tisdag 3 april 2012

Andra väggen


Som ni kanske har märkt så har jag den senaste tiden fotat med en minst sagt skitig kameralins.... Tappade ner kameran i snön för ett tag sedan och fick kondens innanför UV-filtret, filtret satt som sten så jag har frustrerande nog inte lyckats få den ren men idag fixade bästa gänget på Cyberfoto loss filtret åt mig så nu är kameran så gott som ny igen! Men dessa bilder är tagna innan putsningen så ni får stå ut med ett par suddiga bilder till. 


Hur lyxigt det än må vara med en egen walk-in-closet var resan hit allt annat än glammig. Snarare väldigt dammig. Dessa två bilder är tagna ur ganska exakt samma vinkel men med några arbetstimmars mellanrum.


På denna vägg har vi vardera tre lådor och sju hyllplan varav de sista kom på plats i går morse över ett år efter resten av garderobsinredningen. Att man kan gruva så länge för något så litet när det går så snabbt och är så skönt när det väl blir gjort. Konstigt det där.


Och så här såg det ut från första början. Ett lägenhetskök med ständigt stopp i avloppet, oh how I not miss being hyreshusägare.... 

Translation: Here's a set of before and after pictures from our walk-in-closet. As luxurius as it may be to have a walk-in-closet the journey to it has been far from glamorous. Dust, dust and more dust plus tons of work hours... Worth it? Yes I would do it again any day!

17 kommentarer:

  1. Wow, jag blir alldeles snurrig av er skicklighet och otroliga anda i renovering! Kan aldrig säga det för många gånger eller stirra mig mätt på det ni förvandlar :-) Kram på dig Karolina!

    SvaraRadera
  2. Tänk att en "walk-in-closet" kan göra en människa så glad! Jag fick min första för några månader sedan då vi flytta in i vårt nybygge. Men den är inte riktigt lika välorganiserad som din ;) Men vi har alldeles för mycket saker i högar och lådor fortfarande som inte fått sin rätta plats ännu. Men det kommer, att bo in sig tar tid.
    Hur jag hitta hit vet jag inte men jag är glad att jag gjorde. Har tittat runt lite och sett mycket fint, gillar att läsa om husrenoveringar så nu återgår jag till att titta runt lite till.
    Vi ses igen!
    Anette :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du är så jättevälkommen hit Anette! Att bo in sig tar och ska ta tid, hur frustrerande det än kan vara ibland så blir ju faktiskt slutresultatet allra bäst då.

      Radera
  3. Ni är grymt duktiga, mest skönt för oss vanliga husrenoveringsfamiljer att ni också är mänskliga o skjuter upp småsaker ;)

    Riktigt fin WIC, gillar så era platsbygga lösningar!
    Kram Susie

    SvaraRadera
  4. Visst är det härligt med en WIC även om vi inte har så rymlig som er då vår är vid snedtaket, så ångrar jag inte att vi gjorde så istället för garderober.
    Däremot är jag glad att vi inte har öppna hyllor där, då jag upptäckt att det lätt blir mer damm i fönstret där vi har våra kläder och kan tänka mig att det skulle bli det i öppna hyllor också.
    Hur är det hos er?
    Vi har ju vår radda med köksskåp på andra sidan under snedtaket, ett väl använt utrymme hos oss :-)

    Ha en skön Påskhelg!
    Kram Helene

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi lever ju fortfarande med byggdamm så dammigt blir det men hur det blir under normala förhållanden vet jag inte än. Återstår att se. En skön påskhelg till dig med!

      Radera
  5. Jätte fin gå-in-garderob. Sån skulle jag också vilja ha och skulle nog få plats med i källaren, men det känns som en omväg att springa ner i källaren och hämta kläder... Jag gillade det gamla köket också som var där innan, jag gillar överfalsade luckor á la 40-50-60-tal, skulle vilja ha sådant i vårt 60-tals-hus, men dom är ju så gruvligt dyra att köpa nya (typ vedum och kvänum som har) och vi är inte lika händiga som er att vi skruvar ihop ett eget, så vårt rosaaktiga 80-talskök (vitkalkad ek från ballingslöv troligen, men det ser rosa ut...)får duga ett tag till, men det kanske blir vitmålat iallafall.

    SvaraRadera
  6. Underbart med en walking closet...längtar tills man får ett större hem med möjligheten. För mannen har lovat att jag ska få en i framtiden :)
    Underbart härlig förvandling från tråkigt kök till snygg förvaring..även om ni fått stått ut med ett dammkorn eller två :)

    SvaraRadera
  7. Superfint, vilken lyx och vilket slit före innan det fina resultatet, ni är beundransvärda.

    SvaraRadera
  8. Lite skillnad före och efter! Fast bara en aning. : )

    Ha en toppen påsk!
    Kram Kia

    SvaraRadera
  9. Jättefint! Vad heter tapeten?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tusen tack! Den kommer från Casadecos kollektion Crescendo. Finns i flera färger.

      Radera
  10. Hej! Vad har ni för inbyggda spottar i taket? Och har ni några spottar inbyggda i något fönster, i så fall vilken sort? Och självklart håller jag med föregående talare, ni har ordnat det så fantastiskt fint! Glad påsk! Mvh Ulrika i Floda

    SvaraRadera
  11. Fantastiskt fint! Ni är verkligen bra på att planera och bygga. Jag blir alltid mycket imponerad (och lite avundsjuk).:-)
    /Marie

    SvaraRadera
  12. Hyreshusägare eller egen Walk In closet...... valet är väl inte så svårt på pappret iaf!!! Snyggt!

    SvaraRadera

Annonser: