måndag 17 december 2012

Lucka 17 - RugVista



Dagens lucka presenteras i samarbete med RugVista som har ett enormt utbud utav mattor i olika stilar, mönster och modeller. Ett presentkort på 1500kr är vad ni har chans att kamma hem idag. 

För att vara med och tävla behöver du bara svara på följande fråga;

1. Vad skulle du använda presentkortet till om du vann? Motivera kort.

Tävlingssvaren kan du lämna direkt här i kommentarsfältet, på Facebook eller maila till itsahouse@hotmail.com, märk mailet RugVista.

Lycka till!

Tävlingen är avslutad. Vi säger grattis till IdaMaria - ett mail väntar i din inbox!

Tävlingen hålls öppen ett dygn och så snart en vinnare utsetts uppdateras detta inlägg med info. Vinnaren utses av RugVista och ev vinstskatt betalas av vinnaren. 

112 kommentarer:

  1. Jag skulle verkligen behöva en ny rumsmatta då den jag har är gammal och håller på gå sönder :(
    Är osäker på storleken men nån av dessa skulle jag gärna lägga där : http://www.rugvista.se/mattor/Nilufar/matta_166078-Nilufar.html
    http://www.rugvista.se/mattor/Shaggy/matta_167571-Shaggy_Harmony_-_Black.html

    Eva / loppan_63@hotmail.com

    SvaraRadera
  2. Jag skulle köpa http://www.rugvista.se/mattor/Banca/matta_167521-Banca.html. Tokälskade denna mattan från första stunden jag såg den, och vet att den skulle passa perfekt i vårt vardagsrum! Vardagsrummet går mycket i grått och beige, varför jag tror (läs: VET) att denna matta skulle göra sig som pricken över i:et där inne!

    Kram Annika
    familjenpettersson@hotmail.se

    SvaraRadera
  3. Jag skulle helt klart köpa en snygg matta att ha i min hall. Eftersom det fanns så många fina så får jag fundera på vilken. Men som sagt en matta skulle det bli.Hoppas på tur då jag snart fyllar år!

    Lotta
    lot2@spray.se

    SvaraRadera
  4. Åh vilket bra pris för en familj utan en enda fin matta!! Helst av alla fina mattor skulle jag vilja ha Weimar patchwork i blått till vårat vardagsrum där det idag ligger en gammal ryamatta som släpper trådar och dammar, mattkris!!

    /Sandra kokette@hotmail.com

    SvaraRadera
  5. Vilka häftiga mattor!
    Jag hade valt den här http://www.rugvista.se/mattor/Nilufar/matta_166425-Nilufar.html
    Hade varit så cool i mitt vardagsrum. Ha det gott, mvh
    emely.drugge@hotmail.com

    SvaraRadera
  6. Jag skulle använda vinsten till att köpa en mysig matta att ha i sovrummet. Så härligt att sticka ner tårna i de där morgnarna som känns kalla och trötta.

    SvaraRadera
  7. Det första jag skulle köpa är denna: http://www.rugvista.se/mattor/Harris/matta_167616-Harris.html

    Vi har väldigt kalla rum här hemma så utan att tveka skulle det första jag köpte vara en matta till Elias att ha på golvet i sin lekhörna så att han slipper bli kall när han sitter och leker.

    Nästa sak jag skulle köpa är en matta till vårat vardagsrum och då funderar jag på denna: http://www.rugvista.se/mattor/Arini/matta_167504-Arini.html men jag måste såklart rådgöra lite med sambon innan jag bestämmer mig :)

    Vi har aldrig köpt några mattor tidigare då vi inte har haft råd och det är inte riktigt något man prioriterar, nu när det är kallt vill man gärna ha något på golvet! :)

    caroliinea@hotmail.com

    SvaraRadera
  8. Har jag turen på min sida så skulle jag investera i en ny matta till min pojkväns inglasade altan som han håller på att fixa och gör det mesta på egen hand, den är jättefin och jag skulle nog inte kunna vara mer stolt över honom!

    Altanen, som även kommer gå att hålla varm på vintern, går just nu främst i vitt och jag skulle vilja ge altanen lite färgklickar som kanske med denna mattan: http://www.rugvista.se/mattor/Flores/matta_166158-Flores.html

    Wysteriia@hotmail.com

    SvaraRadera
  9. Det skulle bli en matta att lägga under min nyinropade matgrupp från Bukowskis...äntligen fick tom jag fynda...fast hål i plånboken blev det ju ändå ;)

    SvaraRadera
  10. Hej!

    Vilken underbar tävling, nu har jag hittat mitt mattparadis. Och till råga på allt har de underbara priser så här innan jul.

    Så här skulle jag använda mitt presentkort
    till stora dotterns rum http://www.rugvista.se/mattor/Elin/matta_166236-Elin.html
    till äldste sonen http://www.rugvista.se/mattor/Elin/matta_166222-Elin.html
    till mellan s0nen http://www.rugvista.se/mattor/Karin/matta_166246-Karin.html
    till små barnens rum http://www.rugvista.se/mattor/Sis/matta_167536-Sis.html

    och så sist men inte minst till oss alla en ny vardagsrumsmatta
    http://www.rugvista.se/mattor/Lormont/matta_155949-Lormont.html

    Tänk vad många fina mattor man för 1500 kronor få om man på deras julrea kan "gå"

    Mvh Lotta
    lottahellstrm@yahoo.se

    SvaraRadera
  11. Under flera år så har jag funderat på att köpa en ny matta att ha under soffbordet i vardagsrummet. Har försökt förankara idéen hos min maken men har tycker att vår typ 15år gamla fläckiga matta duger... Så jag skulle ta chansen att få min nya matta äntligen!

    SvaraRadera
  12. shit pomfritt vilka snygga mattor. Jag skulle använda presentkortet till att köpa denna mattan, så otroligt snygg, skulle passa grymt i mitt vardagsrum.
    Mvh,
    Elisabet
    elisabetlight@hotmail.com

    SvaraRadera
  13. Jag skulle använda presentkortet till att köpa en stor matta att ha under vår matsalsmöbel! Jag har letat länge efter en som både är tillräckligt stor och dessutom snygg. På denna sida blir det ju inga problem att hitta den rätta :)

    Kram Jenny
    jennylindberg@hotmail.com

    SvaraRadera
  14. Jag skulle slå till på mattan yates i största storleken. Den skulle absolut pigga upp mitt ganska färglösa kontor, tänk vad trevligt det skulle bli att sitta där och jobba=)

    sunqan6@hotmail.com

    SvaraRadera
  15. Vi har precis köpt ett matsalsbord till v-rummet. Men oj vad tomt det är utan en matta under. Så det är vad jag hade lagt presentkortet på - en matta att ha under matsalsbordet :)

    linaeckerstrom@hotmail.se

    SvaraRadera
  16. Jag skulle köpa en matta till hallen, så att man snabbt kan sätta fötterna på något varmt när man tagit av sig skorna. Svårt att välja vilken så här rakt av, måste nog sova på saken.

    SvaraRadera
  17. Har länge varit på jakt efter en stor Orientalisk inspirerad matta till vardagsrummet.
    Älskar mys faktorn en orientalisk matta ger.
    http://www.rugvista.se/mattor/Catania/matta_146904-Catania.html den här är perfekt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. glömde skriva mail adressen igen, micholina@live.se

      Radera
  18. Maria Kindberg17 december, 2012

    Oj, det finns ju så mycket fint att välja på! Har sedan tidigare två mattor från Rugvista, älskar deras mattor! Om jag vann skulle jag se till att dottern fick en fin matta med sig när hon flyttar hemifrån i vår - en bättre inflyttningspresent (eller flytta-hemifrån-present) tror jag inte man kan ge!

    SvaraRadera
  19. Maria kihlström17 december, 2012

    Jag skulle ersätta min älsklingsmatta, en rya i grönt, som jag shoppade i mormor och morfars källare för massor av år sedan. Jag tycker att alla ska få leva och leka hemma å två småbarn, otaliga vällingfläckar och uppryckta garnbitar så har den mist sin forna glans.... Med vilken matta har jag inte bestämt mig än....

    SvaraRadera
    Svar
    1. Epost maria_kihlstrom@yahoo.se

      Radera
  20. Då skulle jag superglad inhandla min allra första pryl till mitt första alldeles underbara nyinköpta men ack så stora renoveringsobjekt/"hem".

    SvaraRadera
  21. Jag skulle använda presentkortet till en snygg matta under vårt nya matbord från Chic Antique, jag lägger till lite pengar själv och i så fall kanske det skulle bli någon av de här:
    Marseille: http://www.rugvista.se/mattor/Marseille/matta_149287-Marseille.html
    Yate: http://www.rugvista.se/mattor/Yate/matta_149221-Yate.html

    SvaraRadera
  22. Jag skulle välja en Amsterdam Patchwork till vardagsrummet - en väldigt fin matta! Fina, lite murriga färger. Ett fint komplement i vårt hem som är vitt.

    SvaraRadera
  23. Vi har ett "svart får" i vårat hus, det bortglömda tv-rummet. Vi får inte till det alls! Varken möblering, möbler eller golv känns bra, men vi måste börja någonstans, och en matta skulle vara en bra start. Jag har hittat några fina som borde passa.. Men oj, så svårt att välja!
    (lina.wiss@hotmail.com)

    SvaraRadera
  24. Hej!

    Vilka underbara priser som gömmer sig bakom luckorna!

    Vi renoverar för fullt i för oss vårt nya hus. En matta till vårt vardagsrum när golvet
    blev lite för mörkt tyvärr skulle sitta perfekt.

    Kram
    johansson_johanna@hotmail.com

    SvaraRadera
  25. Jag längtar efter nya mattor till vårt rum. Både soffdelen och matplatsdelen behöver bytas ut.(soffdelen har en matta som svärmor fick sista åsiken om och som jag aldrig varit helt ok med). Just nu har jag snöat in på orientaliska mattor så något sådan blir det!

    SvaraRadera
  26. Sis matta 170x120 skulle jag välja till lillans rum. Än så länge har hon inte mycket på sitt rum.. Martina_holst@hotmail.com

    SvaraRadera
  27. Lida
    Jag skulle välja en väldigt fin matta http://www.rugvista.se/mattor/Ziegler/matta_165773-Ziegler_Nershabad.html, som julklapp till min mamma. Hennes gamla matta i vardagsrummet är trasig.

    SvaraRadera
  28. Jag skulle välja Weimar Patchwork i den stora bruna till vårt vardagsrum, skulle bli så himla fin!
    ekeroth.eva@gmail.com

    SvaraRadera
  29. Photo by Emelie17 december, 2012

    Jag skulle välja denna http://www.rugvista.se/mattor/Venice/matta_161522-Venice.html#
    Den skulle göra sig fint i vårt nyvitmålade sommarhus, som nu ska få sig ett lyft möbelmässigt. Vi är flera generationer som delar på allt där ute och jag är övertygad om att alla skulle njuta lika mycket av att ha denna under fötterna när vi sitter i soffan och tittar ut över havet!
    //Emelie
    oberg_emelie@hotmail.com

    SvaraRadera
  30. ann-sophie visby17 december, 2012

    Hej vilket underbart pris under luckan,

    Vår storrumsmatta börjar bli lite sliten med 2 små barn och den klarar nog inte mer tvättar och vi behöver en ny färgklick.
    Jag fann en sån fin matta som skulle bli perfekt.
    http://www.rugvista.se/mattor/Milano/matta_151521-Milano.html

    ann-sophie@lycos.com

    SvaraRadera
  31. Jag har svårt att bestämma mig, men en matta som går ihop med inredningen i vardagsrummet (då den nuvarande är sliten) så kanske den här: http://www.rugvista.se/mattor/Ravenna/matta_161571-Ravenna.html

    mvh Camilla S
    cami.sjœ@gmail.com

    SvaraRadera
  32. Ett presentkort från RugVista
    skulle få min jul att verkligen gnista
    valet blir inte så lätt
    tur att det finns ett internet

    SvaraRadera
  33. Ja skulle välja en matta till våran hall som är så kall å oinbjudande. Kommer garanterat välja en orientaliska varm matta :)

    Mvh Liza
    Lizai84@hotmail.com

    SvaraRadera
  34. Hej!

    Jag skulle definitivt lägga mattan i vardagsrummet i vårt nya hus. Huset är ett totalt renoveringsobjekt och vår gamla matta till soffan är så sliten och rent ut sagt ofräsch, så det vi är verkligen i behov av en ny fin matta, gärna någon av Rugvistas snygga mattor!

    Mvh Sara

    snallasara@hotmail.se

    SvaraRadera
  35. Någon av de vackra handknutna mattorna skulle det bli! Vackra färger och kvalitét i ett slag!

    Mvh Annika A

    SvaraRadera
  36. Hej,
    Är svag för klassiska men ganska neutrala mattor. Kirmir/Anamur skulle vara perfekta att binda samman soffgruppen i vårt nya hus.
    Mvh Iben

    SvaraRadera
  37. Jag och min sambo har precis köpt ett hus, och har många ytor att täcka upp med mattor! Vi har köpt ett nytt bord till vår efterlängtade matsal men saknar en matta att ha under det, så detta skulle jag använda presentkortet till. Håller tummarna och hoppas på tur!

    Juliga hälsningar, Maria R

    maria_helena83@spray.se

    SvaraRadera
  38. Jag skulle köpa Arini mattan ,den skulle passa perfekt in under bordet i köket,precis den stil vi har hemma.


    Karin Synnergren
    karin.87153@telia.com

    SvaraRadera
  39. Om jag vann skulle jag använda presentkortet till en fin färgglad matta till vårt nyrenoverade kök :)

    SvaraRadera
  40. Jag skulle köpa Weimar Patchwork - Blue till ena dotterns rum och Chamonix till den andras rum. (Åtminstone tror jag det nu, de kanske tycker att min smak är hopplös...)Vi flyttade för inte så länge sedan och har väldigt golvkallt nu på vintern har vi märkt, så det skulle verkligen komma väl till pass :)

    thlikali@yahoo.se

    SvaraRadera
  41. Jag skulle inhandla denna matta: http://www.rugvista.se/mattor/Shahriar/matta_155605-Shahriar.html
    Den är riktigt grym och skulle passa så sjukt bra i vårt vardagsrum! :)

    SvaraRadera
  42. En Barimatta tror jag att det skulle bli som kan lysa upp i vår hittills ganska så trista hall. Det vore väldigt trevligt att kunna skapa en mer välkomnande känsla när man stiger in genom dörren!

    asa101@hotmail.com

    SvaraRadera
  43. En matta som denna: Ziegler Nershabad, 684 kr, att snygga till vårt golv skulle vara trevligt, och jag lovar att använda den dyrt och heligt! Eftersom julen är en tid att ge, räcker presentkortet gott till flera i familjen me´! Nu kan syrran, brorsan, mamma och pappa, slänga ut gamla mattor och inte längre behöva lappa. Tänk om farmor inte längre om kalla fötter behöver mässa, och katten får en ny plats att klorna vässa. Ja, denna vinst skulle absolut delas mellan många, och julens essens vi direkt skulle fånga!

    God Jul och kram från Gina
    gina_lindh(@)hotmail.com

    SvaraRadera
  44. Till min sons rum, som har gråa väggar, en röd byrå och en säng i mörkt trä, skulle denna matta - Sis RVD4075 - inte bara skänka färg (till min stora glädje) utan även lek och bus (till min sons stora glädje: http://www.rugvista.se/mattor/Sis/matta_167536-Sis.html

    Hälsar, Hanna
    hannaborglund@gmail.com

    SvaraRadera
  45. Om jag vann skulle jag köpa en matta att ha under köksbordet och vars en matta till barnens rum. Vi har ingen matta i köket nu men det ger en mysig känsla att ha därför vill jag vinna det :) Barnen har precis fått vars ett rum så då vore det kul med nya mattor, de skulle själva få väljaviljen.

    God jul önskar ida

    Idapida@banck.se



    http://www.rugvista.se/mattor/Asti/matta_155952-Asti.html

    SvaraRadera
  46. Då skulle jag köpa en stor färgglad matta till min 4-årings rum. Han var så ledsen här igår för att han inte hade någon färg i sitt rum. Tyvärr har det blivit mycket, svart, vitt, grått =(.

    SvaraRadera
  47. Om jag vann skulle jag köpa denna underbara matta att ha i vårt vardagsrum , vi ska snart flytta och den hade passat perfekt i det nya =)http://www.rugvista.se/mattor/Shaggy/matta_168111-Shaggy_Harmony_-_Red.html
    Hälsningar Anna
    vildvatten@hotmail.com

    SvaraRadera
  48. En rund matta till vardagsrummet, att ha under soffbordet vore inte helt fel.

    Elinor
    el.ny@hotmail.com

    SvaraRadera
  49. jag skulle köpa 2 st av dessa - http://www.rugvista.se/mattor/Shaggy/matta_168125-Shaggy_Harmony_-_Light_Grey.html och ha på en varsin sida av sängen. underbart att sätta ner sina fötter på morgon :)

    SvaraRadera
  50. Mitt vardagsrum saknar verkligen en matta, har letat men inte hittat någon som passar. Efter att ha kikat in på sidan så hittade jag snabbt flera mattor som faktiskt skulle passa i smaken ;), tack!
    //Ida
    (imth78@hotmail.com)

    SvaraRadera
  51. Jag skulle verkligen behöva en nya matta för att lyfta mitt hem. Men har så ont om pengarna så har inte råd med en. Jag skulle köpa den här: http://www.rugvista.se/mattor/Nain/matta_167336-Nain_Negin.html det skulle verkligen få hela lägenheten att blomstra, så liten den är.

    Jag har också ett julrim:

    En matta som är så här mjuk och fin,
    vågar jag drömma om att den blir min,
    för den skulle lyfta mitt vardagsrum.

    Buusig_milla@hotmail.com

    SvaraRadera
  52. http://www.rugvista.se/mattor/Cologne/matta_151460-Cologne.html

    Denna gångmatta skulle passa perfekt i vår tråkiga långa hall; den skulle ge en varmare känsla!

    Paola Allegrini

    paola.allegrini@ymail.com

    SvaraRadera
  53. Hej!

    Vi skulle behöva en ny matta till vårt vardagsrum. Den mattan vi har nu är full av intorkade rester från vår hunds tuggben, sitter som berget. Det spelar ingen roll hur många gånger vi sagt åt henne eller försökt lägga något skydd emellan....så fort man vänder ryggen så ligger hon på mattan igen. Vi behöver en ny matta som hon inte ska få förstöra!

    /meier.ida@gmail.com

    SvaraRadera
  54. Jag skulle absolut ta tillfället i akt och skaffa mig en stor orientalisk matta till hallen.

    Ett roligt inslag i en oväntad miljö. Och mycket trevligare för småttisar att sitta på när de ska i overaller och allt vad det innebär.

    SvaraRadera
  55. http://www.rugvista.se/mattor/Tremont/matta_155582-Tremont.html
    Denna matta skulle passa i vårt kök framöver när vi fått det renoverat. Riktigt snygg!

    SvaraRadera
  56. 1. till denna fantastiska mattan som har exakt samma färg och mönster som den gammla tapeten vi hittade bakom den trista vita som var på våran vägg innan

    http://www.rugvista.se/mattor/Sevilla/matta_161526-Sevilla.html

    chanette81@hotmail.se

    SvaraRadera
  57. Det skulle nog få bli några mindre orientaliska mattor till sovrum och gästrum typ Golniar mattan ;)

    Kram Ullis

    SvaraRadera
  58. Hej!
    Idag vill jag tävla då det är något som behövs här.

    Mahan matta 320X 220 i rosa ton med mönster väljer jag.

    Mamma har förstört sitt trägolv genom att dra ett stereorack med hjul på golvet, när hon skulle flytta det. Där golvet är rispat i fernissan och har fula hack skulle denna mattan dölja det fula och förhöja hela rummets karaktär. Tycker den passar så bra till hennes ljusbruna buffelskinnsoffa och piedestaler i guld med gröna växter.

    Mvh
    Emelie
    mimma82@spray.se

    SvaraRadera
  59. Vår utflugna dotter har skaffat hund
    liten, gullig, busig och rund
    vår hallmatta som redan var sliten
    är nu också illa biten
    presentkortet skulle ge oss en chans
    att skaffa oss lite ny elegans
    sen får matta och hund inte komma varann när
    mattan ska vi gömma när busen är här!
    i.ronnlid@gmail.com

    SvaraRadera
  60. En lite vågad matta med retrokänsla skulle få flytta hem till oss, Berkley från Rugvista är jättefin!

    pamela_saarelainen@hotmail.com

    SvaraRadera
  61. Jag skulle ge bort en matta i julklapp till min familj som har kallt golv och behöver lite värme speciellt i vardagsrummet! De har afrikansk/orientalisk stil så det vore perfekt!

    hannacamillapalm@gmail.com

    SvaraRadera
  62. För två månader sedan flyttade en liten valp hem till oss, lille Ralph. Under denna korta tid har han lyckats bli rumsren till allas glädje. Dock ej utan att behöva göra oss av med varenda matta vi hade, en valp gör som bekant sina behov lite överallt, framför allt om det är mjukt under tassarna... Ett presentkort på Rugvista skulle vara en bra start för oss nu när vi ska inreda med nya mattor :-)

    SvaraRadera
  63. Jag skulle beställa en matta till min mamma som precis flyttat och är i desperat behov av saker till hemmet.

    SvaraRadera
  64. Jag älskar grönt och den här mattan har den perfekta nyansen
    http://www.rugvista.se/mattor/Shaggy/matta_168119-Shaggy_Harmony_-_Green.html
    att den sen även är mjuk gör ju ingenting alls ;)

    // Caroline
    vitabergenserik@hotmail.com

    SvaraRadera
  65. men ÅH!!! jag kollade på den siten tidigare i veckan och längtade efter en matta därifrån!!!! en härlig orientalisk matta vill jag ha, är så trött på min skandinaviska stil och ska byta. HOPPAS HOPPAS jag vinner!!! :O

    http://www.rugvista.se/mattor/Milano/matta_149066-Milano.html

    lina nord
    fromamouth@gmail.com

    SvaraRadera
  66. Åhh helt perfekt! Jag som letar efter min drömmatta i åratal!

    http://www.rugvista.se/mattor/Neda/matta_166119-Neda.html#

    Denna skulle jag vilja vinna. Älskar att den är så annorlunda och originell samtidigt som den är modern och skulle piffa upp vilket slitet rum som helst. Håller verkligen tummarna jättehårt för att jag får chansen att smycka mitt hem med denna vackra matta!

    lilinkadar@gmail.com

    SvaraRadera
  67. Shaggy Harmony mattan är ju så underbart fin. Mysigt lurvigt och vackert grå. Den vore ju perfekt att ha i sovrummets mysiga vrå . Skulle verkligen behöva veta att den mjuka känslan under foten väntar, för att motivera mig att trots kylan och mörkret ute, kliva upp och starta den nya dagen.

    Mvh
    Eva

    Stormer_n80@hotmail.com

    SvaraRadera
  68. Då skulle jag köpa en orientalisk matta! En stor och mjuk, gärna i rött eller ljusgrått, jag såg flera snygga!

    SvaraRadera
  69. Jag skulle äntligen få slänga ut min gamla vardagsrumsmatta som är otvättbar och full av diverse från både barn och vuxna! Jag skulle nog investera i en hållbar matta både i kvalite och färg!
    Mvh Linda

    hsand85@hotmail.com

    SvaraRadera
  70. en vacker Nain Mahak matta skulle jag def köpa, till vårt vackra ljusa rum på övervåningen med utsikt över Umeälven !!! Ett underbart ljus, så denna vackra Nain Mahak matta skulle göra sig så bra, tillsammans med vit härlig soffa.

    //

    elis_ohman@hotmail.com

    SvaraRadera
  71. Wow vad mycket snygga mattor det fanns, svårt att välja!! Hittar många jag gillar!! Men jag väljer att spendera presentkortet på
    Ziegler Kajab matta 300x192 som jag placerar under vår nya soffa som en färgklick! :-)

    SvaraRadera
  72. Hej!

    Nybliven husägare sen i fredags, men ingen ny matta! Då småbarnsåren satt sina spår i den gamla mattan, magsjukor, läckande blöjor, spill, you name it! Så en sprillans ny matta är mer än välkommen hem till vårt nya hem....

    Charlotte, maltelotta@hotmail.com

    SvaraRadera
  73. Jag skulle köpa en shaggy harmony matta till sovrummet. På lucia klagade grannen under på att hon hör allt och undra då vi skulle lägga in mattor. vet inte vad hon menar med allt, men tänker ju inte chansa :D

    Mvh Nina
    nina_bergquist@bergnet.se

    SvaraRadera
  74. Jag skulle låta min dotter välja en matta som hon vill ha i sin nya lägenhet, det är så mycket som behövs skaffas när man flyttar så att vinna en härlig matta skulle vara ett jättefint bidrag. liselotte.202andersson@telia.com

    SvaraRadera
  75. Ååå men jösses, först tänkte jag 1500:-... här kommer vi inte långt... men jag är helt såld, vilka bra priser och underbara mattor =) Jag hittade flera favoriter men den som jag kom tillbaka till hela tiden var den här:
    http://www.rugvista.se/mattor/Dalme/matta_167570-Dalme.html
    Nu gäller det att hålla tummarna. Kram kram.

    SvaraRadera
  76. Oh en ny matta står näst på önskelistan ~det enda som fattas i vårt matsalsrum som har fått sig en rejäl make-over! Mattan på bilden ovan råkar vara precis vad jag söker!

    God Jul och ett fint underbart nytt år till er på Rugvista!

    Hälsar
    Lina
    missen79@hotmail.com

    SvaraRadera
  77. en matta till vårt vardagsrum vi letat efter ha
    tänk så fint med en vinst från RugVista det skulle va

    SvaraRadera
  78. Shaggy Harmony - Black 225x225 var fin och skulle göra sig perfekt i vår hall! Har en tom plats där det verkligen saknas "något" det vill säga en matta! Hela rummet skulle bli mjukare, varmare och mer ombonat med en matta av god kvalitet!
    /Lisa

    SvaraRadera
  79. Jag är med!

    Vinsten skulle användas till:
    http://www.rugvista.se/mattor/Charlotte/matta_151126-Charlotte.html
    vilken skönhet att välkomnas med i hallen när man kommer hem!

    mvh Kristiina
    krieppola@spray.se

    SvaraRadera
  80. Denna matta blev jag kär i http://www.rugvista.se/mattor/Gadio/matta_161564-Gadio.html

    Vi har äntligen köpt nya soffor (de gamla trotjänarna var över 20 år! :-) )
    , nu är det bara matta som saknas, pricken över i:et! ♥

    Håller alla tummar
    Elisabeth
    oberg_lisa@hotmail.com

    SvaraRadera
  81. Sandra Pettersson17 december, 2012

    jag tror jag skulle välja en: http://www.rugvista.se/mattor/Niko/matta_166420-Niko.html

    Har fått kasta en del mattor sen katten kräkts ner dem. Så jag skulle tacksamt ta emot ett presentkort här.

    sandralarsson73@hotmail.com

    SvaraRadera
  82. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  83. Linda Hallman17 december, 2012

    Jag skulle köpa fina mattor till mina hallar som har vart utan sen jag flyttade in för drygt 5 årsen.. då jag äntligen hittat mattor som skulle passa perfekt i mina hallar

    kolydia@hotmail.com

    SvaraRadera
  84. Jag är gärna med och tävlar, och om jag hade turen att vinna skulle jag köpa denna http://www.rugvista.se/mattor/Sanam/matta_166139-Sanam.html fina matta till mitt sovrum då det är så tomt och kallt på golvet. Vore en perfekt julklapp.

    Kram Sanna
    mammasvardag@hotmail.com

    SvaraRadera
  85. Är det något som jag har gott om, så är det just ... ont om mattor!!
    Hade en i vardagsrummet med alla världens färger, men den i källaren
    åkte ner, för den mattan hoppas jag att jag aldrig mer ser.
    Så hoppas att tomten nu ut kan lista, att mattor just nu hamnade högst
    upp på min önskelista!! :)

    God Jul önskar Susanne
    gotland@speedmail.se

    SvaraRadera
  86. Jag skulle så gärna vilja vinna en matta, det är något som är dyrt om man vill ha en fin matta. I Vårat hem är det bara sonen som har en bilmatta, och vi har en öppen planlösning kök/vardagsrum så att få vinna en matta till vardagsrumsdelen skulle göra mig väldigt glad :) Det skulle bli så mycket mer mysigare stämning. Det blir någon av Shabby harmony mattorna vit eller svart. Hoppas man inte måste bestämt sig ännu! :)

    Håller tummarna!
    Kram Emelie
    x_emelie@hotmail.com

    SvaraRadera
  87. Maria, Laholm17 december, 2012

    Om jag vinner så ska jag minsann slå till på en matta till vardagsrummet, vi har idag heltäckande ullmatta från -74 när huset byggdes och snart, snart är det dags att renovera och lägga trägolv! Åh, vad en fin matta skulle göra susen då!

    Allt gott,
    Maria, Laholm

    SvaraRadera
  88. Vilka fantastiskt fina mattor till riktigt bra priser! om jag skulle vinna så skulle jag ge min mamma en matta. För att hon så länge velat ha en stor matta, och för att hon är värd något alldeles extra. Bloomington eller Tara hade passat super för presentkortet!

    SvaraRadera
  89. Jag har bott i min lägenhet i nio år men har fortfarande inte hittat någon matta till mitt vardagsrum. Jag har velat fram och tillbaka utan att kunna bestämma mig. Vinner jag ett presentkort från RugVista, så är det definitivt slutvelat för min del och vardagsrummet får en ny matta.

    Hälsningar från Monika i Mölndal

    monikas-mail@hotmail.com

    SvaraRadera
  90. En svartgrå rutig Arini jag fastnade för
    till mitt vardagsrum den susen gör
    Så den vill jag gärna få
    om jag nu presentkortet skulle nå:)

    SvaraRadera
  91. We are right now decorating our sons first bedroom, so if I won I would get him this rug http://www.rugvista.se/mattor/Anna/matta_166428-Anna.html
    The scheme is going to be green so this would look fantastic in his new room.

    Kind regards, Ryan Stones. (And yes I do live in Sweden) :)

    SvaraRadera
  92. ååå bra mattor till finfina priser. Det gillas skarpt!!
    Jag hade valt Shaggy Harmony - Dark Brown. Den skulle passa perfekt till vårt vardagsrum nu när vår gamla matta har gjort sitt.

    Hälsningar
    Linda Gustafsson
    lbs.gustafsson@gmail.com

    SvaraRadera
  93. Under vårat köksbord huserar nu en riktigt ful matta i form av ett fejk-koskinn. Den har gjort sitt för länge sen och hela köket skulle piggas upp med en röd Weimar Patchwork!
    Vänligen
    Amanda
    amanda_harrysson@hotmail.com

    SvaraRadera
  94. Vi har precis flyttat från en lite lägenhet till ett stort hus, underbar känsla... men vår övervåning har visat sig ha iskalla golv och vår 2 åring som vill leka i sitt nyvunna första egna rum blir iskall om sina små fötter . Vi letar en stor och varm matta att pryda hennes rum med och förstås som håller de små fötterna varma i leken.

    Mvh Maria emharlin@hotmail.com

    SvaraRadera
  95. Jag skulle köpa mig en ny vardagsrumsmatta. Vår vit/beiga matta idag är sååå äcklig. Jag har spillt kaffe, katten har rivit i den, ludd sitter fast i den. Vi har sagt i tre år att nu måste vi köpa en ny. Men nej, det har inte blivit av tyvärr :( Kan du sätta fart på oss?

    Hälsningar Christine
    christinecarlstrom@hotmail.com

    SvaraRadera
  96. Vinner jag så skulle jag köpa en Shaggy Harmony - Blsck, den skulle passa så himla bra ihop med vår nyinköpta soffa. Vår gamla matta passar inte alls och behöver bytas ut snarast.

    Katarina
    keea_k@yahoo.se

    SvaraRadera
  97. Jag skulle absolut köpa bilmattan för barn : http://www.rugvista.se/mattor/Sis/matta_167536-Sis.html
    till min son som precis lärt sig säga bil, och alltid kör runt på golvet med allt som har hjul. Han älskar bilar och skulle bli överlycklig av en bilmatta.

    SvaraRadera
  98. Åhh, min älskade sambo bli ruggigt glad över att få välja och vraka bland RugVistas härliga sortiment av mattor för att hitta något fint till det kala tråkiga golvet i vårat arbetsrum så det skulle bli min julklapp till honom. ;)

    SvaraRadera
  99. Jag skulle nog köpa http://www.rugvista.se/mattor/Shaggy/matta_167572-Shaggy_Harmony_-_Light_Grey.html Grymt snygg!

    SvaraRadera
  100. Vi behöver en matta till vårt alldeles nya golv, i vårt alldeles nya rum, i vårt alldeles nya hus. En Catania vore svulstigt härlig och en skön kontrast, så den mattan skulle jag använda presentkortet till.

    lisa@lisasfanclub.se

    SvaraRadera
  101. Detta är en tävling som passar mig! Jag har efter att ha rivit en vägg fått ett matrum, och nu letar jag med ljus och lykta efter en matta under matbordet. Hoppas jag vinner!
    Mvh/Karin
    (karin.stjarnkvist@hotmail.com)

    SvaraRadera
  102. Om jag skulle vinna ett presentkort skulle jag ge det till min mamma! Hon har haft en eländig hosta i nästan två veckor som inte vill ge sig och då skulle en ny fin matta säkert få henne att må lite bättre och bli piggare! Dessutom har hemmet precis fått en ny soffa men det saknas en passande matta som soffan kan stå på! Det vore himla kul att överraska mamma med detta till jul!
    lollo_liljeblad@hotmail.com

    SvaraRadera
  103. Åh, mattan "Tuva" passar perfekt till sovrummet, så den skulle jag använda presentkortet till!

    SvaraRadera
  104. Jag skulle köpa Shaggy Harmony till vårt sovrum. Vi ska nu äääntligen renovera där. Och vad hade passat bättre än en skön gosig matta att sätta ner fötterna på, och på så vis slippa kalla vintergolv.
    Mvh Maria N
    maria3-@hotmail.com

    SvaraRadera
  105. Vårt vardagsrum/kök går nu i vitt och beige, men hela hösten har jag velat ändra till vitt och GRÅTT!
    Så till våren börjar mitt projekt!
    En viktig sak som ska ändras är mattorna, det gör så mycket! Och skulle jag vinna så skulle presentkortet bidra till två grå/svarta "Wells" mattor! En smal till köket och en stor till matsalsbordet :)
    Håller tummarna hårt för att vinna!!
    Kram Frederica

    SvaraRadera
  106. OM jag vann presentkortet skulle jag absolut köpa den här matten då jag tycker den är riktigt snygg och jag älskar verkligen den där blåfärgen, den skulle passa jättebra här hos mej! :)
    http://www.rugvista.se/mattor/Neda/matta_166119-Neda.html#
    mia_dellbo@hotmail.com

    SvaraRadera
  107. Jag skulle köpa mig en riktigt mysig matta som passar väl till mina kommande nymålade väggar i min hyresrätt. Golvet är hemskt linoleum i färg och mönster påminnande om en spya. Inte så trevligt att bo på direkt:S

    SvaraRadera
  108. Kicki Johansson, Umeå18 december, 2012

    Vi har aldrig haft mattor i de hus vi har bott i men nu har jag sneglat på olika mattor ett tag. Kan inte bestämma mig dock. Så en matta till vardagsrummet. Absolut!

    God Jul till dig och din familj!

    Kicki.Johansson@socw.umu.se

    SvaraRadera
  109. Det jag bara inte kan fatta, är hur vi så länge klarat oss utan matta! Vår hall är stor, fin och ganska grå, tänk att en vacker matta få tassa på. Varje dag få mötas av denna, skulle vara en stor glädje kan jag känna. Att få en julklapp så underbar, skulle göra oss lyckliga i alla våra dar!


    http://www.rugvista.se/mattor/Suez/matta_155573-Suez.html#

    Vänliga hälsningar Jessica

    jessicasagre@gmail.com

    SvaraRadera
  110. Jag skulle gärna vilja ha två stycken runda mattor på var sida om dubbel sängen, det fanns jätte mycket fint och en av favoriterna är http://www.rugvista.se/mattor/Shaggy/matta_167576-Shaggy_Harmony_-_Dark_Brown.html

    nettan.klar@gmail.com

    anette meg carlsson

    SvaraRadera

Annonser: