torsdag 1 juli 2010

Kompost deluxe!

När man hör ordet kompost tänker nog de flesta på någon undanskymd halvmurrig sak som står i ett mörkt hörn av trädgården och där estetiken helt fått stå tillbaka till förmån för det praktiska. Men kolla in den här skönheten från Småländska Gro form, har ni sett en vackrare kompost??? Jag fullkomligt älskar den och skulle mer än gärna ha den i trädgården men tyvärr är den lite för liten för våra behov och priset på 3200 lite för saftigt, men snygg är den!

9 kommentarer:

 1. Så himla härlig, men för dyr även för min plånbok, tyvärr...


  Kramiz aka

  SvaraRadera
 2. Super fin!!!

  Hur har det gått med ert badrum? Finns det några nya status bilder kanske?!

  Glad sommar!
  Susie

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Ja finare än de tråkiga kompostgallren man ser överallt, men jag kan trösta dig med att den är lika värdelös som de fulare... komposten måste vara mkt större för att funka, allra bäst är faktiskt en stor hög bara 1,5m i diameter med plats att böka lite i, och den går att gömma ganska fint bakom en liten pilspaljé + några buskar, fråga mig =)

  SvaraRadera
 4. Susie: Badrummet har det inte hänt så mycket med för det har varit ett evighetslångt strul med att få hem golvplattorna och mosaiken till duschen men igår fick vi äntligen hem dem! Men just nu håller vi på för fullt ute så badrummet får vänta till en regnig dag.

  Maria: Jag har inte hunnit sätta mig in i det här med komposter så mycket än så jag tar tacksamt emot alla tips!

  SvaraRadera
 5. Ja, den var fin. Nästan synd att kalla den "kompost". *smile*

  SvaraRadera
 6. Fantastiskt fin! Man verkar kunna beställa den i en större storlek men den lär ju knappast bli billigare för det. Kram Linda

  SvaraRadera
 7. Riktigt snygg!! Men även för mig, lite för saftigt pris för en kompost...

  SvaraRadera
 8. Vilken lyxigt sätt att förvara sin kompost!

  SvaraRadera

Annonser: