fredag 4 januari 2013

Vårtecken från Tine K


Foton: Tine K

Jag har inte gett upp bloggen, bara tagit en lång och välbehövlig paus och spenderat nyår i fjällen, helt ouppkopplad i dagarna fem. Mycket välbehövligt också det. Och när vi kom hem hittade jag ett välkommet vårtecken i vårt badrum - mitt olivträd har fått flera ljusgröna knoppar. Tänk så lycklig man kan bli av ett par ljusgröna blad. Lite överraskande också eftersom jag trotsat alla råd om att ställa det kallt och mörkt. Jag har helt enkelt låtit det står kvar i badrummet där det tappat blad en masse. Tills nu vill säga! Ett annat trevligt vårtecken är alla pressutskick som landar i min inbox. Nu är jag mottaglig, det var jag inte på andra sidan årsskiftet. TineK är alltid trevligt och mina två favoriter blev det stora fatet med sin underbara gråfärg och de grafiska muggarna - skulle passa finfint att sätta vårlökar i. Har inte sett dem i någon webshop ännu men de kommer väl. 

Investerat i en ny kamera har jag gjort också. Har en 5D mark II hemma och testar just nu men överväger om det kanske ändå är värt att punga ut ett (helt) gäng tusenlappar till för att få en mark III med betydligt bättre autofokus. Suddiga bilder är inte kul. Ska testa lite mer i morgon och fatta ett beslut. Ett stort lyft blir det vilket som från min nuvarande 500 och roligt ska det bli!

Återkommer med en sammanställning över alla vinnare i adventskalendern!

6 kommentarer:

 1. Härligt att vi går mot vår, min (och nog många andras) favoritårstid! Just olivträd står nu högst på min inköpslista för våren så jag förstår din glädje i de små bladen som kommer!

  Kram från Malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det härligt att vi går mot vår, lite mera dagsljus ska inte bli fel! Vårvintern är underbar tycker jag men så säger jag om alla årstider =)

   Jag har också suktat efter ett olivträd länge och slog till i somras när Blomsterlandet hade halva priset, hade ingen lust att lägga ut massa pengar utan att veta om jag lyckas hålla det vid liv, men nu verkar det ju som om jag lyckats!

   Kram

   Radera
 2. Härligt med lite vårkänslor! Mitt olivträd står i garaget och ser ganska bedrövligt ut, men det brukar ordna upp sig mot våren!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycket härligt till och med! Tanken var att mitt olivträd skulle få flytta ut i garaget också men det blev aldrig av, som tur är verkar det trivas rätt bra ändå i mitt badrum!

   Radera
 3. Härligt att få läsa lite nytt i din blogg, har snart "plöjt" igenom alla dina gamla inlägg, det är så härligt och så många fina bilder och tips och ideér. Tack för att jag får besöka dig

  Mvh Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack själv va roligt att höra! Hoppas kunna bjuda på lite nytt här framöver!

   Radera

Annonser: