lördag 11 maj 2013

Vinn presentkort hos Matilde & Co



Vi inleder helgen med en ny tävling i samarbete med trevliga butiken Matilde & Co. Ett presentkort på 1000kr kan bli ditt att handla för. Inte fel nu när morsdag närmar sig då Matilde & Co garanterat har uppskattade presenter till alla mammor. Matilde & Co är en livsstilsbutik på internet för dig som älskar klassisk- och lantliginredning. En personlig butik med utvalda inredningsdetaljer och möbler från etablerade leverantörer främst från Sverige och Danmark men även från bl.a. England och Frankrike.

Som vanligt kan du vara med och tävla oavsett om du har en blogg eller inte. Svara bara på följande fråga i kommentarsfältet;

1. Vad skulle du handla för presentkortet om du vann. Motivera kort. 

Tävlingen avslutas den 17/5 kl 22.00. Vinnaren utses av Matilde & Co och presenteras med en uppdatering av detta inlägg. Eventuell vinstskatt betalas utav vinnaren.

114 kommentarer:

  1. Åh vilken bra tävling! Jag hade köpt cupcakekit till mina små söners kommande födelsedagar, en vacker pumptvål till badrummet och en Chhatwal och Jonson kudde! Men svårt att välja är det, finns galet mycket fint!
    Hälsningar
    Sandra Hedling

    SvaraRadera
  2. Oj, galet svårt att välja vad man skulle köpt!! Det hade nog blivit olika sorters korgförvaringar dels för att det är så himla snyggt och mestadels för att vi bor väldigt litet och har svårt att hitta platser att förvara allting på!! Så hade varit toppen att vinna!

    Hoppas på tur!

    emely_tuvang@hotmail.com

    SvaraRadera
    Svar
    1. Många härliga saker att välja mellan, men valet föll på beach house lakan. Skulle så gärna känna den där fantastiska känslan när man kryper ner mellan dessa lakan som beskrivs av alla redan lyckliga ägare.
      soliga hälsningar Mia
      maria_thorstensson@hotmail.com

      Radera
  3. Vilken fantastisk tävling! Jag skulle shoppa loss på lite förvaring eller lite nytt till köket - svårt att bestämma mig :)

    SvaraRadera
  4. Kuddar, kuddar, kuddar för hela slanten!

    Just nu har vi bara fula, tråkiga, beiga kuddar ihop med våran otympliga, nötta och fläckiga ful-soffa. Vi håller på att bygga hus och kommer att köpa en ny soffa när det blir akutellt att flytta in i vårt drömhus - men tills dess skulle det vara härligt att åtminstone ha några fina kuddar för att pigga upp våran trötta soffa. Det skulle bli ett värdigt slut för vår gamla trofasta soffa som hängt med i massa, massa år :)

    SvaraRadera
  5. Oj! så mycket fint att önska sig...hm!
    bestämmer mig slutligen för vinglas!

    SvaraRadera
  6. På min önskelista står läckra kuddar från Chhatwal & Jonsson. Kanske räcker det också till en verktygslåda till sonen...

    SvaraRadera
  7. Om jag vann skulle jag köpa Chatwall& Johnsons vackra kuddar. Att välja är svårt för de är små konstverk alla och tillsammans helt oemotståndliga!
    Mvh karin.stjarnkvist@hotmail.com

    SvaraRadera
  8. Jag hoppas vinna en vacker urna med lock och house doktors snygga skärbräda till vårt nya hus som har spröjs. All vår inredning är modern då vi flyttat från en nybyggd lägenhet och vi jobbar på att byta ut allt så det ska passa husets själ. Mathilde o Co's inredning är precis vad vi söker!

    Vänligen, Jessica
    Jessica.johansson2@gmail.com

    SvaraRadera
  9. Vårkänslorna spirar11 maj, 2013

    Min mammaledighet går mot sitt slut. Jag skulle vilja ge min underbara dotter Isabella hennes första docka. Den virkade "prinsessan på ärten" var ju gudomligt söt!!! Annars gillar jag idén med tallriksställ för sagoböckerna.

    Varma hälsningar Frida
    fridaz_@hotmail.com

    SvaraRadera
  10. Oj oj oj! Jag skulle investera i ett par snygga kuddar som skulle passa finfint i vårt hus som vi håller på att bygga!

    Trevlig helg!!

    anderssonsophia@yahoo.se

    SvaraRadera
  11. jag skulle köpta BEACH HOUSE lakan. Vår säng så såååå dålig, vi sovter så dålig men har inte möjlighet att köpta ny säng nu.Men nya härlig härliga lakan skulle vi kunna lura oss lite och för hoppningsvis sova bättre :)

    SvaraRadera
  12. Madeleine11 maj, 2013

    Åh vill ha (och behöver) nästan allt!
    Men skulle nog köpa kuddar till soffan som ser trist ut just nu :)

    Madeleine

    SvaraRadera
  13. Vilken fin webbshop de har :D
    Massor av vackra och praktiska saker av kvalité och man kan göra en hel del fynd där med såg jag! Såg ni den söta slickepotten med rosor på för bara 49 kr!

    Men det viktigaste för mig just nu är att bli så smärtfri som möjligt så jag skulle unna mig lyxen att kunna sova en hel natt utan att vakna upp pga hudsmärtor... lösningen... ja, om jag har tur väljer jag ett Beach House underlakan. Jag skulle också köpa underbar tvål från L:A Bruket som verkligen lugnar huden + fynda såklart.

    Önskar alla en fortsatt skön maj!

    SvaraRadera
  14. House doctors köksvåg vore perfekt! Är mammaledig och har äntligen återupptäckt nöjet i att baka. Mammapengen räcker typ till mjöl och ägg, så jag skulle bli jublande glad om jag kunde dosera det rätt också!

    SvaraRadera
  15. Jag har en förkärlek för blommor och vackra krukor. Jag kan inte ens gå in på Ica utan att stanna vid blomavdelningen och känna, titta och lukta. Om jag vann skulle jag vilja ha 2 grönmönstrade krukor SIMPLY SCANDINAVIA.

    Hälsningar Eva

    SvaraRadera
  16. Åh, vilken underbar tävling!

    Om jag skulle ha turen att vinna så skulle jag välja 2 st krukor från Simply Scandinavia modell nejlika för att dom påminner mig så mycket om min farmor så dessa skulle göra mig glad varje gång jag såg dom.

    Därefter enbart lyx till mig själv, för jag behöver det efter en jobbig vår, så vad passar då bättre än en renande nystart med Lilla Brukets saltskrubb rosmarin tillsammans med Iris Hantverks ansiktsborste.

    För att därefter dricka en härlig kopp te ur den fina tekoppen från Västergården samtidigt som Côté Bastids doftljus Linen sprider en lugnande doft av lavendel.

    SvaraRadera
  17. Så mycket fint! Jag skulle välja sopsetet med långt skaft som är perfekt (& snyggt) att ha innanför dörren eftersom vår hund drar med sig en hel del grus m.m. in. Sedan skulle jag nog välja en fin "nightdress" till min dotter.

    Mvh
    Jenny Strandberg

    SvaraRadera
  18. Jag skulle utan tvekan välja Agneta Livijns Kitchen Aid Vit. Den har stått på min önskelista ett tag och skulle passa perfekt i vårt nyrenoverade kök som min sambo har slitit så hårt med att få klart! Sen skulle jag nog slå till på några nya snygga köksredskap att ställa där också!

    Kram Jenny

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag skulle välja det fina blåvita quiltade överkastet från Tine K till min sons rum. Har spanat in det tidigare och tycker det är så himla fint.

      Radera
  19. Jag skulle välja ett Kuddvar från Atelje Matilde French Toile Blue och en lavendelpåse helt enkelt för att de är så vackra.

    Hälsningar
    Anci

    SvaraRadera
  20. Anna Lundkvist12 maj, 2013

    Nya snygga handdukar så det blir enhetligt. Nu har jag en rörig blandning av färger och stil vilket inte är så roligt.

    hillevianna@hotmail.com

    SvaraRadera
  21. Suuuperfin tävling, jag vill jättegärna vara med i den!! Om jag har turen att vinna skulle jag välja en brödlåda i emalj att ha på bänken i köket. Min förra brödlåda har varit toppen men maken råkade ha sönder den så nu ligger brödet och skräpar både här och där... Och sedan skulle jag välja ett kuddvar Ikat Kerala Blue från Chhatwal & Jonsson - sååå fräscht till sommarsoffan :)

    Hoppas på tur!

    Många kramizar aka

    a.house.with.a.view@hotmail.com

    SvaraRadera
  22. Jag skulle välja det fina blåvita quiltade överkastet från Tine K till min sons rum. Har spanat in det tidigare och tycker det är så himla fint

    SvaraRadera
  23. Att välja var inte enkelt, men en vacker kudde till mitt sovrum eller något till köket eller kanske en lampa....ja listan kan bli lång. Att hitta något kommer inte att vara något problem.

    SvaraRadera
  24. Definitivt två stycken solstolar från Linum, vilka klassiker!

    SvaraRadera
  25. Så mycket fint att välja bland men jag skulle helst vilja ha en ny, fin (till skillnad mot den slitna som vi har nu) vaxduk till köksbordet som skydd mot dryck och mat som spills av små barn. Jag skulle även vilja ha lyxig tvål till vårt badrum som förhoppningsvis blir klart i sommar (hej då äcklig 60-talsvåtrumsmatta) och fina muggar och assietter till min yngsta sons tvåårskalas.

    SvaraRadera
  26. Ett överkast från Chhatwall & Jonsson. Till vår dubbelsäng som saknar snyggt överkast. Gillar det som heter Zigzag blue. Mvh Helena O

    SvaraRadera
  27. En av de bästa nätbutikerna enligt mig! Gillar lite klassisk gammaldags stil och skulle nog välja ett par fina kuddar från cabbages & roses eller fina thekoppar från burleigh pottery.

    Mvh
    Susann C

    SvaraRadera
  28. Mitt självklara val är Jardinière, den blåa handmålade porslinskrukan med handtag i mönstret rehn. Den skulle passa perfekt in i vårt ljusa retroinspirerade hem där nästan varje möbel, kopp och tavla är köpt på second hand, och därmed speglar olika tidsepoker. Krukan skulle väcka 1700-talet till liv i vårt hem och att krukan dessutom påminner mig om den soppskål som Emil i Lönneberga fastnade i, gör inte saken sämre!

    elinaj_89@hotmail.com

    SvaraRadera
  29. Jag har suktat länge efter ullmattan "New Geomatric" från Chhatwal & Jonsson i offwhite med mönster i navy/mörkblått, så jag skulle välja att lägga en vinstpeng på den! Den är som ett riktigt smycke och skulle passa in perfekt i vårt hem!
    Vänliga hälsningar
    Nina O

    SvaraRadera
  30. Har alltid velat ha ett par av Munka swedens ljustakar. Skulle ha dem på varsin sida om sköljskålen från simply S som jag själv köpt för ett par år sen.
    Passar hemma hos mig i mitt matrum
    MVH: Jeanette

    SvaraRadera
  31. Jag skulle utan tvekan byta ut kuddarna i min vita soffa till dessa underbara Paisleykuddar! Jag älskar blått och paisleymönster - så denna kombination passar mej perfekt! Somrigt och härligt!

    Lena!

    SvaraRadera
  32. Mitt val är kuddar från Chhatwal & Jonsson till min grå soffa i vardagsrummet. Att kombinera flera olika kuddar i olika mönster med samma färgtoner kommer att bli perfekt!

    SvaraRadera
  33. Åh vilket fantastiskt pris! Jag skulle gärna vilja vinna och skulle då köpa First Aid Box - Liten, som vore perfekt att förvara alla plåster och annat krimskrams som behövs när man är sjuk i och sen skulle jag även köpa den fina glasvasen att förvara vackra blommor i på köksbordet. Slutligen skulle jag även köpa en såsslev då jag saknar en här i hemmet.

    Kram Sanna
    mammasvardag@hotmail.com

    SvaraRadera
  34. Oj gisses vilken härlig butik! Det finns ju så mycket fint att välja på, men jag hade valt stråkorg från Tine K, lite fina pennor och trådkorgar. Det skulle bli super fint till vår snart färdig renoverade hall (som snart har tagit hundra år). Där ska jag ha min blogghörna och bara ta det lugnt. Och då passar det ju perfekt att vara omgiven av vackra saker.

    Kram Anna

    SvaraRadera
  35. Jag skulle ha gett detta presentkort till min pappa som förtjänar att få det fint hos sig <3

    my.jpersson@gmail.com

    SvaraRadera
  36. Något fint till min sambo Micke som förtjänar det bästa!! :)
    m_zethraeus@hotmail.com

    SvaraRadera
  37. Befinner man sig mellan två jobb är inredningsprylar det sista man prioriterar... Ett presentkort hade varit kalas. Jag hade antingen unnat mig en sån här: http://www.matildeco.se/index.php/inredning/krukor-vaser/babette-skal.html bara för att den är så vacker. Eller två såna här: http://www.matildeco.se/index.php/inredning/ljusstakar/betongljusstake-fran-tove-adman.html.

    Håller tummarna och önskar trevlig vecka!

    SvaraRadera
  38. Hade jag turen att vinna skulle jag köpa fina grejor till dotterns blivande rum, bla dom ursöta förvaringshusen fr.Rice, Vår dotter har precis fyllt 1 år och är den finaste och gladaste lilla prinsessan i världen trots att hon kämpat med en allvarlig och ovanlig sjukdom sedan födseln, Tack för en jätte bra tävling och för att man fick upp ögonen för den super härliga butiken med så galet mkt fint!
    Ha en skön sommar! kram Martina
    Martinawestling@hotmail.com

    SvaraRadera
  39. Trala la gud kuddarna Chhatwal och Jonson Älskar dom så snygga
    Niccan

    SvaraRadera
  40. Har precis köpt hus med min make. Ett husi original kan man säga då allt, precis allt ska/måste renoveras.Vi kommer att göra det mesta själva och med 2 heltidsjobb och renovering utöver det så räknar vi med att vara klara till jul. Då hade det varit trevligt att kunna se fram emot en ny adventsljusstake i vårt nya hus.

    Carro

    SvaraRadera
  41. Mia Bergqvist skövde12 maj, 2013

    Vad vackra grejer! Skulle köpa beach house lakan och några vita kuddar till mitt nya sovrum på vinden som snart äntligen är klart! Precis min stil. Kram Mia m_bergqvist@yahoo. com

    SvaraRadera
  42. Mycket vackert att välja bland men jag skulle nog ta några vita lattemuggar av Agneta Livijn och ett cupcake kit med big rig till min fordons-tokiga son som fyller 2 i sommar.

    Kram från Malin

    SvaraRadera
  43. Wow, vilken drömvinst!!
    Jag har, liksom många andra här, svårt att välja bland allt fint men en tallrikshylla, som den från IB Laursen, har länge stått högt upp på min önskelista. En sådan skulle nog kanske väljas om jag hade turen att vinna!

    SvaraRadera
  44. Jag skulle helt klart välja att köpa en snygg solstol och några fina sittkuddar för att piffa till vår uteplats i vår trädgård vi anlade förra sommaren, nu när värmen äntligen gjort sitt intåg.

    SvaraRadera
  45. Absolut kuddar från Chhatwal & Jonsson!!! Jag har tittat på dom länge och om jag vann skulle jag slå till på ett par i grått!

    SvaraRadera
  46. OJ de har ju så oerhört mycket vackert.. men skulle jag vinna skulle jag nog unna mig & min sambo & vår lille son sängkläder från Beach House Company. Ingenting jag vanligtvis kan då vi är i full gång med renovering av ett underbart hus!

    (emelie.wrangmo@hotmail.com)

    SvaraRadera
  47. Tänk att få vinna en fin tallrikshylla från ib laursen till vårt lilla hjärtas nya rum där alla läseböcker och gosedjur kan samlas!

    Med vänlig hälsning, hanna

    SvaraRadera
  48. Fin tävling och fint pris som vanligt hos dig! :)

    Jag skulle mer än gärna äga en ullmatta från Chhatawal & Jonsson men då skulle jag behöva lägga till den vilket inte passar plånboken för tillfället. Däremot är jag på jakt efter ett fint och somrigt överkast så det här från Tine K http://www.matildeco.se/index.php/textilier/overkast/overkast-i-quiltad-bomull-stripe-indigo.html#.UZAUbr5vnDc, skulle jag mer än gärna välja!

    SvaraRadera
  49. Förra året kom sonen Alvar den 17 maj, i år hoppas jag på ett presentkort! Presentkortet skulle användas till träleksaker från krabat. Har precis plastsanerat å det blev inte mycket kvar i killarnas rum.

    SvaraRadera
  50. Maria heter jag, nås på maria_kihlstrom@yahoo.se

    SvaraRadera
  51. Nu när våren äntligen är här & hela kroppen skriker efter att vara ute, så hade jag köpt en underbar solstol från Linum. I den måste jag såklart ha några kuddar från Chharwald & Johnsson & en quiltad pläd från IB Laursen ! Och ja, ni hör - vinner jag så blir jag nog ruinerad på kuppen! Men det finns ju så mycket fint :-). /Johanna

    SvaraRadera
  52. Oj! Hur har jag kunnat missa den här finfina webbutiken?
    Jag suktar som så många andra efter en eller två fina solstolar från Linum. Vilken grej! Snygg design och bra kvalité i ett. Inte alls dumt.

    SvaraRadera
  53. Den söta prinsessan på ärten! Den skulle bli en fin födelsedagspresent till min dotter som blir 3 år i slutet av juli. Hon älskar dockor och att bädda ner dem i docksängen/-vagnen/etc. Att lyssna på sagan (som inte finns i vår bokhylla) och samtidigt bädda ner prinsessan och se henne besväras av ärtan skulle garanterat uppskattas av dottern!

    SvaraRadera
  54. Hej,
    Åh, vilken fin butik detta var! Skulle utan tvekan slå till på ett par solstolar från Linum, den där gamla sorten...mmm hur sköna som helst!
    Soliga hälsningar
    Iben

    SvaraRadera
  55. Jag skulle köpa en brödåda från IB lauren om jag hade äran att vinna denna fina tävling. Har precis köpt en sommarstuga och brödlådan skulle bli perfekt för att fika och bröd hålls fräscht och inga små möss kan knapra upp dem.
    Häls Anna H

    SvaraRadera
  56. Jag skulle köpa de fina handgraverade vinglasen Frejas Boning till min mamma!

    Hälsningar EmmaJohanna!

    SvaraRadera
  57. Oj vilken trevlig tävling. Jag skulle använda presentkortet till att handla ett överkast från Chhatwal & Jonsson. De är ju bara helt underbara....

    SvaraRadera
  58. Åh vad kul, vi som snart ska flytta ut till vårt radhus! Då passar det ju perfekt med lite nytt. Blir nog mest till köket om jag skulle vinna. Den underbara måttsatsen bl.a.

    SvaraRadera
  59. Vilken fantastisk tävling och likaså fantastisk webshop! Skulle jag vinna skulle jag utan tvekan investera i ett par jumbokoppar från Spode! De har funnits på min önskelista länge, i ett par år faktiskt, men det är andra saker som har fått prioriteras men någon gång så... Kram Linda

    SvaraRadera
  60. Vi är relativt nyinflyttade i vårt hus som är fullt beboeligt men kräver massor av tid(och pengar) för att återfå sin forna glans. Jag väljer gärna färgglatt till barnens rum och förvaringsutrymmen för alla leksaker står högt i kurs nu, därför skulle jag välja att köpa förvaringshuset theater och förvaringshuset fun fair, så otroligt fina!

    SvaraRadera
  61. Hej

    Vilken underbar tävling. Vem vill inte vinna den. Jag vågar i alla fall inte missa chansen. Vårt kök är förtillfället väldigt tråkigt, och vi har inte råd att renovera det just nu. Därför skulle jag försöka piffa upp det så gott det går, om jag vann skulle jag köpa köksvågen från house doctor samt lägga till några kronor och köpa sopsetet från Iris hantverk. Det är ju så snyggt att man kan ha det stå framme hela tiden..

    johansson_johanna@hotmail.com

    SvaraRadera
  62. Hej, jag skulle definitivt slå till på en snygg svart gryta från Le creuset. Jag har alltid velat ha en sådan men inget man handlar bara så där kanske ;)
    Verkligen en bra investering dock, de måste ju hålla minst en livstid ju :)
    Kram Magdalena

    SvaraRadera
  63. Hej! Åh jag drömmer om de vackra kuddarna från Chhatwal och Jonsson. Skulle passa perfekt hemma hos oss! Dom är så vackra!!! Kram Annika

    SvaraRadera
  64. Caroline S13 maj, 2013

    Hej! Jag är just nu ute efter lampor till mitt hus. Om jag vann skulle jag köpa en lampfot Luna tillsammans med en rosa´/vit veckad lampskärm!

    Tack för en bra blogg!

    MVH Caroline

    SvaraRadera
  65. De har så mycket fint att jag skulle passa på att köpa flera små saker, till exempel emaljburken coffee, vita kökshanddukar, samt de rosa bakbunkarna

    Mvh
    Anna
    annabrandstrom@spray.se

    SvaraRadera
  66. Åhhh lord vilken underbar butik och vilken tävling :)
    Jag skulle kunna shoppa allt i denna trevliga nätbutik men tyvärr tillåter inte min plånbok detta :)
    Om just jag har turen att vinna så skulle jag köpa Stråkorg Natur Stor att ha mysiga filtar i, idag ligger alla filtar i en stor ful hög i vår fina nya soffa, då är det allt från barnens slitna favvo filtar till min egna lite nötta favvo filt som är väldans ful men oerhört skön och som åker fram när det ska mysas med la famila. Dessa filtar är inte så vackra för ögat men om jag hade vunnit denna korg så hade dom gömts undan i något vackert och åkt fram när det är mys tajm :)

    Kram Anna.P (annaliljekvist@hotmail.com)

    SvaraRadera
  67. Oj vilken underbar butik! Gillar allt jag ser,helst skulle jag dock vilja handla porslin från Spode till min sons fantastiska flickvän som får egen lya vilken dag som helst!
    Kram Maria
    mzmaze0@gmail.com

    SvaraRadera
  68. Ett presentkort skulle nog få bli ett bidrag till inköp av ett vackert överkast. Kanske Estelle, i färgen kalk.

    Ha en finfin måndagskväll,
    Rebecca

    SvaraRadera
  69. Första gången jag klickade mig in i denna webbutik, men absolut inte den sista. Vilket fantastiskt fint och smakfullt sortiment! Om turen är på min sida i denna tävling skulle jag välja en verktygslåda från Krabat till sonen, en quiltad rosa pläd från IB Laursen till dottern och ett grytset från Krabat till sommarens renoveringsobjekt - lekstugan. :)

    Ha det gott!
    /Margareta

    SvaraRadera
  70. Ett presntkort skulle räcka till mycket fint, jag älskar både Liquid Soap - Argan Oil och Bath & Shower gel - Argan Oil. Dessa skulle bli fina i mitt badrum medans sonen skulle få en fin maileg kanin :) Mycket för pengarna!

    ha en fin kväll
    Cecilia
    cecilia.eriksson@live.se

    SvaraRadera
  71. Åh så mycket fint!
    Jag skulle köpa det underbara madickenförklädet och det randiga barnförklädet från Nyblom & Kollén, den fina äggkorgen från House Doctor, bakbunkssetet och en pajform med hög kant från IB Laursen samt en slickepott från Le Creuset.

    Detta för att kunna baka tillsammans med mina barn i sommar, med stil! :)
    Tack för en inspirerande blogg!
    /Mikaela
    mikaela.norgren@live.se

    SvaraRadera
  72. Jag skulle överraska min mamma <3 med kuddar från Chhatwal och Jonsson. Hon behöver piggas upp och få lite vardagslyx.

    Hon likt jag tycker mycket om både bloggen och Mathilde & CO.
    Mvh Emelie
    emelie_sundin@hotmail.com

    SvaraRadera
  73. Vilken underbar nätbutik, vilket sortiment. Det var svårt att välja bland alla fina saker men min favorit är skålen Babette från Munka Sweden. Den hade passat utmärkt i fönsterkarmen i köket och gett mig något vackert att vila ögonen på när jag fixar med maten:)
    Kram Helen

    SvaraRadera
  74. När jag surfade runt hos Matilde & Co kände jag att det går ju inte att bestämma sig, allt var så fint! Men, då såg jag att de har Le Creusets grillpanna som jag suktat efter så länge, och då blev valet enkelt. Jag älskar Le Creusets produkter, helt underbara. För övrigt var det mycket trevligt att hitta en så underbar nätbutik!

    Håller tummar och tår / Linda
    godheten@gmail.com

    SvaraRadera
  75. Trevligt, trevligt med en liten tävling ;)
    Om jag vann skulle jag köpa ett par vita skärbrädor i porslin fr House Doctor. Allt ser ju mycket godare ut om man lägger upp det på såna ;) Sen skulle jag nog köpa ett par glas flaskor för sommarens lemonad. Och kanske skulle något mer till dukningar i trädgården slinka ner... Små saker som skulle förgylla min sommar helt enkelt!
    // Emelie

    SvaraRadera
  76. Angelica14 maj, 2013

    Vi håller på att renovera ett helt nytt badrum och behöver ny inredning och förvaring. Har kollat runt och föll direkt över serien från Bosign. Ser framför mig hur fint det kan komma bli. Med handdukarna från Linum Sense skulle det vara pricken över i. /Angelica Jacobsson, angelica.jacobsson@me.com

    SvaraRadera
  77. Jag skulle köpa någon av de vackra kuddarna, otroligt vackra!

    /Annika A

    SvaraRadera
  78. Jag skulle shoppa loss på porslin från Burleigh Pottery, först och främst tekannan med koppar i serien Asiatic Pheasant (måste bara bestämma om jag vill ha blått eller rosa). Detta har jag suktat efter i flera år men inte kunnat prioritera att köpa.
    /Karin

    SvaraRadera
  79. Åh, så mycket vackert att välja på!
    Jag har just flyttat från en liten liten lägenhet till en mycket större och behöver lampor till mina fönster (bland mycket annat!). Därför skulle jag köpa två av de vackra lampfötterna Charlotte i antiksilver om jag vann. De är underbara!

    SvaraRadera
  80. SÅ svårt att välja!! Sommaren står för dörren och vi flyttar ut på landet. Skulle valt ett nytt kit till uteköket med diskmedel från lillabruket och diskduk från västbolin, housedocktors korg med glas för saftkalas på gräsmattan och en stor härlig salladsskål som räcker för många. ELLER tänker jag hemma och festerna på altanen och väljer tines fantastiskt vackra graverade vin/champagne glas. Puttar nog in en extra slant själv så jag åtminstone får 8 st,, och så diskmedel från lilla bruket bara för att tråkiga saker blir roligare om det är vackert:-)

    SvaraRadera
  81. Vilka underbara saker. Så mycket fint!
    Men jag skulle i första hand välja "Kuddvar Old Paisley Grey - 50/50" men även komplettera med kuddarna i matchande stil. Hade gjort sig så bra i vår nya soffa.

    SvaraRadera
  82. Åh vilken bra tävling. Om jag skulle vinna skulle jag lägga det som en del i ett överkast. Har haft ett och samma nu vår, sommar, höst och vinter i 13 år så det är dags att ett nytt sommarfräscht får flytta in.

    SvaraRadera
  83. Mycke fint fanns det,jag önskar mig en vit brödlåda i keramik från Ib Laursen.Så den blir det!! Mvh Christine

    SvaraRadera
  84. Här fanns det mycket fint att välja på. Om jag vinner ska jag raskt välja två fina kuddvar från Chhatwal&Jonsson. De ska får pryda utemöbeln på landet.

    //katarina

    SvaraRadera
  85. Då vi går och väntar på att vår soffa skall få en ny sommarskrud i vitaste vitt drömmer jag också om att få smycka den med vackra kuddar! Gärna paisleymönstrade från Chhatwal & Jonsson!

    Hälsningar Beata

    SvaraRadera
  86. Jag hade gärna köpt lite nya kuddar till våran soffa... den är liksom... livlös! ;)

    Lite shopping hade varit som balsam för själen just nu...

    Kram

    SvaraRadera
  87. Underbar tävling!

    Jag skulle köpa ett nytt överkast från Chhatwal & Jonsson till vår dubbelsäng eftersom den i många år huserat mig, sambon och tre småbarn, och därför är i skriande behov av lite ny glamour.

    Mvh
    Anna-Klara

    SvaraRadera
  88. Ohh vilken härlig tävling. Chansen att få vinna något nytt till det nyrenoverade sovrummet är ju för bra för att vara sant. Tänk att vinna CHHATWAL & JONSSON Påslakansetet Old Paisley Navy till den nu nyuppsatta plankväggen i sovrummet. Borde ju kunna bli alldeles fantastiskt krispigt och fräscht:-)Håller tummarna så de vitnar fram till dragningen!!!

    Med vänlig hälsning Eva

    SvaraRadera
  89. Ett nytt överkast vore toppen!

    SvaraRadera
  90. Vi skall snart starta inredningen av vårt sovrum i sommarhuset. Vitt trä, ljust grå betong skall kompletteras med mjuka vackra textilier . Jag skulle därför välja bland sängkläder, kuddar och vackra överkast. Kram Victoria

    SvaraRadera
  91. Följt din härliga blogg ett tag men aldrig deltagit i någon tävling så nu hoppas jag på nybörjartur!
    Tove Admans vackra betongljusstake har jag önskat mig i flera år. Ljusstaken skulle stå på mormors gamla bord i mitt blivande växthus, fönstren står och väntar.
    Med hopp om en underbar sommar. / Agneta

    SvaraRadera
  92. Vi har köpt ett stoort hus och ska börja bygga och fixa, så jag skulle köpa de finfina leksaksverktygen till vår lille son så han får vara med och greja.

    SvaraRadera
  93. "Vackrare nätbutik är nog svår att finna. Om jag ändå ett presentkort lyckades vinna. Chhatwaj&Jonsson står i en klass för sig. Fantastiska mönster och färger som passar mig. Ikat Kerala är så otroligt fina. Nu håller jag mina tummar att två sådana blir mina" Mvh Sofie

    SvaraRadera
  94. Jag skulle köpa Taklampa dubbel i räfflat glas, någonting som jag aldrig skulle ha råd med själv då jag pluggar och samtidigt jobbar 20 % för att klara mig utan studielån, inkomsten tillåter inte att man unnar sig någonting. Med den lampan skulle min borg i kännas liiiite mindre student :)

    SvaraRadera
  95. Jimmy Olsson (jimmy.olsson57@live.se)15 maj, 2013

    Jag skulle unna mig och mitt barnbarn ett Förvaringshus Airport. Där vi kunde förvara alla hans leksaker som han har hos mig. Flygplan är det allra bästa han vet och vi åker ofta tillsammans till Arlanda för att se på flygplanen.

    Fantastiska färger och en riktigt snygg förvaringslåda som jag gärna placerar i mitt hem.

    Jag skulle även unna mig själv en ny rakborste och nya handdukar till badrummet.

    Tack för tävlingen samt att ni tog er tid att läsa min motivering.

    http://www.matildeco.se/index.php/rakborste.html#.UZNMh8p80S4
    http://www.matildeco.se/index.php/nyheter/forvaringshus-airport-stor.html#.UZNLbsp80S4

    SvaraRadera
  96. Träffat jordens underbaraste man. Ensamstående pappa som dock har ett lite "tråkigt" hem som behöver akut hjälp med att fixas till - med både belysning och textil! Det är han verligen värd. //Kram Carina

    SvaraRadera
  97. Min hall behöver lite nytt och fint så jag skulle köpa ljusblå korgar från Rice och tyget Provance toile blue tyget att sy en lite gardin av! Det skulle bli jättefint!

    SvaraRadera
  98. Jag hade köpt kuddar för pengarna. Det gapar tomt i våra soffhörn, är säker på att ett presentkort från Matilde & Co hade kunnat avhjälpa detta.

    SvaraRadera
  99. Jag ska plugga och flytta hemifrån i höst och då skulle det vara perfekt att plocka upp de fina ljusstakarna från Munka Sweden istället för några från Ikea ;) (http://www.matildeco.se/index.php/inredning/ljusstakar/nyborg-tennljusstake.html#.UZOhxJWazEc)

    SvaraRadera
  100. hej
    jag skulle vilja vinna dels för att jag aldrig vinner nåt när jag tävlar men om jag vann skulle jag troligtvis välja "frejas boning lampfot i trä" 2 st sådana. önsketänkande i och för sig och det finns egentligen en massa andra fina saker jag vill ha också.. tex nåt fint kuddvar.. svårt att välja liksom bland alla fina saker :-)!
    Tack tack!

    SvaraRadera
  101. Om jag vann skulle jag köpa två Linum solstolar och ge till min fantastiska mamma på mors dag. Min mamma har under våren köpt ett fint litet hus och har nu en egen härlig trädgård för första gången på 20 år. I solstolarna skulle vi må riktigt gott och sitta och ljuga ikapp i midnattssolen hela sommaren.

    SvaraRadera
  102. Om jag vann skulle jag gå lös på deras "bak-sortiment", både jag och mamma gillar att baka, så förhoppningsvis skulle det resultera i fler bakverk här hemma :)

    SvaraRadera
  103. Delad glädje är ju alltid dubbel glädje så vinner jag skulle jag dels välja något fint till min inredningstokiga & älskade mamma, som tex. någon utav de fina kuddarna från CHHATWAL & JONSSON. Sedan skulle även min lilla tjejja få något fint från Maileg och så kan det nog bli en liten present till min kära syster som just nu håller att renovera världens finaste lägenhet!

    SvaraRadera
  104. Om jag skulle vinna så skulle jag köpa burleigh pottery och göra en vacker duknin och sedan bjuda hem mina vänner på Tea party och bara föra långa trevliga samtal. Maria S

    SvaraRadera
  105. vilken härlig tävling !
    jag skulle köpa kuddarna ifrån nyblom & kollén till min pappa som letar efter fina marina kuddar till sin nya lägenhet. Tycker det är så roligt att han börjat intressera sig för inredning då jag själv älskar att inreda, styla o pyssla !
    håller tummarna ! :)

    johanssonnikki@hotmail.com

    SvaraRadera
  106. Jag har precis beställt från Matilde men det är massor med fler saker jag vill ha :) det är en webbaffär precis i min smak! Om jag vann skulle jag köpa en jäskorg eftersom jag älskar att baka surdeg, porslinsmåtten från House Doctor har jag länge sneglat på och kuddarna! Vill ha alla! Hoppas på tur ❤

    SvaraRadera
  107. Vi har precis påbörjat vårt nybygge. Och jag har egentligen lovat mig själv att inte handla föör mycket innan inflytt ;) Men när det finns så mycket fint är det svårt! Så jag skulle bli överlycklig om jag vann och kunde börja inreda lite till i mitt huvud. Har länge sneglat på köksvågen från House Doctor så den är mitt förstaval. Och porslinsmåtten och trådkorgarna från H D skulle nog åka med också. Eller en kudde från Chhatwal & Jonsson!

    Sara Stridh
    sarastridh@hotmail.com

    SvaraRadera
  108. Kristina17 maj, 2013

    Vad underbart glad jag blev när jag såg tävlingen! Har varit inne hos Mathilde & Co flera gånger och varit ett klick ifrån Impression Navy överkastet från Chhatwal & Jonsson. Den saknas i soffan för att svepa in sig när man kommer upp på morgonen, med ut på altantrappen när det fortfarande är tidigt på morgonen och man vill njuta av morgonkaffet ute, i loungesetet när kylan kryper på under vår- och sommarkvällarna.... Nu håller jag tummarna för att det äntligen blir ett klick! Tack för en härligt inspirerande blogg!

    SvaraRadera
  109. Hejsan!

    Jag skulle slå till på en fransk äggkorg, en skafferiskylt och frukostskålar. Det är saker jag länge velat ha men inte kommit mig för att prioritera.

    Kram Petronella

    SvaraRadera
  110. Jag skulle ge presentkortet till min mamma för att hon är den mest underbara mamma och mormor som finns. En kvinna som sprider så otroligt mycket energi och glädje och lägger sina pengar på oss barn/barnbarn
    ( även fast vi säger åt henne att inte göra det )Hon älskar inredning och framförallt lantlig inredning. Jag är rätt säker på att hon skulle köpa saker att duka bordet med och trärullarna från house doctor.

    Evelina

    SvaraRadera
  111. Åh Mathilde & co är en dröm! Eftersom jag är student och inte har råd att flytta för tillfället men måste göra något åt min trötta lägenhet skulle jag köpa saker som gör min lägenhet glad igen. Hoppas presentkortet hittar hem till lägenheten och mig så stråbackar, plädar och ljuslyktor kan sudda bort det ledsna och ta fram det glada!

    Karin

    SvaraRadera
  112. Åh, vilken fin tävling!
    Jag hade garanterat fyllt på min lilla dotters maileg samling! Och så hade jag förhoppningsvis unnat mig själv någonting ur textilsortimentet. Det händer inte allt för ofta sen lillan kom! Kanske lite kuddar att krypa upp i när små blå ögon slocknat för natten! :)

    SvaraRadera

Annonser: