fredag 3 maj 2013

Vinn ett presentkort värt 3000kr


I samarbete med Happywall har ni nu möjlighet att vinna ett presentkort värt inte mindre än 3000kr. Hos Happywall kan du skapa fototapeter och tavlor av egna bilder men de erbjuder även ett stort utbud av färdiga motiv. Du väljer själv storlek och om du vill trycka din tavla på canvas, plexiglas, aluminium, eller som gallery print. Ett finfint tillfälle att piffa upp en tråkig vägg där hemma med andra ord. 

Tävlingen är nu avslutad. Vi återkommer med en vinnare inom kort!

Som vanligt kan du vara med och tävla oavsett om du har en blogg eller inte. Svara bara på följande fråga i kommentarsfältet;

1. Vad skulle du använda presentkortet till om du vann och var skulle du placera din tavla/tapet. Motivera kort. 

Tävlingen avslutas den 10/5 kl 22.00. Vinnaren utses av Happywall och presenteras med en uppdatering av detta inlägg. Eventuell vinstskatt betalas utav vinnaren.

83 kommentarer:

  1. Det skulle bli en svart-vit canvas på barnen som skulle få sitta på den mest synliga väggen i huset.
    Den väggen om man ser från alla håll och som är det första man ser när man kommer in - LYCKA från alla håll ♥

    oberg_lisa@hotmail.com

    SvaraRadera
  2. Jag har länge drömt om att ha en stor svartvit canvas på min barn ute i naturen. Tavlan skulle hänga i vårt vardagsrum på en vägg där det nu sitter en gammal väggbonad från Peru. Barnen har inte varit snälla mot väggbonaden utan dragit bort en massa trådar så den har gjort sitt men jag har inte haft annat att fylla väggen med....

    SvaraRadera
  3. Min 9 årigadotter drömmer om ett nytt coolt rum. Slut är det med krav på rosa, nu skall det vara hippt och modernt. Vore ju rätt tufft att få en fondvägg i sitt rum med med valfritt fotografi, som både kan ge lite nostalgi och glada skratt:-)

    Eva i Umeå

    SvaraRadera
  4. Jag skulle välja en fototapet i svart/vitt till det rum som ska bli vårt nya sovrum.
    Där huserar för närvarande en tapet i ljusgrönt/vitt randigt nertill och en blommig i dito färger upptill.
    De har vi inte valt själva...

    :)

    SvaraRadera
  5. Om jag blir den lyckliga vinnaren skulle jag välja ett svart- vitt foto på mina 3 älskade barn och 2 vovvar.
    Den skulle sedan få pryda vår alldeles för tomma vägg i
    Vardagsrummet!

    Kram Jeanette B i ett soligt Göteborg :)

    SvaraRadera
  6. Jag skulle välja en foto tapet, eller gallery print, på ett familjeporträtt som min fyra år gamla dotter ritat. Klassiska streckgubbar, och hjärtan mellan mig och hennes pappa. Och så hon och lillebror (som kommer om någon vecka) hand i hand.

    Barns teckningar och handstil gör vem som helst glad, och blir en charmig detalj till vilket hem som helst.
    Jag vet att jag skulle le varje gång jag såg den.

    Kram Linda

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och i vardagsrummet skulle den få hänga! Där vi är mest!

      Radera
  7. Vi håller på och rusar vårt "umgåsrum" och har funderat på en fondvägg. Skulle jag vinna skulle jag ta ett av våra fotokollage. Det skulle bli en vägg fylld med fina minnen, kärlek och värme. Det skulle göra vårt hem ännu mer till vårt. :)

    Kram Mia

    SvaraRadera
  8. efter att ha levt med vitt vardagsrum i snart 7 år börjar både jag och maken!! drömma om något mer på väggarna, när maken såg bilden ovan hojta han -den vill jag ha!!
    så håller nu tummen!

    /maya

    SvaraRadera
  9. Om jag skulle få välja ett motiv att sätta på väggen upp till övervåningen så skulle det vara på min son/dotter som kommer att födas i juli månad :) vårat första barn, våran efterlängtade kärlek. Gärna svartvit i canvas.

    / Lena

    SvaraRadera
  10. Jag skulle göra en stor djungeltapet till min 8 månaders son. Hans rum få bli ett djungelrum med uppstoppade mjukisdjurstrofeer och annat kul. Det tror jag han skulle älska :)

    SvaraRadera
  11. Jag älskar att fotografera. Jag och min sambo brukar åka ut i skogarna för att fota allt möjligt. Jag skulle så gärna vilja ordna upp den förstörda väggen i vardagsrummet med en fototapet som vi själva har fotat, vilken underbar och personlig känsla!
    (Den förstörda väggen = stora hål, sönder riven tapet och målad på av de som bodde här tidigare. Tyvärr har vi helt enkelt inte råd att ordna upp det)

    SvaraRadera
  12. Om jag vinner så hade jag framkallat ett riktigt fint kort på min underbara idol och förebild mormor som tyvärr har varit i himlen i snart ett år. Detta foto hade gett mig styrka och inspiration varje dag att leva livet som en stark och positiv kvinna!
    /Emma
    emma.junghage@gmail.com

    SvaraRadera
  13. Mina föräldrar håller på flytta isär vilket innebär flytt och många tårar för oss alla. Skulle jag vinna skulle jag vilja ha en tavla på två svanar som för mig symboliserar kärlek och tro på livet.
    /Ida Andersson i Skellefteå

    jenny.elina@hotmail.com

    SvaraRadera
  14. Om jag vinner skulle jag andvända den till en fondvägg på vårt loft i vår lagård
    /Ulrika

    SvaraRadera
  15. åh, skoj tävling.
    Min sambo är musiker och arbetar mycket i sin studio. Jag skulle vilja överraska honom med en fondvägg (till studion) där motivet är ett gigantiskt publikhav på Wembley Arena, tänk vilken inspiration och morot det skulle vara för honom när han sitter där och skapar sina musikaliska mästerverk he he.

    SvaraRadera
  16. Ifall jag hade sån tur att vinna så skulle jag välja en tavla. Med en bild av min familj. Alltså jag, min sambo och vår son på 8 månader. Jag skulle placera den i vårat sovrum som vi håller på att göra om. Eventuellt ovanför sängen. Jag har länge önskat mig en fototapet men eftersom vi letar större så får den vänta tills vi hittat ett nytt hem. Men en tavla kan ju alltid flyttas. :)

    Evelina

    SvaraRadera
  17. Det saknas något på väggarna i vårt nyrenoverade vita vardagsrum
    så en fototapet som fondvägg skulle sitta utmärkt här. Håller mina tummar!

    SvaraRadera
  18. Oj, oj... fototapet eller tavla... Hmmm... Tavla! Nä, tapet! Äsch, väljer OM jag vinner!
    Men var vet jag! För när yngsta sonen lämnade boet 1 maj har vi plötsligt ett rum för kontor och där skulle tavlan eller tapeten hamna.

    SvaraRadera
  19. Oh, om jag hade turen att vinna så skulle jag definitivt sätta upp en häftig fototapet i trappan upp till övervåningen, jag har gjort underarbetet för två år sedan o sen har det stått sådär..inte så kul att titta på spackel, det skulle bli såå fint där!

    SvaraRadera
  20. I vårt nybyggda hus, valde vi att ha en trappa i vardagsrummet istället för att ha den i hallen. Trappan är en möbel och en vacker trapp med mycket ståldetaljer pryder sin plats! Det skulle vara vrålfint med en fondtapet mot trappväggen . En fond av ett svart-vitt foto av en norrländsk skogsmiljö, oslagbart!
    Med vänlig hälsning,/ www.bobyggarna.wordpress.com
    Helena

    SvaraRadera
  21. Vad och var den skulle hamna är svårt för mig att svara på. Men utifall jag vann så skulle jag ta och åka till min mamma och sätta mig ner med henne framför datorn och gå in på happywalls sida och säga; Vad vill du ha ? Du har ett presentkort på tretusen att göra exakt vad du vill! <3

    SvaraRadera
  22. Jag har ett fint svart/vitt kort på sonen verkligen skulle komma till sin rätt som en stor canvas-tavla! Jag skulle placera tavlan i vardagsrummet så att vi själva och alla våra gäster kan beskåda vårt fina mästerverk! =)

    SvaraRadera
  23. En fototapet till sovrummet hade inte varit helt fel.

    SvaraRadera
  24. Vi bor lite mer än trettio mil från platsen där jag växte upp.När vi nu äntligen har plats skulle vi sätta en stor svart-vit bild från munkängarna i vårtid över soffan i vårt kök/allrum. Skulle göra vårt hem ännu mer som hemma!

    SvaraRadera
  25. Vinsten i den här fina tävlingen skulle jag gärna överraska min härliga mamma med. Hon har en röd fondvägg i sitt kök som jag har lovat att hjälpa henne att förändra. Om jag vann skulle jag välja en tapet med gammal världskarta eftersom hon älskar både kartor och att resa.

    SvaraRadera
  26. Tvrumet är i stoooort behov av en makeover.7år och tre barn senare är väggarna aningens ledsna....
    dojjan74@hotmail.com

    SvaraRadera
  27. Mycket fint! Jag skulle välja en häftig fototapet att ha på vår stora vägg ovanför vår trapp som leder upp på övervåningen. Jag vill våga lite och skulle välja NY stadssilhuett eller karta från min blivande mans hembygd:-) Håller tummarna!/ Nilte

    SvaraRadera
  28. Vi har ett hus i norrland. 100 mil bort. Där växer det fantastiska lupiner. I mängder. Vid midsommar. Med Åreskutan som bakgrund. Det är bland det vackraste jag vet. Av förklarliga skäl ser jag det sällan. Det är 100 mil dit. Lupinerna blommar bara en gång om året.
    Det kan jag tänka mig att förverkliga. På en vägg i vårt stora hus. Jag tror banne mig det skulle bli jättesnyggt.

    Kram

    SvaraRadera
  29. Jag skulle använda presentkortet till en fototapet. Vi håller på att renovera vår gillestuga (som vi var tvungna att riva ut när vi flyttade hit, pga fukt under golvet) så tapeten skulle få pryda en vägg där nere :)

    SvaraRadera
  30. Min son har länge önskat sig ett lite mognare rum. Hans högsta önskan är att få en fotovägg av staden New York och dess skyskrapor. Men det kostar en del och än har jag inte kunnat förverkliga hans dröm. Därför håller jag nu tummarna för att jag ska kunna överraska honom :-)
    / Jessica och (Liam)

    SvaraRadera
  31. Min son har länge önskat sig ett lite mognare rum. Hans högsta önskan är att få en fotovägg av staden New York och dess skyskrapor. Men det kostar en del och än har jag inte kunnat förverkliga hans dröm. Därför håller jag nu tummarna för att jag ska kunna överraska honom :-)
    / Jessica och (Liam)

    SvaraRadera
  32. Hej! Jag och min käresta ska snart flytta från lägenhet till vårt första lilla hus, ett hus vi köpte för att våran dotter på 5 månader ska få ett eget rum. Vi har letat fototapeter till en av hennes väggar, men det är svårt att hitta motiv som känns riktigt riktigt bra. Happywall har ett strålande djungelmotiv, som passar PERFEKT med den danska godnattsången "Elefantens Vuggevise"! Faster Struts är med, morbror næsehorn, och zebran i sin randiga pyjamas. Tänk att få sjunga och vinka godnatt till alla djuren i tur och ordning, det vore riktigt mysigt tror vi :)

    /Cim, René och Robin

    SvaraRadera
  33. Hvis jeg vinner, ønsker jeg meg en fototapet fra en film (plassere i kjellerstuen),
    eller et print med mine barn(plassere i hallen).

    siwpeder(a)hotmaildotcom

    SvaraRadera
  34. I vintras kom familjen äntligen i väg på vår drömresa till Afrika! Min man fick en helt underbar bild på en Leopard som vilar på en trädgren med savannen bakom som fond. Blicken är intensiv och man sugs liksom in i bilden. Det var en stor upplevelse inte minst för vår åttaårige son Oscar. Till saken hör att Oscar fick sitt rum uppfräschat i vår och han blev tyvärr missnöjd med sin fondvägg. Leoparden skulle sitta som gjuten på väggen och samtidigt påminna om vår upplevelse varje dag!

    SvaraRadera
  35. Åh! Vi har just renoverat våran övervåning och har nu en tom vit vägg precis när man kommer upp för trappen. Där skulle jag vilja sätta en fin tavla av ett eget foto på barnen,eller den fina stora blå världskartan skulle bli överlycklig om jag vann!!

    SvaraRadera
  36. En tapet till vårt sovrum hade varit kul, alternativt ngt kul motiv i plexiglas skulle vara perfekt till tvättstugan och den tråkiga väggen där!

    SvaraRadera
  37. Åh jag skulle trycka upp den vackraste av alla bröllopsbilder på våra kompisar som gifte sig förra helgen och så skulle dom få den som inflyttningspresent i deras nya hus :)

    SvaraRadera
  38. När vi köpte vårt hus renoverade vi allt utom allrum och matrum innan vi flyttade in, det skulle vi fixa så fort vi var på plats. Nu har det gått 14 år och jag skulle älska att få en fondtapet med vår dotter i gotlandsmiljö i svartvitt så det äntligen blev av.

    SvaraRadera
  39. Måste börja med att tacka för en fantastiskt inspirerande blogg! Vilket jobb ni gör med ert hus och vad snyggt det blir!

    Själv bor jag i ett nybyggt hus där de flesta väggarna är vita och skulle behöva livas upp en aning. Precis som de flesta andra föräldrar har vi tusentals vackra bilder på våra barn men de flesta lämnar tyvärr aldrig datorn. Om jag vann skulle jag slå sak i saken jag tänkt på länge och unna mig att förstora upp två canvas på mina barn. Alternativt skulle en svart världskarta göra sig snyggt på väggen i vårt vardagsrum. /Åsa

    SvaraRadera
  40. Fototapeten ska sitta i garaget, föreställa ett alpmassiv och på väggen ska det monteras fästen för familjens snowboards och skidor.
    Vänligen
    /Karin

    SvaraRadera
  41. Åh jag har precis kommit hem till Sverige efter 6 månader utomlands. Med sparkontot tomt men bagaget med bilder fullt skulle jag med detta bidrag kunna framkalla många fina bilder från resan. En av favoritbilderna är från Burma, där jag cyklade tidigt på morgonen innan solen gått upp för att klättra upp i ett tempel, sätta mig och se när luftballongerna kom flygande över templena i Bagan och samtidigt se solen gå upp, en helt magisk upplevelse som jag var tvungen att göra två gånger!!! Men det finns så klart många många fler bilder i bagaget:) Plexitavlor är min favorit och canvas.

    Tack för en inspirerande blogg!

    SvaraRadera
  42. Eftersom vi hyr lägenhet så får vi inte ha tapeter, därför skulle det bli en fin tavla med skogsmotiv.. den skulle vi placera över sängen för att få en rofylld bild innan man somnar. :)

    emely_tuvang@hotmail.com

    SvaraRadera
  43. Nu är jag förälskad! Fick syn på en underbar tapet som heter "Blommig mur tapet". Den har läckra färger och en 3D känsla, man får intrycket av att man sitter/ligger under ljuvliga blommor som kastar sig utåt från en vacker mur. http://www.happywall.se/fototapet/blommor/blommig-mur
    Den skulle få äran att sättas upp i mitt vardagsrum, skulle bli urläckert!

    Önskar alla en riktigt härlig maj!

    SvaraRadera
  44. Ps... Gillade tapeten på Facebook - Britta Högström. Var bara tvungen :D

    SvaraRadera
  45. Djungeltapet i 5 åriga tjejens rum, så kan det dåliga samvetet flyga sin kos ;)Takläckage och panelbyte gjorde att djungeln har fått vänta, men kanske nu det kan ryta ett lejon på väggen.

    katitzi04@hotmail.com

    SvaraRadera
  46. Jag skulle trycka en tapet med mina tre flickor tripp, trapp, trull och sätta den som en fondvägg.

    Kram Marina

    SvaraRadera
  47. Jag skulle om jag vann trycka fondtapet med en sommarbild på mina två älskade barn

    SvaraRadera
  48. Jag skulle ge min man fjällen han älskar. Tavla eller fototapet får han välja. Jag bestämmer dock att det ska vara ett av korten som är tagna i det coola blå ljuset som är i januari där uppe i norra Norge. Kan också konstatera att jag är lycklig lottad, han väljer att bo med mig i min hemort utan ett enda fjäll. Puss älskling...
    maria_kihlstrom@yahoo.se

    SvaraRadera
  49. Ιts not my fiгst tіme to ρay а visit this web page,
    i am visiting this site dаilly and obtain pleasant information frоm herе all the time.



    Hеre іs my blog post ... diet hcg

    SvaraRadera
  50. Vilken jättefin vinst. Vi håller på att renovera hela övervåningen på vårt hus och båda mina barn kommer få nya sovrum snart. Om jag vann skulle jag välja en stor fotovägg till min 3-åriga sons nya rum på en racerbil, motorcykel eller liknande. Det är hans (och pappas) stora intresse. Jag kan redan nu höra vad han skulle säga när han ser den: "Wow mamma, frän" :)

    Nu håller jag tummarna för vinst!

    SvaraRadera
  51. Hej!

    WOW, vad glad jag är över att ha hittat denna Happywall-tävling hos dig! Nu hoppas jag bara att min motivering kan hjälpa oss att komma en bit på vägen :)

    Vi har nämligen ett hörn i vardagsrummet som inte fyller nån funktion som det är nu. Men nu har vi bestämt oss för en bar med tema där. Idéerna är många kring bygget och en är att vi ska ha passande fototapet som bakgrund, gärna med känslan av att man befinner sig långt hemifrån :)

    Mvh
    Katja

    SvaraRadera
  52. jag skulle trycka en stor tavla med min familj på som skulle få hänga i sovrummet.

    Mvh
    cecilia Eriksson :)

    SvaraRadera
  53. Hej! Om jag blir den lyckliga vinnaren skulle jag önska mig en fototapet med en bild jag knäppte av i Miami förra året. Lite Urban sådär mitt i de gamla art deco kvarteren o fylld med härliga smutsiga pasteller!
    Trevlig o mysig söndag på dig! / Nina A

    Nina.80@hotmail.com

    SvaraRadera
  54. Jag skulle göra en fototapet med våra barn på i svartvitt och den skulle få vara på an vägg i vårt vardagsrum. Har haft idén länge men inte förverkligat den. Men nu kanske.....hälsningar Annica i Örebro.

    SvaraRadera
  55. Jag sitter i en lägenhet med mina två fantastiska hundar som betyder så otroligt mycket för mig. Jag och min kille har blivit särbos då jag har börjat plugga (till polis) och han jobbar kvar på annan ort, i höst åker han till Afghanistan och jag skulle så gärna vilja ha ett foto på oss och våra hundar på väggen här i vardagsrummet, vilket symboliserar vår familj - trygghet, lycka och kärlek. Fotot skulle få hänga här i vardagsrummet där vi oftast är och vilket skulle påminna mig om att trots att han är hundratals mil bort från mig så finns han ändå med oss hela tiden. Jag skulle vilja ha en stor canvas ev. plexiglas. Stor kram från mig,

    Emma
    emmaisberg@gmail.com

    SvaraRadera
  56. Johanna Svenberg05 maj, 2013

    Jag och min sambo håller på att bygga hus och ska snart börja måla väggarna, men det är en vägg vi vill ha som fondvägg eller fotovägg på. Motivet vet jag inte ännu, men någon fin naturbild eller på något djur, eller någon storstad :)

    Johanna,
    johannasvenberg@hotmail.com

    SvaraRadera
  57. Nu har jag och min kille bott in oss nog länge i vårt hus och nu är vi redo att tapetsera och då istället för att ha trista enfärgade väggar så tänkte vi oss en skogsbild eller något djurmotiv - skulle passa perfekt eftersom vi just bor i skogen och 3000 kronor skulle vara en ordentlig skjuts i kassan :)

    Tack på förhand// Isabell

    SvaraRadera
  58. Jag skulle definitivt använda presentkortet till en gallery print. Motivet skulle vara en av mina många bilder på kalkstensklipporna vid havet på norra öland, där vi har vårt sommarhus. Printen skulle sedan få täcka träväggen i vårt sovrum. Tänk bara att somna till den bilden varje kväll. Nu hoppas jag på vinst, underbar tävling! kram Victoria

    SvaraRadera
  59. en hall full i björkar sku' jag vilja ha!
    är född i ume' - björkarnas stad - men bor numera i örebro.
    en fin, grann fototapet med gröna, sköna björkar i hallen
    skulle verkligen ge känslan av att 'komma hem' på riktigt!

    varma hälsningar,
    emelie åström
    emelieastrom@hotmail.com

    SvaraRadera
  60. Vårt alldeles nyköpta hus är 70-talsmurr, bastupanel och vävtapeter. Jag tror att ett snötäckt berg från Himalaya skulle pass på en vägg vidöppna spisen!

    Marie T

    SvaraRadera
  61. Jag skulle överraska sonen med ett foto på hans vägg. Då skulle han varje morgon se sig själv som hockeyspelare - liksom "Living his dream" :-). Han lever,brinner, andas... för hockey och med den tapeten skulle han vakna med ett leende på läpparna varje dag!

    Anna Wiberg, mrs.anna.wiberg@gmail.com

    SvaraRadera
  62. Barnen ska byta rum och vår 8:a åring tar över rummet från vår tonåring. I snedtaket finns en stor Frölunda indians indian. Inte lika populärt hos en 8:a årig flicka. Jag tror att hon skulle bli glad om hon fick pryda sitt snedtaket med en fin fototapet från Happywall!

    petraladestam@hotmail.com

    SvaraRadera
  63. Lätt! Just som innehavaren av denna blogg har jag alltid velat ha ett eget bibliotek i huset. Nu finns det inte plats för det men en fotovägg av böcker kan bli nog så häftigt i tv-rummet!

    Monica
    monica_marto@telia.com

    SvaraRadera
  64. Jag älskar björkar. De är så vackra! Men eftersom jag är pollenallergiker blir det en slags hatkärlek... Om jag vinner skulle jag välja att omge mig med en björkskog inomhus... Gärna sova i den! Sovrummet skulle tapetseras i den vackra fototapeten "Björkskog i svart och vitt"... Det hade varit en härlig känsla!
    Med soliga hälsningar från Lisa

    SvaraRadera
  65. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  66. Åhhh vilken tävling :)
    Om jag hade turen att vinna skulle jag önska en Gammal världskarta tavla till min sons rum, att ha precis ovanför sängen. Han är inte mer än 6 år men älskar kartor och kan sitta med sitt förstoringsglas och studera dom i evigheter, min alldeles egna lilla Christofer Columbus, min lilla upptäckare... Tänk vilka äventyrsdrömmar han hade haft under sin alldeles egna världskarta som dessutom är fasligt snygg och dekorativ :)

    Mvh
    Anna.P (annaliljekvist@hotmail.com)

    SvaraRadera
  67. Om jag skulle vinna denna fantastiska tävling skulle jag välja fototapeter "ljus tegel" (som jag spanat på ett tag) och tapetsera den som fondvägg i vårt tv-rum, som för närvarande har en en avskyvärd blå färg med massor av skruvhål. Vi har precis köpt ett jättefint hus med fula väggar i alla rum, så det är en hel del tapeter och färg som ska köpas tyvärr. Eftersom jag fyller 40 år i sommar så skulle det vara den perfekta 40- års presenten också

    Håller tummar och tår :)

    Linda (godheten@gmail.com)

    SvaraRadera
  68. Åh vilken kul tävling. Om jag vann skulle jag välja en fototapet till vårt vardagsrum. Bilden skulle troligen få föreställa en bit av havet då jag har flyttat långt bort från den havsmiljö jag växt upp i. Eller kanske en bild på mina skatter ♡
    Mvh o.tirkkonen@hotmail.com

    SvaraRadera
  69. Åh jag skulle göra en vägg av en sagobild med både riddare, borgar, skogar & djur på, gärna i svartvitt, som det går att berätta otaliga antalet sagor utifrån på både svenska och italienska. Den skulle sitta på ena väggen i mina små pojkars rum här i Italien - de ska precis till att få egna sängar och då kan de ligga och kika på denna när vi ska sova! Den som nattar får berätta sin egen saga utifrån fotoväggen. Håller tummarna från Italien!! italy@tinekhome.dk

    SvaraRadera
  70. Hej!

    Vilken underbar tävling! Klart att jag är med! ;)

    Snart är vardagsrummet klart,
    men på väggarna är det helt bart,
    en svartvit canvastavla med oss alla tre,
    skulle vara en fantastisk idé,
    för som nyblivna föräldrar till lille Frej,
    skulle förevigandet på väggen bli en värdefull grej!

    Hälsningar
    Petra Christensen
    gnuttisen@hotmail.com

    SvaraRadera
  71. Hej!

    Vilken underbar tävling! Klart att jag är med! ;)

    Snart är vardagsrummet klart,
    men på väggarna är det helt bart,
    en svartvit canvastavla med oss alla tre,
    skulle vara en fantastisk idé,
    för som nyblivna föräldrar till lille Frej,
    skulle förevigandet på väggen bli en värdefull grej!

    Hälsningar
    Petra Christensen
    gnuttisen@hotmail.com

    SvaraRadera
  72. Vilket fantastiskt pris!
    Vi flyttade till hus på landet förra året och har inte riktigt fått in vår stil än. Vi har ett stort "allrum" där det är helt omöjligt att möblera då det är fönster på hela den ena sidan och den andra upplevs som en korridor då går man förbi hela tiden...
    Så jag skulle bli så oerhört glad om jag fick använda någon av mina naturbilder från vår tomt som STOR tavla där. :) Som ute fast inne liksom.
    Eller kanske något av det jag älskar att fota mest, extrema närbilder...
    Soliga Hälsningar
    Anna Brändström
    annabrandstrom@spray.se

    SvaraRadera
  73. Vi håller på att renovera dotterns rum, och jag skulle göra en fin tapet på henne och ha som fondvägg i hennes rum, någon rolig bild från när hon var liten.

    Med vänlig hälsning

    Susanne Weidenhag

    SvaraRadera
  74. Terese Bernhardsson08 maj, 2013

    Jag imponeras av inredare som får alla delar i ett rum att hänga ihop. Vi saknar en tavla i vårt vardagsrum som vi hoppas ska ge rummet en helhet, men så hittade jag tavlan Cuba Car som bara är helt perfekt.

    Hälsningar
    /Terese Bernhardsson
    (Terabr@hotmail.com)

    SvaraRadera
  75. Om jag vann... skulle jag pryda våran vägg brevid öppenspisen i köket med svartvit foto tapet. Bilden skulle vara en morgondisig skog. Skulle titta på den och kura ihop mig änn mer under filten brevid brasan. Sittandes i min morfars gamla gungstol.

    Mvh. Kersti
    kerstibergvall@hotmail.com

    SvaraRadera
  76. Hej!

    Kul tävling! Och perfekt att man kan ha en egen bild på väggen. Då blir det ju lite stuns på det hela.

    Tänk en bild bakom soffan som samspelar med dom som sitter i den. Lejonet du har i bild är på rätt väg(g). Synd att han (hon?) inte gapar. Då hade det hänt något.

    En jättegorilla bakom soffan skulle sitta fint. Eller en fin rad med surikater. Dracula som sneglar ner på nackarna i soffan. You get the picture. Sno inte mina idéer nu eller min slogan :-)

    Ha en vacker dag!

    Och bra blogg. Tack för den. Du är duktigt du.

    SvaraRadera
  77. Vilken underbar tävling och så coolt att man kan göra en egen tapet :)
    För det skulle jag välja om jag vann, och sätta den som en fond vägg i min sons rum.
    När vi byggde huset, så visste vi ju att vi ville ha barn, så vi valde en gultapet, så passade det både en tjej och kille, men nu skulle det vara så kul att göra i ordning hans rum och vad vore då inte bättre en en alldeles personlig tapet :)

    Kram Mia

    SvaraRadera
  78. Vi skulle helt klart göra tavlor till vår underbara dotters lekrum. Att hon efter många om och men kom till oss och förgyllt vårt liv nu i ett och ett halvt år känns som ett mirakel som saknar ord. Klart skulle vår lilla familj stå för motivet på tavlorna :) Vår dotter, hunden Elvis och vi föräldrar. Skulle välja tavlor då vi för ca: två månader sedan tapetserat lekrummet och rummet inte känns riktigt klart ännu. Nu håller vi tummar och tår. Tack för en inspirerande och härlig blogg!

    /Suvi

    SvaraRadera
  79. Jag vill göra en fototapet av mina barn att sätta upp i vårat pysselrum/arbetsrum. Det är ett rum som används mycket av familjen och det skulle vara härligt att ha en vägg därinne som kan tanka en med energi.
    Jag tänker mig en bild i orginalstorlek på mina barn i rörelse, ute eller inne. En sån där härlig, naturlig bild som man blir glad i hela kroppen av.

    /Åsa
    lillpalten@outlook.com

    SvaraRadera
  80. Vilken härlig vinst! Jag skulle göra en fototapet såklart! Garanterat unikt, ingen annan har en likadan, och garanterat personligt. I min familj är vi skidåkare, så jag skulle välja ett vacker foto från vårt längdåkningsparadis Ånnaboda i Kilsbergen. Mycket vitt i bilden skulle dessutom göra tapeten lätt att matcha med övrig inredning.

    SvaraRadera
  81. Jag o killen har gett oss in på ett mäktigt men så häftigt projekt.
    Totalrenovering av en superduper mysig skånelänga har pågått sen slutet på förra sommaren. Efte att ha rivit, rivit och rivit så har vi nu äntligen fått upp våra första innerväggar. Tjohoo!! Har tokmånga, kreativt konstnärliga, bubblande härliga bilder att välja på som jag skulle vilja trycka upp på den allra första av våra väggar vi fick upp. En vägg som är placerad i vår "stora sal" kombinerat kök och vardagsrum. Där skulle vi och våra gäster få njuta av den varje dag. Vår första vägg med en bild som andas "vi" - Vilken dröm!

    Glada hälsningar,
    Sofia

    sofia_hoglund_@hotmail.com

    SvaraRadera
  82. Åh när ska vinnaren utses? :)

    SvaraRadera

Annonser: