lördag 3 december 2011

It's a house adventskalender - lucka 3




 Lucka nr 3 presenteras i samarbete med TINTIN Style som erbjuder ett exklusivt urval av trendiga designer- kläder och accessoarer både på nätet och i sin fysiska butik på Linnégatan 12 i Stockholm. Dagens vinst är ett set om 6st julkulor från DAY Home värde 399kr.

Tävlingssvaret kan du lämna direkt här i kommentarsfältet, på It's a house facebooksida eller maila till itsahouse@hotmail.com. Om du gillar, delar eller länkar gillas det så klart lite extra.

Dagens tävlingsfråga;

Om Tomten skulle lämna ett paket under granen till dig med något trevligt innehåll från Tintin Style vad skulle du då helst vilja att det innehöll och varför?


Tävlingen är avslutad och vinnare blev:


Ida Persson från Karlstad som lämnade följande motivering på Facebook:


"
Åh de skulle va någon av de silverfärgade ljuslyktorna DAY grill & chimney.. Skulle passa så fint i vårt nybyggda hus som vi fixar och lägger ner så mycket tid på eftersom vi ska fira jul här. Skulle va så vackert på ett av soffborden... ♥ men som student får jag ofta välja lite billigare alternativ :/ därför önskar jag mej den ;) och julkulorna har jag också önskat mej flera veckor nu och funderat på... :)
"

Stort grattis till dig! Maila mig din adress och mobilnummer (för sms aviseringen) så kommer dina julkulor på posten inom kort!



Varje tävling ligger öppen ett dygn (mellan kl 00.00 och 00.00). Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren och juryns beslut går inte att överklaga. Om vinnaren inte hört av sig inom en vecka från det att vinnaren utannonseras utses en ny vinnare. 

86 kommentarer:

  1. Jag skulle gärna vilja att tomten lämnade en Day Grill & Chimney L BLACK eftersom den hade varit supernajs till sommaren ute i min trädgård!

    SvaraRadera
  2. Lyckan vore total att hitta ett paket med en Day Vintage Velvet Blanket GRAPE SKIN - jag är så ohyggligt frusen av mig, och att krypa in under en sådan ruggiga vinterkvällar!! Behöver jag säga mer?! ;-)
    Dessutom är den ett smycke bara att se på!

    SvaraRadera
  3. Jag skulle vilja att tomten kom med ett snyggt ytterplagg från Tintin Style, för det är något jag aldrig skulle unna mej själv.

    SvaraRadera
  4. Jag önskade att tomten kom med Noa Bracelet BLACK (http://www.tintinstyle.se/noa-bracelet-black/p/2851#filter-13) till mig. Och detta för jag tycker det är så otroligt snyggt. stilrent men ändå utstickande. Och armband äger jag inga av, skulle vara roligt att ha något runt handleden i form av ett armband.


    min mail: mixenpixen@hotmail.com

    SvaraRadera
  5. Farligt att titta på såna där sidor för jag längtar så efter att få börja inreda :D

    Favoriten blev helt klart denna - http://www.tintinstyle.se/day-atmosphere-m-silver/p/1518#filter-3

    Så vacker att ha ståendes på byrån! :D

    SvaraRadera
  6. Petra åkermark03 december, 2011

    Jag skulle vilj ha en

    http://www.tintinstyle.se/gunilla-grey/p/2809#filter-2

    Sååå snygg, kvinnlig tillsammans med ett par slitna jeans kanske?

    Jag vill ha runikan för att jag behöver något nytt till julens allt firande :)

    SvaraRadera
  7. Hej!

    Helt klart de läckert röda gummistövlarna från Hunter!

    http://www.tintinstyle.se/original-gloss-pillar-box-red/p/134#filter-3

    karin.sjomar@gmail.com

    SvaraRadera
  8. Å, jag skulle vilja vinna Day dodley nude stl :m
    God jul!
    ahviktoria@hotmail,com

    SvaraRadera
  9. Jag har gillat och delat, och drömmer gärna om en Day Checked UN BLACK. Underbara färger, vackert mönster men ändå lugnt. Vill ha. :)

    SvaraRadera
  10. Jag skulle vilja att tomten kom till mig med ett par svarta Hunter stövlar för dom är så snygga och jag har velat ha såna hur länge som helst men aldrig haft råd.

    SvaraRadera
  11. Jag hoppas på ett mjukt paket, en
    Giacca Smoking BLACK.
    Så fin jag skulle bli. Mina kavajer har fått hänga med länge, så hoppas tomten ser detta! :)

    gotland(at)speedmail.se

    Delar på FB.

    SvaraRadera
  12. Om tomten kom med ett paket från Tintin Style skulle det gärna få vara en Star Love Purse RED! Har letat efter en snygg plånbok sedan jag blev av med min i slutet av sommaren.

    SvaraRadera
  13. Hej!

    Jag skulle gärna vilja att tomten lämnar ett paket som innehåller ett par Hunter i modellen Regent Carlyle för att dom både är snygga och praktiska.

    Mvh Amanda
    amanda.sverre@gmail.com

    SvaraRadera
  14. Jag är i stort behov av en ny handväska, har bara använt skötväska de senaste åren... så det får gärna vara en handväska i paketet, till exempel http://www.tintinstyle.se/c1214vl-nero/p/343#filter-5 :-)

    SvaraRadera
  15. Hej!

    Jag hade varit jätteglad om tomten kom med denna ljuslyckta! Det ser ut som att den sprider ett fint ljus och är jättesnygg, så den vill jag ha för att öka mysfaktorn här hemma =)

    http://www.tintinstyle.se/day-grill-chimney-l-black/p/2553#filter-2

    MVH
    idapida@banck.se

    SvaraRadera
  16. http://www.tintinstyle.se/anver-bag-coffe-latte/p/2773#filter-7 skulle jag vilja hitta i mitt paket från tomten, är i desperat behov av en väska så fin

    SvaraRadera
  17. Odd MollySt Moritz Knit Cardigan #930 DARK GREY skulle jag vilja ha i ett paket under granen. Jag bara älskar den koftan. Snygg och skön!

    carola(at)officefixarna.com

    SvaraRadera
  18. Jag skulle önska mig en DAY Home Day Hemp 80x250 BLACK matta under min gran för då skulle jag slippa frysa om fötterna när jag bakar i köket!
    Den är också oerhört fin;)

    SvaraRadera
  19. Ååå de här julkulorna är så fina, hoppas hoppas =)
    Om tomten kom med ett paket till mig från TinTinStyle skulle jag gärna vilja att det innehöll den här:
    http://www.tintinstyle.se/havana-nevil-brown/p/2943#filter-8
    Kram på dig.

    SvaraRadera
  20. Vackra DAYkudden http://www.tintinstyle.se/day-motive-platin/p/52#filter-5 skulle jag verkligen inte tacka nej till. Såå fin med sina milda färger och silverstänk.
    sofia@meandmyhome.se

    SvaraRadera
  21. Det paketet skulle gärna få vara mjukt och innehållet skulle gärna få vara denna tjusiga klännig
    http://www.tintinstyle.se/pazo-black/p/389#filter-3
    till Nyårskalaset. En snygg Malene Birger klänning till mig.

    SvaraRadera
  22. Är såklart med !

    I mitt paket har dessa fina röda gummistövlarna legat: http://www.tintinstyle.se/original-gloss-pillar-box-red/p/134#filter-5
    Bor man, som jag, på västkusten får man räkna med massa regniga och blöta dagar. Men man ska ju kunna va både torr om fötterna och snygg trots det, och det hade man vart i de stövlarna :)

    johanssonlina84@hotmail.com

    SvaraRadera
  23. Eftersom varje kvinna förtjänar minst ett par snygga heels så skulle jag vilja att det innehöll ett par Platform heels black från See by Chloé!

    Kram Vanja.

    SvaraRadera
  24. http://www.tintinstyle.se/havana-nevil-brown/p/2943#filter-9

    Denna supergrymma klocka får Tomten lämna under granen precis när han vill!
    Som nybliven mamma är klocka det enda smycket jag bär just nu ( vill inte bli strypt eller få för stora hål i öronen) och då hade det varit väldigt snyggt med denna eftersom jag älskar brunt och läder.

    SvaraRadera
  25. My Pettersson03 december, 2011

    Jag skulle vilja att tomten lämnade den här härliha cardigan till mig! http://www.tintinstyle.se/sweater-grey/p/2531#filter-3


    my.pettersson@elev.jallaskolan.se

    SvaraRadera
  26. Jag skulle hoppa upp och kyssa tomten om han kom med en Odd Molly overcast poly jacka! En sån jacka använder man inte bara en vinter utan år efter år efter år......
    Har drömt om en Odd Molly jacka år efter år efter år men aldrig blivit någon......

    SvaraRadera
  27. Jag hade blivit överlycklig om tomten hade lämnat ett paket med Odd Molly Lovely Knit Multi Cardigan MID GREY MELANGE

    Den är bara såå fin!

    SvaraRadera
  28. Jag skulle vilja att mitt paket innehöll den supersnygga och superanvändbara Day spotted Bowl (large silver).....
    Ha det bra :)

    SvaraRadera
  29. Jag fastnade direkt för Pläden Day Vintage Velvet Blanket GRAPE SKIN från Day Home. I mjuk sammet och härlig "smutslila" färg hade den passat så fint för att mysa till sovrummet nu när kalla vintern kryper in!

    kram /iris

    SvaraRadera
  30. Jag skulle vilja ha ett orange podral till min Ipad så att jag kan jobba med stil! Snygga saker förhöjer vardagslyxen.

    SvaraRadera
  31. men vilken svår fråga! allt är ju SÅ fint! men jag är verkligen i behov av en ny vinterjacka, så en från chillnorway hade inte suttit fel http://www.tintinstyle.se/kaana-coat-navy/p/2516#filter-5

    SvaraRadera
  32. Jag skulle önska mig en plånbok "Fab Star Love Purse PURPLE" för att min precis gick sönder och jag behöver nånstans att förvara alla miljoner (eller ören...). Detta var en jättefin modell i en trevlig färg!
    /Lisa

    SvaraRadera
  33. Jag gillar verkligen Odd Molly så jag skulle bli överlycklig om Odd MollyAriel 3/4 Blouse WHITE låg under granen. Den skulle bli mycket välanvänd!

    SvaraRadera
  34. Jag har då en liten fetish och det är väskor så om tomten hör min önskan så är det denna http://www.tintinstyle.se/anver-bag-navy-miling/p/2772#filter-3 som hade hamnat under min julgran =)

    har länkat på tävlingsbloggen =)
    http://tavlingarofreestuff.blogspot.com/2011/12/its-house-lucka-3.html

    SvaraRadera
  35. Tomten får gärna komma med två vackra kuddar från Day Home, Christmas linen. De skulle få pryda soffan hela vintern, faktiskt inte bara under julen.

    SvaraRadera
  36. Snälla tomten:
    jag önskar mig: Prime Boots Engineer Kneehigh Old crazy black.

    SvaraRadera
  37. En ny jacka - Dondup Jacket Army Grey - hade gärna fått flytta in i min garderob! Skäms när jag tänker på vad jag går runt i nu...

    SvaraRadera
  38. Har fortfarande inte införskaffat mig någon vinterjacka. Kaana Coat Brown var supperfin, så en sådan skulle jag hemskt gärna hitta under granen!

    SvaraRadera
  39. Jag skulle vilja ha en av fjärilstavlorna till våra än så länge tavellösa väggar.

    SvaraRadera
  40. Det skulle gärna få innehålla dessa fina ljuslyktorna (http://www.tintinstyle.se/day-grill-chimney-m-black/p/2552#filter-2) för att jag älskar ljus och ljus livar upp stämningen på vintern! Det är mysigt och det gör inget om det är snyggt och passar i vårt vardagsrum heller ;)

    nilmablogg@gmail.com

    SvaraRadera
  41. Hej!

    Jag skulle älska om tomten la ett paket med http://www.tintinstyle.se/raven-nevil-black-black/p/2942#filter-2
    Triwa under granen!

    Jag är nog Sveriges största tids optimist och är nästan alltid sen. Och väldigt petig på hur en klocka ska se ut. Denna föll mig i smaken=)

    Gillar och länkar!

    Håller tummarna! Kram Jenny

    SvaraRadera
  42. http://www.tintinstyle.se/gilsan-black/p/283#filter-2 DEM!
    för jg har spanat på dem men dem har inte riktigt legat i min Student pris nivå ;D

    SvaraRadera
  43. canicos@hotmail.se03 december, 2011

    ett par Primeboots hade jag så gärna velat ha då min underbara lilla valp har tuggat sönder mina stövlar :) *valpen min , tycker om , att ha skoj , man får ha tålamod oj oj oj ;)*

    SvaraRadera
  44. Paketet under min gran skulle gärna få innehålla EMU Australia Kids Baby Bootie Indigo, till min dotter så hon håller sig varm om fötterna när hon sitter i bärsjalen på våra promenader!

    SvaraRadera
  45. Den här snygga skulle passa mig som en smäck
    och ligga fint i Jultomtens säck:

    http://www.tintinstyle.se/gunilla-grey/p/2809#filter-2

    SvaraRadera
  46. JAg skulle gärna vilja att tomten kom med en DAy grill&Chimney silver för jag älskar ljuklyktor!

    SvaraRadera
  47. Jag skulle drömma mig iväg från min vanliga tillvaro där det alltid är skralt om pengar. Då skulle jag önska mig en Kiotto VIOLETA MISTIC kappa som är en av de vackraste jag sett.... Drömma kan man alltid göra ;)

    Jag har delat o likat på Fb!

    Hälsar
    Robine Mebius
    mail: volpino@live.se

    SvaraRadera
  48. Jag är gärna med och tävlar. Har länkat här

    http://molnboanna.blogg.se/2011/december/julkulor-312-midnatt.html

    blogg@annakarlsson.se

    Om jag fick välja skulle jag vilja ha Thyme Tunica från chillnorway.

    Har gått ner snart 35kg i vikt och kan helt plötsligt ha sånt jag alltid trånat efter så tänk vilken lycka om något sådant skulle ligga under granen :-)

    SvaraRadera
  49. Så svårt att välja ut EN sak, men eftersom jag behöver nya vinterskor fastnade jag till slut för EMU Australia Heighton Lo Chocolate. Förutom att de är snygga ser de verkligen varma och sköna ut!

    pernilla.74@live.se

    SvaraRadera
  50. jag skulle gärna vilja ha denna http://www.tintinstyle.se/day-grill-chimney-s-black/p/2554#filter-7

    SvaraRadera
  51. Daniel Nilsson03 december, 2011

    mrcracker.daniel@gmail.com
    Jag skulle väldigt gärna hitta en Triwa - Turtle Brasco Turtle, Den är ju så himla snygg.

    http://www.tintinstyle.se/turtle-brasco-turtle/p/2939#filter-5

    SvaraRadera
  52. Hej!

    Till mig hade TinTin Style gärna fått skicka fler julkulor ifrån Day! Särskilt såna med olika ord eller text, för dom är ju helt underbart fina!! :)

    SvaraRadera
  53. Elin Nilsson03 december, 2011

    Jag vill mer än något annat hitta en Triwa - Silk Minichrono White klocka under granen :)

    http://www.tintinstyle.se/silk-minichrono-white/p/2938#filter-6

    Mail: nilssonelin86@gmail.com

    SvaraRadera
  54. hej!! jag skulle gärna vilja ha ett paket med en vit kudde "here we go" martina_holst@hotmail.com

    SvaraRadera
  55. JAg skulle bli överlycklig om tomten kom med DAy Grill and Cimney i silver för den skulle göra sig underbart fin på min veranda

    mortsiw@hotmail.com

    SvaraRadera
  56. Vilken lycka om tomten kom med en Canna cardigan från underbara Odd Molly! Speciellt den gråsvarta är helt underbar.. jag skulle självklart bli glad över vad som helst som tomten skulle komma med från fina Tintinstyle!!

    SvaraRadera
  57. Detta skulle jag vilja ha i paketet.....
    http://www.tintinstyle.se/dilly-dally-jersey-barely-taupe/p/2449#filter-2

    annka@bredband.net

    SvaraRadera
  58. Det här doftljuset skulle jag vilja att tomten gav till mig i år: http://www.tintinstyle.se/candle-hope-yellow/p/2816#filter-2
    för att doften verkar vara så god och texten på ljuset var vackert!

    Hälsningar Sandra
    santtu_nyberg@hotmail.com

    SvaraRadera
  59. Jag skulle vilja att tomten skulle komma med http://www.tintinstyle.se/anver-bag-black/p/2774#filter-2 , för det är nog den snyggaste väskan jag någonsin sett ! Den skrek "Emelie" om den :)

    SvaraRadera
  60. Eftersom jag aldrig ägt ett plagg från Odd Molly så får tomten gärna ge mig en söt cardigan:)
    http://www.tintinstyle.se/paisley-cardigan-144a-grey-melange/p/90#filter-5

    Hälsningar Caroline
    vitabergenserik@hotmail.com

    SvaraRadera
  61. Jag skulle vilja att tomten kom med Anver Bag Coffe Latte, för jag är HELT KASS på att hitta handväskor jag trivs med, men här var den ju!!!

    //Linda

    SvaraRadera
  62. Jag skulle välja det fantastiskt fina armbandet Plain VanillaCuff Croco Black BLACK! Så snyggt!

    SvaraRadera
  63. Jag skulle vilja att tomten kom med denna lykta, http://www.tintinstyle.se/day-grill-chimney-m-silver/p/2791#filter-2, helt fantastiskt vackert ljus kan jag tänka mig att den har. Just bara för att den är så fin.

    SvaraRadera
  64. Kicki Johansson03 december, 2011

    Åh, om det var en "rik" tomte så skulle jag verkligen behöva ett par ZDAR Mascha BLACK skor för idag var min dotters första hockeyträning och jag höll på att förfrysa mina fötter :-) och tänk vad snygg jag skulle vara!

    SvaraRadera
  65. jag skulle vilja han kom med det här staffliet - http://www.tintinstyle.se/day-easel-l-black/p/2557#filter-3
    för att då skulle jag kunna ha nån snygg tavla på den och ändra efter humör, smak och årstid utan en massa hål i väggarna :)

    SvaraRadera
  66. Önskar mig en klänning från Spira, Gunilla grey som är så fin! Behöver en vacker klänning till jul och nyår och den skulle vara perfekt.

    SvaraRadera
  67. Hade inte tackat nej till väskan Fab (Svart). Min väska gick sönder idag faktiskt, så hade verkligen behövt en ny.

    amanda123_321@hotmail.com

    SvaraRadera
  68. ojojoj, det var svårt, fiins så mycke fint där.
    men jag vill hitta ett paket under granen som innehåller en klänning by Malene Birger "Pazo BLACK", perfekt när man har några graviditetskilon kvar!

    SvaraRadera
  69. Ett par hunter stövlar står högst upp på önskelistan min,
    bara för att jag spanat in dem länge och skulle känna mig så fin!

    Kram så länge!

    Anna M Rautila
    mr22ga@hotmail.com

    SvaraRadera
  70. En kofta från Odd Molly har varit en önskan länge, inget jag skulle kunna lyxa med själv. Hoppas att tomten har sett mina snälla sidor. :-)

    SvaraRadera
  71. Jag hade blivit så lycklig om Tomten hade lämnat ett paket med innehåll från ChillNorway, gärna en varm jacka eller cardigan. Gillar ChillNorways stil men just nu går barnens behov/önskningar före mina (har 3 killar).

    SvaraRadera
  72. Jag skulle vilja ha något som jag önskat mig länge, ett armband
    http://www.tintinstyle.se/come-together-magenta/p/2830#filter-2

    Spacegirl_@spray.se

    SvaraRadera
  73. Tomten får väldigt gärna lämna ett överkast från day home, som heter Vintage grape skin till mig. Jag som har varit snäll hela året:-)
    Kram Malin

    SvaraRadera
  74. Tänk om jag kunde få ett paket med en underbar sammetspläd från DAY i velvet WINTER LAKE... Det hade vatt härligt att gömma sig under i mellandagarna och alla kalla dagar!

    SvaraRadera
  75. Kuddar kan man inte ha för många av och jag skulle gärna utöka samlingen med je t'aime-kudden från Day. Helt lovely.

    SvaraRadera
  76. Åh, då skulle jag önska att tomten kom med en tunika från ChillNorway, Aggie Dress, Dark Grey. Såååå himla fin att bara gosa runt i här hemma! ;)

    Helen

    (helennordqvist@hotmail.com)

    SvaraRadera
  77. Jag vill så hemskt gärna ha den svarta underbara tunikan / klänningen från Munthe plus Simonsen som jag sett på Tintin Style. Den står mitt namn på. /Sahra

    SvaraRadera
  78. Om tomten tycker att jag varit snäll i år så hoppas jag han skulle ge mig ett par PrimeBoots Engineer Calf TECH.
    Om det skulle hända så skulle jag helt klart tro på tomten igen :-)

    Jag skulle så gärna vilja ha ett par & de skulle passa utmärkt på mitt jobb med sin oljebeständiga sula...........

    SvaraRadera
  79. Skulle gärna få vara dessa fina byxor http://www.tintinstyle.se/worthington-stretch-black/p/103#filter-2 För jag behöver nya byxor och dessa var superfina
    liselotte.202andersson@telia.com

    SvaraRadera
  80. Jag skulle helst vilja att tomten lämnade efter sig denna fina ljuslykta: http://www.tintinstyle.se/day-grill-chimney-m-black/p/2552#filter-2
    Den ger nog ett fantastiskt mysigt ljus hemma! :)

    SvaraRadera
  81. Om tomten skulle komma med en julklapp till mig, och BARA till mig, så skulle den innehålla ett par boots eller stövlar. Jag tror att jag skulle bli allra gladast om han kom med ett par PrimeBoots, Engineer Kneehigh Wrap Black. Det är svårt att lägga pengar på sig själv när resten av familjen också behöver varma fötter till vintern...

    /Maria

    SvaraRadera
  82. Det här var verkligen inte lätt
    att bland allt vackert hitta rätt
    men jag tror jag väljer denna duk
    den skulle nu till jul få komma till bruk ;-)
    Day Seasonal Linen

    SvaraRadera
  83. I mitt paket skulle det mer än gärna få finnas en sån här:

    http://www.tintinstyle.se/day-mansion-m-silver/p/1634#filter-5

    Som ett smycke i sig och ännu vackrare med orkidéer i. Lovely!

    SvaraRadera
  84. tomten hade gärna fått lämna mig en klapp med dessa i: http://www.tintinstyle.se/engineer-calf-stud-heel-black/p/2540#filter-2

    Detta för att jag är så fruktansvärt dålig på att unna mig själv något, även om jag så väl behöver det. Skor är något jag har akut brist på, då mina till och med är sönder - ändå köper jag bara nytt till barnen!

    Kram Annika
    familjenpettersson@hotmail.se

    SvaraRadera
  85. Gärna en ChillNorway jacka http://www.tintinstyle.se/dimmy-coat-black/p/2660#filter-2

    delar på fb med

    SvaraRadera
  86. Svaret på frågan var inte svår jag hade valt
    ChillNorway Barry Cardigan CHAROCAL
    Den är helt underbart vacker. I den kan varje kvinna känna sig fin i.
    Ha det bra, håller tummarna

    SvaraRadera

Annonser: