tisdag 22 maj 2012

Den inofficiella barnservisen






Jag kunde så klart inte låta bli att kika en stund på Estelles dop idag och blev precis som vid bröllopet riktigt rörd. Kärlek och bebislycka, finns det något finare? En utav mina favoritkeramiker Mia Blanche har tillsammans med kollegorna Anna Svensson och Ulrika Ahlsten tagit fram den 'Den inofficiella barnservisen' åt prinsessan. I denna begränsade upplaga hittar du allt ifrån prinsessmuggar, tårtfat, mor och barnvaser, småkrukor, skålar och annat fint till en liten prins eller prinsessa. Från och med torsdag och två veckor framåt ställer keramikertrion ut denna kollektion på Rosendals trädgård där den också kommer att finnas till försäljning. Rosendal är ett ställe som länge stått på min vill besöka lista och efter Monika Ahlbergs fängslande berättelse om Rosendal på Bloggforum blev jag än mer övertygad.


Mia Blanche gör så mycket snyggt att man blir snurrig och den här krukan som även passar utmärkt att förvara diverse köksredskap i är en utav mina favoriter. 


Storsäljarna Sven (stor) och Svennis (liten) är galet fina de med och vill man inte kosta på en hel uppsättning så är de superfina att ha som tandborstmuggar. Och de stora härliga tekopparna, hur fina?

Translation: Lovely ceramics by Mia Blanche.

11 kommentarer:

  1. Det er da bare det smukkeste keramik, uha det ku skabe lykke i ethvert hjem!

    SvaraRadera
  2. Vilken söt prinsesservis. Kopparna med de små husen var ju superfina!! Och Rosendahl står på min att besöka lista också.. Kram

    SvaraRadera
  3. Nämen oj vilken fin servis! Hade plånboken varit lite tjockare hade jag nog kastat mig över den.. Får nog kolla vidare på Mias keramik, ser fint ut!

    SvaraRadera
  4. åh vilken super gullig servis. Den hade jag absolut kunnat tänka mig. Mycket söt.

    SvaraRadera
  5. Men gaah så mycket snyggt! Dalahästmuggarna åker direkt upp på min önskelista!
    Cicci

    SvaraRadera
  6. Vilka söta saker!!
    Ha en toppen dag!
    kram kia

    SvaraRadera
  7. SÅ söt servis! OCH vilka fina bilder media visar på kronprinsparet och Estelle från dopet.

    PS. Vilket inspirerande inlägg med rullgardinen. Lova att visa ditt resultat :))

    Kram Sofie

    SvaraRadera
  8. Sven och Svennis är ju underbara! Var köper men dem? Du har en härlig blogg med varierande inlägg

    L

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Ja visst är de fina! Bland annat Inreda.com och C'est la vie har dem. Direktlänk: http://www.cestlavie.se/index.php?main_page=index&cPath=132_185

      Radera
  9. De stora rosa tékopparna är så fina, tänk att ha dom hemma! :)

    SvaraRadera
  10. Krukan i love, har hittat till din sida och tycker ni är otroligt duktiga. Shit vilket jobb ni gör. Läste om er i typ vk o hittade hit efter det. Hoppas på mycket inspiration ;)

    SvaraRadera

Annonser: