärkt

  Skulle jag vinna så skulle jag skänka den till min svägerska som är minst lika frusen som jag är, de har precis flyttat till ett hus mitt i skogen och skulle verkligen behöva en varm ullpläd att krypa in i ifall strömmen går

  SvaraRadera
 27. Svar: Svanenmärkt!

  Som en frusen själv behöver jag denna pläd så jag inte är ISKALL när jag ska krypa ner hos min sambo för natten!

  SvaraRadera
 28. Svanenmärkt.
  Med en riktig ullpläd i stället för den tunna fleecepläden som jag har nu, kan jag få det riktigt varmt o skönt i soffhörnan på kvällen.

  Mys i jul!
  /Gunilla Sjömar

  SvaraRadera
 29. 1, Svanenmärkt.
  2, Min ganska tråkiga soffa behöver piffas upp med denna snygging. Sen får den ju piffa upp mej när den slingrar sej om mej och värmer mej under årets kalla månader, burrr !


  johanssonlina84@hotmail.com

  SvaraRadera
 30. 1. Svanenmärkt

  2. Mina älskade små
  är så frusna av sig så
  Om vi en pläd skulle vinna
  må allt det kalla försvinna
  en pläd i ull från Norrgavel shop
  skulle kännas bättre än tip top!

  God Jul önskar Lisa

  SvaraRadera
 31. 1. Svanenmärkt

  2. Jag behöver ingen filt, om jag ska vara ärlig. Däremot skulle jag gärna vilja vinna den, och önska kostar ingenting, ellerhur? Skulle jag vinna den skulle den placeras i soffan, att användas vid mys tillsammans med barnen. Och som kompensation (om jag får något fast jag inte behöver), lovar jag att istället köpa ännu en gåva från Unicef - till dem som verkligen behöver.

  SvaraRadera
 32. Möblerna är svanenmärkta!

  En varm pläd är aldrig fel när man sparar på miljön och därmed sänker värmen hemma, när den dessutom är snygg också... :)

  Charlotte W

  SvaraRadera
 33. 1. Svanenmärkning
  2. Det skulle inte bara värma kroppen utan även hjärtat om jag skulle vinna pläden!

  SvaraRadera
 34. 1. Svanenmärkt!
  2. När jag på eftermiddagen blundar
  och mörkret det stundar,
  jag ofta då fryser och önskar en pläd där jag ligger och myser!

  SvaraRadera
 35. Svanenmärkt.

  För att jag fryser så förbannat!

  amanda123_321@hotmail.com

  SvaraRadera
 36. Hej!
  1. Sortimentet är svanenmärkt
  2. En frusen flickvän vill man inte ha
  En varm fin filt skulle allt vara bra
  Då slipper hon frysa om sin tår
  Och det kommer göra att hon mår ... bra

  Ursäkta nödrimmet, men jag är inte så bra på att rimma :)
  God jul!

  jonasrolandsson@gmail.com

  SvaraRadera
 37. 1. Svanenmärkt

  2. Eftersom vi ofta har "slagsmål" om de två plädar vi har här hemma i soffan (vi är 4 personer) så skulle vi behöva ytterligare en. Eftersom vi försöker att handla endast ekologiskt och med naturliga material så kostar det en del och varje köp måste därför sparas till och planeras noggrant.
  Att vinna en vore därför hur bra som helst!

  //Erika

  SvaraRadera
 38. Ulrika Isaksson22 december, 2011

  1. Svanenmärkt.
  2. Varför? För att saker från Norrgavel är...hållbar lyx. Eller förresten...genomtänkta bruksföremål. Eller förresten...skatter som hänger med genom hela livet. Eller förresten...sådana där saker som man inte kan hålla sig från att stryka handen över när man går förbi. Så är det. En pläd från Norrgavel? En liten dröm.

  SvaraRadera
 39. Möblerna är Sanenmärkta.

  Jag skulle bli så glad om jag vann den fina pläden. Skulle passa så bra till vår nya soffa, och det är verkligen dags att byta ut vår nuvarande ull-pläd som är så sliten.

  Vi är nämligen en familj som älskar att mysa under plädar.

  //Petra

  SvaraRadera
 40. Matildabryngelsson@hotmail.com22 december, 2011

  1. Svanenmärkt
  2. Som studerande kommer en ny filt inte högst upp på hushållets lista..i alla fall inte min sambos! :) Detta trots att min nuvarande filt varit nopprig och tråkig på tok för länge!

  SvaraRadera
 41. Möblerna är svanenmärkta!

  Jag behöver en pläd att ge till min mormor som har diabetes. Diabetes kan ge väldigt väldigt kalla fötter, och mormor fryser konstant om sina. Vore toppen att kunna ge henne en värmande ullfillt så att hon kunde få vara varm om fötterna! För en diabetiker är det jätteviktigt att vara varm och ha bra cirkulation i kroppen, och förhoppningsvis kan en fin ullfillt hjälpa till!


  gorki1989@hotmail.com

  SvaraRadera
 42. 1. Svanenmärkt
  2. Jag vill ge pläden till MAMMA som pga ev nack- och ryggskada får ont och blir väldigt stel så fort hon blir kall. Den vore perfekt för henne att kunna bädda ner sig med i soffan varje gång hon vilar under dagen.

  Hälsningar Smiiny@live.se

  SvaraRadera
 43. Hej!

  1. Det är Svanenmärkt

  2. Vi väntar vårt första barn i februari som brukar vara den kallaste månaden. Hade varit skönt att ha denna fina pläd att gosa i soffan tillsammans med vår bebis.

  Ha en God Jul!
  Katarina O

  SvaraRadera
 44. 1. Svanenmärkt

  2. Jag är ganska frusen av mig och skulle bli så glad för en så snygg ullpläd att pryda mitt hem med! Speciellt eftersom vi endast har en pläd i vårt hem som sambon ofta hinner sno före mig ;)

  Länkat här: http://jennysjul.blogspot.com/2011/12/tavling-idag-hos-its-house-vinn-en.html

  God Jul!

  SvaraRadera
 45. Hej.

  1. svanen märkning
  2.

  Julen är här men jag är frusen
  pengar har jag inga, jag är fattig
  som lusen.
  Jag behöver en pläd för att värma mig
  om natten, för den enda värmen jag har råd med är lilla katten.
  Hon ligger nära och värmer, när kylan kommer upp i olidliga termer.

  Kram från en nyligen arbetslös kille.

  Lars.

  SvaraRadera
 46. Hela sortimentet är svanenmärkt.

  Vi bor i ett äldre hus och på mornarna behövs en riktigt varm filt att krypa ner under innan man har fått upp en eld. Att den är svanenmärkt är bara ännu bättre!. I morse var det 16grader inne. Huga! Och bara 10minus utanför dörren. Ryser av bara tanken på hur kallt det kommer att vara senare i vinter.

  SvaraRadera
 47. Svanenmärkt! Mycket bra!

  Jag har de senaste två vintrarna varit gravid och haft två underbara inneboende kaminer i magen. Nu i vinter bor det ingen i min mage och därför är jag åter mitt frusna jag, om du visste hur ful ikea-filt vi har, inte ullig och gosig alls... Jag önskar mig verkligen denna ursnygga svanenmärkta filt så vi kan vira in oss och mysa! Du har verkligen haft toppenvinster i din adventskalender! :-) Vinner jag vill jag gärna ha den beigerutiga. Kram

  SvaraRadera
 48. Helen Jonsson22 december, 2011

  1. Svanens miljömärkning.

  2. Vore så skönt att äntligen få byta ut den gamla, slitna filten som vi har i "storsoffan", den har verkligen gjort sitt! Förutom jag och sambon, skulle mina småflickor som älskar att mysa framför tv:n tillsammans med mamma o pappa verkligen uppskatta denna julklapp!

  Helenhelen@hotmail.se

  SvaraRadera
 49. Lidda

  Svar: Svanmärkt

  Jag vill ge denna fina, varma pläd till min pappa som är gammal och fryser alltid i en kall lägenhet. En varma pläd är perfekt julklapp till min pappa, om jag vinner pläd jag kan bara sega ett stor TACK!

  SvaraRadera
 50. 1. Svar: Svanenmärkt

  På kvällen vill jag inte frysa, då vill jag bara under en fin pläd mysa

  SvaraRadera
 51. Det är svanenmärkt.
  Jag är av den frusna naturen, spelar ingen roll om det så är mitt i sommaren så nog sjutton är jag kall. Den här underbara filten skulle passa så bra både värme och mysmässigt... =)
  Kram på dig.

  SvaraRadera
 52. 1. svanenmärkning
  2. Vi renoverar vardagsrummet i vårt nya hus. Vi har än så länge inte en möbel eller grej att ställa dit när det är klart eftersom vi har flyttat från en liten lägenhet. Så det hade varit roligt att få en första detalj till vardagsrummet som också kan styra lite av övrig inredning.

  SvaraRadera
 53. Svanenmärkt.

  Jag skulle behöva en ny pläd för även om jag har massor redan så är de alltid upptagna när jag behöver en. Fyraåringen älskar nämligen att bygga kojor med filtar och kuddar.

  Ha en fortsatt trevlig vecka, nu närmar vi oss...

  SvaraRadera
 54. 1) Svanenmärkt

  2) Jag är så frusen av mig och mina barn likaså. En riktigt skönt pläd att värma sig under vore kanon för hemmakvällar i vinter.

  SvaraRadera
 55. 1Svanenmärkt

  Eftersom jag är sjukskriven och mest är hemma och sitter stilla så blir jag mycket frusen. Jag hade verkligen behövt en go pläd att mysa in mig i
  emmar23@hotmail.com

  SvaraRadera
 56. Svar: Svanenmärk

  Jag vill vinna den här pläden till min mamma som är väldigt frusen. Den här skulle nog hålla henne varm.

  SvaraRadera
 57. Svanenmärkt.

  Eftersom katten har lagt beslag på pläden i soffan hade det varit toppen med ny ullig att mysa under (utan att få katthår i teet.)

  SvaraRadera
 58. Svar:Hela möbelsortimentet är Svanenmärkt,vilket är toppen!

  Vi saknar en mysig pläd i vår lilla soffa,att se på film med ett täcke blir lite för varmt:)

  Mvh/Maria

  scorpion_m4@hotmail.com

  SvaraRadera
 59. 1 Svanenmärkt
  2 Nu är det snart bra "piffet" kvar i vårt nyrenoverade vardagsrum (det roligaste dessutom). Självklart måste vi ju ha en lyxig, varm filt i soffan! Både snyggt och mysigt varma vinterkvällar framför brasan ;)
  / Vanja

  SvaraRadera
 60. 1 Svanenmärkt
  2. Jag är frusen av mig och har för närvarande inte en enda pläd i mitt hem. Det skulle vara så mysigt att ha denna i soffan och kura upp sig där med en kopp. Dessutom älskar jag allt som är svanenmärkt :)

  mortsiw@hotmail.com

  SvaraRadera
 61. Deras möbelsortiment är Svanenmärkt.

  Min gamla soffa är så sliten i tyget att den skulle behövas fräschas upp med denna vackra pläd. Och eftersom jag är nybliven singel tänkte jag värma mig med pläden nu i vintermörkret.

  SvaraRadera
 62. Jag var på "förhandstitt" igår på den nya Svenska Hem som öppnas här i Umeå och de har ju massor av juvliga Norrgavels produkter,så kul!Äntligen.
  1.Alla deras möbler är Svanenmärkta!
  2. En ny pläd, helst grå skulle vara så skönt att ha istället för alla dessa tråååkiga fleeceplädar!

  SvaraRadera
 63. Svar: Svanenmärkt

  Jag behöver en pläd med stil, nu använder jag en gammal nopprig fleecepläd.

  Spacegirl_@spray.se

  SvaraRadera
 64. Jag är med!

  svar:
  svanenmärkt!

  Vill ge denna till min bror, så att han och hans tjej kan mysa ihop i sin nya lägenhet nu under vinterhalvåret.

  mvh Nina

  SvaraRadera
 65. Svanenmärkt!

  Jag bor i en gavellägenhet och det är alltid superkallt inne så jag behöver en filt att värma mig med i myssoffan om kvällarna.

  SvaraRadera
 66. 1 - svanenmärkt
  2 - det är så kallt här hemma. Planen var att vi skulle ha en insats i vår öppna spis t jul, allt har dock blivit försenat. Men imorgon kommer sotaren och provtrycker skorstenen. Innan allt är klart behöver vi värme, och vad kan passa bättre än att kura ihop under en fantastisk filt?

  SvaraRadera
 67. Miljömärkning: Svanen

  En vcker pläd skulle göra underverk för min sköna med changserade soffa. Och för mig förstås. Det är bra med god ventilation och här blåser dammråttorna över golven.

  Gillat, Delat (som Nonna Non) och länkat: http://whitenoice.blogspot.com/2011/12/vinn-en-plad-2212.html

  Jag länkade till din bild för lucka 22 - hoppas det är OK. Säg till annars!!!!

  kinokyo@hotmail.se

  SvaraRadera
 68. Svanenmärkt

  Den pläd jag har nu har katten stulit så jag har ingen egen och sitter här och fryser. Tar jag "hennes" pläd då får jag en mycket sur kattblick......

  anna.berglund70@hotmail.com

  SvaraRadera
 69. 1.) Svanenmärkt
  2.) ”Under denna skulle jag slipa frysa,
  när jag i soffan om kvällen vill mysa.

  Denna pläd från Norrgavel skulle inte bara värma gott,
  utan även pryda vårt nya vardagsrum som vi fått”

  Vill passa på att önska alla God Jul och håller tummarna för att vinna denna fantastiska pläd!

  Juliga hälsningar anna@orneborgs.se

  SvaraRadera
 70. Norrgavelns möbler är enbart av natur matrial och är Svan märkt.

  2. Jag har unnat mig att köpa en lamm skinns fotölj som jag fullkomligt älskar och ska ha till jag blir en gammal tant. Den är grå och jag har alltid en pläd på mig när jag sitter och läser en bok eller tittar på teve i den så denna pläden vore riktigt lyxigt att få vinna och ha där.

  nettan.klar@gmail.com

  face book anette meg carlsson

  SvaraRadera
 71. Norrgavelns möbler är enbart av natur matrial och är Svan märkt.

  2. Jag har unnat mig att köpa en lamm skinns fotölj som jag fullkomligt älskar och ska ha till jag blir en gammal tant. Den är grå och jag har alltid en pläd på mig när jag sitter och läser en bok eller tittar på teve i den så denna pläden vore riktigt lyxigt att få vinna och ha där.

  nettan.klar@gmail.com

  face book anette meg carlsson

  SvaraRadera
 72. Svanenmärkt.

  Åh jag önskar mig filten till mig själv! Jag fryser nästan jämt och trots att jag köpt några filtar är det jag som blir utan.... Barnen och sambon lägger beslag på de som finns i sofforna. Den här filten skulle vara en 'mammafilt'.

  (evalisaandersson@hotmail.com)

  SvaraRadera
 73. 1. Svanenmärkt
  2. Jag skulle vilja ha en mysig filt som inte blir statisk och ger en stötar hela tiden.

  SvaraRadera
 74. 1. Svanenmärkt
  2. Jag behöver ingen filt, men min make behöver en (eftersom jag inte kan vara där) i sin superkalla övernattningslägenhet. Jag vill inte att han ska komma hem och vara sjuk!

  SvaraRadera
 75. 1. Svanenmärkt.

  2. Åh, vad jag önskar jag hade pläden här just nu, sitter här och huttrar som jag vet inte vad.
  Behöver en ny, för min vovvsing har tagit min!

  gotland(at)speedmail.se

  SvaraRadera
 76. 1. Svanenmärkt
  2. Vi håller på att renovera vårt hus som inom ett par år blir vårt drömhus (förhoppningsvis). Nu samlar vi krafterna till våren då det är dags för vardagsrummet. På önskelistan står en massa saker som soffa, fåtölj och lampor. Med en sån fin filt så kommer energin till att ta tag i renoveringstiden igen.
  Mvh Susanne
  (Susanne.j@spray.se)

  SvaraRadera
 77. 1. Svanenmärkt

  2. Behöver och behöver.. Men jag skulle så gärna vilja ha en ordentlig filt! Jag fortsätter att köpa billiga skräpfiltar som både är kalla, o-gosiga och som lämnar ludd överallt.

  lina.Wiss@hotmail.com

  SvaraRadera
 78. svanenmärkt

  när jag i soffan vill mysa
  jag vill slippa att efter ett tag frysa
  därför jag hoppas pläden vinna
  då blir jag en lycklig kvinna

  SvaraRadera
 79. Norrgavels produkter är Svanenmärkta.

  Jag är en riktig liten fryslort som dessvärre är gift med en väldigt varmblodad norrlänning som får huvudvärk av för varmt hemma. För att slippa frysa skulle jag älska att krypa ner under en underbar filt från Norrgavel vars miljö- och framtidstänk jag älskar lika mycket som deras otroligt snygga och tidlösa produkter.

  SvaraRadera
 80. 1. Svanenmärkt.

  2. Jag skulle behöva en ny pläd för att jag är så frusen av mig och jag älskar plädar. Jag tycker inte att man kan ha för många. En i varje hörn, minst! Det är bra! :P Har man filmkväll med ett gäng kompisar så slipper man ju dela pläd. Alla kan ha en varsin! :D


  sunnydrop@hotmail.com

  SvaraRadera
 81. 1. Det är Svanenmärkt.

  2. Jag har en riktig myspläd redan, men nu har katterna också insett att det är en riktig myspläd så jag resignerar och låter dom få den och hoppas på vinst här istället. Jag lovar, vinner jag så har katterna inte en chans. Den blir bara min. :)

  SvaraRadera
 82. Svanenmärkt.

  Skulle få värma mina kalla fötter då jag ej kan röra mig som jag vill nu i vinterkylan.

  Kram Annika
  aaforsberg@hotmail.com

  SvaraRadera
 83. Hej!
  Jag älskar din julkalender, bra så du vet!

  Jag svarar att Norrgavels produkter är svanenmärkta.

  Jag skulle mer än gärna lägga en sån fin pläd på vår säng. Det är kallt i sovrummet och jag gillar inte överkast.

  Kram kram

  SvaraRadera
 84. 1, Svanenmärkt

  2, I mellandagarna kommer vi flytta upp våra sovrum till ovanvåningen och då kommer vårt sovrum få ny stil och hade varit perfekt med en mysig filt då! =)

  GOD JUL
  idapida@banck.se

  SvaraRadera
 85. 1. Svanenmärkt.
  2. alla filtar jag har är endera för små eller söndertvättade. jag skulle vilja ha en brun pläd som jag, sambon och barnen kan mysa under på vårat fredagsmys! Sen e jag väldigt frusen av mig å har alltid en filt om mig i hemmet, med en pläd från Norrgavel skulle jag aldrig frysa!

  SvaraRadera
 86. Ann-sophie E22 december, 2011

  Hej,

  1.Svanenmärkt

  2. Vi har ett gammalt och mysigt hus men välldigt dragigt, och det skulle vara underbart att få önska sig en varm och go plät att få gosa under.

  ann-sophie@lycos.com

  SvaraRadera
 87. - Svanenmärkt
  - Inte vilken pläd som helst, utan en pläd från Norrgavel! Den hade jag behövt de dagar då man har varit ute med hästen i kylan i flera timmar. De dagar då man är tvungen att vira in sig i något värmande samtidigt som man dricker en kopp te.
  Petronella
  petraek7012@hotmail.com

  SvaraRadera
 88. 1. Svanenmärkning.
  2. Jag behöver en pläd därför att jag fryser hemma! Speciellt på natten, ibland är det t o m svårt att sova.

  Maria (marishkasenator@gmail.com)

  SvaraRadera
 89. Hej hej jag är med och tävlar. Sortimentet är svanenmärkt. Jag behöver en stor varm filt som både jag pch barnen kan värma oss under i vinter. Vi är mitt i att byta alla fönster men övervången får vänta till nästa år och där är det minst sagt dragigt för att inte säga iskallt.

  SvaraRadera
 90. De är Svanenmärkta. Min sambo envisas med att varje kväll vira in sig i en grisrosa fleecefilt, som gör allting statiskt och verkligen skär sig till mina gamla ärvda möbler som alla går i brunt. Jag skulle vilja vira in honom i en fin Norrgavelpläd istället, så att jag blir glad och kär när jag tittar på honom och slipper rysa av färg- och materialchock. Ekologiskt och ull och dämpade färger låter som en härlig dröm.

  SvaraRadera
 91. Svanenmärkt.

  Jag behöver en ny pläd för jag är så himla frusen när jag går och lägger mig på kvällarna. Måste sova med strumpor på... Tantvarning ;o)

  //Linda

  SvaraRadera
 92. 1) Svanenmärkt.
  2) Plädar är hårdvaluta i vårat hus, är man inte snabb nog så läggs de beslag på av barnen, maken eller missarna och så får man själv sitta och frysa ;-)!

  SvaraRadera
 93. 1. Svanenmärkt.
  2. Jag är ständigt frusen och pläden vill jag vinna till tusen.

  care69(at)live.se

  SvaraRadera
 94. 1. svanenmärkt
  2. en myspläd i mitt kalla men fina hus :) där kan jag trängas med katterna.

  SvaraRadera
 95. 1. Svanenmärkt
  2. Med tanke på hur våra gamla skruttfiltar ser ut så är vi i akut behov av en ny. Dessutom hade den passat perfekt i vår soffa!

  SvaraRadera
 96. Svaret är Svanenmärkt

  Jag vet vikten av egenlyx när det finns slantar över,
  likväl står jag i barnens rum och funderar på vad de behöver...
  När barnen fått sitt är det dags för mitt,
  då vänder jag plånboken upp och ner,
  det kommer några kronor - inte mer.
  Det känns faktiskt lite trist,
  att vardagslyx till hemmet i prioriteringen måste komma sist.
  Jag älskar inredning till hemmet så pläden kan jag både tro och tycka,
  skulle leda till glädjefnatt och hejdundrande lycka... :-)

  kicki_m1@hotmail.com

  Delar på FB, Kristina Karlsson

  SvaraRadera
 97. Svar: Svanenmärkt!

  Vi har just köpt skog med tillhörande västerbottensgård från 1800 talet. Detta hus drömmer jag såklart att renovera upp så att vi kan använda det som sommarbostad. Plädar kommer att komma väl till pass i detta hus där det kanske drar kallt både här och där!
  /katarina

  SvaraRadera
 98. 1.Svanenmärkt

  2. Den pläden skulle passa perfekt när jag sitter och värmer mig framför brasan i vår nyinförskaffade stuga, när vi inte sliter med att renovera den då den i dagsläget är i stort behov av lite TLC. Ska bli så kul att få sätta våran egen prägel på stugan. :)

  SvaraRadera
 99. Sortimentet är Svanenmärkt.

  Jag tittar på termometern på väggen som visar arton grader och sneglar mot kaminen som precis har fått eldningsförbud och kan inte annat än att önska mig en vacker pläd från Norrgavel att värma mig med...

  God Jul till er alla!

  SvaraRadera
 100. 1. Svanenmärkt
  2. Jag skulle ge den till min dotter som precis flyttat hemifrån
  liselotte.202andersson@telia.com

  SvaraRadera
 101. Emma och vovven Mini22 december, 2011

  Hej hej och god jul

  1 på detta svarar vi "svanenmärkt"

  2 Varför jag vill vinna pläden:

  Klockan är sent på natten och endast vovven är vaken, hon tittar konstigt på matte som ligger naken med baken, för hon äger ingen pläd fråm Norrgavel, som kan värma den stackars kraken så hon slipper ligga naken med baken under dom kalla taken.

  Puss och kram Emma och vovven Mini

  SvaraRadera
 102. Det är svanenmärkt.
  Min pläd eller fd.pläd har blivit massa små luddbitar. Det var en valp på besök och sedan dess har jag fått frysa om tårna varje kväll.
  (zichy_@msn.com)

  SvaraRadera
 103. Svanenmärkt!

  Efter tre täta graviditeter fryser man rätt bra, eller jag gör det i alla fall. Sen är det tänkt att jag ska gå ner ytterligare 60kg nu - och nog lär jag frysa rätt bra under tiden... huah! Klart att det hade suttit fint med en shysst pläd då :)

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

  SvaraRadera
 104. Möblerna på Norrgavel är svanenmärkta.

  Jag behöver en ny filt för att min hund har ätit upp vår enda filt :(

  mvh

  Robine
  volpino@live.se

  SvaraRadera
 105. Norrgavels möbelsortiment är Svanenmärkt, vilket är toppen!

  Mina barn kivas vareviga dagom vem som ska få störst del av den filt som ligger i TV- soffan. Med en till härlig ullfilt får de ju varsin att mysa under, det finns säkert även plats för en mammas kalla fötter!

  SvaraRadera
 106. 1. Alla deras möbler är Svanenmärkta
  2. Jag fick en för ett tag sedan men den har min katt lagit beslag på och jag har inte riktigt hjärta att rycka den från honom så jag önskar mig en egen i förhoppningen om att han låter den vara :)

  nilmablogg@gmail.com

  SvaraRadera
 107. Svanenmärkt

  Sitter & fryser mest hela tiden, vi har elvärme men försöker hålla kostnaden nere, så vi eldar och eldar, men det är ändå kallt i vissa rum... och framförallt på morgonen.. brrrr! Så en varm och gosig filt skulle vara välkommet i vårt hus!!

  SvaraRadera
 108. Svanenmärkt!

  Jag bor i en gammal lägenhet där det drar otroligt mycket från fönstren. En underbar pläd från Norrgavel skulle vara perfekt. Jag har spanat på deras plädar länge. De är fantastiska!

  Gustav
  gustav_k85@spray.se

  SvaraRadera
 109. Svanenmärkt!

  Min favorit-filt, som självfallet är en varm och go ullpläd sjunger på sista värsen med stora hål och noppor. Det vore helt fantastiskt att få krypa ner under en ny fin och dessutom miljömärkt varm pläd nu i vinter!

  SvaraRadera
 110. 1.svanenmärkt
  2.2. Jag har virkat en pläd åt min bror i julklapp. Har lagt ner oändligt med timmar men garnet tog slut innan den hade lagom storlek och eftersom det var secondhand garn gick det inte att skaffa mer. Tänkte att jag syr på en tygkant det är ju lätt och snabbt gjort. Jomenvisst, x- antal timmar senare sitter jag med något som ser ut att komma från tygslöjden på mellanstadiet. Tålamodet är slut och tårarna är nära. Skulle vara schysst att vinna en snygg/ färdig pläd att ge honom istället. / Linn, linngm@bahnhof.se

  SvaraRadera

Annonser: