torsdag 8 januari 2009

Ett skafferi växer fram


Nu under våren jobbar jag måndag, onsdag, fredag vilket innebär att jag har fyra härliga dagar hemma med lilla T per vecka. Tänk om man kunde få jobba 60% för alltid, vilken dröm! Vad mycket roligt man skulle kunna hitta på för att inte tala om vad härligt det skulle vara att ha energi över att laga riktiga middagar på vardagarna. Det återstår att se vad ekonomin säger om den saken, bäst att njuta medan det varar!
Här är iaf fler "före/en bit på väg" bilder, denna gång från det som ska bli mitt skafferi. (För att se gamla och nya planlösningen klicka här) Längst in syns en bit av murstocken, ett gäng golvvärmeslangar och en vedhylla som kommer in i väggen från vardagsrummet. Jag är så glad att vi kom på den idén! För allt detta ska det byggas en vägg och isoleras så att skafferiet kan hållas svalt sen ska pärlsponten målas ett varv till, vi ska lägga golv, sätta dit golvlister och dörr och sen ska det så klart upp hyllor på väggarna. Jag har tänkt ha ganska grunda hyllor så att det blir överskådligt och man slipper ha grejer bakom varandra. Har ni några tips och råd på vägen är det mer än gärna välkommet!

4 kommentarer:

 1. Åh så duktiga ni är!!! Verkligen skapande!!! Ni får sååå fint! //Linda

  SvaraRadera
 2. Vilket drömhus det kommer att bli! Ja, visst är det fint att få ha tid att vara med barnen så mycket som möjligt. Många av livets påhittade behov går ju faktiskt att avstå i utbyte mot tid. Jag tror fler och fler inser detta! Kram =)

  SvaraRadera
 3. Vilket projekt! Ni har verkligen hittat ett hus med STOR potential. Vilken dröm!
  Väntar spänt på bilder :-)

  Kram Sofie

  SvaraRadera
 4. När vi köpte vårt hus, var vår dotter Viola 1,5 år. Då beslutade vi att jag skulle vara hemma första halvåret i huset. För att jag skulle kunna renovera på heltid (och ha viola så klart). Det var så skönt och mysit. lite fattigare klart, men underbart att vara hemma länge.

  SvaraRadera

Annonser: