lördag 28 november 2009

Stockholm!

Foto: Itsahouse
Ja nu är vi hemma igen efter ett par underbara dagar i Stockholm där vi bara rått om varandra, myst, shoppat, ätit gott och träffat gamla vänner, så härligt! De senaste månaderna har det börjat dimpa ner fler och fler trevliga inbjudningar i min mailbox men eftersom det mesta äger rum i storstaden så har jag alltid fått tacka nej men nu äntligen har jag kunnat tacka ja för första gången! I onsdags kväll var vi nämligen inbjudna till Orrefors Kosta Bodas flaggskeppsbutik på Birger Jarlsgatan där vi fick ett trevligt mottagande med glögg och sedan fick vi mingla runt och se utställningen "Julskål". Fyra bord stod uppdukade, ett svart och minimalistiskt av artisten Adam Tensta, ett av fd chefsdesignern på H&M Margareta van den Bosch tillsammans med hennes son Martijn, ett av kocken Fredrik Eriksson och slutligen min absoluta favorit (se bilden ovan) av Frida Berglund från bloggen Trendenser. Gillar skarpt hennes idé med de ruffa träunderläggen, något att härma helt klart!

Annat mysigt vi gjorde var att strosa på julmarknader och förbi NKs berömda julskyltning "Vintersaga" där de i sex stora skyltfönster gjort en sagolik och påkostad julskyltning där man får följa det myllrande vinterlivet både ovan och under jord. Så mysigt att se alla små barnögon tindra av förtjusning, önskade bara att vi hade haft lilla T med oss för jag är säker på att hon hade älskat detta men jag är lika säker på att hon inte hade gillat alla timmars spring in och ut ur butiker =) Ni får se vad vi har shoppat när jag jag har hunnit fota!

Jag önskar er alla en härlig första advent och håller optimistiskt tummarna att vi får se lite snö!

3 kommentarer:

 1. Härlig dukning, jag läste lite om den innan i hennes blogg. Kul att få se en bild!

  Vi ska ta barnen med oss och åka in till NK en kväll den här veckan. Det är mysigt.

  Hoppas lilla T får åka och titta någon gång när hon blir större.

  Kram L

  SvaraRadera
 2. Hej !
  Kul att du har njutit av ditt Stockholmsbesök. Jag har också gått förbi NK:s julskyltning och då känns julen närmare.

  Kram
  Anci

  SvaraRadera
 3. Låter som en mysig resa! Lyxigt att få bli inbjuden på sådana roligheter! Jag gillar också idén med träunderläggen, undrar bara hur man kapar dem så tunna?
  Linda

  SvaraRadera

Annonser: