lördag 8 december 2012

Lucka 8 - Kii


Dagens lucka presenteras i samarbete med Umeåbaserade klädbutiken Kii som blivit hedrade med utmärkelser som Årets butik och Årets modebutik. Bakom dagens lucka döljer sig ett halsband tillverkat i omväxlande blankt och matt plexiglas. Perfekt till jul- och nyårsfesten! Extra roligt är att smycket är designat av Stina Engström som också hon kommer från Umeå. Värde 950kr. (Är du ingen halsbandsmänniska så har du möjlighet att välja ett presentkort om 500kr istället.)

För att vara med och tävla behöver du bara svara på följande fråga;

1. Vad tycker du om Kiis webshop, vad är bra och vad kan förbättras? 

Tävlingssvaren kan du lämna direkt här i kommentarsfältet, på Facebook eller maila till itsahouse@hotmail.com, märk mailet Kii.

Tävlingen är avslutad. Vi säger grattis till Tess

Lycka till!

Tävlingen hålls öppen ett dygn och så snart en vinnare utsetts uppdateras detta inlägg med info. Vinnaren utses av Kii och ev vinstskatt betalas av vinnaren. 


51 kommentarer:

  1. Hej!
    Jag gillar de tydliga kategorierna och att man lätt kan hitta märkena och vad som finns i dom.
    Det jag hade gillat var om fraktpriset står på förstasidan så man inte behöver klicka in i villkor för att hitta.

    God jul!
    Idapida@banck.se

    SvaraRadera
  2. stilren snygg sida..lätt att hitta...dock skulle jag velat ha en tex ljus grå fyrkant runt produkterna på första sidan för de smälter lite in i varandra

    chanette81@hotmail.se

    SvaraRadera
  3. Jag fullkomligt älskar den stilrena designen och layouten. Att man enkelt hittar och kan klicka sig runt utan att känna sig vilsen...
    Däremot skulle jag vilja ha MER levande produktbilder, direkt på en person alltså. Inte bara ett armband liggande ensamt. Mycket bra bilder överlag, men vill ha mer levande :)

    Kram Annika
    familjenpettersson@hotmail.se

    SvaraRadera
  4. Känns moderna och lättåtkomligt.Inte rörigt och plottrigt. tror man kunde förbättra listvyn till vänster så det blev lite mer överskådligt och mindre "rabbligt"

    Vänliga vinterhälsningar i snöyran

    allatidersanna@hotmail.com

    SvaraRadera
  5. Fräsch sida som är lättnavigerad och inte alls behöver ändras i något stort, en liten "knapp" för Rea skulle varit trevligt.

    Aventshälsningar från Blekinge.

    maria.mammaz@gmail.com

    SvaraRadera
  6. Läcker och inbjudande sida med tydlig förstasida. Det som kan göras bättre är att foton av produkterna på en modell. Då får man en bra uppfattning om storlek mm.

    SvaraRadera
  7. Jag tycker första intrycket av sidan är snyggt och stilrent! När jag tittar närmare upplever jag menyn i vänsterkanten som rörig. Kanske kunde man ha dropdown-menyer istället?!
    Dessutom förstår jag inte vitsen med att några varumärken står flera gånger (t ex House Doctor och Triwa). Sen skulle jag sidan skulle se mer inbjudande ut ifall första-sidan inte så ut som vilken produktsida som helst!

    Kram Jenny
    jennylindberg@hotmail.com

    SvaraRadera
  8. Kii har en väldigt bra webbshop. kanske en "Sök" funktion skulle vara på sin plats så man kan söka på exakt produkt eller designer?
    Mvh Frida
    fahlner@hotmail.com

    SvaraRadera
  9. Hej,
    Väldigt fin och stilren sida men jag skulle vilja ha en sökfunktion som den på oiidesign.se och sen så nånstans där man kan klicka in på olika märken och inte bara byxor och blusar m.m.
    mvh,
    Elisabet
    elisabetlight@hotmail.com

    SvaraRadera
  10. Jösses vilket snyggt halsband!!
    Saknar en sökfunktion, saknar även en tillbakaknapp när man är inne på produkten (då både en uppe och en nere så man slipper scrolla. Och när man kommer tillbaka ska man hamna precis där man var på förra sidan inte högst upp)
    Jag gillar upplägget att menyn i vänsterkanten ändras så man kan klicka på varumärken, eller vad man letar efter etc.
    Det är för mycket text på högersidan, det kanske skulle finnas på första sidan men sedan inne i webshopen vill man helst ha länkar till leveransvillkor, köpvillkor etc på den sidan.
    Jättebra med köptips inne på varje produkt!
    Kram
    Tess
    Tess@grevskapet.com

    SvaraRadera
  11. Jag tycker att webshopen är bra i allmänhet, men det är några saker som kan förbättras. Jag saknar tex en sökfunktion. Det är bra att man kan sortera på designer/märke, men det skulle vara ännu bättre om man också kunde sortera på typ av plagg, tex överdel, klänningar, byxor resp kjolar.

    SvaraRadera
  12. Väldigt enkel, ljus och fin hemsida vid första anblick. Men det var svårt att förstå att förstå kategorierna - även om det är ett nytänkade. Men kanske att olika kategorier skulle vara med - oavsett vilken av de 6st översta alternativen man väljer samt en funktion att välja varumärke. Nu blev jag mest förvirrad innan jag hittade rätt. Och en sökfunktion är alltid bra och skall vara lättillgänglig - tyvärr lever vi i ett stressad samhälle där tiden är vår värsta fiende, och är saker svårtillgängligt hoppar man snabbt vidare. Men ett riktigt bra utbud, när man hhittar som sagt!

    SvaraRadera
  13. Snygg och stilren webshop, precis som butiken är!

    En sökruta vore toppen där man kan söka på till exempel en viss färg. Sen vore det inspirerande med ännu mer stylingtips för att kombinera olika plagg. Typ som en lookbook med coola outfitsbilder. Även en liknade inspirationsmapp för inredningen vore häftigt!

    SvaraRadera
  14. 1.Jag gillar att webbsidan är så ljus! Bilderna ser krispiga och klara ut. Det tilltalar mig. Det är också bra att man kan kolla in nyheter på en separat flik.

    Jag skulle önska att det gick att filtrera efter storlek också. Om jag letar efter en klänning, vill jag först få upp vilka klänningar som finns och sedan se vilka som finns i stl S.På det viset slipper kunden klicka in på klänningar som inte finns inne i stl.

    Mvh/Emma W emmawesterlund@hotmail.com

    SvaraRadera
  15. Hej!
    Kii har en fantastisk webbshopp. Den är ljus och trevlig och med tydliga bilder. Ocd dessutom finns det så mycket snyggt man kan köpa där! Jag tycker att kategorierna till vänster på sidan borde stå i fetare text, eller större, då blir det lättare att klicka på dem. Om man nu vill att tex Triwa och House doctor ska stå flera gånger efter varandra så borde de kategoriseras tex Triwa- man, Triwa- kvinna

    hälsningar
    Linda
    Lbs.gustafsson@gmail.com

    SvaraRadera
  16. Frida Norman Frida.Norman@spray.se08 december, 2012

    Ja visste inte ens om att kii hade en webshop. Galet. Hur hade jag missat det?? Älskar ju den butiken men med småbarn blir det dock inte så många statsbesök tyvärr.

    Vad jag saknar är en sökfunktion.. sen att utöka kategorierea längst upp på vänster sida.. eventuellt med märken som underkategori eller dylikt. Nu blev det lite förvirrat att komma rätt. Dock är det en stilren sida i min smak!! Kommer definitivt besöka den igen ;)

    SvaraRadera
  17. Det är bra att man lätt kan navigera sig mellan sidorna. Att man kan välja om man vill se plagg eller sorterat i designers. I övrigt skulle jag gärna se en sida med nyheter eller erbjudanden :)

    SvaraRadera
  18. En mobilanpassad sida, där man ändå får ut lika mycket som den vanliga utan att missa något. Det saknar jag. Annars är det bra med många kategorier samt flera olika bilder på plaggen.

    SvaraRadera
  19. Det enda jag kan komma på som jag tycker skulle göra webshopen lite bättre är
    att kunna välja pris, från lägsta till högsta och vice versa eller senast inkommet.
    Jag köper oftast dom billigare plaggen för jag har för tillfället inte så bra ekonomi och då kan det vara bra att hoppa över dom dyrare plaggen som jag gärna vill köpa men inte har råd med.
    Annars har ju Kii en toppen webshop. Jag gillar att det finns flera bilder på plaggen, bra beskrivning och även vad modellen har för storlek. Allt är bra organiserat och dom har även en bra blogg där man får lite stiltips m.m.
    All cred till Kii gänget!

    Evelina Stenberg
    evelina_stenberg@hotmail.com

    SvaraRadera
  20. Sidan är stilren, lätt att hitta i kategorierna, det står lite köpinformation redan på startsidan, och det står vilken storlek och längd modellen har..svårt att hitta något negativt faktiskt!
    Kanske skulle det finnas så man kan välja att visa "billigast först"? Den funktionen använder jag ofta då den är snällast mot plånkan ;)

    Så mycket fint dom har också!
    Kram Frederica

    SvaraRadera
  21. sidan är tydlig och stilren men jag kan sakna att man inte kan sortera på inredning. Gillar att allt är tydligt och bilderna enkla och snygga

    SvaraRadera
  22. Sidan är väldigt stilren, snygg och enkel. Kanske lite för enkel på gränsen till tråkig? Jag ser en vacker ljusgrå-vit blommig bakgrund på vänster kant men den saknas på höger sida? Det som skulle kunna förbättras är vänsterspalten där man väljer kategori. Texten är väldigt tät så det är lätt att klicka fel. Att kunna sortera efter pris och att ha fler underkategorier vore väldigt trevligt också.

    /Annie M
    annie_msson@hotmail.com

    SvaraRadera
  23. Hej! Webshopen är mycket väl gjord och pedagogisk/logisk/användarvänlig och utbudet av olika varor är riktigt roligt! Gillar julkalendern de har där också såklart :)
    Vad jag skulle önska vore en annan bakgrundsfärg på sidan, så att den inte är helt vit, det blir inte helt behagligt för ögonen och faktiskt lite tråkigt.
    Mvh
    Ann-Charlotte Larsson
    leifdottir@gmail.com

    SvaraRadera
  24. Jag gillar verkligen Kiis webshop såväl som den fysiska butiken här i Umeå. Något som underlättar när man ska beställa kläder på nätet är när det står angivet hur lång modellen är och vilken storlek hon/han visar plagget i. Jag tycker det är jättebra att det finns med på flera på plaggen på Kii´s hemsida men skulle gärna se att denna informationen finns med på alla plagg.

    Hälsningar/Lisa

    SvaraRadera
  25. Super bra utbud och det är omöjligt att inte hitta något man gillar. Men sidan är lite lite tråkigt. Lite mer färg eller mönster vore fint.
    AliceMeyeer@yahoo.com

    SvaraRadera
  26. Photo by Emelie08 december, 2012

    Det är en spännande, annorlunda sida med bra varumärken, men jag tycker att rubrikerna är lite "röriga" med för många val. Det vore bättre om dom hade en dam- och en herrflik om dom vill dela upp det.
    Sedan tycker jag att det borde göras tydligare vilken sida man är på när man bläddrar mellan olika produkter i en kategori (nu när jag bläddrar framåt är det svårt att se om jag är på sida 2 eller 3 av 5 t.ex.).
    Men annars, fina produkter! :)
    //Emelie

    (oberg_emelie@hotmail.com)

    SvaraRadera
  27. Lätt navigerat men skulle önska snyggare modellbilder.
    bitte_0007@hotmail.com

    SvaraRadera
  28. Webshopen är snygg och utbudet bra, enda minuset är den dyra fraktkostnaden till utlandet. Det känns lite väl att betala 200 kr för att få hem varorna till Finland. Men det går ju alltid att ta färjan över till Umeå :)

    SvaraRadera
  29. Snygg och enkel webshop med levande modeller för kläderna, uppskattat! Dock lite hög summa på fraktfritt, den kan gott vara lägre!

    Mvh Josse K

    SvaraRadera
  30. Jag gillar att webbsidan är ljus, sparsmakad och inte plottrig. Bra att man har en lista på alla märken/designers till vänster om man är ute efter en specifik designer.

    Jag kan sakna en sökfunktion. Det är bra att det går att sortera på designer/märke, men det skulle vara ännu bättre om man även kunde sortera på typ av plagg, tex överdel, klänningar, byxor m.m.

    Maria
    hatti_fnatti@hotmail.com

    SvaraRadera
  31. På plussidan: Snygg, stilren sida. Bra att man kan leta både på märke och på kategori. Bra att det står modellens längd och storlek på plagget- men synd att det inte gäller alla plagg. Jag saknar egentligen bara en film där man ser hur plagget rör sig, men det är kanske inte så lätt?

    evamar
    evamar.tavlar@gmail.com

    SvaraRadera
  32. Jag är med! Skulle helst vilja vinna ett presentkort då jag inte brukar använda halsband. :D
    Tycker de hade allt möjligt som är bra!
    Jag tycker att designen skulle kunna förbättas. Lite mer färgglatt, mer bilder och mönster! :D
    Mallemusic@hotmail.com

    SvaraRadera
  33. Detta var något nytt för mig. Snygga produkter rakt igenom. Saknar en kategori REA eller OUTLET. Det är sånt jag "går igång" på.

    e.arvemo@telia.com

    SvaraRadera
  34. Jag är med och tävlar. När jag kikade på sidan så tycker jag att den är stilren och enkel att lokalisera sig i och hitta vad man söker. Men samtidigt kan den förbättras genom att lägga till en sökfunktion som gör ditt letande ännu lättare. Sen kanske den skulle kunna ha en lite roligare design, samtidigt som den behålls stilren.

    Att få vinna denna klapp,
    skulle ge hjärtat extra klapp.

    Buusig_milla@hotmail.com

    SvaraRadera
  35. 1. Enkel & stilren hemsida, det gillar jag väldigt mycket. Jag saknar kategorier t ex smycken/kläder/väskor/osv... Jag har inte koll på alla märken/tillverkade och då känns det lite jobbigt att gå igenom alla i stället för att direkt kunna kolla på det som intresserar mig.

    Elwira76
    mariaelwiraandreasson@hotmail.com

    SvaraRadera
  36. Halloj
    Fin webbshop...!
    Några tips: En sökfunktion skulle underlätta för läsarna.
    Levande bilder med person och produkt, det blir mer intressant för läsaren då.
    Kanske en flik för inspiration/kombinera våra produkter på detta sätt, hitta stilen...etc.

    SvaraRadera
  37. Hej ! Jag tyckte att det var bra och fina bilder... bra att man kan välja via märke, men hade velat att de fanns i flera färger och att man kan se baksidan oxå ! Hade velat ha inspirationsbilder och lite matchnings-alternativ. Sedan är det alltid kul å kunna kommentera, kunna läsa andas åsikter :) kram

    Nathalie Lind

    SvaraRadera
  38. Hej!

    Det som jag tycker om med webbshopen är att den är stilren och att det är lätt att förstå menyerna och kategorierna. Den känns stilren och proffsig! :)
    Mina tips är att kanske liva upp headern eller vad man ska kalla det högst upp, just nu känns den lite för enkel och det blir lite tråkigt. Ett annat tips är en sökruta så att det blir ännu enklare att hitta det man letar efter.

    sofia_cederfeldt@hotmail.com

    SvaraRadera
  39. Riktigt snygg sida. stilren & ljus

    SvaraRadera
  40. Det som är bra att det finns fina kläder för alla smaker och plånböcker. Sidan är lättmanövrerad! Men det känns lite rörigt att både kläder och inredning visas på första sidan, sen hittar jag bara MAN/KVINNA - Nyheter/Designers/Plagg och ingen inredningsflik, inredning måste man söka på Varumärke!?. Lite konstigt också med tre House Doctor.
    Mvh Lisa

    SvaraRadera
  41. Susanne Waleij08 december, 2012

    Jag verkligen tokgillar Stina Engströms smycken! Kii's hemsida är otroligt lättnavigerad och pga ett stort utbud hittar man alltid det man söker och det händer väldigt ofta att man även hittar det "man inte söker" :) Saknar dock funktionen hämta och betala i butik när man beställer från hemsidan.
    Nu håller jag alla tummar och tår så jag vinner detta ursnygga halsband.
    susanne.waleij@vasterslatt.se

    SvaraRadera
  42. Stilren och snygg layout. Bra sortiment. Förstår att det är en populär butik. Det som skulle kunna förbättra är en sökfunktion

    SvaraRadera
  43. En snygg shop som går i samma stil som kläderna (och de övriga produkterna). Eftersom det i varje kategori finns rätt många produkter skulle jag vilja kunna sortera produkterna efter t ex pris och storlek. Att ha möjligheten att se fler produkter per sida (för att slippa bläddra så mycket) skulle också uppskattas!! Jag tycker också att inredningskategorin var alldeles för gömd. Det var ju den jag jag främst var ute efter att kika i. (Älskar verkligen House Doctor vägglampan! Precis något sådant jag är ute efter just nu. Jag har faktiskt letat efter den perfekta vägglampan ett bra tag nu och där är den ju. Vinsten skulle jag använda som bidrag till ett inköp av den!)
    /Ida ida(a)koolmeister.se

    SvaraRadera
  44. Ida här igen... såg att lampan var slut, synd... Men finns ju så mycket annat fint i butiken inklusive halsbandet! Ville bara säga det : )

    SvaraRadera
  45. Måste berömma en otroligt snygg design och väldigt stilrent.
    Skulle vilja ha fler modeller som visar upp klädesplaggen.

    SvaraRadera
  46. härlig sida, så mycket man vill ha därifrån :) lite svårnavigerat bara, bättre definierade kategorier av klädtyper skulle göra susen :)

    mhv Lina Nord
    fromamouth@gmail.com

    SvaraRadera
  47. Tycker Kii har en trevlig och fräsch sida. Skulle vara bra med lite mer kategorier och varför inte utöka inrednings sortimentet lite. Tittade in i butiken häromdagen och såg att det tagits hem lite fint till butiken. Skulle vara kul med ytterligare lite små inventarier i Kii:s sköna stil..

    Mvh Eva

    stormer_n80@hotmail.com

    SvaraRadera
  48. Jag gillar att sidan är ljus och att det inte är så mycket runt om, plaggen kommer fram tydligt och de är lätta att se. Jag skulle önska att man kunde se både herr och dam under rean utan att behöva gå in på respektive flik.

    God kväll / ulrika10(a)hotmail.se

    SvaraRadera
  49. Sabina Pannwitz08 december, 2012

    Jag gillar produkterna och utformningen, men saknar en sökfunktion!

    Mvh Sabina Pannwitz
    sabinapannwitz@hotmail.com

    SvaraRadera
  50. Jag gillar urvalet av produkterna och det breda sortimentet, detta är en webbshop helt i min smak. Jag hade velat se en inspirationskategori där jag kan se snygga bilder på hur olika delar av sortimentet är ihop satt och hur man kan matcha och mixa och få inspiration. Sen skulle man vilja sortera efter pris eller efter färg

    Vänliga hälsningar

    Malin Andersson
    Pangeladesign@hotmail.com

    SvaraRadera
  51. Jag gillar att det är rent och stilrent. Man blir inspirerad att köpa. Sidan är lättorienterad. Det enda jag kan komma på som skulle kunna förbättras är att man skulle kunna se båda reaavdelningarna (män och kvinnor) samtidigt.

    SvaraRadera

Annonser: