söndag 6 januari 2013

Grafitgrå


För ganska precis en månad sedan öppnade talangfulla floristen, inredaren och designern Elin Ginal webbshoppen Grafitgrå och har ni inte upptäckt den ännu så rekommenderar jag varmt ett besök. En plåtlåda från Danska regementet fylld med grått trassel - ja det behöver inte vara svårare än så!


Ljusstaken kryss är lika enkel som genialisk! Och betongbänken skulle passa perfekt till den morgonsols-uteplats vi ska fixa iordning i vår. Hmmm tål att tänkas på. 

Ullkuddar och juteskinn - ja det finns gott om godbitar hos Grafitgrå. En blogg har hon också den där Elin. 

Ja i morgon börjar vardagen igen och även om de lediga dagarna så klart alltid går för fort så har vi verkligen maxat detta jullov med härliga familjeaktiviteter medan datorn och bloggen fått vila. Vi har åkt skridskor, hängt i slalombacken, tuffat fram på längdskidor, badat, ridit, njutit av somna-om-mornar, spelat spel, åkt på skoterutflykter och ätit lunch i det fria - så energidepåerna är påfyllda och vi är redo att ta tag i en ny termin!

4 kommentarer:

 1. Visst är det härligt när man känner att man hunnit det lilla extra och varit ute med familjen på små utflykter tillsammans. Och det är som du skriver att energin är laddad för en ny termin.
  Ha en fin dag/Theres

  SvaraRadera
 2. Oj hjälp va mycket snyggt! Tack för tipset!

  SvaraRadera
 3. Tack snälla Du för det fina omdömet du delat!! Och så fint Du har det här på bloggen!! Soliga kramar Elin, Grafitgrå

  SvaraRadera
 4. Underbara produkter och Grafitgrås bilder skapar habegär!

  SvaraRadera

Annonser: