tisdag 13 januari 2009

Jag är så nyfiken!!!

Jag ser att en bunt nya läsare har hittat hit, alltifrån bygrannar till mer långväga besökare! Jättekul! Verkligen! Det gör mig bara så himla nyfiken, vilka är ni? Ni skulle göra mig jätteglad om ni lämnade en liten kommentar! Och visst vet ni att ni inte behöver ha en egen blogg för att göra det!? Klicka bara i rutan "namn" istället för "Google/Blogger". 

16 kommentarer:

 1. Hejsan Anna heter jag och jag följer ert spännande projekt.
  Hälsningar Anna

  SvaraRadera
 2. hej hej. jo den listan är jättebra. Jsg skriver ner varenda ide jag har annars kanske man glömmer vad man hade tänkt göra.

  SvaraRadera
 3. Hejsan! Jag känner mig väldigt träffad ;-)

  Jag hittade hit via någon annan blogg för ett par veckor sedan men inte kommenterat än.... Du har en väldigt spännande blogg och ett väldigt fint hus med!

  /Lotten

  SvaraRadera
 4. Hejsan!
  Får väl avslöja att jag tjuvkikar lite då...
  Carina, 38 år, sambo + 2 barn, bosatt i det allra östligaste Skåne precis på gränsen till Blekinge. Med ett brinnande intresse för allt vackert som man kan omge sej med, eller iallafall nästan!
  Är en aktiv bloggläsare utan egen blogg - då hade jag ju inte hunnit följa era - och det tycker jag är så vansinnigt roligt och inspirerande!
  Har flera favoriter som jag följer slaviskt - varav din blogg är bland de senaste.
  Tycker mest om att se hur det växer fram unika och personliga hem ur dessa ibland "gamla kråkslott", då jag själv har bott i ett par olika hus "under förvandling". Jag känner till "charmen" med byggdamm i alla vrår och att alltid hålla på med dessa ibland omöjliga projekt, men med en dröm på näthinnan om hur det färdiga resultatet kommer att bli! Jag sa aldrig mer efter första huset, och sen sa jag aldrig mer efter det andra huset... så nu stannar vi nog här...kanske...
  Tycker att ert hus har nått "extra" som gör det väl värt allt arbete som ni lägger ner -
  ser fram emot att följa er!
  Varmt lycka till!

  SvaraRadera
 5. Hej!! Måste säga att jag oxå känner mig träffad:) Hittade din blogg via en annan blogg. Upptäckte då att ert hus står i samma by som jag oxå bor i.
  Mycket spännade att se ert "lilla" projekt ta form.Ni har väldigt bra smak och jag får mängder av inspiration. Måste oxå säga att jag är super imponerad,hur duktiga ni är på att få till de. Och all den tid jag antar att ni lägger ner på att få ert drömhus!
  Men de är de väl värt:)
  Fortsatt lycka till/ Lina

  SvaraRadera
 6. Som flera andra känner även jag mig träffad..Emma heter jag..vi träffades utanför hem och hobby en dag i September när du stod och väntade på Annelie.
  Tycker det e superkul att läsa och se vad ni gör med huset å vilka ideèr ni har. Det blir verkligen superfint!
  Ha det så bra!/ Emma

  SvaraRadera
 7. Hej hej! Mia heter jag. Hittade hit via http://www.vibyggerhus.se. Kikar runt och inspireras. Gillade krokarna även jag, ett framtida fynd kanske?

  /Mia

  SvaraRadera
 8. Hej!

  Jag hittade er blogg via www.vibyggerhus.se och tycker den är toppen! Så jag lär kika in här varje dag. Ända från Göteborg. ;-)

  Malin

  SvaraRadera
 9. hej syster.

  jag tror du vet vem jag är, eller det hoppas jag på i alla fall.

  inget speciellt fotoalbum egentligen, gjorde klart fotoalbum 1 idag och påbörjande fotoalbum 2. Bilder från nyår, vardagen, midsommar, födelsedagar, resor och annat som kan vara roligt att se tillbaka på någong gång i framtiden, skriver lite komentarer och liknade. Du får kika någon gång.

  SvaraRadera
 10. Emmy från Familjelivstråden ;-)

  SvaraRadera
 11. Åsså Sara från FL, men det visste du kanske redan..=)

  SvaraRadera
 12. Hej!
  Jag hittade hit via inredningsbloggar och jag gillade din blogg jättemkt.
  Det är så spännande med renoveringar. Kul att se ett hus växa fram till ett fint och mysigt hem.
  Jag kommer tillbaka, det lovar jag!!=)

  Ha en fin helg

  SvaraRadera
 13. Vill oxå presentera mig! Har din blogg sparad och kikar in då o då. NI har bra smak och jag tycker det är så spännande att följa förvandlingen från "koja till slott" :-)

  Om man får önska något, så önskar jag lite mer bilder :-)

  Själv så bor jag i ett vanligt lite tråkigt hus fr 60-talet :-) med man o barn o husdjur.

  Ni är verkligen modiga som tagit på er detta projekt och jag är så imponerad! Men resultatet ser ut att bli strålande, så då blir det väl värt all möda antar jag!

  Ser fram emot fortsättningen!

  Ha det så gott!

  / Jessica fr västmanland

  SvaraRadera
 14. Hejsan!

  Jag hittade hit när jag såg att en av våra besökare hittat oss via din blogg :) Roligt att du tipsade om oss! Din blogg var ny för mig och jag ser fram emot att följa er på renoveringsresan :)

  Mvh
  Susanne
  Artissima

  SvaraRadera
 15. Hej! Maria heter jag och halkade in här av en (lycklig) slump. Min man och jag letar också efter hus och man blir så sugen när man ser hur fint ni får. För att vara glada amatörer måste jag säga att ni verkar otroligt duktiga. Är djupt imponerad. Keep up the good work!

  SvaraRadera
 16. Hej, jag heter Frida! =)
  Hittade hit genom bloggportalen. Är fantastiskt intresserad av inredning och letar gärna efter nya tips och ideér. Fastnade genast på din sida! Vilket jäkla jobb ni gör! Beundransvärt. //Frida

  SvaraRadera

Annonser: