tisdag 4 augusti 2009

Hallen del 2


Jag måste börja med att be om ursäkt för den taskiga bildkvalitén i detta och förra inlägget! Vi har en ny kamera som jag inte behärskar riktigt ännu... Men här kommer i alla fall fler bilder ifrån hallen. Den övre tagen från hallen in mot köket och den undre från köket mot hallen (om ni undrar vad det är för stort svart som ligger på golvet så är det vår hund Simba). Barngrinden har J snickrat ihop av vanliga furulister som jag sedan har spacklat och målat. Oerhört praktiskt då man får dem precis i den storlek och design man vill ha! Som ni ser så är hallen helt tom just nu och det är iofs väldigt skönt men beror också på att vi helt enkelt inte har haft tid att "piffa" och vill inte heller stressa med det utan tar det vartefter inspirationen kommer så att vi inte gör något "bara för att". Men något som jag letar efter med ljus och lykta är en hallmatta så har du något tips på en snygg och praktisk sådan så får du mer än gärna tipsa!

Besöksantalet har skjutit i höjden senaste dagarna och jag hinner inte riktigt med... Jag vill så gärna svara alla men det känns som om jag har missat några så har du ställt en fråga eller undrat över något så snälla skriv igen!!! Något som många har mailat om och vill veta är hur vi byggde köket och det kommer ett inlägg om det inom kort!

Homemade child gates in our hall. I have soo many visitors right now that I do not have time to answer you all, so if you haven't recieved any answer please write again!

17 kommentarer:

 1. Glöm inte tävla om Michael Kors klocka verd nästan 3000 SEK,
  och så har du ochså möjliget å köpa 10 st. halsband till 195 SEK inkl frakt - jag har flera paket; http://dar.blogg.se/2009/july/saljes-10-st-smycken-fran-selmi-collection.html - dom er verd ca 1000 SEK:-)

  SvaraRadera
 2. Det ser bra ut det här med, precis som hallen :) Det är jättekul att få se alla lösningar och val ni har gjort. Du får väldigt gärna visa mer, om du vill !

  Kram

  SvaraRadera
 3. Åhhh vad jag skulle vilja komma hem till er & se hur ni har det....Helt fantastiskt hus =) Lycka till & kram på dig
  Sofia

  SvaraRadera
 4. Å vilken blogg och framförallt vilket hus! Helt fantastiskt! Sitter bara och gapar! Hoppas att det är ok att jag lägger till dig i min blogglista, för jag återvänder gärna!!!

  SvaraRadera
 5. Jättefina grindar!!

  Verkligen smart att kunna fixa i rätt storlek och stil!

  Fint


  Maliin

  SvaraRadera
 6. Men vilken fin grind! Allt låter så enkelt när ni fixar såå otroligt snygga och genomtänkta lösningar! Håller med dig helt om att inte skynda när det gäller saker till hemmet... få men väl valda prylar är bättre!
  Kram kram P.

  SvaraRadera
 7. Ni får det såå tjusigt. Stor skillnad sedan jag och A var förbi och tittade in. Då hade ni såpass gjort klart köket förra sommaren va det. Väldigt imponerad över ert arbete är jag och ert tålamod. Vi börjar inte med vårat förrän till våren inte lika omfattande som ert hus men tillräckligt nog. Så har du några tips till en som ska börja med renovationerna så är det alltid välkommet *ler* Nä det ska nog gå bra det sej bara vi får bygga ut som vi vill.
  Ja du undrar kanske vem det är som skriver "Shopens" sambo gammal klass kompis till J.

  Kram

  SvaraRadera
 8. Om ni fortsätter i den här takten, så kommer snart folk att vallfärda till norra Sverige för att titta på erat hus. (Mitt råd....bygg en camping utanför Fniss!!)
  Kramizar Carina

  SvaraRadera
 9. Viket hus!!! Underbart...Så gärna skulle jag komma och kolla in läget när allt är klart...hihihih Så fina grindarna blev, skitsnygga. Ser fram emot nästa inlägg....Kram

  SvaraRadera
 10. Nu var det länge sedan jag var ute och tittade runt i bloggvärlden. Men du vad ni har hunnit mycket!!!!
  Det blir så himla fint! Ni gör verkligen ett helt fantastiskt jobb!!!

  Kram

  Helena

  SvaraRadera
 11. For et vakkert vakkert hus og stil.Så utrolig bra gjennomført

  SvaraRadera
 12. Vilken tur att jag hittade din blogg! Vad kul att få följa er renovering. Hade jag sett det gula hyreshuset hade jag aldrig köpt det för jag hade inte, som du, kunnat se att detta skulle bli ett drömhus, för det är vad det kommer att bli när ni är färdiga.
  Hälsningar
  Charlotte i Borlänge

  SvaraRadera
 13. Å vad fint ni ser ut att ha..jag hinner heller inte med alla kommentarer..jag har försökt att läa med det..blogga ska bara vara kul. Inget tvång.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 14. Vilka snygga barngrindar! Vi körde standard i metall från Babyland - skittrist! Men jag hade grindar lite överallt när de var små så att jag kunde skärma av huset - inte bara vid trappan. Och det verkar som ni tänker likadant. Praktiskt så de inte kan springa runt hur som helst. Tack för tapettipset också! Jag hade redan gett upp och målat väggarna vita men jag kanske använder dom någon annanstans. Kram!!

  SvaraRadera
 15. Hej! Ny här och jag är så glad att jag hittade hit. Har kollat igenom hela bloggen nu och jag är helsåld. Otroligt fint hus, fin tomt, fin hund, fint pyssel, fin smak...jag är så avundsjuk så jag är nästan förbannad. ;) Jag lägger till dig i min favvolista i min blogg. Kommer snart tillbaks igen.
  Kram, Annica

  SvaraRadera
 16. Oj vad roligt att följa ert arbete! Och det blir ju så otróligt fint!

  Trevlig helg!

  Kram Nadja

  SvaraRadera

Annonser: