fredag 6 juli 2012

Kärlek, kärlek, kärlek!


Vilken sagolik sommardag vi fick idag! Känner mig fullkomligt turboladdad med måbrahormoner. Så galet, pirrigt, härligt glad. Så fylld av kärlek. Till livet. Till finaste familjen, och en underbar dag som denna, till den svenska sommaren. När vi vaknade till ett årsbästa på termometern så packades badväskorna på rekordtid och dagen har sedan avnjutits på fullpackat äventyrsbad. Livet på en pinne! 


Ytan mellan muren och huset börjar sakta ta form och eftersom bara dekorsten blir för stelt och bara växter blir för romantiskt så kommer det att bli lite av båda. Och när jag igår la ut sten nedanför altanen så uppenbarade sig ett nytt A-läge. Med finfin kvällssol, lä och den älvsutsikt som vi är så bortskämda med. Så en trädgårdssoffa flyttades skyndsamt dit. Och i kväll insöps de allra sista solstrålarna där tillsammans med en spännande sommardeckare (som tålmodigt legat och väntat i tre år på att bli läst), en skål solvarma jordgubbar och ett glas iskall svartvinbärsdricka i nya favoritmuggen från Ylva Skarp. För kaffe det dricker jag ytterst sällan. Och aldrig hemma. 

Nu väntar jag otåligt att de gräsfrön vi slängde ut i förrgår ska börja gro och att jag ska lyckas skriva en inköpslista på vilka växter jag ska köpa och inte, big no no, åka till plantskolan och handla på impuls. Jag vill ju att det ska bli grönt. Gärna nyss! 

Translation: Oh how I love life right now! 

11 kommentarer:

  1. Det är så vackert! din nya dekorsten är så imponerande, det svider helt i mina ögon :-) super trevligt arbete, hoppas ni får en fantastisk och välförtjänt sommar! riktigt härlig helg till dig och hoppas du njuter varenda minut av sommaren och din fina hus!

    SvaraRadera
  2. Ååå så härligt! Och vilken fin skål med jordgubbar minsann. Kram i solen!

    SvaraRadera
  3. Underbart !! Det blir fantastiskt, på impuls eller inte :)

    Kram
    Anci

    SvaraRadera
  4. Er trädgård kommer att bli riktigt bra och ert arbete fungerar som en riktig inpirationskälla för oss som bygger nytt. Mängder av små detaljer hämtas här och där från din blogg så jättetack för att du delar med dig av ert arbete!

    Muggen var helt i min stil, riktigt enkelt snygg!

    /Cecilia

    SvaraRadera
  5. Så himla fint med tunnan också.Och vilken lycka att ha den bästa boken framför sig, det är den bästa om herr Grens!

    SvaraRadera
  6. Hej!
    Älskar du - liksom oss - lantlig heminredning?! Då har vi den nystartade bloggen för Dig! Inläggen är helt proppade med gammalt och nött, allt från inspiration till Gör-det-själv- tips (tutorials). Det finns även en Till-Salu-kategori med väl utvald och (garanterat) helt UNIK inredning!!
    Psst! Vi finns även på Bloglovin för den som inte vill missa ett enda inlägg! ;)
    VÄLKOMMEN IN! http://jolii.blogg.se
    Kram // Lina

    PS. För den som gillar tatueringar och tattoo-motiv finns även en äldre blogg - http://liinanonstop.blogg.se , vilken är full av inspiration och målningar jag gör. Är du sugen på en tatuering men inte hittat det perfekta motivet ? - Tveka inte att höra av dig!! ;)

    SvaraRadera
  7. Så fantastiskt hus och smak ni har. Verkligen genomtänkt in i minsta detalj. Så kul att följa er resa:) Ha själva ett hus som nu skall renoveras.... Blir säkert bra i slutändan. Några snabba frågor så hade jag/vi arit så tacksamma. Vilken storlek är det på er veranda vid huvudentrén? Vilken bredd fr vägg är det på verandan på gaveln? Är rädd för att bygga för små verandor. Ert foder vid gavlarna är så fina. Har ni beställt dem eller vad är det för material?
    Tacksam för ert svar.
    Med vänlig hälsning, Caroline

    SvaraRadera
  8. så herlig å høre at du er nøgd med livet og har det rett bra just nu :)
    huset og trädgården din vekser til så skjønt.
    njut av!
    hilsen Åpent^hus
    som leker seg med å prøve å skrive svorsk :)

    SvaraRadera
  9. Vilket härligt sprudlande inlägg!:)

    SvaraRadera
  10. VIlken fin form ni fått till på stenen och muren och allt.

    Ha en toppen vecka!
    Kram Kia

    SvaraRadera
  11. Så snyggt!

    anette carlsson

    SvaraRadera

Annonser: