lördag 20 oktober 2012

Modevisning & vinnare


I kväll ställde Creative Lounge till med modevisning på Invito här i Umeå och vi fick se massor utav snygga nyheter som t ex den här underbara Magali Pascalklänningen. Hjälp så mycket snyggt som kommer nu! Att vara någons fru Emma catwalkade också och jag hann även växla ett par ord med House of Philia Petra. Alltid lika kul att träffa bloggerskor man följt under en längre tid. Och ett par galet trevliga bloggläsare förgyllde min kväll. Tack fina ni!

Sedan kan jag också passa på att säga grattis till Lisa Moen, Sara Petterson, Elisabet Andersson (mail), Anna (kommentar 14) och Lisasvilja som är våra vinnare i Grafiska Uttrycktävlingen. Maila mig era adresser så kommer en fin PEAR-poster med posten inom kort! Och till er som inte hade turen på er sida denna gång så kan jag meddela att arbetet pågår för fullt bakom kulisserna med en uppföljare till förra årets adventskalender. 

Näe nu måste jag bara gå och lägga mig för jag känner mig minst sagt mossig i huvudet. Har en tokintensiv jobbvecka i bagaget som avslutades med en näst intill sömnlös natt mellan torsdag och fredag. Gick och la mig alldeles för sent, som vanligt, somnade men blev väckt av liten W och även om han somnade om på två röda så var det kört. Jag kunde inte somna om. Det. Gick. Bara. Inte. Som tur är så händer det inte ofta men fy så jobbigt det är. Och igår kväll hade vi middagsbjudning modell XL här hemma. Vi är ett kompisgäng på fyra par med nästan läskigt jämnåriga barn som firar nyår, åker till fjälls och gör annat trevligt ihop. Med åtta små energiknippen under fem år är det såklart intensivt när vi träffs men det fungerar ändå förvånansvärt bra. Vid åttasnåret nattades barnen på olika platser runt om i huset och både hallen och badrummet fick extraknäcka som sovrum =) 

22 kommentarer:

  1. Vad kul med en storträff hemma! jag kan tänka mig att det kanske inte är lugna gatan med så många små. Ha en bra vecka! Hoppas den blir lite lugnare! Kram!

    SvaraRadera
  2. Låter som en superkväll!!! :-) / C

    SvaraRadera
  3. Kommer också från Umeå. Var brukar du gå på loppis?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det blir oftast på loppisarna här i byn dvs Returcentrum (lite dyrt tyvärr), Annas Rum och Diverseboa. Men även antikhandlarn i Brännland brukar få sig ett besök ibland. Du då?

      Radera
    2. En riktigt mysig loppis som håller öppet under somrarna ligger i Röbäck på vägen ut till Umåker.
      Annars går jag på megaloppisarna på Nolia, de "vanliga" loppisarna på Nolia tycker jag inte om. Men jag tycker det är svårt att hitta bra loppisar häromkring. De tipsen du gav ska jag se till att besöka.
      Bor i Röbäck så jag har inte koll på dessa.

      Radera
  4. Tråkigt att det bara är reklam på din blogg nuförtiden. Det var bättre förr när den handlade om er grymma renovering. /MJ

    SvaraRadera
    Svar
    1. Va tråkigt att du känner så. I takt med att vi blir allt mer klara med renoveringen så blir det av naturliga skäl glesare mellan den typen utav inlägg. Men färdiga är vi inte och nya projekt och idéer dyker ständigt upp så renoveringsinlägg kommer att dyka upp här på bloggen även i fortsättningen. Men jag måste få fråga, är det reklamen i högerspalten du stör dig på, tävlingsinläggen eller mina inlägg märkta med "Sponsrade samarbetsprojekt"? Vore intressant att höra!

      Radera
  5. HEJ,

    håller också med MJ, om att nu är det lite för mycket reklam på din sida.. Även om jag kan förstå att det är reklamen som gäller att ha om man skall tjäna pengar. Mycket av ert hem kommer från EM, vad beror det på ? Jag saknar din sida som den var förr.. Jag får leta vidare , kanske hittar jag jag till ngn som inte har lika mycket reklam.. Som lilla kråkslottet ;)
    //ER

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tråkigt att du känner så. Jag måste ställa samma fråga till dig som till MJ; är det reklamen i högerspalten du stör dig på, tävlingsinläggen eller mina inlägg märkta med "Sponsrade samarbetsprojekt"? Vore intressant att höra hur du tänker! Att mycket i vårt hem kommer från EM har sin naturliga förklaring i att min sambo driver EM butiken här i Umeå.

      Radera
  6. Jippie så roligt att vinna postern! Ser fram emot att hänga upp den här i lägenheten! Tusen tack!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Roligt att du blir glad! Maila mig din adress så vidarebefodrar jag den till Grafiska Uttryck!

      Radera
  7. Tack Karolina för en underbar blogg! Det är alltid lika rolig läsning och dina bilder inspirerar ofta till egna projekt hemma :)Sen att du är härlig tjej irl gör det bara roligare att följa din blogg!

    Kramar
    Sahra

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Sahra, va roligt att höra! Behövde verkligen lite positiva ord nu känner jag, suger åt mig och säger tack! Sedan måste jag erkänna att jag är graft dyslektisk vad gäller namn (ingen vidare bra egenskap som lärare...) men visst är det Sahra som i supertrevliga klockvinnaren aka catwalkerskan med en liten dotter som är namne med min Tilde?

      Kram

      Radera
    2. Nej...inte den Sahra :)

      Radera
  8. Har följt din blogg länge o tänker med glädje fortsätta att göra det. Din blogg är varm, härlig, ideerik en riktig inspokälla. Vill bara önska dig en härlig vecka. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  9. Ville bara kommentera och säga att jag älskar din blogg!
    Går in på mitt tredje renoveringsobjekt nu och ända sedan mitt första har jag varit in här och smugit :)
    ( utan att lämna kommentar, fy skäms på mig! )
    Fortsätt med det du gör!
    Kram!

    SvaraRadera
  10. Hej!

    Jag har följt din blogg länge och vill bara säga att jag har varit och är totalfrälst. Förstår att inläggen måste handla om andra saker än renoveringen, som den börjar lida mot sitt slut, eller i alla fall inte är lika intensiv längre. Men även jag saknar det personliga på senaste tiden...jag vill inte på något sätt trampa dig på tårna, bara ge feedback eftersom jag är en trogen läsare. Tycker mig se samma sak i allt fler bloggar. Produktplaceringar för att inspirera företag att bli sponsorer eller där företag redan är sponsorer är helt ok, ibland. Men det blir ungefär lika tråkigt i längden som att läsa en gratistidning fylld av reklam. Det roligaste med bloggar är ju att de är personliga och ser olika ut, med prägel av den som bloggar. Du har en enorm styrka i din idérikedom och ditt stilsäkra sinne. Jag tror att de som kritiserar helt enkelt vill se mer av det. : ) För du är suveränt duktig. Inspirationsinlägg är toppen, men även dessa kanske kan tolkas som reklam om de kommer för ofta? Bara en tanke, eftersom ingen av vederbörande kritiker har svarat på dina frågor. Hoppas att du fortsätter blogga med samma glädje och styrka som tidigare. Jag fortsätter vara dig trogen. /EH

    SvaraRadera
  11. Oj, åtta små busfrön på en gång. Plus åtta föräldrar som vill uppdatera varann ;).

    SvaraRadera
  12. Hej
    För ett tag sedan tipsade du om att man kunde tejpa en siluett av en stad som sänggavel. Älskart! Men vilken sorts tejp använder jag, vet du?

    Med vänlig hälsning, Sanna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Papperstejp dvs washitejp är det skonsammaste mot väggen men annars funkar eltejp också. Lycka till!

      Radera
  13. Åååh vad glad jag blir att jag vann! Graviditetshormonerna är på topp och jag blir alldeles tårögd, ha ha! Mailar över min adress!

    SvaraRadera
  14. Åhhh, jag hade helt missat att jag vunnit! Är så glad nu och den kommer bli superfin i vårt kök. :-)

    Ha en underbar helg!

    SvaraRadera

Annonser: