söndag 18 juli 2010

Läderhandtag från Tine K!

Badrumsprojektet har stått stilla en längre tid nu pga en massa strul med vårt golkkakel och med mosaiken till duschen. Redan den 10:e januari hittade vi kaklet vi ville ha men sen har det varit många turer med oklara och motsägande uppgifter om storlek och struktur på plattorna, vi har fått hem fel prover, fått vänta på ett flertal förseningar från fabriken m.m m.m. men nu äntligen har vi plattorna hemma och J har börjat med duschväggen! Ett halvårs förseningar kan få vem som helst att tappa inspirationen och jag har bara gjort ett par halvhjärtade försök att hitta rätt badrumsmöbel och handfat men nu är lusten tillbaka! En vit slät möbel vill jag ha med dessa snygga läderhandtag från Tine K, de finns att köpa bland annat hos Kung Karusell. Vill man kan man köra budgetvarianten med avklippta skärpbitar, leta i garderoben eller loppis. Duschblandare, badkar och badkarsblandare är sedan länge inhandlat och klart men handfaten måste jag klura vidare på.

Vill du vara med och tävla om en blandare? Klicka här.

8 kommentarer:

 1. Jag har med köpt Tines läserhandtag till vårt nya badrum:) läckert som tusan:) ska bli roligt att se ert!!!

  Kram M

  SvaraRadera
 2. Fräck idé med att använda läderemmar på skåpen. Varför vara så stel att det måste vara traditionell knopp/handtag?

  SvaraRadera
 3. Vilket fantastiskt handtag. Klart att du måste få till det.

  SvaraRadera
 4. Tine har ju alltid så snyggt. den lemonaden i ditt förra inlägget ser kanongod ut.

  SvaraRadera
 5. Känner igen kakelstrul... Vi beställde glaskakel 10x30 till vårt kök före jul men efter förseningar med olika frånskyllningar (det skulle ta 1 vecka, men hade i slutändan blivit tidigast i mars) så gav vi till slut upp och beställde glas och tapet istället. Tog en vecka och vi fick äntligen spruta vatten utan att vara nervösa för att förstöra något. :)

  SvaraRadera
 6. Kul att det släppt och ni nu kan fortsätta. Frustrerande att inte kunna göra annat än vänta!

  Verkligen udda handtag det där. Kommer säkert att bli supersnyggt!

  Kram

  SvaraRadera
 7. Vilka fina handtag!!!!

  Super Nice  Maliin

  SvaraRadera
 8. Verkligen super fina bilder och en underbar blogg! Badrumsmöbler är något som kan vara så mycket mer än bara en badrumsmöbel! Besök gärna www.beddingebad.se för mer inspiration!

  Mvh
  Noelle

  SvaraRadera

Annonser: