onsdag 28 oktober 2009

Tävling!

Nu är det dax för tävling här på It's a house igen! Denna gång i samarbete med söta Lina med butiken C'est la Vie. Det du behöver göra för att vara med och tävla om den fina förvaringsburken från Cabanaz är att berätta vilken din favoritprodukt är ur C'est la Vies sortiment, länka till tävlingen i din blogg (har du ingen blogg får du självklart vara med och tävla i alla fall) och ge ditt bästa jultips, receptet på den perfekta knäcken, tipset för att hindra granen från att barra eller bästa julklappen till sambon, ja kort sagt vad som helst som har med julen att göra! 

Tävlingen pågår till den 12:e november!

23 kommentarer:

  1. Alltid lika kul med tävling! Jag har länge spanat in Cabanaz grejer så jag vill gärna vara med och tävla! Min favorit i C'est la vies sortiment måste nog vara klockan Ingrid från Vintage by Fé, en sån får mer än gärna ligga under granen i år! Mitt bästa julrecept på oemotståndlig mörk kola:

    Vik ett bakplåtspapper fyrkantigt med kanter och sätt på en ugnssäker form. Olja in det lite grann.
    Hacka 400g mörk choklad. Koka upp 1,5dl socker, 2dl vispgrädde och en knapp dl honung under omrörning. Tillsätt chokladen och rör tills allt har blandats. Koka ca 30–45 minuter när du kan forma till en kula är det klart. Häll ut smeten på bakplåtspapperet. Låt den kallna över natten och skär sedan upp i bitar.

    Finns alltid hos oss på jul!

    Linda

    SvaraRadera
  2. Oj jag glömde säga att jag mailar dig min adress =)

    SvaraRadera
  3. min favorit på C'est la Vies sida är Bokstöden i aluminium :)

    mitt bästa jultips är att sätta kryddnejlikor i apelsiner och hacka enris, lägg det sedan i fina skålar och sprid ut í hemmet så får man en underbar juldoft! :)

    har länkat dig här:

    http://moniastavlingsblogg.blogg.se/2009/october/tavling-hos-its-a-house.html

    kram moniasundgren@hotmail.com

    SvaraRadera
  4. SV; JAG MÅSTE OXÅ GÖRA 24 SMÅ PAKET! VILKET SMART TIPS!

    SvaraRadera
  5. Cést la vies bästa produkt är nog Cabanaz brödburk.
    Mitt jultips är självklart Misteln att hänga upp på lämplig plats för chans att få en kyss av sin käresta.
    Glöm inte apelsiner med kryddnejlikor i för doftens skull.
    Jag länkar så klart till tävlingen i högerkanten i min blogg.
    Håller tummarna för detta är något jag verkligen vill vinna.
    Kram Helene

    SvaraRadera
  6. Gud vad fin burken var! Har aldrig sett detta märke förut men efter att ha spanat in det på C'est la vies hemsida älskar jag verkligen alla deras grejer! Mest gillar jag den gammeldags sockerströaren (men synd att den inte fanns i vitt). Cabanaz grejer passar verkligen lika bra i ett retrohem som i ett stramt minimalisktiskt och trendigt boende(som mitt)! Åh, vill verkligen vinna denna tävlingen, så jag håller alla tummar jag kan!

    Och mitt bästa tips i juletider är några bra ideer om vad man skall ge sambon. Alltid lika svårt, man tröttnar på resor, kalsonger och strumpor, eller hur?!
    Men mitt tips är att nörda in sig på sin sambos hobby (alla män verkar ha en eller flera sådana, i högre utsträckning än kvinnor som är intresserade av det mesta...). Gillar han hårdrock och samlar på gamla LP-skivor? Leta upp ett riktigt ovanligt exemplar via Ebay eller liknande och ge bort. Älskar han handboll? Köp dem senaste och mest högteknologiska handbollsskorna, de kommer han garanterat uppskatta och skryta med i omklädningsrummet!
    Så sätt er in i hans hobby, lär er om den (själva gesten blir också uppskattad!) och köp efter det hans julklapp.

    Jag har länkat till tävlingen i min husrenoveringsblogg:

    http://husnummertretton.blogg.se/2009/october/jag-ar-med-och-tavlar.html

    SvaraRadera
  7. Åh vilken mysig tävling! C'est la vie var ny för mig och jag hittade flera favoriter men Merry Christmas skyltarna i trä var superfina! Mitt bästa jultips? Gör listor! Kanske låter tråkigt men det är mycket att hålla i huvudet för en trevlig jul och har man det på papper kan man vara mer effektiv och slipper stressa så att man kan njuta av julen!

    Sandra

    SvaraRadera
  8. Jag är gärna med o tävlar. Min favorit fick bli Häst vintage, man kan ju få drömma. =)

    Någonting som jag gör till varje jul är att fixa apelsiner med hela kryddnejlikor i och hänger i fönsterna. Då får man en underbar juldoft.
    Ett annat tips på hur granen kan barra lite mindre är att man vänjer den vid värmen. Man köper hem den några veckor innan man vill ställa in den och har den på altanen, balkongen vad man nu har. O tar in den en kort stund i taget, tiden utökar man ju närmare man kommer att man vill ta in den permanent. Då får granen ingen värmechock och klarar sig lite bättre =).

    Hoppas på tur!

    Ha en bra helg!

    gabriella_k@hotmail.com

    SvaraRadera
  9. Min favorit är hattaskarna Madamoiselle, underbart vacka att lägga hattar eller andra saker i.

    När det kommer till julen finns otroligt många tips och saker för att få den rätta stämningen. Småfåglarna behöver få lite mat och för att pigga upp den som matar fåglarna gjorde jag en liten "räd" förra året...

    Jag gjorde egen snapspå vodka, pomerasskal, kanel och kardemumma som jag sedan hällde på vackra flaskor. En piffig liten etikett och sedan lade jag en flaska snaps i fågelbordet. Gissa om påfyllaren blev förvånad när de möttes av domherrens julsnaps - färdigkyld.

    Självklart länkar jag från http://e-zignz.blogspot.com

    SvaraRadera
  10. Åh, vilken härlig burk. Minst lika härlig som favoriten Maison Belle. Extra favoritig just nu är juldoften med kanel och apelsin. Då doftar det verkligen jul.

    Mitt jultips är att sprida julens dofter. Apelsin med nejlikor. Äkta julgran. Koka lite kanelstång för ett härligt julte. Mums!

    Har länkat också:

    http://evamar.blogg.se/2009/october/burk-12-november.html

    SvaraRadera
  11. klart jag vill vara med. jag gillar deras "Servettring, Antique silver"

    jag ju dela med mig av ett litet tipps när det gäller rullströmmingen! alla har alldeles för mycket ättika i lagen!! vet inte hur många julbord min pappa klagat på tills han kom på ett ställe där jag lagat maten :) för att få den perfekt ska det vara 1 del ättika, 2 delar socker, 3 delar vatten och kryddpeppar. skippa lagerbladen. de drar ur fisken så den blir "torr".

    har länkat tävlingen här: http://tavlingstipsarna.blogg.se/2009/october/burk.html

    mail: litenmentuff@live.com

    trevlig helg!

    SvaraRadera
  12. Jag har tipsat om din utlottning här

    http://molnboanna.blogg.se/2009/october/vinn-burk.html

    SvaraRadera
  13. själv har jag lite svårt för allt det oranga i dessa tider så det var ett härligt inlägg från dig.

    Dock köpte jag årsglöggen från Blossa som faktiskt är en orange flaska, "Clementin" är smaken i år, så man får väl stå ut :)

    Hoppas ni hade en mysig och skräckfull Halloween

    Kram Lena

    SvaraRadera
  14. Brödburken från Cabanaz är ljuvlig!! Den skulle platsa perfekt i mitt lilla kök och är en klar favorit!

    Mitt bästa jultips är att tillsammans med kaffebönor, lägga i hela kardemummakärnor, kanelstång + en bit vaniljstång i kaffekvarnen och mala. Brygg sedan kaffe och ät någon god mörk pralin till. Det är helt underbart gott!

    Kram Natalie
    natalie_Ekstedt@hotmail.com

    SvaraRadera
  15. hej hej!
    jag tycker bästa julklappen över huvudtaget är att ge bort en upplevelse eller något man gör tillsammans med den som man ger julklappen till. tycker att man umgås för lite i detta stressiga samhälle. man har ingen kvalitetstid liksom, o varför inte göra något roligt tillsammans också. jag vill gärna vinna denna fina burk, min favortipryl är nightfly. :)
    martina_holst@hotmail.com

    SvaraRadera
  16. Åh, inte lätt att välja en favoritsaak när det finns så många!
    Roberts radio skulle gärna stå i köket hos oss... Men så kikar jag på julsakerna och inser att jag skulle vilja ha allt!!!

    Länkar såklart på min blogg.
    Kram

    SvaraRadera
  17. Sicken fin burk du agnat med!
    Jag kan inte välja en produkt men de är nästan lika, glasburk med porslinslock. De båda skulle jag belöna mig med när jag känner mig förtjänt.
    Jultips är att sätta sig ned (med familjen) och fundera över vad som är nödvändigt. Julen är bäst när den känns rofylld och alla mår bra. Inte för mycket mat, inte för mycket prylar. Inget recept, men ändå!

    SvaraRadera
  18. Hej! Vill gärna vara med och tävla om den jättefina burken.
    Måste säga att det var svårt att välja en favoritprodukt men jag är väldigt svag för gamla trälådor och fullkomligt älskar den franska trälådan - Bois a´bruler.

    Mitt bästa tips inför julen. Strassa lagom mycket. Känner man att man inte hinner med allt, strunta då i det som känns minst viktigt. Julen ska vara en trevlig och skön högtid tillsammans med familj och vänner.

    Självklart har jag länkat i min blogg:
    www.hannamattisson.blogspot.com

    SvaraRadera
  19. Så klart vill jag tävla...så kul!!! Hoppas hoppas.....

    Massa kramar

    pstt det finne en tävling hos mig med.....

    SvaraRadera
  20. Åh vilken fin burk! Jag vill gärna vara med och tävla! =) Min favorit produkt är "Ugnsfast form Hjärta". Så sött form! =)

    Mitt bästa jultips är att verkligen koppla av och njuta utav det underbara runt omkring julen.

    Mitt bästa jul recept är "Julgräddkola".

    Du behöver:
    * 1 ½ dl vispgrädde
    * 100g smör
    * 250g strösocker
    * 1 ½ dl ljus sirap
    * 50-75g god mörk choklad, 60-70%
    * 50g vit choklad
    * 100g skållad skalad mandel

    Gör så här:
    * Blanda grädde med smör, socker och sirap.

    * Låt koka upp, tillsätt små bitar choklad och koka vidare utan lock, tills en halv tesked av massan kan formas till en fast men elastisk kula i kallt vatten.

    * Ta gärna en sockertermometer till hjälp, den ska visa 118-119 grader.

    * Ta sedan blandningen direkt från plattan, blanda ner mandel och häll upp kolan i en långpanna som klätts med oljepenslat bakplåtspapper.

    *Låt svalna något och ta sedan formen in i kylen.

    Så gott och enkelt att göra! =)

    Har länkat till tävlingen i min blogg här: http://jessiestavlingsblogg.blogg.se/2009/november/vinn-en-forvaringsburk-fran-cabanaz.html#comment

    Och här är min mailadress: Jesssica.blogg@hotmail.com

    Hoppas på tur!
    /Jessica

    SvaraRadera
  21. Är gärna med och tävlar om den fina burken!
    Har länkat:
    http://pyretpepsi.blogspot.com/2009/11/vinn-en-forvaringsbruk-hos-its-house.html

    SvaraRadera
  22. Jag vill gärna vara med! Inte lätt att plocka ut en favorit, när det finns så myckt fint.. Valet blev Zinkhus för värmeljus, är väldigt svag för sådana...
    Mitt bästa jultips är att använda sesamfrön istället för mandel i knäcken, då kan äben mina alllergiska barn äta den :-)

    nannaeatlive.se

    SvaraRadera
  23. Vill jättegärna vara med!! Om jag fick välja fritt hos C ést la vies sortiment...skulle jag gå in i badrummet... GUD SÅ LJUVLIGA saker ni hade där!!!! :-)

    Självklart länkar jag!

    http://taevlingsbloggen.blogspot.com/

    SvaraRadera

Annonser: