torsdag 8 mars 2012

Phil Cuttance


Oh my min önskelista utökades precis med en svart vas från Phil Cuttance. Så galet snygga! Tyvärr inte helt gratis heller, £158 för den lilla och £178 för den större plus en dryg hundring i frakt men det kostar ju inget att önska! Tipstack till Weekday Carnival.


Sidobord och lampor i samma serie. Visst blir man sugen på att känna på dem? På tal om det så är Phil på jakt efter återförsäljare i Sverige så förhoppningsvis hittar vi dessa finingar i butik snart, kanske i Lotta Agatons shop eller hos Artilleriet!? Tills dess går det bra att göra en beställning direkt till mail@philcuttance.com.


Titta på videon hur en vas blir till och njut!

Translation: I just love these geometrical vases, side tables and lamps by Phil Cuttance. Especially the black vase - it's welcome to move in with me any day!

8 kommentarer:

 1. Hej,

  Ta jättegärna en titt på nätbutiken missalicia.se, där du hittar spännande brittiska märken!

  Vänliga hälsningar,
  Miss Alicia

  SvaraRadera
 2. Wow galet snygga! Speciellt den svarta vasen, vill ha!!! Hoppas de kommer till Sverige så man som du säger kan få klämma och känna.
  Mika

  SvaraRadera
 3. Jättefina!! Och så kul att få se hur de tillverkades!

  En fråga, jag hittade din blogg genom Styleroom. Wow vilken renovering ni har gjort!! Så fint det blir! Skulle det va okej om jag skrev ett inlägg om din blogg och er renovering och då ha en före och efter bild i inlägget på erat hus? Du får säga om det är okej eller inte att låna två bilder.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst var det!

   Tusen tack och välkommen hit! Självklart går det bra, jag blir bara glad!

   Radera
  2. Så kul!! Nu finns ett inlägg om er renovering och din blogg på min blogg (http://inredning.webblogg.se)
   Trevlig helg!

   Radera
 4. Men vilka coola!

  Ha en fin lördag

  SvaraRadera
 5. Riktigt snygga och annorlunda lampor!

  SvaraRadera

Annonser: