söndag 4 januari 2009

Utsikt från matrummet

Att måla 24 fönster- och dörrfoder tre varv tar sin lilla tid men vad gör väl det när man har den här utsikten ner mot älven? Det var ju för läget och den stora tomten vi köpte huset från början och jag njuter lika mycket varje gång jag tittar ut genom fönstren! Älven är underbar året runt, på sommaren för att bada, åka wakeboard och båt och nu när den är frusen är det världens bästa ställe att ta en promenad med hunden! Vi kommer aldrig att flytta!

6 kommentarer:

 1. Förstår dig/er! Tänk att bo så vackert så nära vattnet.

  Jag är bara lite lätt avundsjuk. :)

  Ha en fin vecka!

  SvaraRadera
 2. Som norrländska känner jag ett stygn i hjärtat när jag ser din vackra utsikt. Var är det ni bor i svedalas avlånga land om man törs fråga. Själv är jag en vilsen norrländska som lever ett hårt liv som optimistkonsult i ett gnälligt och vanligtvis grådaskigt sörmland.. Jag är SÅÅÅÅ glad över kylan som sveper om oss. Rosiga kindernas vän - det är jag, men ständigt längtar jag hem till min barndoms trakter. Kram på er era energiknippen.

  SvaraRadera
 3. Vilken härligt frostig vy!!! Vitt är ju aldrig fel ;o)

  //Linda

  SvaraRadera
 4. Vad fint ni kommer att få det! Ni är så härligt driftiga. Vi gör ju inget sånt där jätteprojekt till renovering just nu men vi har börjat med Isaks rum men bara att välja tapeter är ju en sport att då skapa ett helt hus. Isak har dessutom gjort det till en sport att varje gång vi går in i tapetaffären bli ruskigt kinkig och grinig vilket gör en viss stress när vi tittat på tapeter.

  SvaraRadera
 5. Jag är också nyfiken på var ni bor!
  Det kanske står ngnstans på bloggen men jag har missat det.
  Själv är jag född i Hälsingland och bodde där till jag var 10, sedan har jag tillbringat mycket tid där på lov förstås.
  Under en period i vuxen ålder arbetade jag där o bodde hos morbror o moster, sen blev det Norrköping igen.

  SvaraRadera
 6. Ja, den är det bästa på alla sätt och vis! Vacker året om! Den saknas här i stan.

  Men du, vilken fin blogg du skapat. Mysig att läsa. Och du, om jag glömmer bort att nämna det till bror, så kollade jag upp i mitt tak och jag tycker ni ska välja de vita spottarna till källaren, svart ser lite sådär ut hos mig i alla fall. :)

  Kram,
  Cornelia

  SvaraRadera

Annonser: