onsdag 4 augusti 2010

Glada stövlar!


Gårdagens egentimme (den timme då lilla T sover mitt på dagen) spenderades med att snygga till i köksträdgården och just nu är det rödbetor, sockerärtor och morötter som plockas in som mest. Även om jag kopplar av när jag rensar i landet så skadar det inte att pigga upp tillvaron med ett par röda glada stövlar Jaunt från Crocs, superlätta och smidiga! Idag har stövlarna också kommit till användning då regnet har öst ner hela dagen, ganska skönt för då vattnar den nysådda gräsmattan sig själv och jag och lilla T har bakat så att hela köket ser ut som ett bomnedslag =) Vi sitter just nu och njuter av varsin nygräddad kanelbulle och jag blev sugen på något läskande, kanske ska testa den här vinbärslemonaden. Vad gör ni av era vinbär och andra trädgårdsbär?

Uppdatering; Du kan bland annat hitta stövlarna här.

6 kommentarer:

 1. om du testar att göra lemonaden och den blir en hit, kanske du vill dela med dig av receptet? för jag har också massa massa vinbär här hemma som jag knappt vet vad jag ska göra med längre!

  SvaraRadera
 2. Trädgårdsbären är nästan utrotade i min trädgård så jag har inga bra recept, tyvärr. Däremot undrar jag var har du hittat stövlarna??

  SvaraRadera
 3. Lemonaden ær jag nyfiken på! Har massor med bær hemma som jag inte vet vad jag skall gøra med...
  Fiiina støvlar!
  /Helena

  SvaraRadera
 4. Glada stövlar kan man aldrig ha för många av :)

  Kram
  Anci

  SvaraRadera
 5. Låter härligt! Här blev det rödvinbärsgelé:)

  Ha en fin torsdag,

  Rebecca

  SvaraRadera
 6. Snygga stövlar! Måste skaffa mig ett par nya och har blivit inspirerad av flera olika bloggerskor!

  Ha en skön helg!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera

Annonser: