måndag 26 november 2012

Julstjärnor i grupp


Nyaste numret av Lantliv damp ner i brevlådan idag och bjöd på en välbehövlig injektion julstämning. Speciellt fastnade jag för samlingen julstjärnor i fönstret hemma hos Pernilla i Anna och Carinas mysiga reportage. Jättefint att hänga så där i grupp! Smågranar i glasburkar är kanske inget nytt men väl värt att påminnas om.

Ser att många bloggare varit förutseende nog och redan kollat upp statusen på adventsbelysningen för att hinna komplettera i tid. Kanske borde kila ner i källaren jag också men mörkrädd som jag är så struntar jag nog i det och kryper ner under täcket med Lantliv i stället. Ja så får det bli!

6 kommentarer:

 1. Det där med stjärnor i grupp kommentera jag också när jag såg reportaget i tidningen...ursnyggt!!..

  och Anna och Carina gör fantastiskt fina reportage och som syns i de flesta stora inredningstidningar numera !..Kul!!

  Kram

  Pernilla

  SvaraRadera
 2. Mycket snyggt med flera stjärnor.kram Diana

  SvaraRadera
 3. Jättefint, håller med. Sen önskar jag också att jag hade det så där ljust, lugnt och stillsamt när jag julbakar med mina barn... ;)

  SvaraRadera
 4. Grupperad belysning är verkligen jättefint! Vi håller på att färdigställa vårt hus och i sovrummen kommer vi att ha just detta, grupperad belysning. Det är ju faktiskt inte svårare än att ta några fler armaturer och sätta ihop :)

  Tipset med julstjärnorna tar jag till mig och istället för en stor så kanske det blir en stor i kombination med ett par mindre :)

  /Cecilia

  SvaraRadera
 5. Fint! Och tack för att du påminner om smågranar i glasburk..ska nog hämta hem en liten gran för jag har en fin glasburk som skulle passa ;)

  SvaraRadera
 6. Jag gör precis som du! Skjuter på det någon dag till eftersom jag inte har lust att gå ut till förrådet i mörkret... och kryper ner i sängen med tidningen istället! Man ska vara snäll mot sig själv.

  Trevlig läsning!

  SvaraRadera

Annonser: