torsdag 14 juni 2012

Annorlunda sänggavel

Foto: H&M Home

 Efter en dag med flera givande möten om bloggens och mitt företags framtid, en shoppingrunda på stan, grillkväll och ett första litet uppvärmningskvällspass med stenläggning ska det bli galet skönt att krypa ner i en renbäddad säng!

Vad vi ska hitta på för säng till lille W när det blir dags att sluta med spjälsäng har jag inte riktigt bestämt ännu. Sparade den här bilden i inspirationsmappen och blev sugen på att göra något av korrugerad plåt men jag är rädd att det blir svårt att få bort alla vassa kanter. Snyggt var det i alla fall!

Translation: Lovely idea to make a head board out of corrugated metal.

8 kommentarer:

 1. Då har jag lösningen! Osborne & Little har en tapet som ser ut exakt som korrigerad plåt, se här: http://www.interiorguiden.se/2010/03/tapetnyhet-fran-osborne-little.html

  Vi hade den upptapetserad bakom disken på mitt förra jobb och det var dagligen flera personer som smet in och drog med handen över tapeten för att de inte trodde på oss när vi sa att det var en tapet!

  Snart är det helg!

  SvaraRadera
 2. Hittade hit av en slump! Vilken härlig och inspirerande blogg du har. Först fattade jag inte vad du menade när du skrev i beskrivningen att ni renoverar världens fulaste hyreshus, erat hus ser ju fantastiskt ut, men så såg jag en "förebild". Otroligt vilken skillnad och huset är ju som en dröm!
  Jag kommer tillbaka och kikar in igen!
  Kram Jannike

  SvaraRadera
 3. Snygg sänggavel, men jag tänker bara på hur mycket det måste tjonga om man råkar banka till den i sömnen...
  Vi har själva sänggavelfunderingar här hemma, både till oss och till storkillen.

  SvaraRadera
 4. Ernst gjorde en sänggavel, av samma sorts plåt, för några år sedan i något program. Han klädde den med något enfärgat tyg och gjorde en ram runt för att gömma vassa kanter. Riktigt snyggt...Tack för en inspirerande blogg...Elisabet

  SvaraRadera
 5. Ja den var riktigt snygg!

  kram

  SvaraRadera
 6. Bloggens framtid, planer?!

  RIKTIGT snygg gavel, o tapet hade ju varit en anna idé c",)

  Klem Anna

  SvaraRadera
 7. Fin sänggavel, alltid roligt att få en sänggavel som ingen annan har.

  //Anna

  SvaraRadera

Annonser: