onsdag 22 juli 2009

Entrén är påbörjad!Nu har vi börjat bygga lite på entrén och så här ser den ut just nu. En av pelarna är påbörjad och för att få en lite mer maffig känsla så klär vi in dem i samma stil som knutarna. Hur själva trappan ska se ut klurar vi fortfarande på men det är ganska typiskt oss vi börjar utan att riktigt veta vart det ska sluta... Men har ni någon snygg bild på en bro får ni mer än gärna maila mig!

20 kommentarer:

 1. Ser superfint ut! Det är ju en sådan enorm skillnad från hur det såg ut från början!!

  Kram Annica

  SvaraRadera
 2. Wow! Vilken skillnad det blir från förebilden! Fönstren är jättefina tycker jag.

  SvaraRadera
 3. Otroligt fint! Har funderat ett bra tag hur jag ska få till pelarna på vår altan och nu har jag fått bra ideer på inklädnad från er. Tack för inspirationen!

  SvaraRadera
 4. Ja detta hus...det är eller rättare sagt kommer att bli så strålande vackert.
  Vilket otroligt jobb ni gör! Tack för att jag/vi får följa er här via bloggen.

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig känsla det va att kliva upp på den, fast den är alldeles oklar! Den kommer bli jätte fin och jag älskar att ni börjar utan att veta hur det ska sluta, blir så mycket roligare då! Tack för senast, de va mys, kram!

  SvaraRadera
 6. WOW, allt ni gör blir
  SÅ HÄFTIGT!!!

  Ps.Har sett i många nybyggda områden här i stan att dom användar lastpallarna som trapp till kataloghusen, det kanske är något modernt som ni ska behålla???
  ;) he, he, he....

  Kram!

  SvaraRadera
 7. Åh jösses!
  Tur att ingen satt bredvid mig nu och hörde hur jag drog efter andan :)
  Såååååå fiiiiiint att det inte är klokt!
  Kram A-C

  SvaraRadera
 8. Hej här är jag :) Din nya trogna läsare! Viklen inspirerande blogg och vilket F A N T A S T i S K T hus du har!

  Hit kommer jag gärna igen...och igen... :)

  K R A M // t i n a

  SvaraRadera
 9. Halkade in hit via andra bloggar.Det var verkligen stor skillnad på huset före-efter ! Det är roligt och inspirerande att se att man kan få det så fint. Men mycket jobb ligger ju bakom förstås.
  Lycka till i fortsättningen med huset !

  SvaraRadera
 10. Otroligt pampigt och snyggt!!!!
  Ni är helt underbart duktiga!!!!!

  SvaraRadera
 11. Det kommer ju bli så fint så jag finner inga ord. Som ni jobbar och sliter...Tar ni aldrig semester!!! Ni är grymt duktiga!! Kram Anna

  SvaraRadera
 12. Oj vilken superförvandling av husets utsida. Snyggt!

  SvaraRadera
 13. huset e ju jättefint!

  SvaraRadera
 14. Åhhhh supersnygga svarta dubbeldörrar, var har du hittat dom .... me like, me want :-)

  SvaraRadera
 15. Superspännande. Bygger ni allt själva eller har ni snickarhjälp? När påbörjade ni renoveringen på huset?

  SvaraRadera
 16. Det gäller att se potential i husen man tittar på, och jag hade inte sett på huset i just det där sättet. Men det kommer ju blir riktigt maffigt och fint, jag är superimponerad!

  SvaraRadera
 17. Jag flyttar in på stört!!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 18. Hej! jag har precis hittat din blogg och jag blir verkligen imponerad över hur ni har kunnat se potensialen. Vilken skillnad och vad fint det kommer att bli.
  Vi bygger om och nytt i vår stuga och jag vet vilken tid det tar när man gör allt själv. Vi har hållit på i några sommar och det blir nog några till innan allt blir asom vi vill. Men det är ju så KUL när man färdigställt något. Jag kommer att titta in fler gånger och hoppas på fler bilder inne i huset.
  Ha det gott!
  Annelie
  http://radhusochstuga.blogspot.com

  SvaraRadera
 19. Hej! Jag är en ny läsare här, hittade hit när jag sökte efter inspiration. Jag måste få säga att det är helt fantastiskt vilket arbete och vilket vacket hus ni skapat, man blir så himla imponerad!

  Min sambo och jag (22&23år) köpte ett hus i Fredags, ett stort 30-tals hus som är i behov av renovering. Det pirrar i hela kroppen och lyckan är så enorm. Vi älskar projekt och nu har vi vad vi gör ett tag framöver, hehe!

  Jag älskar verkligen er entré och nu till min lilla fråga, har ni beställt dom stora pelarna och var isåfall? Jag har letat och letat på internet men jag hittar ingenting.

  Vore så tacksam för svar.
  Mvh:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tusen tack Sabrina! Pelarna har vi snickrat ihop själva, då får man dem exakt som man vill ha dem och till en bråkdel av summan en färdig pelare kostar.
   Lycka till med era projekt!

   Radera

Annonser: