tisdag 4 december 2012

Lucka 4 - Nordic Design Collective


Dagens lucka presenteras i samarbete med Nordic Design Collective och ett presentkort på härliga 1500kr ligger i potten. Hos Nordic Design Collective samlas formgivare som är precis i början av sin karriär. Här hittar du helt enkelt produkter från morgondagens designstjärnor. Hade jag haft turen och vinna ett presentkort skulle den personliga familjepostern från I love design vara det första som hamnade i varukorgen. 

För att vara med och tävla behöver du bara svara på följande frågor;


1. Hur skulle du använda ditt presentkort från Nordic Design Collective?
2. Är det någon typ av produkter du saknar på Nordic Design Collective?


Tävlingssvaren kan du lämna direkt här i kommentarsfältet, på Facebook eller maila till itsahouse@hotmail.com, märk mailet Nordic Design Collective.

Tävlingen är nu avslutad. Vi säger stort grattis till Little Miss Witty

Lycka till!

Tävlingen hålls öppen ett dygn och så snart en vinnare utsetts uppdateras detta inlägg med info. Vinnaren utses av Nordic Design Collective och ev vinstskatt betalas av vinnaren. 

129 kommentarer:

  1. Jag är med!
    Skulle jag vinna så skulle jag låta alla i familjen få välja något var :)

    Tycker det är så svårt att säga om något saknas! Finns ju redan mycket fint.
    Men som småbarns förälder så skulle jag tycka det var kul med lite leksaker, moderna och stilrena :) Skulle vara smidigt om någon designade riktigt fina leksaker som gärna får ligga utspridda på golvet då de ändå bara är fina att titta på ;)

    SvaraRadera
  2. Jag vill vara med! Jag vet med säkerhet att denna skulle få komma hem till mig i alla fall http://www.nordicdesigncollective.se/halsband/gwangkoo-halsband-med-hjort/index.php, jag älskar djur och den skulle få hänga framme på en egen krok när den inte används. Den här skulle jag också ha köpt http://www.nordicdesigncollective.se/annat-till-hemmet/korthallare,-plexiglas/index.php, just nu ligger mina visitkort på en hög bara och jag får ordna till den hela tiden för att de bara rasar. Kanske att jag hade köpt två, har mycket olika kort.

    Det som jag tycker fattas är mer stilrena saker, enfärgade och enkla. Jag märkte det när jag kikade igenom sidan, det var inte så mycket jag fastnade för då det mesta har massor av mönster på. Jag är väldigt minimalistisk av mig och korthållaren var en av få saker jag verkligen gillade och som skulle passa bra här hemma hos mig.

    SvaraRadera
  3. Om jag skulle vinna ett presentkort så skulle jag nog köpa en snygg oljelampa från LZN Design.

    Det jag saknar är mer stilrena och enkla inredningsdetaljer. Det var många designers som hade gjort, i mina ögon, retroinspirerade saker som inte passar så bra hemma hos mig. Men himla bra sida, kul idé!

    SvaraRadera
  4. Någon av I Love Designs alla posters/tavlor skulle definitivt hamna i vårt hem om jag vann denna lucka. Skulle även inhandla en till min kära mor, vet precis vilken. :)

    Måste säga att jag tycker det var svårt att avgöra om det fattas nåt, finns lite av det mesta. Skulle kanske önska att det fanns mer av en del saker. Som t.ex. Inredning till toa/bad, och mer till honom inom kläder, väskor & accessoarer.

    SvaraRadera
  5. Hej, Jag tycker att grytunderläggen som ser ut som lapptäcken var fantastiskt snygga! Jag skulle vilja ge fler duktiga keramiker utrymme ii shopen!

    SvaraRadera
  6. Hej!

    Jag skulle nog använda det till ett uppstartspaket för att själv sälja mina tryck, om det nu går. Jag har tänkt på det men inte gjort det än.

    Jag tycker att mina tryck saknas där. :)

    Hoppas hoppas :)


    SvaraRadera
  7. Jag är med :).

    1. Jag hade köpt inredning till barnrummet. Vi väntar vårt första barn som är beräknad i slutet av mars, så dessa hade blivit jättefint: http://www.nordicdesigncollective.se/till-barnrummet/mysiga-spoken-30x40cm/index.php?group=prod_prod_grp-s2/9, http://www.nordicdesigncollective.se/leksaker/elefant-mjukisdjur,-retro-60-talsinspirerad/index-50.958.1.php, http://www.nordicdesigncollective.se/annat-till-barnen/blojbytet/index.php. Och sen något nytt till vårt sovrum: http://www.nordicdesigncollective.se/tapeter-vaggdekor/birch-moon-lake-a4-/index.php. de har så himla mycket fint!!

    2. De har ju i stort sett allt, haha! Men något jag skulle önska är lite unika doftljus! Det finns ju hur mycket som helst och jag tror med lite doftljus i deras sortiment så har de verkligen allt till hemmet på ett och samma ställe :).

    kram nathalié
    n.teodorson@gmail.com

    SvaraRadera
  8. Hej

    Jag har en vägg i köket som är ca 2 meter bred och 2,5 meter hög som är tapetserad vit. Jag skulle vilja ha en jätte stor tavla där eller flera mindre tavlor. Vi har tänkt ordna denna vägg i två år, men vi har aldrig hittat rätt tavlor. Men nu när jag var inne på hemsidan så hittade jag så många fina tavlor som kändes helt rätt. Jag hade definitivt lagt pengarna på tavlor!

    Jag tycker inte det saknas något. Sidan har klass och stil med unika ting som är unika för varje hem. Tar man in mer "vanlig" inredning så förstör man hemsidans stämpel och vision tycker jag. Fortsätt som ni gör, ni är i en klass för sig!

    Hälsningar Christine
    christinecarlstrom@hotmail.com

    SvaraRadera
  9. God morgon ! Vilken tävling, jag fullkomlogt älskar NDC !
    1, Jag hade fyllt på väggarna här hemma med fina tavlor. Bla nåt till dotterns rum, antingen med siffror eller alfabetet.

    2, Jag tycker inte det saknas nåt alls. Kan sitta i timmar och kolla på allt fint som redan finns på sidan så jag är mer än nöjd :)

    Hoppas hoppas hoppas ! :)
    HA en fin dag !
    linaeckerstrom@hotmail.se

    SvaraRadera
  10. Jag skulle använda presentkortet för att köpa julklappar men även en liten julklapp till mig - Rötter ringen tycker jag är så vacker!

    Saknas - det är svårt men jag tycker det fanns ganska lite inredningsgrejer, jag skulle vilja ha mer ljushållare/stakar i unik design för det är något jag letar efter =)

    SvaraRadera
  11. 2) Jag skulle välja tryck Fly with me (girl)by:Anna Björnström, den skulle Ida-Amalia få :) Sidan innehåller så mycket vackert, älskar Nordic Design Collective!

    1)Sidan är fantastisk och har det mesta! kan inte komma på vad jag skulle sakna. Helt klart en sida jag handlar ifrån :)

    Tack för en återigen super bra tävling!
    /S

    SvaraRadera
  12. 1. Jag hade bland annat köpt ljuslyktan XY Steel från Ersa of Sweden.
    2. Jag saknar inte dirket några produkter, men hade gärna sett att det fanns en kategori som samlar alla ekologiska produkter utan att jag ska behöva leta igenom alla kategorier.

    SvaraRadera
  13. Ulrika Isaksson04 december, 2012

    1. Givetvis finaste klöverbrickan frå Johannab. Till mig. Såklart den fantastiska bokstavspostern. Till min lilla kille. Och ett svartvitt grytunderlägg från Blackstad. Till omtänksamma mamman.
    2. Mjuka fårskinnsprodukter eller vadmalskuddar, gärna xxl.

    SvaraRadera
  14. 1. Jag är med, skulle först och främst köpa http://www.nordicdesigncollective.se/kuddar/fagelsang-kuddfodral/index.php från Kerstin design, så fint. Sen skulle jag nog även köpa några fina julklappar till nära och kära.
    2. Det finns ju hur mycket som helst att sitta och titta på, och drömma om. Så jag kan inte komma på något jag saknar.
    Hoppas verkligen på tur i denna tävling, liselotte.202andersson@telia.com

    SvaraRadera
  15. 1. Jag skulle kunna tapetsera väggarna med posters från I Love Design. Härliga texter och snygg grafik.
    2. Produkter saknar jag inga, däremot skulle en funktion med vilken man kunde söka produkter efter pris vara fiffig tycker jag. Särskilt såhär i julklappstider när man ofta har en budget att hålla sig till.

    SvaraRadera
  16. 1. Jag hittade ett halsband som föll mig precis i smaken! Det heter PIYAMAHORN - HALSBAND MED NYCKEL, och är ett sånt smycke som, när jag inte skulle ha det på mig, skulle ha en given plats hängande på spegeln i hallen som en vacker inredningsdetalj.

    2. Jag tycker att det saknas en sida med reavaror. När jag handlar på internetbutiker så tar jag alltid en sväng in på rea-avdelningen innan jag går till kassan för att se om jag kan hitta något fynd :-)

    God Jul /Carina

    SvaraRadera
  17. Den fina illustrationen 'Ugglekram' står redan på min önskelista. Om jag inte skulle få den på födelsedagen skulle det ju sitta finfint med ett presentkort. Saknar inget speciellt - blir alltid lika inspirerad av Nordic Design Collective och gillar verkligen deras affärsidé.

    SvaraRadera
  18. Hej! Glad över att jag upptäckt både en ny blogg och en ny designsida! Kommer följa båda!
    1. Ljuslyktorna gillade jag flera av. Svårt att välja just nu men de skulle inhandlas!
    2. Dricksglas tittade jag efter och tallrikar.
    /Ullis

    SvaraRadera
  19. 1. Vilken härlig webshop! Jag skulle definitivt lägga pengarna på 4 st "Bordstablett vaxad tp grön". Då skulle vi kunna ha ett fint dukat bord vid varje måltid.
    För när vi äter hemma hamnar hälften av maten i munnen och hälften på bordet och golvet.
    Vanliga tygtabletter går inte att ha eftersom de skulle behöva tvättas efter varje måltid. Laminerade tabletter gårupp i kanterna
    då det även spills ett och annat mjölkglad över bordet.

    2. Som den trädgårdsentusiast jag är så skulle jag vilja se mer under kategorin trädgård.
    Roliga färgglada trädgårdshandskar, lyktor att ha utomhus, andra roliga dekorationer till trädgården...

    Hälsningar Aurora

    SvaraRadera
  20. 1. Jag föll pladask för skärbrädan med oranga maskrosor :o) Skulle helt klart köpt lite småprylar som förgyller vardagen på olika sätt. Gör "måstena" lite roligare helt enkelt.

    2. Jag skulle vilja se mer till de lite större barnen, inte bara de allra minsta eller upp till ca 5 år utan även upp till 12 år eller nåt :o) Sen är min stora passion trädgård så varför inte tillbehör till trädgårdsodlandet i form av handskar, sittdyna så man ej får ont i knäna, kläder, trädgårdsredskap, förvaring i trädgårdsförrådet osv.

    Mvh Elwira76
    mariaelwiraandreasson@hotmail.com

    SvaraRadera
  21. 1. Jag fastnade verkligen för den stora taklampan av BRUSEWITZ DESIGN så presentkortet skulle antingen gå till en del av den eller så skulle det bli Skog ett och Kugg IX av JOHANNAN.

    2. Eftersom jag själv är på jakt efter en snygg läderväska i mellan storlek tyckte jag att det fattades samt plånböcker som även är mobilfodral, det vore kul med ett svenskdesignat sådant!

    SvaraRadera
  22. 1. Åh jag är inne på deras hemsida varje dag för att hitta tavlor till vår nya lägenhet! Därför skulle jag absolut köpa på mig en massa snygga prints om jag vann, både med fina citat och originella motiv :)

    2. Jag skulle tycka att det var jätteroligt att se mer från designers som gör kläder! Jag tror att det gömmer sig många duktiga kreatörer som behöver marknadsföring.

    SvaraRadera
  23. Glad att även jag upptäckte denna fantastiska sidan, med så många fina konstnärer. Nu är jag med:

    1-vill helt klart köpa denna vackra ljusstake:BLÅ KOLLEKTIONEN (4) av CARO-LINES. Sen vill jag även köpa: LJUSSTAKE: POLARIS (HÖGER), gärna ett par stycken. Slutligen ngt vackert till mig själv: DOTS RING STERLING = MEN nu är jag NÖJD= tack ;)

    2- det jag saknar , vet egentligen inte men jag är just nu ute efter julklappar till tonåring som gillar smycken, halsband och armband, men det hittar jag inte på denna annars TOPPEN sida, så det får väl vara det.

    Hoppas jag vinner: // elisabeth i V-by

    SvaraRadera
  24. Oj, vilken tävling!!
    1. Det är ju så svårt att välja... Grön/blå kelim matta, eller filten i merinoull!!!
    2. Här finns ju allt!! Men jag gillar trädgård, så kanske lite grejor dit. Typ välkommenskyltar, söta grodor mm

    Hälsningar
    Anna
    anna.lindeqvist@gmail.com

    SvaraRadera
  25. 1. Skulle jag ha turen att vinna så skulle jag nog spendera presentkortet på Sofie Rolfsdotters illustrationer, mycket fina.

    2. Jag saknar lite omgjorda vintageprylar alltid kul och väldigt unikt.

    SvaraRadera
  26. 1. Väldigt svårt. Just nu är jag inne att köpa tavlor, sannolikt att det blir det om jag vinner.
    2. Där finns så många grejer, jag saknar mest tid för att hinna kolla allt.
    Anita

    SvaraRadera
  27. 1. det här hade hoppat ner i min korg allra först allafall http://www.nordicdesigncollective.se/citat-ordsprak/inspirerande-ord-om-livet.-stor-a2-poster./index.php2

    2.Jag tycker det är svårt att säga om det saknas något :) jag sitter mest och njuter av hur mycket duktiga människor det finns. & jag tycker redan nu att dem har en rätt så bredd produkt bild

    my . thulin @ live. se

    SvaraRadera
  28. 1. Det första jag skulle lägga i varukorgen är den Harlequin skärbräda, så galet läckra.
    2. Jaa, finns det något det inte har? Har verkligen aldrig känt att jag saknat något.

    jessiesvensson@live.com

    SvaraRadera
  29. Åh jag skulle köpa en tavla till vårat hem och namnhalsband till sonen med en robot.
    Fanns ju massor av fina saker, sonens önskelista blev precis längre!
    Jag skulle vilja se mer julklapps tips som passar till mannen i huset.

    x Kath

    SvaraRadera
  30. 1- Jag blev verkligen barnsligt förtjust i den här ljusstaken:
    http://www.nordicdesigncollective.se/ljusstakar-ljuslyktor/ljusstake-virgo/index.php
    Ett par sånna skulle definitivt införskaffas!!
    Ett set med dom här glasunderläggen hade varit trevligt också: http://www.nordicdesigncollective.se/glasunderlagg/4-pack-coasters-skalbagge/index.php

    2. Påslakan i fina mönster till sängen vore trevligt. Jag skulle även vilja hitta fina glas och bords/vägglampor. En annan sak som jag skulle tycka om är att se är aromalampor. Jag har under säkert ett år nu försökt hitta en kreativ aromalampa men de på stora marknaden är oftast rätt tråkiga och okreativa i min enkla mening.

    Nu hoppas jag på tur!
    annie_msson@hotmail.com

    SvaraRadera
  31. 1. Otroligt svårt att välja ut något men jag skulle förmodligen väla några ljusstakar stackable, en eller flera fina illustrationer av Sofie Rolfsdotter till mig själv och en söt illustration av Majali till barnrummet.
    2. Det finns redan massor av fina saker, men kanske lite fler lampor hade varit kul att se.

    Victoria Gustafsson

    SvaraRadera
  32. 1. Jag skulle köpa det här superfina ABC motivet till min sons rum =)http://www.nordicdesigncollective.se/till-barnrummet/abc,-30x40-cm/index.php?group=prod_prod_grp-s2/9
    2. Lite mer barnartiklar hade vart roligt

    vildvatten@hotmail.com

    SvaraRadera
  33. Anna Gustavsson04 december, 2012

    Hej! Vilken perfekt tävling, den ligger rätt i tiden, hihi. Jag flyttar nämligen hemifrån nu efter jul till en alldeles egen liten tvåa!

    1. Det skulle sitta otroligt fint med lite extra tjusig inredning.. För övrigt är ju studentekonomin ganska mager, haha!
    OM jag vann skulle jag nog skaffa mig någon lykta och lite liknande trevliga dekorationer, det ger det där lilla extra till inredningen..

    2. Nej, inte vad jag kan komma på för tillfället! Dom har ju faktiskt allt möjligt - MASSA fint.

    Kram och tack för en grym blogg och en grym julkalender!

    Min epost är: annagustavsson@live.com

    SvaraRadera
  34. 1. Jag skulle använda presentkortet till någon/några av de fina tavlorna med kloka citat. Vi har precis målat och tapetserat färdigt tre rum och har ingenting på väggarna ännu, så de skulle verkligen pryda vårt hem.

    2. Jag skulle vilja se fler badrumssaker som fina handdukar, fina tvålbehållare med mera som passar i badrum.

    SvaraRadera
  35. Jag skulle spendera presentkortet på några av alla de fantastiska illustrationer som finns att beställa! Bland annat gillar jag "Underbara illustrerade skor" från I love design och Crowford" av Sofie Rolfsdotter.

    Något jag saknar sortimentet är stolar och fåtöljer, kanske för att bag själv är på jakt efter det :)

    Kram Jenny
    jennylindberg@hotmail.com

    SvaraRadera
  36. Jag ligger i min mammas mage och sparkar. Jag är nog lite stor och jobbig för mamma orkar inte gå på stan och göra saker som hon älskar att göra.

    Hon behöver fixa i mitt rum innan jag kommer till världen och hon klappade mig på magen nyss och sa att det fanns en massa fina affischer och tavlor hon skulle vilja ha i mitt rum. Och eftersom jag tjuvlyssnat så vet jag att mitt rum ekar tomt och ljust.

    Så mamma skulle köpa fina tavlor.
    Det jag kanske saknar är fler smycken, men jag tror hon hittade ett par örhängen som hon älskade. Och det förtjänar hon ju efter att ha burit mig i 9 månader.

    Kärlek och kramar
    från Audi (mitt arbetsnamn)

    Min mamma heter Magda.

    SvaraRadera
  37. 1. Älskar fina citat - så nåt i den vägen skulle det bli!

    2. Saknar inget! De har ju det mesta av det bästa!

    SvaraRadera
  38. Posters, posters, posters säger jag bara. I'm in love!

    Jag skulle liksom du införskaffa den personliga welcome familjenamnpostern XL för att hänga i hallen. Sen skulle lillen få den personliga initialpostern till sitt rum.

    Jag skulle gärna se att det fanns lite fler kreativa leksaker till de minsta. Lite matteinspiration kanske i form av kuber, klossar och annat.

    Håller tummarna. Hårt.

    <3 Lisa (lisa_moen@hotmail.com)

    SvaraRadera
  39. Jag skulle köpa några av de fantastiska kuddarna att dekorera mitt hem med

    Det jag tycker saknas är håriga, mysiga ryamattor

    /linda (lilinx3@hotmail.com)

    SvaraRadera
  40. Jag skulle köpa några av de fantastiska köks saker till min dotter till hennes student lägenhet
    De har ju det mesta av det bästa,saknar inget!

    SvaraRadera
  41. Jag skulle köpa nya kuddar till soffan t.ex http://www.nordicdesigncollective.se/kuddar/in-dreams-kuddfodral-/index.php. Deras fina fodral till iPhone 5 skulle jag också vilja ha till iPhone 4S. men annars tycker jag de har ett bra sortiment :)

    SvaraRadera
  42. 1. Jag skulle köpa flera fina kuddar/kuddfodral, tycker verkligen om kudden "In dreams".
    2. Jag skulle vilja se mer belysning i shoppen, gärna nytänkande former och annorlunda material.

    pamela_saarelainen@hotmail.com

    SvaraRadera
  43. Jag har precis flyttat hemifrån så skulle köpa mig tavlor. Är så tomt på väggarna nu.
    Saknar faktiskt överkast till sängen. Det vore något :)
    AliceMeyeer@yahoo.com

    SvaraRadera
  44. Jag skulle köpt denna tavla till min son: http://www.nordicdesigncollective.se/till-barnrummet/sleeping-fox-tryckt-illustration,-a4,-bla/index.php (URFIN!)

    Denna härliga mugg till sambon: http://www.nordicdesigncollective.se/kok/mugg-blossom-bill-bla/index.php

    och två av dessa kuddarna till mamma: http://www.nordicdesigncollective.se/kuddar/fagelsang-kuddfodral/index.php

    Jag tycker de verkar ha rätt mycket fint att välja mellan, men mera lampor hade varit kul.

    Håller tummar och tår stenhårt nu! :)

    Mvh, Daniela Brantlind

    SvaraRadera
  45. oj vilken bra sida, visste inte att den fanns men nu är jag fast : ) jag skulle def köpa den här postern till min dotters rum http://www.nordicdesigncollective.se/kuddar/concrete/index.php sen så skulle jag självklart köpa grymma HOW ARE YOUs kudde http://www.nordicdesigncollective.se/kuddar/concrete/index.php.
    Kan inte riktigt tänka på nån produkt som saknas men det är en grej på sidan som jag skulle vilja ändra. När man klickar in på tex inredning så kommer ju en blandning av allt upp, scrollar man ner så tar det slut och det finns ingen nästa sida knapp och då kan man lätt tro att det är det enda som finns inom inredning. Jag vet att olika kategorier kommer upp på toppen av sidan men jag tror att det kan vara bra att ha så att man kan klicka sig framåt med.

    Mvh,
    Elisabet Light

    SvaraRadera
  46. Åhh, första besöket på Nordic design collective, farligt, fasligt mycket fint men någon som helst av Camilla Edfors mystiska sagolikt vackra posters med naturmotiv skulle gärna få flytta in hos oss!

    Väldigt svårt att sakna något med allt fint, men vi letar desperat efter en härligt stor taklampa så det skulle väl vara det i så fall!

    Vänliga hälsningar Jessica

    jessicasagre@gmail.com

    SvaraRadera
  47. 1) jag skulle ta supersnygga tavlan Butterfly, 30x42 cm av: Sofie Rolfsdotter
    - för fjärilar är en fin symbol i vår familj. När vår dotter var liten en sommar var det fjärilar runt henne där hon sprang och de stannade kvar runt henne länge, länge till hela familjens förtjusning.
    2) Finurliga, ekovänliga roliga möbler skulle passa in i sortimentet!
    Hälsningar Anna Öberg (anna@knekt.se)

    SvaraRadera
  48. 1. Jag skulle köpa en herrans massa fina julsaker :)
    2. Mer textiler funkar alltid

    amandasjul@hotmail.com

    SvaraRadera
  49. En chevron T-shirt skulle passa mig perfekt! Sen kanske nåt smycke och en poster.

    Mer papperskonst! Typ origamilampor eller fina små askar.

    SvaraRadera
  50. Denna skulle jag köpa http://www.nordicdesigncollective.se/illustrationer/fly-with-me-girl/index.php

    3. Hade velat ha en tavla där det står Live your dream på.

    swee.pie1@hotmail.com

    SvaraRadera
  51. Åh, jag har sedan tidigare spanat på de fina illustrationerna Caroline Black och Break Free av Sofie Rolfsdotter, de är fantastiska!

    Skulle gärna se en kategori av produkter som är ekologiska/rättvisemärkta.

    Mikaela.recknagel@telia.com

    SvaraRadera
  52. Jag skulle köpa fina retroinspirerade kuddfodral från Toodeloo!

    Jag kan tycka att det saknas fler möbler, kategorin finns, men jag skulle gärna se ett större utbud. :)

    /Julia (julia.lundmark(@)gmail.com)

    SvaraRadera
  53. Om jag vann skulle jag köpa mattan Åre, så snygg och modern ! LOVE IT !
    Jag saknar bäddtextil !

    kram

    lind.nathalie@gmail.com

    SvaraRadera
  54. Det här är ju en riktig drömvinst :)
    1. Jag skulle välja lite nytt husgeråd till hemmet, ursnygga brickor och superfina hemtextilier finns det också så det är nog något som skulle hamna i köpkorgen.
    2. Jag har svårt att säga vad som saknas från sidan för att jag tycker att det är så fint att låta dessa talangfulla, nya designers visa sina framfötter och de jag ser på sidan är att dessa har lyckats mer än bra. Det finns så många stilfulla och vackra saker.

    Mvh. Juha
    juha_martikainen@spray.se

    SvaraRadera
  55. Hejsan, hittade just din sida, spannande lasning och inspiration inspiration inspiration!

    1) Vilka fina grejer, mitt oga har landat pa broschen SILJAN, gud vad fin!

    2) Jag tycker alltid att det ar kul att se Popularaste och most sold/most viewed products, ar alltid nyfiken pa vad alla andra spanat in, da kan man hamna nagonstan man inte vantat sig!

    Kram

    Jess (jessicamo1977@gmail.com)

    SvaraRadera
  56. 1) jag hade lagt pengarna på att köpa den här feta tavlan: http://www.nordicdesigncollective.se/citat-ordsprak/epic-30x40-cm/index.php Haha,underbar!
    2) Jag saknade lite mer kläder i sortimentet. Hade varit kul med lite mer! :)

    Kram, Tilda (tilda-bengtsson@hotmail.com)

    SvaraRadera
  57. Vilken fin vinst!
    1. Jag skulle nog låta hela familjen bli delaktig i presentkortet och låta alla välja något de tycker om. Själv skulle jag välja en av de supersnygga brickorna.
    2. Nordic Design Collective är en mycket bra designsajt dit jag hoppas att många fler hittar till för att stötta dessa blivande designerstjärnor :)
    Jag saknar inget på sidan för den sprillar av energi och ögongodis!

    Mvh. Tina

    SvaraRadera
  58. Åååh va svårt! Finns så himla mycket att välja av! Jag älskar halsbandet SKOG 1 och det hade bara varit ett måste att beställa detta till min inredningsglada mamma http://www.nordicdesigncollective.se/annan-konst/vintage-fjarilar-rod.-konstpapper-fine-art-tryck-a3/index.php som ÄLSKAR fjärilar!

    Om jag tyckte att något saknades så var det mer innovativa, kreative leksaker till barn i till exempel trä!

    SvaraRadera
  59. Jag skulle satsa på tavlor, svart-vita med tryck, bland annat den här med fjärilen; http://www.nordicdesigncollective.se/illustrationer/butterfly,-30x42-cm/index.php?group=prod_prod_grp-s2/3

    Sedan skulle jag köpa en fin oljelampa, det fanns flera vackra att välja mellan.

    om jag fick önska så skulle jag önska en större modell av klädhängaren "Circle", att ha i hallen och mer fjärilar...

    Mvh Hanna Sund
    samuelsson79@hotmail.com

    SvaraRadera
  60. 1. Jag skulle använda vinsten till att skaffa några tavlor, såna behövs då det är så gott som tomt på väggarna i vårt hus. Dock jättesvårt att välja vilka då det finns så mångafina på den sidan.

    2. Nej jag kan inte komma på något så här på rak arm som jag saknar.

    SvaraRadera
  61. 1. en snygg grafisk vägg med många fina tryck skulle passa perfekt i min nya lya :)

    2. fler grafiska tryck! ;)

    lina
    fromamouth@gmail.com

    SvaraRadera
  62. Lisa Magnusson C04 december, 2012

    Jag skulle ha svårt att välja vad jag skulle köpa... finns så mycket härligt färgsprakande jag blir glad av i butiken.
    Men jag är lite extra förtjust i de zebrarandiga mattorna "åre" från Sofie Sjöström Design. Helt underbara!

    Webshopen är redan tydlig och lättanvänd med bra sorteringsmöjlighet, men det skulle vara härligt med lite fler inspirationsbilder på miljöer.
    Där olika produkter syns tillsammans i hemmiljö!!

    Lisa
    liem.95@hotmail.com

    SvaraRadera
  63. 1. Jag skulle låtit min syster välja ut en bricka - hon älskar retrobrickor! Sedan skulle jag köpt en "Livet är för kort"-tavla till mig, och låtit min bror välja ut något till sin nya lägenhet.

    2. Jag hade tyckt det vore kanon om de kunde erbjuda personliga inbjudningskort, som på Etsy, där man själv kan välja ett namn, datum etc, och så trycks det så!

    SvaraRadera
  64. Hej hej!
    1. Jag är ju galen i både renar och snöflingor, så jag fastnade direkt för det grovstickade dekorationen.

    http://www.nordicdesigncollective.se/annat-till-julen/storstickat-50x60cm/index.php
    2. Saknar inget, men en idé at erbjuda inredningskit. Tillexempel, man vill piffa upp badrummet, då kan de finnas ett paket med nån fin matta, handdukar och någon fin dekoration i matchande färgen. Sen kan man göra lika för vardagsrum/sovrum. Kanske i färgteman å årstidsteman.

    Mvh matilda.selander@live.se

    SvaraRadera
  65. Jag skulle shoppa loss bland JohannaN's fina smycken som är så snygga!
    Tycker det saknas lite väskor i utbudet, så det skulle bli ett bra komplement till tygkassarna.

    SvaraRadera
  66. Hello,

    1.En ny fräck lampa el. ljuslykta hade varit toppen,men svårt att säga direkt för det fanns många läckra saker.

    2.Inte på rak arm,men att utveckla lite brukar alltid vara positivt !

    Mvh karin.87153@telia.com

    SvaraRadera
  67. Hej!

    Vi ska flytta till ett radhus till sommaren och jag inreder det om och om i tanken varje kväll för att jag längtar så!

    Två saker som jag gärna skulle vilja ha där är Plastmatta Kelim 70x240 orange och Harlequin coctail bricka.

    Må gott!
    Matilda

    SvaraRadera
    Svar
    1. Glömde ju svara på andra frågan!

      Jag tycker inte att det saknas några produkter. Tycker snarare att det finns för många olika typer av produkter i så fall. Det skulle vara lättare att hitta på sidan om det fanns färre kategorier. Sedan skulle det kunna finnas fler produkter i varje kategori istället. Så hellre bygga på djupet än bredden, tycker jag..

      Matilda

      Radera
  68. 1.Jag skulle använda mitt presentkort som ett bidrag till: http://www.nordicdesigncollective.se/lampor/stor-taklampa/index.php
    att jag fallit för just den lampan beror på att man får vara med och utforma den delvis själv efter färg som man gillar.
    2.Jag är svag för Stockholm Design House produkter. Deras textilier och belysning.
    Vänligen Helena O

    SvaraRadera
  69. 1. jag skulle andvänt det till att piffa upp vårat galet trista badrum.
    vi had badkar men där ser så trist ut så man badar snabbt. noll mys faktor men det skulle
    jag ändrat på med detta presentkort. tex några såna här...http://www.nordicdesigncollective.se/ljusstakar-ljuslyktor/candel-ljusstake-galen-gron/index.php

    2.jag skulle velat att de hade fins, söta designade bakformar, bullformar...det ligger
    i tiden detta med egen bakande

    chanette81@hotmail.se

    SvaraRadera
  70. 1. Jag skulle använda presentkortet till att införskaffa ett helt gäng av Therese Westmans snygga ljusstakar Stackable, åh vilken snygg samling det skulle bli!

    2. Det hade ju varit kul om man kunde köpa grafiska blad från Formstigen 2A där också.

    Vänliga hälsningar,
    Anna Sofia

    SvaraRadera
  71. Jag tror jag skulle lägga pengarna på dessa tapeter till köket. Så söta!
    http://www.nordicdesigncollective.se/tapeter-vaggdekor/time-for-tea/index.php

    Vet inte om jag var dålig på att leta eller om de inte har sängkläder alls. Men såg inga och hade gärna sett att de hade det.

    Mvh
    Annika
    annkina@gmail.com

    SvaraRadera
  72. 1 Jag skulle använda presentkortet till några av de fina tavlorna och även oljelamporna tyckte jag om.

    2. Lite mer stilren inredning och gärna mer inom kategorin trädgård.

    Vänliga hälsningar Annika A

    SvaraRadera
  73. 1 - Jag hade använt presentkortet till bl.a denna tavla jag tyckte mycket om. http://www.nordicdesigncollective.se/citat-ordsprak/tio-budord/index.php

    2 - Det jag saknar är bäddtextilier, bäddset med roliga tryck i lika färger och former.

    Hälsningar,
    Emma
    emmlin@hotmail.com

    SvaraRadera
  74. 1. Jag skulle åtminstone köpa den otroligt fina postern Ugglekram
    2, Produkter från finska Polkkajam skulle passa bra ihop med resten av urvalet.

    SvaraRadera
  75. 1 Jag skulle köpa Tovalisas Positivitetstavla, många sådana, och ge bort till mina käraste vänner! http://www.nordicdesigncollective.se/illustrationer/positivitetstavla/index.php
    2 Jag tycker de har ett sortiment som fyller de flestas behov, att sedan utbudet ändras gör ju det hela ännu bättre. Så nej, har inga saker jag saknar i deras utbud!

    SvaraRadera
  76. Vann jag skulle jag välja postern JAG ÄLSKAR DIG av I love design

    Hittar inget jag saknar en underbar sida med en massa fint

    SvaraRadera
  77. 1. Jag skulle shoppa loss bland alla fina tavlor. Mina väggar är allt för tomma!
    2. Skulle vilja ha lite söta tepåsar och annat gott!

    SvaraRadera
  78. 1. Jag skulle gå loss bland alla läckra kuddar och välja ett flertal i olika färger och mönster till våra annars kritvita soffor, i vårt kritvita hem. :)
    2. Jag saknar lite snygga "outdoor"-grejer. Termosmuggar, för både barn och vuxna, termosar, bra matlådor för en vinterdag i pulkabacken.

    SvaraRadera
  79. 1. jag skulle absolut köpa några såna här set: http://www.nordicdesigncollective.se/jul-i-koket/julklappspaket-julefrid/index.php av underbara erika tubbin. skulle bli en perfekt julklapp till nära och kära. så ett set till mej oxo såklart :) delad glädje, dubbel glädje :D
    2. jag saknar dukar och sängkläder

    SvaraRadera
  80. 1. Jag skulle köpa en t-shirt (eller fler) och denna: http://www.nordicdesigncollective.se/jul-i-koket/cerise-rund-bricka-cucurbita-graphica-31-cm/index.php
    2. Lite bak-tillbehör kanske? :) som formar, slevar osv.
    Mallemusic@hotmail.com

    SvaraRadera
  81. 1. Jag skulle fylla de tomma vita väggarna på mina barns lekrum med en massa snygga och lärorika posters!
    2. Leksaker i trä! Det är det enda lekmaterialet som håller!

    Mvh Linda
    hsand85@hotmail.com

    SvaraRadera
  82. 1. Jag skulle köpt en massa julklappar till nära och lära. :)
    2. Saknar retrogrejer. :D

    SvaraRadera
  83. 1. 1500 kronor räcker långt i detta fallet, de håller så bra priser! Jag hade köpt en blå pelargonbricka, Absolut någon av de personliga, vintageaktiga posters som finns och En spegel i blått och vitt porslin till torpet. Och en take-away mugg till kaffet på morgon när jag börjar mitt nya jobb efter årsskiftet -med längre penglingstid!

    2. Jag saknar necessärer! Lätta att köpa till både sig själv och till andra.

    SvaraRadera
  84. Jag är gärna med och tävlar!

    1. Om jag vann skulle jag köpa någon fin tavla!
    2. Porslinsserviser, muggar, tallrikar, glas osv :)

    Har tipsat i min blogg: http://kiwigiirl.blogg.se/2012/december/tavling-presentkort-1500-.html

    SvaraRadera
  85. Om jag vann skulle jag köpa en av Lina Johanssons stickade filtar i merinoull, ser så himla mysiga ut!

    Jag är svag för keramik i alla de slag, skulle önska att det fanns mer sådant

    /Camilla
    sunqan6@hotmail.com

    SvaraRadera
  86. Oj, vad mycket fint det fanns. Har lite svårt o bestämma vad jag skulle köpa men det hade nog blivit något från avdelningen inredning. Fanns många fina kuddar. Jag hade köpt ett par fina ljuslyktor också.

    Det fanns inget jag saknar.

    lot2@spray.se


    SvaraRadera
  87. 1. Jag hade velat ha denna tavlan om jag vann: http://www.nordicdesigncollective.se/citat-ordsprak/pause/index.php. Att pausa är något jag verkligen måste tänka på att göra!
    2. Jag har aldrig hört talas om Nordic design grupp innan, men jag måste säga att jag älskade i princip allt på hela hemsidan och kan inte komma på något jag tycker saknas.
    fanny.akesson@live.se

    SvaraRadera
  88. 1 Om jag vann ett presentkort på nordicdesign skulle jag köpa det ursnygga
    PS wagner armandet i sterlingsilver. Skulle vara en riktigt fin julklapp till min allra bästa lilla bonus syster. Hon skulle älska det!!
    2. Saknar egentligen inget tydligt sortiment, men möjligen skulle smyckes kategorin kunna utökas något om jag fick önska

    Håller tummarna

    Eva i Umeå

    stormer_n80@hotmail.com

    SvaraRadera
  89. 1) Jag skulle välja "amanda" bordet. Har länge varit ute efter ett litet nätt bord och detta skulle passa bra.
    2) Nä det saknas inget, det fanns mycket att välja på, både inredning, tavlor, småsaker och smycken.
    Mvh Susanne i Växjö

    SvaraRadera
  90. Hei
    1. jeg hadde kjøpt; Pute Shanghai dark green, Frukostbricka TP grön, "Fågelsång" kuddfodral.
    2. jeg savner et større utvalg i lamper. Vegg- og bordlamper...

    sigfridpettersen63@hotmail.com

    SvaraRadera
  91. 1.Jag skulle gå lös på JohannaNs smycken
    2.Mobilskal o tillbehör till andra telefoner än iphones

    SvaraRadera
  92. Jag testar min lycka!

    1. Skulle använda det till någon tavla. men kan inte säga nu, för det fanns många fina!

    2. Saknar inget men KÖK delen kunde utökas med mer keramik och annat kul!

    mvh, Carita
    turkost@gmail.com

    SvaraRadera
  93. 1. Jag skulle vilja ha denna affisch, tycker den är helt underbar http://www.nordicdesigncollective.se/citat-ordsprak/pause/index.php
    Det kryllar ju av fina tavlor på sajten, men om jag ska välja en får det bli den.

    2. Tycker i och för sig att det finns allt där, men en sak som jag letar efter är riktigt snygga kaffekoppar, det är väl det i så fall jag saknar.


    SvaraRadera
  94. Just nu går det inte att komma åt deras hemsida. Men hoppas jag hinner tävla innan midnatt..

    SvaraRadera
  95. 1. Jag skulle vilja ha kuddarna " brick" med tegelstenar på!!! Till min make som älskar Pink Floyd - Another brick in the wall!! Vore en perfekt julklapp till honom i vår nya soffa!! :-)

    2. Jag saknar nån snygg lampa att ha ovanför soffbordet i vardagsrummet!

    SvaraRadera
  96. Om man bara hade ett stort tålamod så gick det att klicka sig runt lite..

    1. Presentkortet skulle jag spendera på olika tavlor till våra kala väggar: Butterfly, Focus, "its always a reason for champange".
    2. Om jag saknar något på hemsidan, så är det ett större utbud av möbler. Pallar? Stolar?

    SvaraRadera
  97. 1. Skulle använda det till att köpa någon tavla till vårt vardagsrum samt någon till min son

    2. kanske lampor

    SvaraRadera
  98. Ej med men tipsat här

    http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2012/12/04/mobilskal-1812/

    SvaraRadera
  99. Jag skulle köpa:
    - Stor svart bricka med spetsduk, älskar dessa fina brickor med minnen
    från mormors tid
    - Två stycken Candeye Lux 40 ljuslyktor, sååå fiina!
    - Tavlorna "ABC, 30x40 cm" och "Räkna till 20, 30x40 cm" till barnens allrum
    - Julkort 10-pack

    Jag skulle önska mig fler barnböcker att välja mellan! Älskar böcker och det främjar barnens språk att tidigt läsa för dem!


    Vilken underbar webshop, tack för den upptäckten! Hälsn från Lisa

    SvaraRadera
  100. Wow vilken härlig sida! Har inte hittat hit förut, tummen upp!
    1. Håller på att göra i ordning ett rum åt lillasyster i familjen så skulle jag få möjlighet att välja något så skulle det bli till lilla gummans rum

    2. Har en stor och brokig trädgård så lite snygga utomhus prylar/ trädgårds möbler kikar jag ofta efter.

    Tack för mig och tack för en inspirerande adventskalender
    m_bergqvist@yahoo.com

    SvaraRadera
  101. 1) Jag skulle piffa upp mitt übertråkiga syrum med en massa inspirerande färg i form av en härlig kudde (Supernova orange t.ex.), en tavla (Flera knoppar orange) och en massa fjäderblommor som får hänga ner från taket :)

    2) MUGGAR saknar jag - stora, härliga baljor att dricka te och kaffe ur - med en massa härliga mönster och färger.

    Hälsningar
    Paola

    paola.allegrini@ymail.com

    SvaraRadera
  102. Hej jag vill gärna vara med och tävla.


    Jag skulle köpa tavlor till vårt nya hus. Vi har många vita väggar som står tomma
    "ABC" och "Räkna till 20"
    "In a row" och "Seagull"

    Det jag gärna skulle vilja se mer av är möbler tex brickbord, tidningsställ

    Vilken fin webshop!

    Mvh Jenny
    jenny.lundstrom79@gmail.com

    SvaraRadera
  103. 1. Jag vill piffa upp våran soffa med lite fåglar (2st http://www.nordicdesigncollective.se/kuddar/in-dreams-kuddfodral-/index.php)
    och sen skulle jag unna mig en tavla som jag tyckte stämde så bra överens med verkligheten; http://www.nordicdesigncollective.se/personliga-illustrationer/livet-ar-for-kort-for-att...-personlig-a3-poster/index.php?group=prod_prod_grp-s2/3

    2. Jag skulle gärna se lite jultavlor. Tomtar och julgranar som passar fint till jul.

    Kram Annika
    familjenpettersson@hotmail.se

    SvaraRadera
  104. jag skulle bland annat köpa lite inredningsprylar
    - CANDEL LJUSSTAKE SUPERSVART
    - LJUSLYKTA TRASSEL RÖKGRÅ
    - MYSIGA SPÖKEN 30X40CM
    - BARNHALSBAND PLEXIDINO GRÖN
    - CD-BOKEN MATTESÅNGER MED SMULTRON & SÅNG
    - TOMTEMÖSSORNA


    tycker de har ett stort utbud av det mesta men skulle önska lite mer barninredning, såsom fototapet.

    min mail: mixenpixen@hotmail.com

    SvaraRadera
  105. Har tragiskt nog missat denna sida, vad mycket vackra ting!
    1. det som fastnade min hjärna inte kan sluta tänka på är denna fantastiska bricka! http://www.nordicdesigncollective.se/brickor/stor-bricka-kubongsnacka/index.php

    2. mer mattor, fina tuftade mattor i härliga mönster och färger!

    Tack för att jag fått göra min önskelista lång, väldigt lång... :)
    Mvh Annicahedlund@hotmail.se

    SvaraRadera
  106. 1. Några tavlor att hänga på väggen för just nu är det väldigt tomt.
    2. Lite mer möbler

    SvaraRadera
  107. Jag är gärna med och tävlar!

    1. Mitt presentkort skulle användas till följande:
    http://www.nordicdesigncollective.se/till-barnrummet/personlig-xl-poster-med-underbara-ord-a1,-engelsk-text/index.php

    mina tre barn skulle få ett varsitt med underbara ord att bära med sig hela livet,
    även när de ut ur boet tar klivet!

    2. Nordic Design Collective ger inte mycket mer övrigt att önska men lite förvaring, rent allmänt och för barn skulle passa bra! Det kan man aldrig för mycket ha!

    Tack!

    SvaraRadera
  108. Glömde namn och e-post :)

    Kristiina S
    krieppola@spray.se

    SvaraRadera
  109. 1. Jag skulle använda presentkortet till bl a affischen: Friends come in different shapes. Både barn som vuxna behöver påminnas om att alla är perfekta på sitt eget sätt och om alla skulle se och vara likadana, hur kul skulle det då vara?!
    2. Jag saknade heltklart förvaring, så det hoppas jag att få se mer av då jag besöker sidan nästa gång.

    MVH/Marika

    marcco_@hotmail.com

    SvaraRadera
  110. Om jag vann skulle jag nog köpa massor av handdukar. En av mina favoriter är: http://www.nordicdesigncollective.se/kokshanddukar/trust-me-darling,-its-much-more-fun-to-buy-groceries-dressed-in-heels../index.php

    Jag skulle önska en kategori med Ekologiskt.

    SvaraRadera
  111. Nadia (nadiawalaf(a)hotmail.com)04 december, 2012

    1. Jag skulle bl a köpa Cirkus familjen (zebror), CD-boken Mattesånger med Smultron & Sång och Öronkompis vetekudde apa.

    2. Förvaring av något slag, fler krokar, burkar...

    SvaraRadera
  112. 1. Svårt att välja! Jag skulle i alla fall köpa ett helt gäng av "I love design"-tavlorna, urbncal 2013 (världens snyggaste kalender utan tvekan!)och kroppen pojke av Wallmark formstudio. Kopparfruktfatet, tavlorna av Cailla Edfors och ringen med fåglar (av JohannaN) är också underbara. Gud, så svårt att välja, halva min önskelista finns på nordic design collective!
    2. Jag saknar någon typ av komplett matservis. Jag skulle verkligen uppskatta matporslin i snygg design för nordic design collectives priser.

    SvaraRadera
  113. 1. Skulle köpa några kuddar "Concrete floor" och "In dreams". Ljuvliga.
    2. Saknar skulpturer i olika material; trä, metall eller keramik och lera. Det hade varit en bra kategori att komplettera med.
    //Anna

    SvaraRadera
  114. 1. Jag skulle köpa Lina Johanssons stickade filt för pengarna. Den är underbar!
    2. Jag skulle gärna se mer produkter för barn. Det finns så otroligt mycket produkter till barn på olika webbutiker men alla säljer samma produkter. Mer unika produkter till våra unika barn helt enkelt!

    Mvh/ Emma W emmawesterlund@hotmail.com

    SvaraRadera
  115. 1. Helt ljuvliga tavlor är de här: http://www.nordicdesigncollective.se/till-barnrummet/personlig-xl-poster-med-underbara-ord-a1,-engelsk-text/index.php. En var till mina barn skulle jag vilja ha.

    2. Porslin?

    Håller tummarna och önskar fortsatt trevlig vecka!

    SvaraRadera
  116. 1. Alla posters från Sofie Rolfsdotter är grymma! Det är första gången jag ser dem idag och jag är helt såld.
    2. Mer unika posters till tavlor skulle vara toppen!

    / Johan Kitti
    eeyoore@msn.com

    SvaraRadera
  117. 1. Jag skulle köpa lite (extra snygga) nödvändigheter till framtida lägenhet. Som exempelvis lite kökshanddukar från "Emily Ek Design" eller glasunderlägg från "Kerstin:Design".
    2. Jag önskar att de hade lite mer förvaring, framförallt för småsaker.
    / Nellie, nellie.gummesson@hotmail.se

    SvaraRadera
  118. Photo by Emelie04 december, 2012

    1. Jag skulle definitivt köpa den supersnygga julstjärnan. Vilken lyx att få ha en sådan (som jag nog aldrig annars skulle ha råd att köpa)!
    Jag är också lite sugen på denna coola tavla, helt i vår smak http://www.nordicdesigncollective.se/citat-ordsprak/it-is-what-it-is,-30x42-cm/index.php
    2. Det fanns många rubriker på denna sida (som var helt ny för mig!). Så jag har lite att bläddra igenom. Jag får återkomma med svar. :)

    /Emelie
    (oberg_emelie@hotmail.com)

    SvaraRadera
  119. Jag skulle köpa ett set med den här i två storlekar: http://www.nordicdesigncollective.se/ljusstakar-ljuslyktor/komplett-oljelampa-lux-40-clear-plate/index.php

    Jag saknar prylar som tex. datorväskor

    KRAM Julia (julia-v-dif@hotmail.com)

    SvaraRadera
  120. Vill gärna vara med och tävla!
    1. Skulle lägga pengarna på ett presentkort att ge bort till min dotter som precis skaffat en ny fin och härlig lägenhet mitt i stan och som jag vet gillar alla typigrafiska posters
    2. Det finns jättemycket redan tycker jag men att hitta designtapeter med härliga tryck både för barn och vuxna skulle vara häftigt. Jag älskar trassel-mönstret t ex.

    mvh Helen (helen_hedin@hotmail.com)

    SvaraRadera
  121. 1. Jag skulle go bananas till min lille son. Han skulle bland annat få barnvagnsmobilen Apa, skallran Giraff Afrika och lekfilten med prasslande applikationer. Matlagningsglade sambon skulle få skärbrädan Birds Grön och jag skulle skämma bort mig själv med Catrine Linders Dots Ring Snow.

    2. Ekovänliga leksaker och sängkläder för barn.

    Hälsar, Hanna Borglund (hannaborglund(a)gmail.com

    SvaraRadera
  122. Jag är gärna med och tävlar, och om jag hade turen att vinna skulle jag köpa http://www.nordicdesigncollective.se/textil/panelgardin-eller-vaeggdekoration-graesoe/index.php , http://www.nordicdesigncollective.se/textil/loepare-graesoe/index.php och http://www.nordicdesigncollective.se/jul-i-koket/julklappstips-kokshandduk-och-disktrasa-kara-pepparkakor/index.php .

    Jag saknar mer barnrumsinredning som lådor, backar och olika former av förvaring för för leksaker. Annars är upplägget bra.

    Kram Sanna
    mammasvardag@hotmail.com

    SvaraRadera
  123. 1. Jag skulle åtminstone lägga en del på "emylittles vändbara knytskärp i folklorestil", underbart!

    2. Saknar mer snygga plånböcker eller börsar! Fanns bara en...skulle gärna se flera :)

    Maria
    hatti_fnatti@hotmail.com

    SvaraRadera
  124. Eftersom städning är såå tråkigt skulle en del gå till läckra disktrasor mm.
    Flera snygga städredskap.

    Kramar från
    Lena Eriksson

    SvaraRadera
  125. 1. Jag skulle satsa på den stora varianten av brickan som heter "New York No. 1". Det är inte lätt att hitta stora brickor som samtidigt är så fantasifullt designade som den här - en verklig favorit!
    2. Det skulle vara häftigt att se produkter från Wood of Sweden hos Nordic Design Collective - de är fantastiskt vackra och representerar svenskt hantverk och svensk design när den är som bäst.

    Vänliga hälsningar,
    Linda
    lbs.gustafsson@gmail.com

    SvaraRadera
  126. Ja hur skulle man kunna välja! Jag skulle börja med majali's tryck snövit till min dotter. Otroligt uppfriskande med favoritprinsessorna framställda utan det hysteriska rosa skimmer som man är allt för van vid!

    Det jag kan sakna är inredningsdetaljer eller leksaker för äldre barn.

    Ha det gott! /Liza

    (alavaara@Hotmail.com)





    SvaraRadera
  127. Jag är gärna med och tävlar!

    1. Mitt presentkort skulle användas till väggtryck i hjärtform


    2. Nordic Design Collective har mycket fint men kanske lite mer av praktisk karaktär -typ funktion och förvaring

    Vänliga vinterhälsningar i advent

    allatidersanna@hotmail.com

    SvaraRadera
  128. Hej!

    Jag skulle välja något av Tovelisas illustrationer. Riktigt bra initiativ att skänka pengarna till barnen i Syrien!

    Det finns så mycket underbart att välja bland i shoppen men jag skulle vilja se fler lampor och belysning!

    /Anna
    speedo_hotmail. com

    SvaraRadera

Annonser: